Stranica 48 od 155 PrviPrvi ... 3846474849505898148 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Vatrice fala na i željama!
    Cure drage moje strpljenje je pri kraju, ja bi pišnula jedan test (beta tek u utorak). E sad, danas 11 dnt, vraćene 2 mrvice treći dan, zadnji brevacid dobila u ponediljak. Kad bi mogla piškit, a da budem sigurna da je brevacid izašao, možda sutra ili u ponediljak? I koji test da kupim jer inače im baš ne virujem, cure su spominjale CB digital?!
    ja sam prošli puta uzela cb ali ne digitalni onaj za 28 kn obićni, treći dan poslije brevactida 1500 više nije ništa pokazivao, bila je samo kontrolna crtica, ponovila za dva dana i isto tako - meni je bio pouzdan

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav drage moje...ja očito i ovaj put padam na dno...
    Jučer 9.dpt,kad sam stavljala utriće na aplikatoru malo krvi....to je vjerojatno znak za vješticu
    Hvatam se za slamku....može biti tako kasno inplatacijsko?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Stena nemoj se nervirat prije nego šta treba,nadajmo se da to nije ništa da sve bude uredu!
    vidim da ti stavljaš utrogestane sa aplikatorom jel se može samo njega kupit u apoteci?mene strah da utriće ja nedovoljno gurnem,baš me oni muče!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Vatrice fala na i željama!
    Cure drage moje strpljenje je pri kraju, ja bi pišnula jedan test (beta tek u utorak). E sad, danas 11 dnt, vraćene 2 mrvice treći dan, zadnji brevacid dobila u ponediljak. Kad bi mogla piškit, a da budem sigurna da je brevacid izašao, možda sutra ili u ponediljak? I koji test da kupim jer inače im baš ne virujem, cure su spominjale CB digital?!
    s
    lažem se za test sutra
    ja bi inače u ljekarni pitala najjefitiniji test (20-tak kn), plus je bio predivan

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro ranoranilice! Za nas trutine koje se sad dižu , a za vas koje ste od 6 na nogama može i jedna
    Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    imam problem...moji folikuli ovaj mjesec...zaspali...
    jednostavno ne rastu...12 dc 11 12, a inače mi ovulacija bila 15-16dc sa folikulima 24 22...
    nema šanse da da za tri dana toliko narastu...
    možda puknu ovi mali? ima li netko kakvih iskustava?
    inače prošli mj. bila punkcija,a ovaj M došla ranije 5 dana...tješim se da je zbog toga, pa će se ovaj ciklus malo produžiti?!?!?
    sekundarni
    Ajoooj, ti i muž to na smjenu, ha...čuj sve je moguće u ciklusu nakon stimulacije, i da su još malo u šoku pa se trgnu (odn. taj 1 koji bi se trebao probiti), a moguće je i da do ovulacije ne dođe...ipak si ih prošli mjesec ispalila, koliko ono, 12 komada. Nema druge nego , a mi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jutro curke moje!
    Loly meni je testic 6-i dan nakon brevactida 1500 bio skroz bijeli (koristim wondfo testove kupljene na amazonu - registrirali su mi betu 6.59 - bila je blaga sjena). moj favorit iz ljekarne je gravignost mini - preferiram testice s crvenom tintom jer mi clearblue svaki put izbavi evaporacijsku - tanku tanku kao kemijskom nacrtanu crticu.
    gravignost je jeftin i najslicniji ovim mojim internetskim.
    željkicaako stavljas prstom stavljas dovoljno duboko. i meni se svaki put iscijedi dosta, to je pomocna tvar, progesteron se upije preko sluznice, dovoljno je pol sata lezanja da se kapsula rastvori.
    stena moze biti svasta. ja sam kad sam vijela sukrvicu instant popiskila testic (u 1. postupku). od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za kasno implantacijsko!
    vatra hvala na kavici!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Stena, pa i ti bi već mogla baciti jedan test.
    Vi što se brinete da ne nagurate Utriće koliko treba - ma dokle dosegnete prstom je OK, nije da ih baš morate (ili možete) nagurati kroz cerviks u maternicu

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma neću,ja sam odlučila da neću raditi test,nekako osjećam da će mi pokazat - a svejedno moram vaditi betu,mah.

Cure šaljem vam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pridruzujem se ispijanju kavice,hvala draga Argente..

Svima u postupcima zelim puuuno srece i saljem puuuuno vibri za najbolji moguci ishod,za plusice na testu i za velike bete.
    Posipam vas i trudnickom prasinom**************

Tuznicama saljem big hug sa vjerom i nadom u sljedeci postupak

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zeljkice, presmijesna si mi, pa prst ti dodje do cerviksa, e do tamo ga lako gurnes. Ajde ajde..nis ne brini, mazi busu i to je to..
    Stena- nee naglit tako brzo i ne gubit nadu.. Nista jos nije gotovo.. Saljem hug

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra,smiješna sam ja sama sebi to su već lagani znakovi ludila! da me muž čuje bacija bi i mene i laptop

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala cure na lijepim željama! Nisam euforična ko prošli put, malo me strah, ali važno da je nada na nivou.
    Loly ako se odlučiš na testić držim fige da nam razvedriš sutrašnje jutro!

