Fala vam ženice moje kaj ste tu,poludila bi da nemam kome reći...
Željkice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da cb nije lagal i da već negdje čekaš betu!Razveseli nas draga
A jel to plusić na digitalnom ?
Linalena![]()
Žužy kad ti ponavljaš betu, koji dan je bio onda kad si prvi put vadila?
Zeljkiceeee?? ~~~~~~~~~~~~
di nam Ž, sad sam i ja postala nestrpljiva, što inace nisam!
Sve si nešto kontam da se Željkica ne javlja jer je pisalo da forum neće raditi do 16 h pa je zato nema![]()
željkice čestitam na + s clear blue Čekamo veliku betu![]()
evo me cure al morat ću vas razočarat danas sam imala toliko posla da nisam uspila otić vadit krv tako da idem sutra ujutro u 7 odmah!hvala vam na vibrama i lijepim željama i pored toga beta mora bit velika!![]()
hehe. a cuj. beta je najvjerodostojnija...i to naravno ako se pravilno dupla...sve znas...
drzim fige..
da, ma idem ujutro šta je tu je,baš me dr maloprije zvao ugodno me iznenadija,da pita kako sam i da kad se grlimo,super je!
da baš sam se iznenadila, uf kad će sutra danas nikako izać s posla a sad nemam di otić,iskupit ću se velikom betom![]()
Onda Željkice sutra ima da ispuniš obećanje i serviraš nam veeeliku betu![]()
željkiceza sutra!
jel ta na clearblue bila siroka crta? ako da, baz obzira koliko svijetla bila, ja bih vjerovala CB. primastick je opcepoznato lazno negativan![]()
jel tko od vas bio bolestan , prehlađen ,zacepljen nos, kasljanje, pod temperaturom 37-37,7 kad je krenuo u postupak ?
kako je zavrsilo
dali to smeta ?
Jesam ja, u prvom postupku imala temp. mislim preko 38 dan prije punkcije i taj dan... Luči mi je rekao da se smijem "nakljukati" do transfera... Ne naravno tim riječima, ali da se smijem liječiti kao i inače ali do transfera... Nije uspio taj pokušaj, ali ne vjerujem da to ima veze s tim...
željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Mislim da svakako smiješ lupocet/lekadol i kasnije.. Ja sam ga pitala na dan punkcije pa sam pila coldrex, to inače pijem...
Lupocet smiješ popiti i u trudnoći ako baš zatreba...
Ali najbolje je da pitaš dr sljedeći put, on će ti bolje reći..
evo ga mislim da je to to.............
http://imageshack.us/content_round.p...627/plusic.jpg
željkica to je odlican, divan, lijepo taman plusic!
Ma da plus je tu, i to je to! neka bude sutra velika beta!!!!!
Željkice,toooo
bit će lijepih vijesti sutra!
barbi,kak si ti,kaj ima kod tebe?
Željkica da nam danas javiš veliiikuu betu![]()
i veliki poljubac svima,
konačno sunce i vjerujem da se svi osjećamo puni snage i života, novoga života, onoga koji se još razvija, malo po malo, raste i buja u željnjim majkama
linalena zasjat će i tebi sunce vidim da imaš 3 mrvice na čuvanju.suuuuuuuper bit će tu nešto možda. sretno
kada trebaš vaditi betu?
Linalena, željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od M@tt : 04.04.2013. at 11:07
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ do neba!
ja sam jutros skupila hrabrosti i napravila onaj cb test s dvije vodoravne crte... pojavila se i druga, ali vrlo tanka (9dnt)
betu ću raditi u subotu
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!! Vidim da si dobila jaaaaaaaaako kvalitetne mrvice, zato je ovaj put to - to, i to dvojčeki molim lijepo!!!
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo lijepu betu danas!!!
Barbiza test, bit će to lijepa betica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 04.04.2013. at 11:12
barbisuper!
željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkica cekamo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
barbi26 nadam se da nije zlocesta evaporacijska. na CB evaporacijska izgleda ovak http://ecx.images-amazon.com/images/I/614zj-zqqBL.jpg
znam da trubim stalno, ali to je bila moja prva crtica ikad otkako pokusavamo i bila sam sigurna da sam trudna, a onda je uslijedilo razocaranje. pa nastojim da svi budu informirani o CB prije nego pisnu.
pojavila se odmah, ne nakon nekog vremena...
ja na tvojoj crtici vidim drugu dimenziju iza betu!
inace, svaki moj CB je imao evaporacijsku, tanku, koja se isto pojavila odmah.
Posljednje uređivanje od bubekica : 04.04.2013. at 12:46
Da,vidi se da je debela,samo slabija...ali i rano je tako da sadda svakim danom bude sve deblja i deblja i da betica bude najtaman!
barbi super, sad da cujemo i Željkino stanje bete!!