Linalena![]()
![]()
etto sad malo detalja - postupak preko HZZO uIVF poliklinici
ja sam sa tretmanom tamo oduševljena, od obrade prije postupka, do samog postupka
prvi UZV 4.dan i onda svaki drugi, amo negdje pred kraj i svaki dan
Ukupno (svega)23 gonala, reakcija dobra ja bi naravno 15 js ali ovoliko s toliko malo lijekova je vjerojatno super
nakon punkcije koja je bila sa nekim finim koktelom od kkojeg nisam mogla pol sata otvorit oči, dost me bolilo, napuhana ko loptica
dobili 5 js, odkojih 3odične 2 vrlodobre (to mi je prvi put da mi je neto govorio o kvlitetimojih js)
nakon ICSI oplodilo se njih 4 pa smo dogovorili ad bitransfer bio 3.dan
biolog onda s menom prošao svaki dan razvojan kao bi olučili što, dakl 3.dan jedan je bio 4.st sa fragmentacijom pasmo ga otpisali
drugi odličan 8.st sa dotašnjim odličnim razvojem, nije aš ocjenjen najbolji jer bi bilo odlično da se vidi još nešto unutar svak stanie što se nije vidlo
preostala 2, 8st i 10st, su malo brzali sa razvojem (inače su mi embriji bil uvijekusporeni)
tako mo odlučili vratiti sv 3 - jedino mi se nij svidjlo što se transfer nije radio uz UZV, ali su me na jednoj raniji folikulometriji mjerili i gledali dopplrom
i tako 12dnt niš
uf što sam tužna, mal katatonična, al me muž i pas izvukli
idemo sada van, na svjež zrak a vi drage moje hvala na svakj riječi, napisanoj i zaželjenoj
i PS - sorry na tipfelerima, puno mrvica unutra tipkovnice
Linalena žao mi je draga...drži se...
Željkice super beta...vidjela sam! Bravo!
Zeljkica pa to nije beta, nego beturina!!! Ajmeeee!!!![]()
CESTITAM!!!!!
Al Linalena, sto reci, bas mi je zao...
Zeljkice odlicna beta! cak jako visoka, tko zna koga ti to sve cuvas..
Linalena žao mi je, Željkice bravo za lijepu betu!
željkicabravo! Beta i pol!
žužy ~~~~~~~~~~~~~ da nam i ti sutra javiš šokantno dobre vijesti!
uf ja sam vam van sebe čini mi se da sanjam!sad bi vas najrađe sve izgrlila i izljubila! zvala sam polikliniku di sam vadila krv žena nemože doć sebi da nije poslala nalaz ispričavala se sto puta.......ah zaboravit čemo to uz ovakvu betu!
žužy nemoj nas razočarat sutra!
veeeeeeeliki zagrljaj našim tužnicama!![]()
Čestitam željkice!!! Sad samo polako mazi bušu i uživaj!!!! Matt, imaj vjere, bit će to prava beturina!!!!
Željkice čestitam!!!!!!!
Cijeli dan škicam ovaj pdf da vidim što je bilo s tobom. Baš si me lijepo razveselila.
Žužy sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I da ne zaboravim, Mumi, Strasnoj, Vatri, Dinu, Bubi, Jejji i ostalima veeeelikaVjerojatno sam nekoga izostavila, pa sorry. Falite nam na odbrojavanju!
Zeljkica, wow! Bravo! Presretna sam zbog tebe! Kedva cekam da cujem kak je bilo na uzv. Mozda su 2 bubacica![]()
Željkica, čestitam, stvarno savršena beta, vrijedilo je čekati
Žužy, puno ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i da nam i ti javiš sličnu brojčicu
Peony, i tebi velika, škicam vas redovito na odbrojavanju i želim vam svima uspješno "oprašivanje"!
draga lina, misa mu biloga, koji je plan za dalje?
zeljkica, cestitam
linalena,baš mi je žaone mogu vjerovati,držite se..
željkica,čestitam na lijepoj beti
lina, kiki, drage mojebas mi je zao
zeljkice bravo!!
zuzy~~~~~~~~~~<
linalena grlim... i ja sam se bas nadala za ovak postupak.
željkice prekrasno! cestitam! konacno lijepa vijest na forumu!
linalena
željkica woooooowne troznamenkasta nego četveroznamenkasta
![]()
linalena draga,
![]()
željkica,bravo za beturinu![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 09.04.2013. at 19:31
linalena,baš mi je žao..