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene, da vam kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~, za što manje bolne punkcije, a što više jajašaca,lijepe velike bete,tužnicama big hug, friškim trudnicama lijepu školsku trudnoću.
    Posljednje uređivanje od plavo oko : 23.03.2013. at 16:23

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo da javim svoj neuspjeli 1.pokušaj IVF-a...
    Danas sam išla na aspiraciju i nakon aspiracije obavijestili me da imam cistične jajne stanice i da se nemože ići dalje u postupak
    Nije mi jasno zar ranije nisu vidjeli da imam nekakve ciste i da nemogu ići u postupak?!!! Inače ovo mi je uopće prvi glas da imam ciste, zanima me da li je itko od Vas našao u istoj/sličnoj situaciji i koji je daljnji postupak. Rečeno mi je daće me sr. Irena nazvati i da će me obavijestiti kad da podignem otpusno pismo :c

Želim svim čekalicama da dočekaju pozitivne rezultate i velike bete, tužnicama velike fige da drugi postupak bude bolji i uspješniji od starog!!! Puno sreće svima...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tasha,
    žao mi je

jesu ti objasnili što to znači "cistična jajna stanica"?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

argente,draga, hvala....
    hehehe,da kod mene svaki ciklus neka nova naopaka situacija!
    sutra sam opet na uzv pa ćemo vidjeti šta ima novo..
    u to ime
    stena ~~~~~~~~~~~
    i svima malo kolektivnih, nek se nađe.. ~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tasha a u kojoj si klinici?
    Evo da se javim i ovdje mi bili na UZV jutros, sve je uredu, beba dobro napreduje i saznali smo da čekamo dečkića...posteljica se povukla što je isto dobro i svima šaljem kolektivne vibre

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da javim svoj neuspjeli 1.pokušaj IVF-a...
    Danas sam išla na aspiraciju i nakon aspiracije obavijestili me da imam cistične jajne stanice i da se nemože ići dalje u postupak
    Nije mi jasno zar ranije nisu vidjeli da imam nekakve ciste i da nemogu ići u postupak?!!! Inače ovo mi je uopće prvi glas da imam ciste, zanima me da li je itko od Vas našao u istoj/sličnoj situaciji i koji je daljnji postupak. Rečeno mi je daće me sr. Irena nazvati i da će me obavijestiti kad da podignem otpusno pismo :c

Želim svim čekalicama da dočekaju pozitivne rezultate i velike bete, tužnicama velike fige da drugi postupak bude bolji i uspješniji od starog!!! Puno sreće svima...
    Baš mi je žao...
    Imaš policistične jajnike ili kaj,ne kužim kako ti nitko nije vidio na uzv da imaš ciste??

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Čestitam draga Mali Mimi..ovo je jako lijepa vijest..neka dečkić lijepo raste i lupka svoju mamu...mazite se pazite...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nakon one droge sto su mi fali, cula sam samo nešto cista a ovo sam ja izvukla iz konteksta (tj zapamtila) u razgovoru doktorice i sestara
    Valjda cu više znati ovaj tjedan...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Stena, nije ni meni jasno...nikad mi niti jedan ginekolog nije rekao niti spomenuo ciste, tako da po mojim saznanjima nemam problemas njima...
    A i bila sam tri puta na ultrazvuku od kad sam bila na terapiji tako da nemam riječi na ovo...bar dok mi se netko ne javi pa će mi valjda nešto više reći...
    Inače u Petrovoj sam!!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Tasha a u kojoj si klinici?
    Evo da se javim i ovdje mi bili na UZV jutros, sve je uredu, beba dobro napreduje i saznali smo da čekamo dečkića...posteljica se povukla što je isto dobro i svima šaljem kolektivne vibre

U Petrovoj!
    za bebu, sretno dalje!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mali Mimi čestitam na dečkiću! Nek je sretno dalje!
    Tasha pretpostavljam da nisi bila na uzv-u prije postupka, tj. 3.dc? Kakva je bila situacija u toku stimulacije, kakvi su bili ti folikuli?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tasha kad sam bila na transferu jedna je cura bila na punkciji i imala je jednu jajnu stanicu i jednu cističnu...e sad šta to znači nebi ti znala jer sam se isto prvi put srela s tim nazivom...E sad očito to ne vide na uzv...tj. oni neznaju kakva je to jajna stanica dok ne punktiraju folikule....Budu ti valjda objasnili....
    Mala mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dečkića
    Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji uzv
    Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu nadu u 5 mj....
    Stena glavu gore i samo hrabro.....vjerujem daće te beta razveseliti
    Željkica biti će sve ok.....ne odustaj....
    Milasova a kako si mi ti?????
    E sada ako sam koga zaboravila....svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mali Mimi bravo za dečka! samo neka je sve super!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Mala mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dečkića
    Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji uzv
    Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu nadu u 5 mj....
    Stena glavu gore i samo hrabro.....vjerujem daće te beta razveseliti
    Željkica biti će sve ok.....ne odustaj....
    Milasova a kako si mi ti?????
    E sada ako sam koga zaboravila....svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
    e ovo se samo može potpisati

