piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
danas smo culi odkucaje srca nase male bebe.
edinačestitam!!!! Za školsku trudnoću do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro ... evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što nam treba
Ja sam od sutra pikalica![]()
Edina cestitam na sreceku
Piki za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Libica sretno s pikanjem
I svima ostalima saljem hrpu alt+gr za sve sto vam treba.....
edina predivno, cestitam!
piki ~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za predivnu brojcicu!
libica sretno!
bubimitika kad ce testic? beta se blizi![]()
Ne znam Bubek, zadnji brevactyd bio u nedjelju... Mozda sutra, prekosutra, ali s obzirom da su dvodnevni bojim se da ne bi testic nesto pametno pokazao..... Javim svakako![]()
Svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sutra idem na konzultacije pa cemo vidjet kada krecemo dalje ...iskreno jedva cekammm
edina cestitammm,dvino!!!
piki neka bude lijepa brojkica
ja sam radila 3 testa, na svakome se vidjela blijeda crtica. na testu u subotu je bila mnogo tamnija u odnosu na prethodne. a beta 1.2 je li moguce da je opet bila biohemijska ili su testovi krivo bili pozitivni? nisu mogli biti pozitivni od stop injekcije.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima trebaju
Ja sam imala tanke ili slabo vidljive crte na testu, drugi dan negativna beta. Ne znam zasto,ali nisu bile evaporacijske
Vrci, evo isti slucaj je bio i kod mene sad.. ne znam da li da uradimo kariogram prije sljedeceg postupka? to nismo radili...
ako je rijec o onestep testovima (imaju plavi dio koji drzite prilikom umakanja u urin) - oni znaju biti lazno pozitivni.
moj wondfo je imao sjenu na betu 6,59; poprilicno jasnu crtu dva dana kasnije, onda vise nisam radila (beta je 4 dana kasnije bila 22,7).
ovi testovi su bile baby rapid trakice, ne znam da li ih ima kod vas
koliko googlam, cini mi se da su to isti testovi. iduci put izvadi betu odmah po poz testu pa mozes pratiti kako se krece. naravno, ako ti se trosi novce.
Ja sam imala razne testove, i s neta i iz ljekarne. Bilo je i plavih i crvenih crta.
off topic...
Ne znam na koju temu da pitam, popila sam prije sat vremena folnu kiselinu, b12 i b6 (ova dva do sad nisam pila posebno, samo u komplexu) i javila mi se kao neka alergijska reakcija... neke narandzaste tacke nepravilnog oblika, po rukama i svrbe... sad su se povukle, al me je sad strah to da pijem...
Danas obavljena prva folikumetrija...nadam se da će ovaj prirodni IVF urodit plodom....u nadi je spas.....
ozana nazovi hitnu i nek ti vele kaj da napravis, nemoj se zezat sa ljekovima tak sam ja skoro umrla od antibiotika!
ako treba idi tamo da ti daju inekciju da ti to splasne ako vec i nije
Evo me konačno do kompa, beta 67.90Ipak ništa ovaj puta.
piki sori vec sam ti ide zamjenila ime bude bolje drugi put!
Piki, zao mi je... Ostao je smrzlic, jel da? Joj draga, grlim, nemamo srece![]()
Piki žao mi je, borimo se dalje zar ne?? mi u 4 mjesecu
cure, žao mi je... želim vam sreću za sljedeći put , da rasturite betama!![]()
![]()
Piki žao mi je. Bit će bolje.
Ja dogovorila konzultacije za slijedeći tjedan. I nadam se da ne budemo dugo čekali red za smzlića.
Svim curama ~~~~~~ za što god da treba.
ova veljača nas je pokosila sve redom....
piki i ovdje
nek nam s proljećem krenu pozitivne bete!!
slažem se sa ljubilicom neka sa proljećem krenu lijepe i pozitivne bete,svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piki
živjelo proljeće!! za puno malih srculenaca ~~~~~~~~~~~!!!!!!!
ja sutra na punkciju, 10- tak folikula...
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak!!
sutra će nama kameleon popraviti veljaču
curke
sivka, čestitam!!
lotta, piki, ruža, ljubi najljepše i najplodnije proljeće vam želim!
Pikižao mi je ljubice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smrzlića i brzi novi postupak
Ja sam od danas PIKALICAkonačno dočekali
kameleon kako je prošla punkcija nadam se da ste ulovili puno j.s.!
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (2)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF) 02.03.
tina_julija, VV, 1. IVF 04.03.
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) 06.03.
tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET) 08.03.
sandy0606, VV, 1. IVF 08.03.
tajcigb, VV, 1. IVF/ICSI 08.03.
krojachica, IVF Centar, 1. AIH
dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF) 12.03.
wanna be mommy, Petrova, 1.IVF 13.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
theorema, Vg, IVF (nakon 1xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); barkica, Petrova, IVF/ICSI; Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI); libicaa, Petrova, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF)
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće)
vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni) ; Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Posljednje uređivanje od bubekica : 28.02.2013. at 10:56
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vec sam te strpala u cekalice transfera
betocekalicama zelim uspjesan zavrsetak ovog i pocetak iduceg tjedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaa Bubekica... lijepo se vidjeti konačno gore negdje na listi![]()
Moram prijaviti pozitivan test, crtice se lijepo vide (napravila sam 2 testa), ali jos je rano za veselje....
bubimitika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivnu betu! cekas subotu ili?
(ja cu malo poskocit, kajgod ti mislila o tome jel rano il ne)
Bubimitka81 i ja ću skakati, ipak su dvije lijepe vidljive crte!Sad još samo potvrdiš s betom...
Bubimitka pa čestitam samo ti izvadi betu da i službeni proslavimo
bubimitka81,vibram za ogromnu betu
Posljednje uređivanje od hrki : 28.02.2013. at 12:40