željkica koliko folikula ti je punktirano? da nije hiperstimulacija? koliko sam shvatila, ne mirujes bas... a za smedje ti ne znam, moze biti svasta...
Štrumfeta čestitam
Željkica nadam se da nije ništa ozbiljno....
željkica miruj, tako treba, a za ovo smedjarenje bih ja nazvala doktora. al ja za sve zovem, tak da ti to nije bas objektivno
sandra super!
štrumfet@ cestitam na lijepoj beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceko!
nazvat ću čisto da sam mirna,jajnike osjetim posebno desni to je valjda normalno al isto ću ja nazvat jer se meni već svašta vrti po glavi!
I ja idem na punkciju u cetvrtak!!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusaaa
vatra86![]()
svidja mi se ovaj tjedan! nek se tako nastavi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra86, sandra1971,sretno na punkciji i da bude što manje bolna!
čekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~ za velike bete i srčeka!
tužnicama šaljem
Štrumfet@, sretno na uzv i da ugledate srčeko ili dva
I svim ostalima još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Skicnem povremeno, nisam vise bas redovita, nadam se da necete zamjerit...
Svima u postupcima zelim uspjeh!
Onima koji su uspjeli od srca cestitam, a tuznicama saljem veliki zagrljaj i vjerujem da cete uspjeti!
I, naravno, zahvaljujem svima na cestitkama!![]()
I ja idem na punkciju u cetvrtak, i jako me strah! 10-12 folikula....
zeljkice nadam se da nije nista, samo posljedica punkcije, zovi, pitaj da budes mirnija
strumfeta bravo za betu, krasna je!!
Vatra i sandra mislit cu na vas!!! da vas sto manje boli
Ej cure, jel taj brevactid mora biti u frizideru do davanja u 22:00?
Barbi ima nas puno koje idemo u cetvrtak.. ~~~~~~~~~~ da forum poludi za dva tjedna!!!!!
Bubimitka danke šn!!
u naredna 2 tjedna tu će biti prava ludnica u to ime za uspjeh![]()
Ja sam na punkciji samo ako folikul ne ode samkak smo u prirodnom i ima samo 1 neće boliti
Svima nam sretno u kojoj god fazi jesmo
Svim curama za uspješne punkcije s puno stanica, čekalicama bete i u postupcima puno ~~~~~~~~~~~~~~~
Eto meni danas vratili našeg smrzlića ili smrzlićku i sada čekam 2.4.
Evo da se javim,dobili smo 7 js. Sutra zovem da čujem nastavak,ovaj put je bilo koma,bolelo kaj sam vrag..ili su malo ušparali na meni s onom drogicom il sam se upekmezila
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve,curama u prirodnjaku sretno![]()
bubimitka pusa malenom srcu! uzivajte ti i tm! sigurno je divan osjecaj!
žužy nesilice moja! ~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu! sutra zoves? zao mi je sto te boljelo - ali - isplatilo se!
Lotta ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od bubekica : 19.03.2013. at 18:59 Razlog: pisem brze nego citam.
Lotta ~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mali eskimić ili eskimica uhvati za mamu!
To žužy bit će nešto od nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Bubumitka lijepo,uživaj!
ako sam koga zaboravila![]()
željkica
vatra,sandra~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak!
lotta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se čvrsto primi!
bubimitka bravo za srčeko!
puse svima!
Bubimitkaa sad uživajte
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 19.03.2013. at 19:17
Aaa bubimitka bas si me raznjeznila... zelim ti da to malo srce bude zauvijek u tvom zivotu! meni nema lijepseg nego kad moj L. zaspi uz mene, pa prislonim glavu na njegovo malo tijelo i cujem malo srceko kako brzo kuca
žužy prava si koka nesilica... a bol nek čim prije ode
curke ~~~~~~~~~~~~ za četvrtak i nek bude što manje bolno, jedva čekam rezultate
vatra
bubimitkaza
ja odoh spavati, sinoć fešta cijelu noć![]()
Hvala cureJe Bubek neopisiv osjecaj
Zelim svima sto prije ovako nesto a sad vam saljem puno vibrica kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubimitka super super za srceko, a žuži draga svaka čast, sad nek bude tuluuuuuum
Bubimitka predivno
Žužy za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~
Lotta81 ~~~~~~~~ za veliku betu!
Bubimitka jeeeee bravo za srceko
Svima puuuuuuno ~~~~~~~~~~
Bubimitka
Lotta ~~~~~~~~~~~
Zuzy~~~~~~~~~ za tulum u labu
I svima jos malo ~~~~~~~~~~
Ja primila prvu i nadam se zadnju stopericu..odavno nisam dobila pikicu u guzu.. I to jos od mame.. Pusa cure moje, stvarno ste divne!!
Tina_julija ~~~~~x1000 zasutra!!!
bubimitka, prekrasno, jesam li ja rekla da je to prva zimska beba
Uživaj, puse!
tina julija, danas ćeš ti čuti svoj tik-tak i pridružiti se bubi !
Javi se, nestrpljivo čekamo!
Cure, svima vibrice za sve što vam treba!
Posljednje uređivanje od kismet : 20.03.2013. at 08:55
bubimitka čestitam zajunačko !!!
Ostali curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas 6.dpt u maternici malo pipka ali lijevi jajnik me užasno boli,već sam pomislila popiti tabletu,jel se nekoj to dešavalo?
Tina_julija ~~~~~~~~ za srceko
Stena mislim da su cure pisale o tim bolovima nakom transfera, vecc ti se netko javit.
A sad pitanjce, jel bi ja trebala osjetiti jajnik na kojem je folikul nakon stoperice?da izdrzi do punkcije... Malo me panika uhvatila.
Pusa cure...
I malo ~~~~~~~~~~~~~~~ da ne fali
Stena sad sam bila u setnji pa se na trenutak folikulic javio...ma sto sam vise informirana vise razmisljam i strah me je.. A to je valjda jer mi je prvi put..vjerojatno poslije otupis na neke stvari.. Hvala na figama i ja ih non stop drzim... Pusa.. P.s.hoces ti piskiti test prije bete?
Neću ovaj put piškit...do sad sam ih ispišala na tone i ni jedan mi nije pokazao +,ni onda kad sam bila trudna,kažem mene testovi ne vole i neću. Nikad u životu nisam pišnula + tak da.. beta će pokazati svoje,strah me ali..Bože pomozi!
![]()
ne stignem sve pohvatat pa vam šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
bubi![]()
Pozdrav svima!Da prvoza mala srčeka,i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naredne punkcije te najtaman bete!
Danas se eto malo lakše diše...zvala sam u petrovu,rekli su mi da je za sad sve u redu i da zovem opet sutra oko 10 pa će mi biolog reči za dalje.
Hej cure puno vas je tu pa vam svima od srca želim sve najbolje i mislim na vas...
Evo da se i ja javim, ja i Žužy smo jučer bile zajedno na punkciji, kod mene je bilo 6 jajnih stanica.
Danas sam zvala , rekli su mi da opet nazovem sutra pa će mi biolog reći za dalje..uglavnom isto kado i kod naše žužy..
Ljubim vas sve...