Pozdrav drage moje...ja očito i ovaj put padam na dno...
Jučer 9.dpt,kad sam stavljala utriće na aplikatoru malo krvi....to je vjerojatno znak za vješticu
Hvatam se za slamku....može biti tako kasno inplatacijsko?
Stena nemoj se nervirat prije nego šta treba,nadajmo se da to nije ništada sve bude uredu!
vidim da ti stavljaš utrogestane sa aplikatorom jel se može samo njega kupit u apoteci?mene strah da utriće ja nedovoljno gurnem,baš me oni muče!
Dobro jutro ranoranilice! Za nas trutine koje se sad dižu, a za vas koje ste od 6 na nogama može i jedna
Ajoooj, ti i muž to na smjenu, ha...čuj sve je moguće u ciklusu nakon stimulacije, i da su još malo u šoku pa se trgnu (odn. taj 1 koji bi se trebao probiti), a moguće je i da do ovulacije ne dođe...ipak si ih prošli mjesec ispalila, koliko ono, 12 komada. Nema druge nego, a mi
![]()
jutro curke moje!
Loly meni je testic 6-i dan nakon brevactida 1500 bio skroz bijeli (koristim wondfo testove kupljene na amazonu - registrirali su mi betu 6.59 - bila je blaga sjena). moj favorit iz ljekarne je gravignost mini - preferiram testice s crvenom tintom jer mi clearblue svaki put izbavi evaporacijsku - tanku tanku kao kemijskom nacrtanu crticu.
gravignost je jeftin i najslicniji ovim mojim internetskim.
željkicaako stavljas prstom stavljas dovoljno duboko. i meni se svaki put iscijedi dosta, to je pomocna tvar, progesteron se upije preko sluznice, dovoljno je pol sata lezanja da se kapsula rastvori.
stena moze biti svasta. ja sam kad sam vijela sukrvicu instant popiskila testic (u 1. postupku). od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za kasno implantacijsko!
vatra hvala na kavici!
Stena, pa i ti bi već mogla baciti jedan test.
Vi što se brinete da ne nagurate Utriće koliko treba - ma dokle dosegnete prstom je OK, nije da ih baš morate (ili možete) nagurati kroz cerviks u maternicu![]()
Ma neću,ja sam odlučila da neću raditi test,nekako osjećam da će mi pokazat - a svejedno moram vaditi betu,mah.
Cure šaljem vam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba![]()
Pridruzujem se ispijanju kavice,hvala draga Argente..
Svima u postupcima zelim puuuno srece i saljem puuuuno vibri za najbolji moguci ishod,za plusice na testu i za velike bete.
Posipam vas i trudnickom prasinom**************
Tuznicama saljem big hug sa vjerom i nadom u sljedeci postupak
Zeljkice, presmijesna si mi, pa prst ti dodje do cerviksa, e do tamo ga lako gurnes. Ajde ajde..nis ne brini, mazi busu i to je to..
Stena- nee naglit tako brzo i ne gubit nadu.. Nista jos nije gotovo.. Saljem hug
vatra,smiješna sam ja sama sebi to su već lagani znakovi ludila!da me muž čuje bacija bi i mene i laptop
![]()
Hvala cure na lijepim željama! Nisam euforična ko prošli put, malo me strah, ali važno da je nada na nivou.![]()
Loly ako se odlučiš na testić držim fige da nam razvedriš sutrašnje jutro!![]()
Evo mene, da vam kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~, za što manje bolne punkcije, a što više jajašaca,lijepe velike bete,tužnicama big hug, friškim trudnicama lijepu školsku trudnoću.
![]()
Posljednje uređivanje od plavo oko : 23.03.2013. at 16:23
Evo da javim svoj neuspjeli 1.pokušaj IVF-a...
Danas sam išla na aspiraciju i nakon aspiracije obavijestili me da imam cistične jajne stanice i da se nemože ići dalje u postupak
Nije mi jasno zar ranije nisu vidjeli da imam nekakve ciste i da nemogu ići u postupak?!!! Inače ovo mi je uopće prvi glas da imam ciste, zanima me da li je itko od Vas našao u istoj/sličnoj situaciji i koji je daljnji postupak. Rečeno mi je daće me sr. Irena nazvati i da će me obavijestiti kad da podignem otpusno pismo :c
Želim svim čekalicama da dočekaju pozitivne rezultate i velike bete, tužnicama velike fige da drugi postupak bude bolji i uspješniji od starog!!! Puno sreće svima...
tasha,
žao mi je
jesu ti objasnili što to znači "cistična jajna stanica"?
argente,draga, hvala....
hehehe,da kod mene svaki ciklus neka nova naopaka situacija!
sutra sam opet na uzv pa ćemo vidjeti šta ima novo..
u to ime
stena ~~~~~~~~~~~
i svima malo kolektivnih, nek se nađe.. ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tasha a u kojoj si klinici?
Evo da se javim i ovdje mi bili na UZV jutros, sve je uredu, beba dobro napreduje i saznali smo da čekamo dečkića...posteljica se povukla što je isto dobro i svima šaljem kolektivne vibre
Čestitam draga Mali Mimi..ovo je jako lijepa vijest..neka dečkić lijepo raste i lupka svoju mamu...mazite se pazite...![]()
Nakon one droge sto su mi fali, cula sam samo nešto cista a ovo sam ja izvukla iz konteksta (tj zapamtila) u razgovoru doktorice i sestara
Valjda cu više znati ovaj tjedan...
Stena, nije ni meni jasno...nikad mi niti jedan ginekolog nije rekao niti spomenuo ciste, tako da po mojim saznanjima nemam problemas njima...
A i bila sam tri puta na ultrazvuku od kad sam bila na terapiji tako da nemam riječi na ovo...bar dok mi se netko ne javi pa će mi valjda nešto više reći...
Inače u Petrovoj sam!!
Mali Mimi čestitam na dečkiću! Nek je sretno dalje!
Tasha pretpostavljam da nisi bila na uzv-u prije postupka, tj. 3.dc? Kakva je bila situacija u toku stimulacije, kakvi su bili ti folikuli?
Tasha kad sam bila na transferu jedna je cura bila na punkciji i imala je jednu jajnu stanicu i jednu cističnu...e sad šta to znači nebi ti znala jer sam se isto prvi put srela s tim nazivom...E sad očito to ne vide na uzv...tj. oni neznaju kakva je to jajna stanica dok ne punktiraju folikule....Budu ti valjda objasnili....
Mala mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dečkića
Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji uzv
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu nadu u 5 mj....
Stena glavu gore i samo hrabro.....vjerujem daće te beta razveseliti
Željkica biti će sve ok.....ne odustaj....
Milasova a kako si mi ti?????
E sada ako sam koga zaboravila....svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
Mali Mimi bravo za dečka! samo neka je sve super!![]()
Tasha
Mali Mimi bravo za dečkića![]()
kameleonza sutra....
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba
Inesz, Muma, Tina29![]()
Jutro drage moje,evo kavica za buđenje
ja sam noćas sanjala svašta prvi san da je test pozitivat drugi san da mi vraća još dvi mrvice.....tako da sam se odlučila ustat da mi još kakva ludost ne dođe u san,prvi znaci ludila
Jel nam Loly danas piški test?
Tasha
Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!!!!!!
za sve!
hvala na kavici ja već na nogama od 7 ujutro, hvata me nesanica...
Željkice bitno je da je test pozitivan pa makar i u snu, ja uvijek sanjala negativne testove dok nisam ostala stvarno trudna e onda sam sanjala da mi je beta poz. (doduše mala al bar pozitivna) i prije mj. dana sam sanjala dečkića zelenih očiju, iako su svi oko mene mislili da će biti curica i eto na kraju će biti kao što sam i sanjala
Željkiceje mmmmmm! Test sam jučer kupila, ali ga nisam pišnula, kakav god rezultat bio opet moram čekat betu, pa sam odlučila možda ću ujutro, a možda ću ipak sačekati betu. Previše je tu možda
![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 24.03.2013. at 10:09
Nisam bila 3 dan, tek 7 s tim da sam 6 dan trebala dobiti Cetrotide ali sam ga dobila tek 7! Folikuli su 7 dan bili super, divni i krasni po riječima dr. (neznam koliko su bili veliki, to će mi valjda pisati u otpusnom pismu), 9 dan su bili grozni, nisu ništa narasli, koma po rječima drugog (mog) dr., dok su 11 bili dobri i navečer u 22 sam primila štopericu...
Tasha,žao mi je zbog neuspijelog postupka
Nikad čula za cistične js,očito se to ne vidi na uzv nego tek na samoj aspiraciji...jer da se vidi vjerojatno bi prekinuli postupak
Muma,pikalice,kak si nam?
Mali Mimi,čestitam na malom pišulincu
kameleon,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikuliči probude i zrastu najtaman kolko treba!
Stena,Loly,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu!
Inesz nije bio prirodnjak, bila sam nafilana puregonima, menopurima, cetrotididom...
Rekli su mi da će me sr. Irena zvati početkom ovog tjedna i reći mi što dalje i kad da dođem po otpusno pismo!
E sad mene zanima da li ja mogu promijeniti dr. ili možda bolja ideja da odem u drugu kliniku i koliko moram čekati do druge stimulacije?!
P.s. čitala sam negdje da se ove ciste mogu pojaviti od stimulacije jajnika,
Jutrooo !
S obzirom da nisam u postupku ne tipkam ovdje ali vas čitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas .
Tasha bile su ti prazne , meni je aspirirano 8 od toga 5 cističnih.
jutro curke... meni danas 3dpt... nemam nikakvih simptoma
Tasha, ja sam npr. imala jednu cistu za koju sam znala i prije postupka. A što se tiče cističnih folikula to znači da su narasli preveliki i pretvorili se u cistu... i to se ne može predvidjeti prije postupka... to je onak laički, ne znam kak da drugačije objasnim....
curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što nam treba
Bok curke!
Tasha zao mi je sta nije uspjelo, mozda je to naziv za prazan folikul.. Ne znam..ali znam kako ti je, bit ce bolje.. Hug
Loly ja sam dosla ustvari zbog tebe.. Svaka cast na strpljenju..
Kameleon ~~~~~~~~~
Ostalima ~~~~~~~~~~~~ i pusa
Tasha1981 nisam čula da postoje cistične jajne stanice, pa ne znam o čemu se radi, bit ćeš pametnija kad dobiješ otpusno pismo. Sad te nažalost čeka barem par mjeseci pauze prije novog postupka. A promjena klinike ili doktora je tvoj odabir. Samo što mislim da u Petrovoj ne možeš utjecati na to koji će ti doktor biti na fm ili aspiraciji.
žužy darling, nemam baš kaj prijaviti, tek je 5.dc, jedino mi je apetit na vrhuncu, maaaalo osjećam jajnike (malo lijevi, malo desni)...ali to je sve još ništa. Kaj ima kod tebe, osim dosadnog iščekivanja?
Muma,a evo,juhica se kuha,meseko napacano...trenutno odmaram
libicaa,kaskam za tobom jedan dan,nadam se da bumo za koji dan imale kaj za prijaviti od simptoma![]()
ma ne vjerujem ja niš tim simptomimavjerujem samo beti, a ni njoj previše... za mene jedino kaj može proći je lupanje srčeka na ekranu (loše iskustvo u prošloj T
![]()
Mali mimi cestitam na pisulincu.. <3
MM cestitam na deckicu! prekrasno!
Tasha zao mi je za postupak... pretpostavljam da je rijec o cisticnim folikulima, ne o cisticnim jajnim stanicama. kazem -pretpostavljam.
svakako prije bilokoje odluke porazgovaraj s doktorom koji ti je sad vodio postupak. sretno!
svima ostalima puno pusa i jedna kratka zestoka za svaku - na ovaj mrzli dan.
mali mimi aaaaaaačestitam!! i ~~~~~~~~~~~~ do termina!!
tasha,, ~~~~~~~~~~~ za dalje!!
bubekica
i svima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~, da ne fali!!!
moj se folikul probudio, polako ali sigurno...i dalje uzv!!!
pozdravi!!žuži, libica,željkica, loly ~~~~~~~~~~~
Mali Mimi čestitke na pišonji
Ostalima pusa i puno ~~~~~~~~~~
tasha,žao mi je...
mali mimi,čestitam na dečkiću!!!!
kameleon,bravo za folikul,za dalje puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo i mene opet na odbrojavljanjuod danas čuvam lijepu mrvicu,beta tek 14.04 !!
nakon svega strah me je uopće veseliti se,nadati se.. ali možda 10.pokušaj donese sreću..
cure svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da lista za travanj bude puna trudnica !!
Kiki30 nek bude deseta sreće, držimSretnooooooo!
curke moje zadnje vrijeme nisam bas često ovdje, uzroka tome ima puno, prvi bi bio bockanje (koje je napokon završilo) od kojeg imam traume (panični strah igli) ...pa svaki drugi dan putovanja na kliniku ...pa posao ...pa spavalica od inekcija ...pa vas zato sad baš ne mogu pohvatat ali vidim onako odoka da ima puno lipih vijest
...pa vam evo još mali prilog ~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se slobodno poslužite. Svim tužnicama
i bit će bolje
ja konačno mogu prijavit punkciju sutra ujutro iako sve ovaj put ide nakako naopako, ponosna s uputnicom za anesteziologa jer se činilo da će biti tulum, na kraju mi niti ne treba jer su moji folikulići odlučili ostat mali i na kraju svega 3-4 za vađenje ...no ...tješim se ja da mi zapravo i trebaju samo 1-2, zar ne?![]()
kiki30 sretno!!!!!!!!!!!!!!! zašto ti je beta tek 14.04.???
drama_queen sretno sutra!!!!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od željkica : 24.03.2013. at 18:01
Tasha, mislim da je riječ o cističnim folikulima, u njima nema jajne stanice. A zašto se to dogodilo, je li do stimulacije ili do tvojih jajnika, o tomu bi trebala detaljno raspraviti sa svojim MPO liječnikom.