cim se toci, eto i mene!!!
svima za sto god vam treba
cim se toci, eto i mene!!!
svima za sto god vam treba
Evo Strasna savjeta pa ti biraj sta ces
Tina i ja mislim na tebe danas, da vas razveseli srceko
Bubi- ne kuzim kako pohvatas sve te info za listu ali svaka cast..brzo ozdravljenje ti zelim
Kameleon ja cu opet M dobit a ti ces se jos druzit s folikulomkako toliko puno?
Vec kad argente nudi, sta je meni popit nesto u 5 ujutro...
Pusaaa
tina_julija evo i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko
i svim ostalima za sve što vam treba
ja pijem kavu pa poslužite se i vi![]()
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 27.03.2013. at 07:26
Jutro!!!!
Mali Mimi, hvala za kavu!
Svim curkama puno ~~~~~~~~~~ za što god treba! Da samo dobre vijesti frcaju!
Bubi, ozdravi nam brzo i rasturi na koncertu!
I potpisujem te u potpunosti! Također jedva čekam šetnju... Samo da nam i vrijeme bude lijepo...
tina julija u mislima si nam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo za barbie sada čuvaj svoje mrvice
tina_julia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Tina_Julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Tina_Julija,za srčeko junačko
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija bez rijeci sam...
tina, drži se
prošla sam to sve, x2, nažalost, nadam se da ćeš se brzo oporaviti i kad odmoriš dušu i tijelo hrabro krenuti dalje...puse
Tina_julija- ni ja nemam rijeci...tako mi je zao.. Drzi se...
tina grlim jako,znam kako ti je...
baš kako kaže kismet ,nadam se da češ se brzo oporaviti i hrabro krenuti dalje....
jako,jako mi je žao,drži se.![]()
tina_julija iskreno mi je žao......skupi snagu...
Tina julijanadala sam se najboljem...
Tina_Julija jako mi je žao, razumijem tebit će lakše s vremenom.....
Tina_Julija - kako je to žalosno. Drž' se!
Jako mi je žaozbilja sam čekala da se javiš s drugačijim vijestima...
grlim jako
Tina- julija žao mi je. Drži se![]()
Tina_ julija!!!!
Tina julija, baš mi je žao, želim ti da se što prije oporaviš i skupiš snage za dalje!
u petak rade skraćeno pa me nije mogla naručiti, već ćemo sutra sve odraditi, što se tiče daljnji postupaka, dr.a je rekao da pričekamo minimalno 3 mjeseca...
pitala sam sestru koliko me možete nadrogirati? veli meni ona koliko god hoćete!malo smijeha u ovoj nesreći... tako da ću sutra snom pravednika a oni neka drndaju po meni koliko hoce pošto mužek nije mogao proteklih dva mjeseca...
![]()
tina_julija jako mi je žao šta je ovako završilo,drži se budi hrabra........![]()
Cure molim vas jel imo tko slicno iskustvo...
Zadnja vještica je bila 23.2 (nakon aiha) posto su mi ciklusi neredoviti ili ih nemam ne znam sto je sad....od nedjelje do danas dnevno jedna kap smedek iscjetka,po noci nista....sad vec ludim...hoce ili nece? sta je sad? vec mi pada na pamet da test kupim ali ne znam jel ima smisla?![]()
Tina Julija, isplači se i znaj da vrijeme liječi rane, sve smo uz tebe, samo hrabro!!!
Tina_julija,jako mi je zao![]()
Tina_julija...žao mi je..težak je to put...sve će jednom doći na svoje...znam kako je kad krene pa opet stane,imala sam i taj scenarij i znam kako ti je..budi hrabra.
Ostalim mojim hrabricama šaljem puno pozitive,mi smo se nekako smirili,krećemo dalje u 8 mj. Sad malo odmora i onda punim snagama u nove pobjede!!
Šaljem punoi
![]()
DiDi446 nemam nekog iskustva, ali.... odmah sutra kupi test pa ako te ne iznenadi i ne razveseli-odi doktoru... Možda je nešto lijepo... nemoj čekati
![]()
Tina_julija, tako mi je žao... Nažalost, ne postoji ništa što možemo reći da bude lakše... Drži se, odmori od svega pa skupite snage za dalje... grlim...
Jutro, evo kavice i fini čokoladni keksić.
Svim tužnicama, cure ne dajte se, doći će i naše vrijeme.
Kako stvari stoje izgleda da od mojeg fet-a ništa ( javila se moja stara boljka, betu neću ni dočekati).
Ali nema predaje,nadam se da smo u 9 mj opet na redu.
Svim curama u postupcima, na punkacijama i betočekalicama sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
I nadam se da će s dolaskom proljeća svima nama krenuti na bolje![]()
tina_julija grlim draga
tužnice, veliki zagrljaj
svima puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lotta81 planiras vaditi betu ipak?
A di su nam ostale betocekalice?? Zuzy,zeljkice,kiki i ne znam ko je jos???? Jel osluskujete tijelo?
A osluškujem ja,i trudim se čuti ikaj ali eto,nemam baš puno za prijaviti...
Kak ostatak betočekalica diše,dajte neke (ne)simptome na sunce!![]()