Oho, hooo...
Medena8 rodila je sina!
Čestitam!
Sretno Maleni!
Oho, hooo...
Medena8 rodila je sina!
Čestitam!
Sretno Maleni!
Posljednje uređivanje od Inesz : 09.03.2013. at 07:16
I ja se svercam pa cu potpisati Sonju, bas si uranila
Hvala na kavici...
Medena prekrasno, uzivajte.....
Loly za uspjesnu punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eh da, zaboravih... Mi idemo vidjeti nasu mrljicu na uzv...![]()
hvala za kavicu moram na posao a svim čekalicama puno sreće strpljenja i dobrih vibri a tužnicama big hug doći će i naše vrijeme,,,![]()
medena8 cestitam i dobrodoslica tvom sincicu na ovaj svijet
Medena08 cestitke
Bubimitka uzivajte na uzv
Svima sretno na punkcijama, transferima, betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad se već Sonja potrudila, što bi ja sad sve nanovo pisalapa samo debelo potpisujem! Usput, hvala na coffie!
medena8 čestitke tebi i TM na malom princu L. koji će vam okrenuti svijet naglavačke, a on će vam se samo smješkati i vrtiti vas oko malog prsta! He-he, L. dajem ti podršku da zezaš mamu i tatu do besvjesti![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.03.2013. at 08:52
veliki potpis na Sonju29 (kao što Snekica kaže, da ne prepisujem ponovo)
Bubimitka, da vas očara vaša mrljica![]()
Bubimitka81![]()
a za druge - u svemu potpisujem Sonju29
Bubi velika pusa![]()
Loly promakla mi je tvoja punkcija pa šaljem veliki alt gr i da bude što bezbolnija!
ako L.bude kao moja M. bit će im veselo. Ja u životu nisam vidjela manje,tvrdoglavije i zafrkanije dijete.Osim toga dobrica je rijetko kad plače![]()
Bubimitka81, bravo za mrvicu, neka samo raste!!!!
Medena8, iskrene čestitke!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 09.03.2013. at 13:53
Cure evo me, dobili smo 7 js, ali u ejakulatu nije bilo spermija, pa je mm dao i drugi uzorak, pa se nadamo da će se tu naći koji plivač! Sva sreća pa imamo i zamrznuti materijal, pa se nadamo dobrom tulumu![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ i velikiza sve hrabrice...
Jutro djevojcice, evo kavica pa gustajte! Meni jucer bila punkcija, proslo relativno ok, vec popodne bila ko nova, ali nocas strava. Probudila me tako ostra bol u donjem dijelu, pogotovo na desnom jajniku (na njemu punktirano 5 folikula), nisam se mogla pomaknuti, dignuti, a bol konstantna i sve mi pritisak na mjehur i debelo crijevo (posjet wc-u uredan). Jos boli, ali tupa bol, nebi tila panicarit, ovo mi je 4. punkcija i nikad nisam imala ovakve bolove, a cudi me jer me juce cili dan nije bolilo! Uh bas sam vam se lipo pojadala za dobro jutro![]()
Loly, hvala na kavici, baš mi treba jedna dupla!!
što se tiče iznenadnih bolova nakon punkcije, nemam baš iskustva, ili me bolilo odmah ili nikako..
ali vjerujem da je to sve normalno..
bubimitka, čestitam, uživaj u trudnoći!!!
medena8 čestitke!!!
svima ostalima malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!
mene jutros iznenadila vještica! uranila! no koliko se sjećam, to je nakon punkcije normalno...
tako da mi s 8dc krećemo u slavni sekundarni!ne očekujem ništa, tako da ako se šta lijepog desi, biti će veeeeeeliko iznenađenje!!
pozdravi!!!
Već sam pisala ali nekaj me internet zeza, pa sorry ako bude dvaput.
Evo jedna kavica za sve
Bubimitka bravoa dalje neka sve bude dosadno i školski i da se za 8 mjeseci mazite i pazite.
Loly to ti je sve individualno, nekada boli a nekada kao i da nisi bio na punkciji.
Kamelon držimza uspješan i iznennađujuć sekundarni.
Medena 8 čestitam.
Svim curama za što god da treba ~~~~~~~
Evo moje drage da i tu javim,dobili smo jajnu stanicu (prirodni)..sad čekamo sutra dali će se oploditi. Suprug je dao sjeme ali nisu mogli naći S,ali ajde nakon nekoliko centifuga našli su jedan. Bože pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bubimitka čestitam,uživaj u trudnoći..da sve bude kako treba.
Svim ostalim curama želim uspjeh u svim postupcima, da i mi što prije budemo u "blaženom stanju"!!!
Lotta81..hvala na kavici![]()
Loly, hvala na kavici, ja ću usput još i jednu rakijcu za dobre vijesti
Loly, mene ti je jedan jedini put boljelo tako, iako je tad bilo punktirano samo 2 folikula, prošlo tek kroz par dana.
Loly i Stena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum života,
bubimitka, bravo i čestitke za uredan uzv, svim ostalima za što god vam treba a posebno jednoj forumašici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za današnji dan 10.03.2013!
Posljednje uređivanje od Kadauna : 10.03.2013. at 12:56
dobra vam nedjelja curke ...za početak čestitke svim novopečenim trudnicama ...vi ste naše svjetlo i dajete nam nadu ...čuvajte sebe i svoje mrve i uživajte u svakom trenu tog divnog osjećaja ...
tužnice drage vama zagrljaji i znajte da niste same i da uvijek postoji nova nada ...
čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja neznalica imam jedno pitanjce ...nedjelja je nemam koga zvat...prvi put na stimuliranom, na decapeptylu danas 6 dan, M smo očekivali 13-15 ali meni došla danas ...trebam li se brinuti???
Stena ..vibrrrrrrrrrr za party lab
Bubimitka81...uzivaj u T
Loly da bol brzo prodje....
OStalima vibrrrrrrrr...
Drage moje (i dragi moji), dođite ovdje u čestitare! http://forum.roda.hr/threads/79212-R...12#post2362912
Kameleon puno alt gr za uspjesan sekundarni.....
Stena za tulum u labu, jedan je dovoljan
DramaQ ne vidim problem, uranila ti je samo 3 dana, nije to nesto puno...
Hvala svima na vibricama i cestitkama...
Saljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba![]()
Draga Kameleon nama je sekundarni bio uspješan i jako nas iznenadio tako da ima nade...sretno od srca!!!
vulkan, hvala!! nadam se da će i ovaj moj sekundarni ipak iznenaditi!!!
stena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!
drama, jedino se javi sutra doc da je vještica stigla, ako moraš početi s još nekom terapijom od 3dc..inače, ja sam od 3dc dobivala decapeptil i gonale, ne znam koja je tebi točno terapija....
ostale još malo ~~~~~~~~~~~~~ i pozdravi!!!!!!!!
Dobro jutro svima, uz jutarnju finu kavu i uz jednu lijepu vijest-naša Miki76 čeka bracu/seku za svog sinčića, Miki, draga, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ajme Miki prekrasno , čestitamo
fina kavica Mare, thx
a ja jedva čekam sutrašnju, joj kak zmuljat na poslu da mogu ranije zgibati. Jel izdaje ko kakvu potvrdu, jer za svaku vražju minutu moramo imati potvrdu??
hvala Mare na kavici, pitam se gdje se zagubila rakijca jutarnja
ja ću jednu u ime blizanaca rođenih od naše BigBlue![]()
za Miki76 i braceka ili seku koju čekaju
BB čestitke na twinsima!!!
Miki76 pa to je predivno!!!
ajme, konačno malo sunca na forumu!
eto i mene... bila jučer i danas na uzv... jučer D 12/10/10/10, L 11/11/11, endo 5,9 ... danas D 13/12/12 L/14/13/13 endo 7,6.. vadila estradiol, sutra opet uzv... kak vam se čini?
Cista je tu, nije velika, čak se i smanjila malo, valjda od AB pilula.
pozdrav svima!
miki 76 cestitam, bas me obradovala vijest!
medena 8cestitam tebi i tvojoj obitelji, a malenom L. - dobrodosao!
sandy0606 cekam....
svima drugima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lista je u nastajanju, cekam jos neke vijesti.
Sretna sam ali nadam se da ova sreća neće kratko trajati.
Oplođena je stanica i ako se bude pravilno dijelila i bude sve u redu u srijedu transfer!!!
Čestitam na prinovama i novim trudnočama!
Stena,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu!
libicaa,lijepo rastu folikuliči,nek samo tak nastave.
loly, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bol ode i za uspješan transfer!
Ja prijavljujem danas 3. dan na puregonima,u petak prva fm.
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (6)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
sandy0606, VV, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
Štrumfet@, VV, IVF 15.03.
*DJ*, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.03.
barkica, Petrova, IVF/ICSI 23.03.
suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 25.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
mg1975, VV, 1.IVF/ICSI; Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI); Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
libicaa, Petrova, 1. IVF; drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, 1. IVF; žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
mativa, VV, IVF (nakon 2xIVF); kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
Barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF)
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET);
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Posljednje uređivanje od bubekica : 11.03.2013. at 13:35