Stranica 6 od 155 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mary ja bih rekla izmedju 45 i 90, blize 45. mrsavicama ne bih preporucila da pikaju pod 90, mislim da onda ima sanse da piknu u misic.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 12.01.2013. at 13:52 Razlog: "rano" jutro.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica hvala i tebi za listu....sada baš gledam davanje inekcija na youtube i svugdje je davanje pod stupnjem od 90 pa sam sva zbunjena...dal pod 90 il 45?
    Po mom iskustvu sasvim je svejedno, probala sam i ovako i onako i rezultat je bio uvijek sličan.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    mary ja bih rekla izmedju 45 i 90, blize 45. mrsavicama ne bih preporucila da pikaju pod 90, mislim da onda ima sanse da piknu u misic.
    Ja sam mrsava (bila dok sam se pikala LOL) pa se nikad nisam upiknula u mišić. Mislim da su te iglice premale da bi došle do mišića.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa uvijek si uzmete špekić sa dva prsta kao da se uštipnete i onda u to zabodete, nema šanse da dođe do mišića

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i iglu obavezno gurnite do kraja jer će vam se pojaviti mjehurić na koži

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prošli put sam onak malo ukoso....može se reć pod 45...i sad gledam filmiće i zbenilo me....
    Hvala vam...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sanda ??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

????????????????????

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mary mislim da na kutiji pise da se daje s.c. sto znaci subkutano, znaci pod 45, i kao sta je mimi rekla malo naberes kožu i das... meni na hitnu dolaze cure i uvijek ih bodem pod 45 kako pise na kutiji.

a zasto smo tuzne? nisu valjda neke tuzne vijesti? uf.... zasto toga mora biti?

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tikici69 se nešto dogodilo, ni ja ne znam što...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje,danas se želim oprostiti na neko vrijeme od vas......mislim da više nemam snage čitati tužne stvari...nadam se da ćete razumjeti......svaka tuga me pogodi i budem loše.....moram sada misliti na svoju bebicu.....i ne razmišljati o lošim stvarima......želim vam svima sve najbolje što si poželjeti možete.......ovo danas me jako pogodilo....i stalno mislim da sanjam.....uz trudnoću imam i SVPT-tahikardiju,koja mi je malo aktivnija sada od hormona....a ovo sve....me samo uznemiruje.....znajte da vas sve volim i sve ste mi drage.....hvala vam na svemu.....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sanda razumijemo te... cuvaj sebe i svoju bebicu...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sanda čuvaj sebe i bebu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Užas svaka riječ je suvišna............ pa šta se dogodilo?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strašno je to i čitati, a ne mogu ni zamisliti kako je to proživiti

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tragedija prava... pa šta se to dogodi pred sam porod??? strah me i zamišljati

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Drage i dragi moji, ja vas sve pozivam da se presvučete u avatar koji je na linku...
    Tikica je dugo, dugo član ove naše zajednice, zajedno s nama je plakala kada nam je bilo teško i veselila se svakoj našoj dočekanoj sreći... U ovim je trenutcima ništa ne može utješiti, svaka riječ je suvišna...budimo uz nju tiho i u miru.

https://picasaweb.google.com/1105925...eat=directlink
    Posljednje uređivanje od tonili : 13.01.2013. at 10:53

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ne mogu staviti avatar, dal samo meni ne radi ili????

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Morate ovu fotku spremit na svoj komp pa onda staviti.... vjerujem da će se uskoro naći i u rodinim ponuđenim avatarima...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Morate ovu fotku spremit na svoj komp pa onda staviti.... vjerujem da će se uskoro naći i u rodinim ponuđenim avatarima...
    vec je u ponudjenima. hvala...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jučer se piknila...danas opet....kad stisem putac za izbacivanje tekućine mi samo odbrojava...jel tak???
    Sanda čuvaj sebe i bebicu..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prvo svima puno sreće za sve šta treba!!!!!!!!!!
    Danas sam bila na drugi uzv i šok nema ništa na gonalima sam već 10 dana i nisam ništa reagirala!tako da mi je odlučila pojačat dozu umjesno 1 sad primam po 2 gonala ( mogla je to i prije napravit). Malo mi je to nejasno jer kad sam bila u postupku prvi put dobili samo 12 js (tad sam primala po 3 gonala dnevno), tako da su mi danas sve lađe potonule

