Strašna evo i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najsretniji Uskršnji ponedjeljak![]()
strašna,čestitamMožda je samo bila kasnija implantacija pa beta nije prevelika,a ko kaže i da mora bit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ da lijepo naraste u ponedjeljak!
Strašna šaljem i ovdje hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak! Do tad mozak pod ključ![]()
Prijavljujem i ovdje svoju punkciju u ponedjeljak. Nadam se da uskrsni zeko neće zaboraviti na mene.![]()
Strasna bitno da se pravilno dupla... Drzim tiza to...
Muma ~~~~~~~~~~~~ za puno i pune folikule!
Rascmizdrit ću im se tamo ako uz toliku potporu izađem iz sale ponovno s nulom. Ali neću ovaj putHvala curke!
Neces Muma!!!![]()
Pa da, ja se osjećam skoroz oporavljenom, čak šta više, nisam se ni poslije postupka osjećala loše, jako dobro podnosim terapiju, nalazi ok, uzv uredan, čak mi se endometrioza smanjila, imam solidan br.antralaca...ja se spremnom osjećam i sad ću javiti dr. da sam odlučila da ću ipak u 4.mjesecu u postupak...hvala drage moje na savjetima
strašna, čestitammmmm~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje![]()
Mostarka ti znas sebe najbolje..imas podrsku i od mene i nek ti bude uspjesan
Lotta? Beta?
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!!!!!!!!!!!!!
Muma hoće hoće bit js!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje. (Mislim da sam negdje čitala da je za 10dnt za blastice beta oko 60-70 ok)
Stoga dragaza ponedjeljak.
Moja beta je očekivano 0. ( znala sam i dan prije jer čim počnem u tragovima smeđe brljavit znam da m stiže)
Ali, što je tu je. Dogovorila sam konzultacije i valjda sam opet na jesen na redu. Ispočetka.... po 7 put... Ali nedam se ja![]()
sutra zadnji uzv!najduži sekundarniako js ne pukne odustajemo od ovog ciklusa!
a meni se sve čini da je moja js odlučila dočekati uskrs!!![]()
svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!
tina julija žao mi je, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak i daljnju borbu!!
lota 81![]()
Strašna ~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje bete i pravu školsku trudnoću
Muma držimi šaljem ~~~~~~~~~~~ da te zeko iznenadi sa puno ''jajčeka''
Žužy ~~~~~~~~~ za lijepu veliku betu![]()
Mumaza tulum u labu, ništa ne brini-bit će ih
lota81
žužy hoćeš čekati betu ili....![]()
jutro,evo kava,nes,čaj.........
bubekice sretno!!!!!!!!!!
Mumaza tulum u labu,uskrs je mora ih biti!!!!!!!!!!!!!!!
žužy tebi želim isto šta i sebi veeeeeeeeeeliku betu!!!!!!!!!!!!!!!!al ja imam sve simptome da se vještica sprema doć!
Fala ti Željkice,izbacila sam kavu prije postupka ali sad mi treba jedna jaka...
I meni ne miriši na dobro,temp. pada,sise skoro pa opče više ne bole,trbuh ravniji no ikad...
Fizički se osječam super,a ono drugo..jedva čekam da sve završi.![]()
Bubekica sretno danas!
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 30.03.2013. at 09:36
fala na kavi, ja se nadala korigiranoj...
bubek, sretno!
žužy, željkice ~~~~~~~~~ da ipak bude velika beta! Ne biti u depri dok ne bude potrebe.
Bubekice nadam se da već imaš dobre vijesti!
Hvala na kavi, ja sam na caju crveni zdravac...
Zuzy, zeljkice- nije vrijeme jos za biti tuzan... Drzim
Bubi ~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti i da uskoro krenete po 3.srecu
Lotta saljem veeliki hug!
Ostalim curama ~~~~~~~~~~~ za sve sta trebate...
Ja ne mogu docekati M...bas vrijeme polako prolazi... Puse svima
hvala na kavi, ja nazdravljam
puklo je jaje,sretan vam uskrs!!!
sAdza plivače i da vade stara jaja na farbanje
svima milijun ~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!
žužy,željkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~držim fige!
bubi,za 3.sreču~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kameleon,sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za puno puno jaja!
svima ostalima šaljem ogromne puse i big hug!
Hello curke,
Muma ~~~~~~~~~ za puuuuuno jajceka
Vatra kakav to cajek pijes? Prosvijetli me
Zuzy ja se ipak nadam dobrom kod tebe
Bubi javljaj dobre vijesti s brda
kameleon sretno
Curke svima ~~~~~~~~~~ za punkcije, transfere, bete, trbuscice
Saljem slane pozdrave prozete blagom burom s mora![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 30.03.2013. at 11:59
Ženice moje
Bubek,sretno!
Ljubi,a jesi otplovila,bravo,treba malo promijeniti okolinu..
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (5)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
majalina, Pronatal, 1. IVF
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (3)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
libicaa, Petrova, 1. IVF
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
riba76, VV, 1.IVF 05.04.
kiki30, KBC Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF, 1xFET)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET) 08.04.
riba 76, VV, 1. IVF
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 15.04.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF), BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; Ž od M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); mima32, SD, 1. IVF; sami_os, VV, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu); kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI); dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, Loly, Lotta81, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, suzy.s, sybylle, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot, Tasha1981, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
strašna malo copram pa sam te stavila u trudnice
Lotta81, mg1975
žužy, željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra86, jejja, ljubilica, Muma, tina29, Ginger, piki, Sandra1971, mare41, Bubimitka hvala cure, svima saljem puno pusa!
kameleon nadam se dobrim vijestima!
ja sam obavila pregled, 2. dc., od danas estrofem i kontrola 8.4., pretpostavljeni transfer 13.4. neobicno je da imam na lijevoj jajniku folikul koji je dosta veci od ovih mojih mnogobrojnih (11mm), kaze doktorica da za postupak ne smeta, al da je zanimljivo
elen, ruža82 kolegice vv fet-ovke, kad je vas start?
Žužy & Željkica ne misliti negativno, samo pozitivno cure,i ~~~~~~~~~~~ za lijepe velike bete
Bubekica drago mi je da ste krenuli po 3. srećudržim
na rukama i nogama da se ovog puta tvoja dva eskimića čvrsto prime za svoju mamicu
Muma evo još malo ~~~~~~~~~~ (od viška glava ne boli pa nek se nađe)
Bubi pa to su super vijesti!!
Ljubi progooglaj crveni zdravac, kazu za neplodnost..
Kameleon tebi sms..
bubekica da ti i ovdje malo poskočim!Želim ti od srca da ti ovaj fet bude trudnički!
![]()
Cure drage sretan vam uskrs i da vam donese puno lijepih js,velikih beta,školskih trudnoća i svega lijepoga!meni uskrs može počet sve je spremno za sutra baš sam se umorila zakržljali mišići od pustog ležanja!
bubekica hvala na listi, ljepo je baš kad si na listi čekalice transfera!!dugo smo to čekali..
i sretno u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima još malo blagdanskih~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jaja, transfere, bete i srčeka!!!!!!!!!
Cure moje sretan vam i blagoslovljen Uskrs!! Neka nam svakoj krene uspjesan put ka nasoj sreci... Puse svima
Posebno cu ~~~~~~~~ nasoj Mumi koja sutra ide po svoja jajceka
A i ostalima ~~~~~~~~~~~~~ za sve sta nam treba
Puse
Sretan Uskrs svima!!!
vatra hvala!Nadam se da biti lijep blagdan za mene sutra...