Bluebella jako lijepa beta u potpisu, super duplanje, držim fige za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bluebella jako lijepa beta u potpisu, super duplanje, držim fige za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam jučer mislila da će mi trbuh puknut koliko je bio napuhan (ono tipa 5.mj trudnoće), ali to je decapeptyl "popravio" HS, cice bole i to je uglavnom to... tu i tamo neki prištić... danas je bolje po pitanju napuhanosti
moja beta je zapisana 08.04. ali meni je to predugo ja bi 6.04 ali ne znam koji privatni lab radi subotom (to mi je 11dnt blastica)
Bluebella, super veselim se!![]()
Posljednje uređivanje od barbi26 : 28.03.2013. at 14:11
barbi ne znam za subotu, al mozes komotno vaditi i na 10dpt blastica. skoro svaki lab ti ima svoju web stranicu pa pogledaj.
sretno!
barbi radi ti Sunce na Trnju subotom do 12h, ako izvadiš prije 10:30 dobiješ isti dan nalaze
Breyer radi mislim prvu i trecu subotu u mjesecu. Subotom radi i Stella,ja sam tamo vadila
[QUOTE=barbi26;2379331]ja sam jučer mislila da će mi trbuh puknut koliko je bio napuhan (ono tipa 5.mj trudnoće), ali to je decapeptyl "popravio" HS, cice bole i to je uglavnom to... tu i tamo neki prištić... danas je bolje po pitanju napuhanosti
moja beta je zapisana 08.04. ali meni je to predugo ja bi 6.04 ali ne znam koji privatni lab radi subotom (to mi je 11dnt blastica)
Bluebella, super veselim se![/Qradi ti labor centar u gorici nazovi ih
![]()
hvala svima na info.... labor u gorici više nije labor nego synlab, ne rade u subotu, a i zadnji puta su mi dali negativan rezultat, nejdem k njima!
sunce i breyer mi se čine zgodnim, posebno breyer kod njih sam i prvi puta dobila odličan nalaz... hvala curke
Evo da se javim proslo sve, zahvaljujem se na svim drogama sto su mi dali i cak sam muzeka uspjela rasplakat... Sad sam ok, tj.menga dosla....sestru sam u onom bunilu napala da jel sve ok jel to moj prvi dan menge?!
![]()
Bluebella
tina_julija drž se
svima čekalicama, hrabricama, jurilicama, kuharicama velika pusa i zagrljaj
Strašna sretno sutra. Treba biti pozitivan. Da nas sutra razveseliš betom.
Mi smo ti specifičan slučaj. Rijetko dobijemo balstice ( a i ova vraćena zamrznuta je tek 6 dan znači nije se baš razvijala kak treba),
sutra idem reda radi, jer znam već po sebi da ništa ovaj put. Ustvari idem se zapisati za konzultacije.
Cure ~~~~~~~~~~~~ za što god da treba.
Bluebella čestitam!!!!!!!!!
tina_julija odmori se pa u nove pobjede!!!!!!!
Strašna,Lottaza veliku betu!!!!!!!!
svima ostalima
a mene je noćas probudila bol i držala me pola jutra kao probadanje,kao da će vještica doć,tako da sam potonula!![]()
željkice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da je to bila ona pozitivna bol![]()
Tina žao mi jeizvrišti to i isplači i bit ćeš spremna za dalje ...
evo ja prijavljujem (ako sam dobro vas shvatila) nulti dnt ...danas bio transfer ...trodnevni osmostanični a 15. 04. ß dan tako daleko ...
Lotta,Strasnaza pozitivnu betu
Zuzy, Zeljkice ~~~~~~~~~~~~~ da su to boli s pozitivnim ishodom
Mi smo danas obavili konzultacije, idemo u stimulirani s dolaskom vještice u 4. mjesecu.
Puno ~~~~~~~~~~~~~ svima!
Tina_julija grlim...
željkice, Lotta, strašna, žužy, drama_queen,za velike bete
Bluebella![]()
dino84 da ovaj postupak bude dobitni
svim ostalima koje sam preskočila ~~~~~~~~~ za što god treba
potpis na sve ovo
p.s.možda sam malo OT, ali molim vas, treba mi inf...hoću da idem u postupak sada u 4.mjesecu, prošli stimulirani bio prije 4 i pol mjeseca...sve pripremila, i sada m dr. reče da ne bi bilo loše da odmorim još koji mjesec. pitam je zašto, kada je sve ok na uzv, čak šta više, kaže dr.da sam se baš lijepo oporavila? ona kaže da imam slabiju reakciju zato što sam ih često radila?!
polustimulirani bio u 6.mjesecu prošle godine (femara, 5-6 menopura), stimulirani u 12.2012. godine, i sada bi u novi stimulirane krajem 4.mjeseca...jel to puno? reagujem i inače slabo zbog amh...dobijem 1-2 js, a terapiju odlično podnosim...
Mostarka između dvije pune stimulacije bi trebal proći 6 mjeseci, ali znam da su neke cure muljale kad im je bila zadnja stim. pa su ranije startale sa sljedećom.. E sad, koliko je to pametno ne znam...
Sačekaj još malo, možeš u polustimulirani...
Cure betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka, nije to baš tako... razlog što se kod nas pacijentima obično govori da razmak mora biti 6 mjeseci je financijske prirode pa se na taj način zapravo zakamuflira da su liste čekanja ogromne. 6 mjeseci pauze možda ima smisla za žene koje burno reagiraju (PCOS) pa im je potrebna masa vremena da se sve skupa izbalansira u organizmu, ali za low-respondere i 39+ (mada bih ja rekla i nižu dob) to je samo waste of time. 4 mjeseca je i više nego dovoljan razmak...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
grilm tužnice...
Ne znam Frka, ja sam tako shvatila.. Luči nije dao u full stimulaciju dok ne prodje 6 mjeseci od prethodne, a sami plaćamo... Nemam pcos niti burno reagiram..
![]()
Jutrooo !
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve !
poslužujem jedno caffe corretto da vas digne u ovo ljigavo jutro
Slažem se s Frkom, to je hrvatska politika. Vani se ide češće - naravno, ako je oporavak potpun, a kod low respondera je uglavnom potpun jer je reakcija bila slaba.
Ne mislim ja da sam pametnija od Lučija, nego kontam da puno ovisi o tome da je Bubimitka81 primila jaču stimulaciju/ imala bolju reakciju od mostarke 86, možda je imao plan u međuvremenu ubaciti koji polustimulirani, prirodni između, a možda jednostavno ima malo old school pristup tome, ipak je on godinama radio u sistemu gdje je jednadžba bila "2 stimulacije godišnje" pa je ostao sklon tom principu, no dobro pustimo sad nagađanje.
Primjerice, Ameri rade stimulacije s ciklusom pauze, i to s agresivnijim protokolima. Oni jesu malo ekstremni i profit-driven, ali također se i boje tužbi k'o vraga pa sumnjam da bi se previše igrali sa zdravljem.
Ne moramo ići ni tako daleko, ja sam imala prilike upoznati cure koje su išle s po 3 mjeseca pauze (OK, jesu bile starije) a u državnom aranžmanu. Imamo i tu na forumu primjera gdje je na stimulaciju odgovor bio nikakav pa su cure išle 2 mj. zaredom (dino84, javi se).
Godinama njegujemo pristup: "Unatoč slabom rezultatu, tijelo je primilo veliku količinu hormona od kojih se sada treba očistiti", a možemo to postaviti i na način: "Nije bilo rezultata, znači hormoni nisu djelovali; nisu donijeli korist, dakle nisu donijeli ni štetu".
I to se uostalom može i mora provjeriti, hormonskim statusom i UZV-om.
Tako da bih ja za mostarku86 rekla - ako su ti nalazi uredni i ti se osjećaš spremnom - udri!
Argente hvala na kavici
I hvala na "prosvjetljenju"
Cure javite nam lijepe vijesti danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 29.03.2013. at 10:05
Hvala Argente na kavici poslužit ću se jer jutros nikako oči otvorit ...a evo nas u 1 dnt ...![]()
potpis na frku i argente
ak je sve ok, mostarka - samo kreni!
ja sam recimo nakon stimulacije, uredno ovulirala i sve je izgledalo ok, pa čak sam i ostala trudna u prirodnjaku odmah u ciklusu iza neuspjelog stimuliranog
a sta je corettofala, sto god bilo
sretno cure
m@tt kad je punkcija
mare, caffe corretto ti je dobra stara talijanska tradicija popravljanja jutarnje kave rakijom ili konjakom![]()
Argente fini ti je taj coretto...
Betovadilice ~~~~~~~~~~~ cekamo lijepe vijesti!
Evo mene da se javim...nije bajno....današanja beta na 10 dpt blastica 61,4.....
Labos radi u ponedjeljak za hitne slucajeve ali s obzirom na moju situacju dogovorila sam se da mi naprave betu u pon...
Strašna nemoj nam potonuti, bilo je i beta oko 70 17dnt pa sve ok, a nažalost, i onih startno bajnih, troznamenkastih pa su bili missedi...da je beta 25-35 bilo bi nategnuto, ali ovo nije loše, evo BB je 10 dnt imala betu 50 (morule) pa je prekrasno porasla...znam da ćeš strepiti do ponedjeljka, al što je tu je, tako rano smo nemoćne išta promijeniti - a ja znam da ćeš se ugodno iznenaditi na Uskršnji ponedjeljak!
Puse, mislim na tebe i šaljem malo trudničke prašine, sad si nam trudnjača![]()