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drage Mariborčanke (bivše, sadašanje i buduće) treba mi jedna informacija i jako mi se žuri, stoga ako netko zna molila bih da mi zaposta:

- kontakt telefon (ili mail) Ljekarne koja se nalazi uz UKC MARIBOR, uz bolnicu, ljekarna u koju nas šalju da kupujemo stimulaciju (dakle ne u Novoj Vasi, nego pored bolnice).

Možda neka od vas ima sačuvane račune na kojima pišu podaci, ja na žalost nemam.

Unaprijed zahvalna!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam bila na drugi uzv i šok nema ništa na gonalima sam već 10 dana i nisam ništa reagirala!tako da mi je odlučila pojačat dozu umjesno 1 sad primam po 2 gonala ( mogla je to i prije napravit). Malo mi je to nejasno jer kad sam bila u postupku prvi put dobili samo 12 js (tad sam primala po 3 gonala dnevno), tako da su mi danas sve lađe potonule
    Ne razumijem, ako si imala dva uspjesna protokola prije (12 js ), zasto dr nije ponovila te uspjesne protokole, nego izmislja toplu vodu, a sad- spasavaj sto se spasiti da!? Stednja?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prijavljujem postupak u veljaci. Sijecanj nam nije bio sudjen.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sandy0606 i neka taj u veljači bude dobitan ~~~~~

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem, ako si imala dva uspjesna protokola prije (12 js ), zasto dr nije ponovila te uspjesne protokole, nego izmislja toplu vodu, a sad- spasavaj sto se spasiti da!? Stednja?
    Prva dva postupka sam bila privatno,a sad sam se prebacila preko hzzo-a,rekla sam joj sve kako je bilo da sam pila bromergone (možda je zato išla sa manjom dozom) , sad mi jedino nije jasno zašto nije pojačala dozu nakon pvog uz malo me sve to nervira idem u srijedu ponovo pa ćemo vidit. malo sam ljuta mislim da je falila sa dozom¨!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem postupak u veljaci. Sijecanj nam nije bio sudjen.
    Puno sreće ti želim i neka bude dobitno!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroo !
    Kavicaaaa !
    Naravno ide i čaj i kakao , poslužite se !

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mami ,hvala na kavici mmmmmmmm.........

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku

a) iskreno zeljkica, bojim se da ti od ovoga postupka ne bude ništa ali inzistiraj da ti taj postupak ne uračunaju u 4 stimulirana postupka na teret HZZO-a
    b) i mislim da ti je doktorica upravo zbog štednje i vjerojatno na temelju izgleda tvojih jajnika odredila mnogo manju dozu gonala, iako mi je to suludo da nakon tako dobre reakcije u prethodnom postupku ona ide kemijati po svome..... Iako su meni to na Vuk Vrhovcu svojedobno isto napravili. Nakon sasvim ok reakcije na stimulaciju s 3 gonala i poslije 2 gonala dnevno u mom prvom postupku i dobivenih 11 j.s. (sve privatno), su mi na VV zbog mojih jajnika "policističnog izgleda" išli samovoljno određivati dozu i davali mi 1,5 gonal dnevno i totalni fijasko, 1 j.s. i ostala sam bez transfera.......
    Kakav ti je AMH i koji broj antralnih folikula imaš? Jel imaš možda PCOS?

Pripremi se na promašeni postupak, ako do sada folikuli nisu počeli se razvijati nakon 10 dana stimulacije, uistinu sumnjam da budu sada......

Kao što rekoh, traži svoja pravai i inzistiraj na tome da ti ovaj postupak uopće ne računaju!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kadauna, imaš pp!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, evo mene doma nakon 12 dana bolnice. Sve je ok, osim e coli na brisu cerviksa, pa sam na antibioticima. Nisam baš u tijeku tko je u koj fazi, pa šaljem svima milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar i plodan početak ove godine!!!
    A sad pitanjce (sorry ako ne spada pod ovu temu). Jel netko zna da li je 1 tableta duphastona po jačini jednaka jednoj tableti utrogestana? Budući sam u bolnici bila na utrićima 3*2, na otpusnom mi napisali dalje duphaston 2*1, a moj mi gin. dao utriće 2*1, pa me strah da 2*1 utrići nisu dovoljno jaki kao duphaston 2*1. Zvala bolnicu, javila se sestra, ona tvrdi da je to isto, ali sam malo skeptična da me sa 3*2 stave odmah na 2*1 utriće. Danas sam 13+3 trudna.
    Hvala svima!!!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mury ja sam do 12tt pila 2x1 duphice a onda 1x1 do 14tt jer kao dalje posteljica preuzima tu ulogu i progesteron ti ne treba. Nikad nisan kuzila cemu doktori daju iza 14tt progesteron. To je moje iskustvo. I citala sam da su utrici jaci od duphica. To je sve kak ti mogu pomoc. A mozda ti namjerno smanjuje dozu

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

U petak sam na uzv-u...Ako ima još tko neka se javi....
    Mami hvala na kavici...

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nakon jutrosnjeg fitnesa sa snijegom, ja cu caj da se zagrijem!!! hvala

svima saljem milion AltGr+1 za sto god vam treba

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kadauna, nestala mi je tvoja poruka a nemogu ti ništa poslat jer ti je pun inbox

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure pomoć ja sam već nekih 10 tak dana na gonalima već sam pisala o tome , od prije nekih pola sata imam smeđi iscjedak kao pred mengu????????????????

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala beilana. Ma ja sam imala hematom, pa zato me duže drže na utrićima, a i blizanačka trudnoća, pa možda ima i to nekakve veze. Ali, ajd vjerovat ću svom gin i sestrama s patologije koje sam jutros zvala (budući nisam mogla doći do dr. koja me vodila u bolnici)

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro curice .... ajme pa šta se dogodilo tikici prestrašno ... jel nije ona bila baš pred porod?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam stavaljala do 13 tjedna 3x2 utrica i onda tjedan dana 3x1

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

J&D, nakon tjedan dana 3x1 si skroz prestala? Joj, morat ću si napraviti kombinaciju po intuiciji, nekako me strah sa 3x2 pasti odmah na 2x1.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

libicaa je nažalost, svima nam je to bio veliki šok
    željkice ne bih točno znala najbolje pitaj dr. na sljedećoj folikulometriji...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

pa šta se dogodilo?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

srce prestalo kucati ne zna se još točno zašto i kako

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Mury ja sam do 12tt pila 2x1 duphice a onda 1x1 do 14tt jer kao dalje posteljica preuzima tu ulogu i progesteron ti ne treba. Nikad nisan kuzila cemu doktori daju iza 14tt progesteron.
    ja do 20 tt na utrićima, rekla ti je Mury: blzanci, hematomi, spontani, jesmo sad pojasnili?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Baš sam pala u komu kad sam pročitala... prestrašno i pretužno

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    J&D, nakon tjedan dana 3x1 si skroz prestala? Joj, morat ću si napraviti kombinaciju po intuiciji, nekako me strah sa 3x2 pasti odmah na 2x1.
    Mury, najbolje je konzultirati liječnika kod kojega si ostvarila trudnoću, ali ovako laički, obzirom da su gemini, hematom, bris cerviksa pozitivan na e. colli koliko vidim- možda bolje oralno utriće uzimati nego puno "prčkati" dolje...ja sam na 2x1 Crinone , u 7 tjednu sam, a na nalazu mi je doktorica prepisala:
    od 13 tjedna 2x2 Utrogestan, od 14 tjedna 2x1 Utrogestan, a po potrebi do 32 tjedna- ona smatra da ne škodi, čemu u prilog i govore istraživanja prema čijim rezultatima progesteron tijekom cijele trudnoće spriječava prijevremeni porod u velikom broju slučajeva...
    Naravno, svaka od nas je zasebna i imamo prilagođenu terapiju/dozu, ali meni su se svi liječnici složili u jednome-nikako ne prekidati uzimanje naglo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •