Bubimitka čestitam , predivna beta !
lijepe vijesti Bubimitka
Sendy fige za betu ....jejja i ja sam imala takvu situaciju,proći će to brzo
lottos nek iduči postupak bude dobitni
svim ostalim curama sretno u postupcima i čekanjima bete , puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!
da sad ispadoh glupača jer mi nema posta koji sam lijepo htjela potpisati od naše vatre!!!
bubimitka,sendy![]()
kaudana,hvala, mogla bi jedno pivce za živce!! živjeliiiii
bubimitka čestitam na beti
lottos, hrabro u nove pobjede!!!!
betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeelikeee bete!!! i da vam vrijeme što prije prođe!!
jejja svibanj je za čas! neka bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~!!!
svima ostalima još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~!!!!![]()
Evo nudim ja kavice, čajiće, rakijice.. Kome šta paše.. Da nas Kadauna opet ne špota
Tina ti ponavljaš danas? Javi nam lijepu brojčicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima ostalima šaljem puno altgr+1
prihvacam jednu kratku zestu
tina_julija za lijepo duplanje
sandy za lijepu betu
dino84 za plusic na testu
i svima drugima kolektivne altGr+1!!!!!!!!!!
Ujutro vadila krv, čekam 11h da zovem... Hvala na bijeloj kavi i na vibricama...![]()
Ja bi si čupala kosu sad... Nikako da se minute pomaknu... ;( još da ju uspijem iz prve dobiti....
tina_julija čekamo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude velika!
Ja ću se počastiti još jednom kavom malo mi je jedna jutros
I ja ću jednu kavicu u iščekivanju zadnje folikulometrije, a i paše mi uz ovu južinu vani!
tina_julija čekamooooooo
tina_julija
Loly sretno!
Tina izludit ces nas... Ja peglam i vec peti put virim...
Javi seeeeeeee....
bubimitka pazi da si ne skuris robu!![]()
tina_julija e to se zove beta! divno!![]()
vau koja beta to ti je 16 dnt? A ti već 3.put vadila vidim u potpisu šta ti je tako dr. rekao ili si htjela?
Tina predivna betačestitam
19.3. Je bio transfer, u petak sam vadila nesluzbeno jer mislim da ne bi prezivjela taj vikend, pa sam privatno vadila...![]()
a di nam je Pilek? Kakvo je stanje kod nje?
tina čestitam! super brojčica!
moja je po očekivanju negativna, ja sam s utrićima prestala još u nedjelju, tako da očekujem m, i krečem s decapeptilom a od 3dc s gonalima. nadamo se trećoj sreći!
Tina cestitam!!![]()
moja beta 11dnt 2blastice iznosi 48. cini mi se niska. il je to samo moja paranoja?!
tinci jos jednom cestitam.
sandy beta je niska za blasticu, ali nista se ne moze znati dok ne ponovis. ima puno prica s niskim betama i lijepim bebama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i lijepo duplanje!
Sandy beta ti je malo niska, ali najbitnije je da se pravilno dupla.. Ne preostaje ti nažalost ništa drugo nego ponoviti za 2 dana...
Držimo fige da nam javiš lijepu veliku betu u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
drage moje strpljen - spasen. zasto bi bilo jednostavno kad moze biti slozeno.
Tina čestitam
ja sam od sutra pikalica,treća sreća!!!!!!!!!!!!
Sandy ja mislim da si ti ipak trudna. I Inesz je imala malu beticu, a rodila je prekrasnog dečkića.
Kako od ginekologa dobijete uputnicu za ponovo vađenje bete? Vjerovatno bih je dobila bez problema u slučaju niže bete, ali ako je 3-znamenkasta ne vjerujem da bih je mogla ponovo vadit. I da li je uopće potrebno?
Nina moras dobiti uputnicu, treba vidjeti da li se beta dupla, zato se i ponavlja...
Bubimitka, s obzirom na to da se u Ri beta vadi dosta kasno, ako je OK se ne ponavlja. To je filozofija ovih naših. E sad, ja sam to zaobišla tako da sam ginekologa jednostavno - pitala, i dao bi mi još jednuA išla sam i o svom trošku u privatni lab.
Legalni put bi vjerojatno bio da s prvom betom dođeš kod MPO doktora, i onda ti on na nalaz napiše da je vadiš...cure koje ste po drugim klinikama, jel to tako ide? Ili vam već na nalaz od transfera napiše "u slučaju pozitivne bete, vaditi još jednom"?
Pretpostavljam nina da ti imaš nalaz na kojem ne piše ništa, i ginekologa koji je navikao izdavati samo jednu uputnicu za betu, ha?![]()
Ne znam kako je dalje, ja svaki put kod svog gina dobijem uputnicu za drugu betu, samo mu donesem nalaz od prethodne na uvid...
Ne mogu vjerovati da gin ne bi dao uputnicu da se vidi da li beta raste nakon ivf postupka....
Da, na nalazu piše: beta za 12 dana. Pitat ću svog gin ako će mi dat bar još jednom da vadim...naravno, ako dođemo do tog stadija![]()
Bubimitka i tina, čestitam na betama!
Ja nažalost neću nastaviti ovaj krasan niz...malo moramo razmisliti što dalje, ali još nema predaje.