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tasha
    Mali Mimi bravo za dečkića
    kameleon za sutra....
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba
    Inesz, Muma, Tina29

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon one droge sto su mi fali, cula sam samo nešto cista a ovo sam ja izvukla iz konteksta (tj zapamtila) u razgovoru doktorice i sestara
    Valjda cu više znati ovaj tjedan...
    uh, draga jako mi je žao.
    je li to bio prirodnjak?

nisu ti trebali davati ljekove protiv boli i za opuštanje prije nego su te pogledali na uz.

kad ćeš dobiti otpusno pismo?

javi nam što su ti napisali, i

puno sreće sljedeći put!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro drage moje,evo kavica za buđenje
    ja sam noćas sanjala svašta prvi san da je test pozitivat drugi san da mi vraća još dvi mrvice.....tako da sam se odlučila ustat da mi još kakva ludost ne dođe u san,prvi znaci ludila
    Jel nam Loly danas piški test?
    Tasha
    Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!!!!!!
    za sve!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala na kavici ja već na nogama od 7 ujutro, hvata me nesanica...
    Željkice bitno je da je test pozitivan pa makar i u snu, ja uvijek sanjala negativne testove dok nisam ostala stvarno trudna e onda sam sanjala da mi je beta poz. (doduše mala al bar pozitivna) i prije mj. dana sam sanjala dečkića zelenih očiju, iako su svi oko mene mislili da će biti curica i eto na kraju će biti kao što sam i sanjala

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Željkice je mmmmmm! Test sam jučer kupila, ali ga nisam pišnula, kakav god rezultat bio opet moram čekat betu, pa sam odlučila možda ću ujutro, a možda ću ipak sačekati betu. Previše je tu možda
    Posljednje uređivanje od Loly : 24.03.2013. at 10:09

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Mali Mimi čestitam na dečkiću! Nek je sretno dalje!
    Tasha pretpostavljam da nisi bila na uzv-u prije postupka, tj. 3.dc? Kakva je bila situacija u toku stimulacije, kakvi su bili ti folikuli?
    Nisam bila 3 dan, tek 7 s tim da sam 6 dan trebala dobiti Cetrotide ali sam ga dobila tek 7! Folikuli su 7 dan bili super, divni i krasni po riječima dr. (neznam koliko su bili veliki, to će mi valjda pisati u otpusnom pismu), 9 dan su bili grozni, nisu ništa narasli, koma po rječima drugog (mog) dr., dok su 11 bili dobri i navečer u 22 sam primila štopericu...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tasha,žao mi je zbog neuspijelog postupka
    Nikad čula za cistične js,očito se to ne vidi na uzv nego tek na samoj aspiraciji...jer da se vidi vjerojatno bi prekinuli postupak
    Muma,pikalice,kak si nam?
    Mali Mimi,čestitam na malom pišulincu
    kameleon,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikuliči probude i zrastu najtaman kolko treba!
    Stena,Loly,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    uh, draga jako mi je žao.
    je li to bio prirodnjak?

nisu ti trebali davati ljekove protiv boli i za opuštanje prije nego su te pogledali na uz.

kad ćeš dobiti otpusno pismo?

javi nam što su ti napisali, i

puno sreće sljedeći put!
    Inesz nije bio prirodnjak, bila sam nafilana puregonima, menopurima, cetrotididom...
    Rekli su mi da će me sr. Irena zvati početkom ovog tjedna i reći mi što dalje i kad da dođem po otpusno pismo!
    E sad mene zanima da li ja mogu promijeniti dr. ili možda bolja ideja da odem u drugu kliniku i koliko moram čekati do druge stimulacije?!
    P.s. čitala sam negdje da se ove ciste mogu pojaviti od stimulacije jajnika,

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo !

S obzirom da nisam u postupku ne tipkam ovdje ali vas čitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas .

