Evo da se i ja prijavim idemo po nasr smrzlice u petak je transfer ajde da vise urodi plodom. Cestitam svima na uspjehu...
PetraP sretno!
Prijavljujem transfer sutra, treći dan!
bubek,fala za listu i kaj vodiš brigu o svima nama
PetraP,Loly,za transfer!
Bubek moja beta je porazavajuca. Cekam m. Dog s dr je da idemo u FET u 5. mj. Tako da do tada strpljen spasen.
Ug rekla dr da mogu u ful stimulaciju tek za sest mjeseci a u medjuvremenu mogu s klomifenom. Al kaze o tom po tom. Ono kaj mene brine je ulazi li klomifen u ona 4 stim postupka te ima li kod mene smisla obzirom da imam snizeni amh i da sam sad uz 4 menopura 7 dana dobila 7 js. Pametnice moje pomozite svojim iskustvima.![]()
sandy,
pitaj na VV da li klomifen računaju kao stimulirani. ako računaju, ja ne bih išla u komifenski postupak.
sandy
koliko znam, na VV klomifenski postupak racunaju kao prirodnjak, ali to obavezno provjeri i s dr. i s pravnom sluzbom. sto se tice amh, tu nisam doma, javit ce se netko tko zna. koliko smrzlica imas?
ufffff, još malo pa nastupam opet
bubek fakat si vrijedna![]()
Malo kasnim ali
Stena za srijedu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da je to to.
Svim curama ~~~~~~~ za što god da treba.
bubek imamo jednog dobrog "eskimica". tako je rekla biologica. znam da je to s odmrzavanjem rizik al eto nada umire zadnja.
jesam kameleon javila se na kliniku, kaze teta sestra da je to sve ok ...od sutra krecem sa menopurom i u nedilju na uzvnastavljamo po planu
Bubek, fala za listu i kaj vodiš brigu o svima nama
~~~~~~~~~~~~~ svim curkama pa se poslužite za što god vam triba
jesam kameleon javila se na kliniku, kaze teta sestra da je to sve ok ...od sutra krecem sa menopurom i u nedilju na uzvnastavljamo po planu
Bubek, fala za listu i što vodiš brigu o svima nama
~~~~~~~~~~~~~ svim curkama pa se poslužite za što god vam triba
pardonchek curke ...zblesao mi se komp ... admin slobodno izbrisat ove zadnje dvije ...
bubekicahvala na listi...
drama ~~~~~~~~~ za lijepe js!!!
loly,petrap ~~~~~~~~~~~ za transfere!!!!!
sandy, sretno s FET-om ,da baš on bude dobitni~~~~~~~~~!!!!
stena ~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!
cure, svima još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~ i pozdravi!!![]()
Podpisuje kamelon
bubekicahvala na listi...
drama ~~~~~~~~~ za lijepe js!!!
loly,petrap ~~~~~~~~~~~ za transfere!!!!!
sandy, sretno s FET-om ,da baš on bude dobitni~~~~~~~~~!!!![/I]
Hvala cure na vibricama..ljubim..![]()
Posljednje uređivanje od Stena : 11.03.2013. at 20:47
samo da velim novosti sa vinogradske od danas i oni po novom naručuju za vađenje krvi!
ja prijavljujem da sam na decapeptylu i gonalu od jučer!
cure, nema na cemu![]()
Spavaliceeeeee dobro jutro
Evo fina kavica za lijep i ugodan dan! Meni će sigurno biti lijep, idem na transfer, po svoje mrvice![]()
loly ~~~~~~~~~~~ za transfer i trudnoću
za sve i neka bude puno prosinačkih beba i naravno svih onih mejseci prije i posslioje
Loly hvala na kavici i sretno
Barbi za uspješan postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubek(imam pitanjce... zašto smo još uvijek "u veljači"?)
Svima puno altgr+1
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 12.03.2013. at 09:13
Ma daj pa gdje ja živim?! Otkad to? Ja sam uvjerena da smo na listi sa prijavljenom betom...![]()
sretno svima cure,u kojim god fazama bile !!! malo sam bila odsutna pa nemogu poloviti sveLjubim-grlim i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem !!!!!!
Ja u čet. štopericu dobijem i u subotu punkcija ....
Vrijedna naša Bubekice... hvala na listi...
Ja prijavljujem "bježanje" JS....prirodnjak opet u 4 mj i na listi za stimulirani u 6 mj....
Svima ostalima ...pusa![]()
cure drage (i dečki),
samo bi svima htjela poželiti puunoo sreće i živaca u cijeloj ovoj mpo priči.
Tužnicam šaljem zagrljaje a sretnicama sa plusićima, poz betama i kuckajućim srčekima što mirnije trudničke dane.
Pusa velika svima![]()
evo napokon i mene nakon pauze od više od godinu dana
3.dan pikalica i to samostalnau subotu prva folikulometrija
loly~~~~ i svima ostalima puno puno alt gr i onog ostalog![]()
sandra u cetvrtak si na vv? sretno draga!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sissy bravo za samo-pikanjesretno!
Bab trostruki![]()
Bubekica jesam u četvrtak.... kad vidim kako su cure sretne kad krenu, pitam se što nije u redu sa mnommeni se svaki put sve manje ide
![]()
Cure, hvala na cestitkama! I hvala nasoj dragoj glasnogovornici Mare!
Trudnoca je iz kucne radinosti, totalno iznenadjenje, nakon svega!
Eto, stvarno je sve moguce u ovom nasem mpo svijetu!
bravo miki76, nadam se da bude sto vise sa takvim vijestima i da ne moramo u postupke!
Pozdrav svima! Da vas i ja malo ohrabrim kao i Miki. Rodila sam sina 2010g iz ivf postupka na VV i sad sam prije 2 mj rodila drugog sina iz kucne radinosti. Nisam mogla vjerovati kad sam skuzila da sam trudna, pripisivala sam sve tegobe proljetnom vremenu, a bio je to moj lijepi, neplanirani sin! Sve je moguce! Ne gubite nadu nikada! Ponekad je stvarno tesko, ali sve ode u zaborav kad dodju djeca. Sretno svima!
Prijavljujem transfer sutra u 9:00h ,biolog kaže da je danas četverostaničan...Bože pomagaj za dalje!
Miki76 čestitke i od mene...to su vijesti koje pobude u meni nove nade..
Svim ostalim hrabricama...čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Sretno na transferu ~~~~~~~~~~~~~~
Stena,evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Evo me cure, vraćena 2 kaže dr. odlična embrija! Jučer se jedan počeo dijeliti pa me dr. pitao oćemo i njega vratiti, ali ja nisam pristala na vraćanje 3 embrija!
Sutra moram zvati da vidim kako napreduje, pa ako bude ok, zamrznut ćemo ga. Mm nije ni u jednom ejakulatu imao spermija, pa su koristili zamrznutu.
Sad laganini i pozitiva
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 12.03.2013. at 16:52
stena sutra u 9 si trudnica
miki76 čestitke
i novoj zadarskoj trudniciloly mazi bušu i think pink
svim ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stena....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba![]()
lolyza mrvice!!
stena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvu!!
svim ostalima, trudnicama,čekalicama,pikalicama...
moj sekundarni krece s uzv u pon! jedva čekam!!
pozdravi!!!!!!!
Kameleon barem cemo imat s kim dijeliti brige do pozitivne bete ( naravno i tvoje i moje)![]()
Jutro...fina jedna jutarnja za sve moje hrabrice
(nema sendviča šteta)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto kad se nudi fina jutranja kavica da se i ja poslužim!zelimo_bebu hvala!!!!!!!!
Šaljem vam puno vibrica... posebno za postupke koji su u tijeku... da stimulacije budu što bolje, js što kvalitetnije, punkcije što bezbolnije i bete visoke do neba!!!!!!!!!!! Držite se drage moje dame!
Svim tužnicama veliki zagrljaj i da idući postupak bude Bingo!!!!!!
Evo mene..vraćena moja 7-stanična mrvica....Sad je sve u Božjim rukama!
Beta za 12 dana,opet to glupo čekanje....ubiše me ,odoh ja na spavanje,budim se za 12 dana.......ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Stena za ugodan san i veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
bok cure!!! evo ja vam se pridružujem danas mi je 4dnt-BLASTICE!!!BETA 25,03, A DO TADA PUNO ČEKANJA!
SVIMA ŽELIM SVE NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ............ ZA SVE ŠTA VAM TREBA!!