željkica,bravo!!!sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~
kakav plan, pa kaj je vama koke moje??
jako mi je o teško palo, krenuli mi malo na zrak i
samo što smo došli u grad skoro sam se onesvjestila, pravi napad panike
nisam mogla disati, sve me stezalo, problijedila
dođe mi da se koji dan skrivam od svijeta, bližeg i daljeg
lina, kad poželiš društvo, navrati na kavu...znaš gdje sam
željkice čestitam
linalena
željkice odlično,
žužy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno, puno za lijepu betu!
svima ostalima puse i hug i naravno kolektivno pa se poslužite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
linalena opet grlimtesko je, pretesko..
ginger inokognituso, zao mi je sto nije uspjelo. bas me zanimaju detalji postupka... (mozda na pp?)
Linalena draga, drži se
Žuži good lucak sutra
linalena, kiki30, tužnice moje, čuvajte mi se, žao mi je
željkice, bravo ženo, to se zove beta![]()
Linalena - velika, velika šteta što nije uspjelo. Odahni, odmori se i onda ponovno - nema odustajanja!!
Željkice - čestitam ti! Savršen ti je ishod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja odbrojavam - 29.05. se bliži - a bilo mi je tako daleko.
Svim curama koje su sad u nekoj fazi MPO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (bolje da ni ne pokušam navoditi imena - zaboravna sam kao neka bakica)![]()
Evo jedne fine kavice
Poslužite se!
~~~~~~~~~~~ za današnje bete, sretno!
jutreko!
linadrž se draga
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma nije ti draga promaklo, nisam baš ni pisala, al bubek nisam baš ni inkognituša
nekako od početka nisam imala dobar filing i tak je i ispalo ...
sve je nekako krenulo u krivom smijeru, prvo nisam dobro reagirala (valjda me sustigle godine), pa su buknuli odjednom i na kraju nije ni bilo aspiracije...uzaludna stimulacija...
osjećam da me vlastito tijelo izdalo...
baš mi teško palo, al ja sam znala da je gotovo već dan prije planirane punkcije, tako da sam dobar dio tuge odradila već tad, a sad sam na dane...
bubek, ak hoćeš pošaljem ti detaljnije na pp
sad me živciraju moji bližnji (samo su oni i znali da idemo) s utješnim riječima: ma bude drugi put, pa nema veze-već imaš dvoje i sl...
mislim, ja se slažem s onim što je jedna forumašica napisala - neostvareno majčinstvo se ne može usporediti sa željom za drugim, trećim, ili kojim već djetetom
stvarno je to istina
al to ne znači da me ne boli i da nisam tužna![]()
Evo da vam se pridruzim nakon dugo vremena i svima kojima nije uspjelo želim hrabro naprijed s glavom gore i puno uspjeha u sljedecim postupcima, a svim cekalicama da bete budu sto veće.
Ja sam trenutno danas 7dc na gonalima i decapeptylu i cekamo punkciju pa transfer. Znam kako je sve to,neka trema,nadanje...Nadam se da cemo uspjeti ostvarit sve skupa nase snove....Neka nam ovo proljeće donese velikeeee bete...
Ginger šaljem zagrljaje
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
ANGEL_26 sretno! Nek s ovim postupkom stigne braco ili seka!![]()
Moja beta danas 285....
Ne znam šta bi rekla....
U petak ponavljam...
Strašna do neba i natrag, i opet do neba i u beskonačnost ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ da ti nama za par dana čuješ malo kuckajuće srce, i zaboraviš sve brige i strahove koje si imala ovih dana, da je tvoja trudnoća jedno veliko čudo koje će biti nada i ostalima !!!
Strašna drži seKod ovih beta ima svačega, ne znam što pametnije reći. Do petka ćemo čekat s tobom!
Zvala sam danas i ZG, doktorica vise ne zna sta bi rekla (nije danas spomenula da isključuje urednu trudnoću :D), pitala me jesam li imala odnose poslije kako-a jesam...na onaj dan kad mi je beta pala i kad me skinula s terpije. al mislim da je ako se tad uhvatilo opet prerano za takvu betu. Nisam pametna.
Odmah sam srela i svog doktora, on kaže da je sad sve moguće. Pitao me naravno za bolove, ali 0 bodova od bolova, iscjedaka, a bome ni menge.