Tasha bile su ti prazne , meni je aspirirano 8 od toga 5 cističnih.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro curke... meni danas 3dpt... nemam nikakvih simptoma

Tasha, ja sam npr. imala jednu cistu za koju sam znala i prije postupka. A što se tiče cističnih folikula to znači da su narasli preveliki i pretvorili se u cistu... i to se ne može predvidjeti prije postupka... to je onak laički, ne znam kak da drugačije objasnim....

curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što nam treba

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok curke!
    Tasha zao mi je sta nije uspjelo, mozda je to naziv za prazan folikul.. Ne znam..ali znam kako ti je, bit ce bolje.. Hug
    Loly ja sam dosla ustvari zbog tebe.. Svaka cast na strpljenju..
    Kameleon ~~~~~~~~~
    Ostalima ~~~~~~~~~~~~ i pusa

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Tasha1981 nisam čula da postoje cistične jajne stanice, pa ne znam o čemu se radi, bit ćeš pametnija kad dobiješ otpusno pismo. Sad te nažalost čeka barem par mjeseci pauze prije novog postupka. A promjena klinike ili doktora je tvoj odabir. Samo što mislim da u Petrovoj ne možeš utjecati na to koji će ti doktor biti na fm ili aspiraciji.
    žužy darling, nemam baš kaj prijaviti, tek je 5.dc, jedino mi je apetit na vrhuncu, maaaalo osjećam jajnike (malo lijevi, malo desni)...ali to je sve još ništa. Kaj ima kod tebe, osim dosadnog iščekivanja?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Muma,a evo,juhica se kuha,meseko napacano ...trenutno odmaram
    libicaa,kaskam za tobom jedan dan,nadam se da bumo za koji dan imale kaj za prijaviti od simptoma

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ma ne vjerujem ja niš tim simptomima vjerujem samo beti, a ni njoj previše... za mene jedino kaj može proći je lupanje srčeka na ekranu (loše iskustvo u prošloj T

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mali mimi cestitam na pisulincu.. <3

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj libicaa prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne vjerujem ja niš tim simptomima vjerujem samo beti, a ni njoj previše... za mene jedino kaj može proći je lupanje srčeka na ekranu (loše iskustvo u prošloj T
    ja sam odlučila da ovaj put neću pratit simptome,a danas baš jajnike osjetim i počinje mi se svašta motat po glavi,toliko o mojoj odluci!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

MM cestitam na deckicu! prekrasno!
    Tasha zao mi je za postupak... pretpostavljam da je rijec o cisticnim folikulima, ne o cisticnim jajnim stanicama. kazem -pretpostavljam.
    svakako prije bilokoje odluke porazgovaraj s doktorom koji ti je sad vodio postupak. sretno!
    svima ostalima puno pusa i jedna kratka zestoka za svaku - na ovaj mrzli dan.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mali mimi aaaaaaa čestitam!! i ~~~~~~~~~~~~ do termina!!
    tasha, , ~~~~~~~~~~~ za dalje!!
    bubekica
    i svima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~, da ne fali!!!
    moj se folikul probudio, polako ali sigurno... i dalje uzv!!!
    pozdravi!!žuži, libica,željkica, loly ~~~~~~~~~~~

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mali Mimi čestitke na pišonji
    Ostalima pusa i puno ~~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tasha,žao mi je...
    mali mimi,čestitam na dečkiću!!!!
    kameleon,bravo za folikul,za dalje puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Evo i mene opet na odbrojavljanju od danas čuvam lijepu mrvicu,beta tek 14.04 !!
    nakon svega strah me je uopće veseliti se,nadati se.. ali možda 10.pokušaj donese sreću..
    cure svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da lista za travanj bude puna trudnica !!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiki30 nek bude deseta sreće, držim Sretnooooooo!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

curke moje zadnje vrijeme nisam bas često ovdje, uzroka tome ima puno, prvi bi bio bockanje (koje je napokon završilo) od kojeg imam traume (panični strah igli ) ...pa svaki drugi dan putovanja na kliniku ...pa posao ...pa spavalica od inekcija ...pa vas zato sad baš ne mogu pohvatat ali vidim onako odoka da ima puno lipih vijest ...pa vam evo još mali prilog ~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se slobodno poslužite. Svim tužnicama i bit će bolje
    ja konačno mogu prijavit punkciju sutra ujutro iako sve ovaj put ide nakako naopako, ponosna s uputnicom za anesteziologa jer se činilo da će biti tulum, na kraju mi niti ne treba jer su moji folikulići odlučili ostat mali i na kraju svega 3-4 za vađenje ...no ...tješim se ja da mi zapravo i trebaju samo 1-2, zar ne?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

kiki30 sretno !!!!!!!!!!!!!!! zašto ti je beta tek 14.04.???
    drama_queen sretno sutra!!!!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od željkica : 24.03.2013. at 18:01

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tasha, mislim da je riječ o cističnim folikulima, u njima nema jajne stanice. A zašto se to dogodilo, je li do stimulacije ili do tvojih jajnika, o tomu bi trebala detaljno raspraviti sa svojim MPO liječnikom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •