jejja moguce je da si ovulirala ovaj ciklus pa je m dosla preko duphica... nazovi sutra svoju gin, al po meni pi trebala prestat s duphicima i brojat tih 20 dana kao jedan ciklus.
jejja moguce je da si ovulirala ovaj ciklus pa je m dosla preko duphica... nazovi sutra svoju gin, al po meni pi trebala prestat s duphicima i brojat tih 20 dana kao jedan ciklus.
Nazvat cu je sutra ujutro odmah, vjerujem da jedan dufic jos veceras nece napraviti nikakvo cudo.. A sumnjam da je bila O jer je to kod mene jako rijetko prirodno ali mooozda je moguce jer sam u ovom ciklusu imala jednu jaku probadajucu bol na par sekundi pa sam se sama sebi smijala da mozda tako izgleda ovulacija.. ali da ni vrazji dufici ne odrade posao kod mene pa to je nevjerojatno..
Zeljkice- ti ces i smrzlice imati za bracu ili seku... Super!!
Zuzy- bit ce to super!! Nis ti ne brini, prepusti se doktorima iiiiiii da nam uskoro budes trbusasta
Jejja- M na 21 dc??? Ja bi zvala i svog gin i humanu sutra... Joooj kako ti se to poremetilo.. Hug
Jooj tako sam tuzna sta smo morali se skinut s lista na prije zaceca... Ali tako valjda mora biti..uh..
Bubi, muma..![]()
Suzy.s- ~~~~~~~~~~ da M ne dodje iza lijepu brojcicu!!!!
Evo nisam dugo bila ovdje,pa nisam bas u toku. Svima zelim srecu da im uspije u postupcima,novopecenim trudnicama cestitam,tuznicam zelim brzu srecu...ma sve vam zelim najbolje. Stvarno nisam u toku,komp mi steka,a ovako preko moba mi tesko sve citati.
Ja sam danas punih 18 tt,cekamo zivahnu curicu...odbrojavamo polako,ali oprezno....![]()
Jutro!
Evo služim kofi za sve,pa kome paše...ima i domačih pralina
Sinoč sam si spičila štopericu,i sutra na aspiraciju
Evo šaljem malo pozitive za sve potrebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja ću jednu kofi danas sam baš pospana...
sretno žužy na punkciji
Sanda bravo za curicu, šta ti je s posteljicom jel se povukla?
Jutro. evo i od mene jedna kavica. I fini kolačići.
Svim curama za velike bete, postupke, srčeka, ma za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~
Ako sutra bude sve u redu, s nama će biti jedan mali smrzlić ili smrzlička![]()
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 18.03.2013. at 10:17
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prvon puno pozitivnih vibri za svih!
žužy sretno sutra samo hrabro!
ja evo ležim i čekam da me zovu da čujem kako se razvija rekli su oko podne![]()
meni čaj od kamilice molim!Žužy za sutra, da sve super prođe!
Meni malo ricinusovog ulja molim, muči me stolica od prijatelja utrića
Žužy, željkica sretno cure!
Fala cure,veselim se,think pozitive...
željkica,da je party bio plodonosan!
Lotta,![]()
Sanda hb da je sve ok, samo ti miruj iza curku
Zuzy ~~~~~~~~~~ za sto bezbolniju punkciju
Zeljkica, lotta ~~~~~~~~~~~~
Ostalima isto puuuno pozitive za ovakav tmuran dan ~~~~~~~~~
Ja bila na 1.fm na 9 DC folikul 16,7mm. Sutra jos jedna fm a najvjerojatnije i stoperica. Uf bas sam uzbudjena i happy!!
Pusee
Zuzi ~~~~~~~~~~~~~ Zeljkica,Lota, ma sve ~~~~~~~~~ Moja M je definitivno stigla.. al ako nista korak smo blize postupku![]()
vatra draga jos se smjeskam kako mi je drago da je sve ok i da ce tako brzo doci i tvoja punkcija,transfer i nadajmo se veeeelika beta.. kiss curke..
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~ divne vijesti!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
jejja sad si stepenicu blize!
željkica,lotta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra86~~~~~~~~~~~~~~~~super vijesti!
žužyza sutra i za što bezbolniju punkciju i puno js!~~~~~~~~~~~~~~~~~
puse!
Cure sretno svima na punkcijama, tulumima u labu, tarnsferima, beticama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja prijavljujem transfer u četvrtak 5.dan![]()
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (7)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
majalina, Pronatal, 1. IVF
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
barkica, Petrova, IVF/ICSI 23.03.
Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF) 25.03.
suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 25.03.
Ftičica, Petrova, 1. AIH
Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI 26.03.
Prozerpina, VV, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF) 27.03.
mg1975, VV, 1.IVF/ICSI 27.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF); Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF); libicaa, Petrova, 1. IVF; željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI);
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
evo nam i nove liste!
majalina nas vjerojatno ne prati ovdje, ali nisam mogla ne uvrstiti na trudnicku listu - ceske trudnice kojima uspije iz prve su mi posebno dragepa stoga - cestitam!
betocekalice saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PetraP jel bio transfer?
zna li itko kakve su bete kod maryte i mateje 2712???
zelim vam/nam svima uspjesan tjedan!
Lotta81 hvala na kavici i kolačićima...Sretno za sutra,neka je došlo tvoje vrijeme...
Ostalim dragim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve,puno sreće u svemu..neka sve prođe kako treba i bude puuuuunooo mirišljavih bebica!!!!!!!!!!
Danas mi je 5.dpt..bole me jajnici i više nego kad sam bila u stimuliranom a i tu i tamo nešto zažaga u maternici.Bože pomagaj!
Hvala za listu Bubek
Ne mogu sve pohvatati pa da nekog ne izostavim, šaljem dobre vibrice svim pikalicama, čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica,
vatra,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak!
libicaa,![]()
stena,nek posljedica žaganja bude najtaman beta!
Bubi hvala na listi....Baš me je lijepo vidjeti u odredjenom mjesecu....
Sretnoooooo svima.......
Pozdrav svima!
Ne pišem često al pokušavam redovno pratiti pa da ne nabrajam poimenice svima generalnno šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Ja sam u petak dobila m., sad s duphastonima odbrojavam do slijedeće i onda krećemo na fet!
Imam pitanje: naručila bi prek neta testove za trudnoću...kakva su vaša iskustva, koji su testovi dobri, koji seleri pouzdani, imate linkove?? (može i na pp)
Bubekica transfer bio . Danas mi je 3 dnt. Ovaj put sam odmarala samo jedan dan i natrag na posao. Ubijalo me cekanje doma , sad mi vrijeme brze prolazi barem tih par sati smetnem s uma da u sebi nosim dvije mrvice. Sretno svima!
PetraPza veeeeeeliku betu!!!!!!!!!!!!!
Meni upravo javili transfer je u petak,5 dan!!!!!!!!![]()
žužy sretno sutra, javi kako je bilo
Sanda1977 čestitke na princezi
Lotta81 za sutra
libica, vatra86 sretno cure!!!
Svima koje sam preskočila šaljemi ~~~~~~~~~~~~~ za sve!!!!!
Super draga,bit će lijepa blastica..nek ti je sa srećom.......![]()
Cure kad bi se vi vratile na posao nakon punkcije?cijeli dan sam u nedoumici šta da napravim sutra.
pa je ugl sjedim malo prošetam,jajnike malo osjetim jer ipak je bilo 11 js pa je sve osjetljivo na dodir,ma najviše me strah hipera.
ponajviše zavisi od broja js, a i od posla koji obavljaš..,meni je kancelarijski posao, vratila sam se sa punkcije odmah u svoje mjesto (250 km udaljeno), ujutro normalno otišla na posao. doduše kod mene bude mali broj js, 2-3...
najbolje ćeš znati ti sama, nakon punkcije, kako se budeš osjećala, bude li šta boljelo...
Šaljem svima kolektivne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere, implantacije i lijepe bete!
Lotta81, žužyza sutra!
čestitam kleopatri na srčeku i štrumfeti na beti!!!!
i da sve čekalice bete/transfera završe identično tako, s lijepim betama i srčekima ~~~~~~~~~~~~~!!!!!
vatra ~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak!!!
DJ,s_iva, ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje...
jejja šta kaže dr? sve ok?
moj sekundarni krenuo....javim šta će biti kad dođe dan D!!
svima!!!!!!!
Bubek hvala na listi i da sve nastavimo uspon prema gore do liste trudnica![]()
Lotta81, žužy ~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
ja sam odlučila i sutra ostat kući,valjda mi na poslu neće puno zamjerit!
Lotta81,žužy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
![]()
Jutro djevojčice evo
Bubaba, Žužy sretno na punkciji
Deamar sretno danas, čekamo veeeeeliku betu!
Lotta, Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim betočekalicama puno strpljenja, da nam ovo vrijeme čekanja brzo prođe i da krajnji rezultat bude
Ja evo odbrojavam 7 dnt, bez simptoma, samo s ponekim probadanjem i prištićem![]()
Loly hvala na kavici,ja ću duplu jer sam baš loše spavala probudila me neka bol kao pred mengu,i vidim jutros imam neki blagi smeđi iscjedak,jel to normalno ili ???????????
za sve šta danas slijedi,sretno!
Posljednje uređivanje od željkica : 19.03.2013. at 08:28
Ne bih znala željkice možda neka oscilacija hormona? Jel uzimaš utrogestane? Ja mislim da bi trebala nazvati dr i to mu reći...
Željkice možda ti je to još od punkcije, jesi krvarila nakon punkcije? Ili ipak kako Mimi kaže zvrcni dr., bit ćeš mirnija!
Da prijavim svoju drugu betu 1900(prva 750) koja se uredno dupla.
Bubekici hvala za listu. i svima vam šaljem![]()
utrogestane stavljam a pijem bromergon i estrofem,da krvarila sam odmah nakon punkcije,