Tantolina, izvadi betu!
Tantolina ponovi opet za 2 dana, moguće da ti još nije registrirao, ja sam ja napravila ja mislim 11 dnt (3 dnevnog embrija) i bila je ta druga crtica ali ne jednaka ko ova kontrolna
cure svima želim da uskoro budete trbušaste i sa slatkim trudničkim problemčićima
tantolina i ja mislim da ti je to prerano. ja sam radije 7dc napravila betu i bila je 17, ma da je bila i duplo veća ne vjerujem da bi ju test detektirao.
A meni je od 6 dnt pokazivao blijedu crtu...taj s neta...a s betom 30 se vec vidjela jasna crtica...
ali to je relativno...
Posljednje uređivanje od Strašna : 11.04.2013. at 10:16
moj s neta je pokazao sjenu sjene na 6dpt blastica, a beta bila 6.59![]()
tantolina test laže!!!
ne bediraj se prije vremena!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma, kako si ti??
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!!
malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, nek se nađe!!![]()
tantolina tset ili beta, svejedno, nek je u konačnici T!
kameleon evo preživljava se, ništa posebno... Ti?
Ja danas uj s prvim jutarnjim urinom na 10ti dnt napravila test makar sam rekla da ih neću raditi i naravno, minus ko kuća. Cijelo jutro imam osječaj da ću dobiti m. Mislila ići vaditi betu 14.dan,to je u pon,ali nemogu to dočekati. Mislite da je rano da idem sutra na 11 dnt? Ako nečeg ima,mora biti bar mala beta? ne? Ovo mi je prvi icsi,i sve je bilo prelagano dosad. Ovo čekanje je najteži i najbolniji dio. Ali s vama je ipak lakše
Da,vraćen je 1 embrij star 3 dana
Posljednje uređivanje od bernica : 11.04.2013. at 11:54
bernica nije sutra rano, beta bi morala nesto pokazati...
od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolinada te beta iznenadi!
postoje testovi i testovi. neki reagiraju na mini-bete, neki ne reagiraju ni na bete 500. zato, vampirima dat jednu epruveticu i rijesis se muke.
11dnt kada su u pitanju trodnevni embriji može se radit beta....
Hvala curke,ma idem ja sutra ranom zorom pa kaj bude,bude. Da se ne mučim cijeli vikend. Javim rezultat![]()
Hvala svima na dobrim željama
U svoj toj sreči mi je promaklo,tako da čestitam Ivani na trudnoči!
Muma,M@tt,bernica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
svim srcem da i sebe i nas razveselite lijepom beticom!
Vatra,da sutra sve prođe super!
Bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak!Nije 7,5 sad premalo,ne brini zbog toga..a i do implant. se endič još dobrano zadeblja.
Tantolina,nemoj žurit s betom,rano je..samo budeš brinula dal nije premala,pa strepnja dal se bude poduplala..pričekaj bar do 10. dnt.Lakše je kad vidiš neku 'normalniju' brojku.
Bubi to ti je pivica od 2 dcl, onu koju mozes popiti na ex prije spavanja.
Zuzy hvala na zeljama..i ja tebi zelim mirnu i skolsku T...
Cure moje koje cekate bete puno vam ~~~~~~~~~~~~ da nastavite niz ovih cudesnih beta..
Cure s PZ i vi nama falite..
žužy, čestitam od srca i želim ti mirnu trudnoću nakon ovog dinamičnog početka
strašna, da beta opet lijepo poraste i da nam kreneš žužynim stopama, držim fige!
matt, bernica, muma nek vas proljeće iznenadi i da budete terminuše ( ne matt, njegova draga)
vatra, sretno sutra i da nam "popraviš" riječku listu...
bubekica, dogovorile smo se za proljetni pupoljak i zimski cvjetić
Ne brini za endić, moj je bio 8,2 mm pa na ET 8,9 mm na najdebljem dijelu i bingo (uz 6 mg estrofema dnevno!); bitna je mrva!
kismethvala! ma u medjuvremenu sam postala pozitiva. a o preporodu s crinone-om da ne pricam
m@tt evo malo-puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zenu!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za forumsko cudo!
Hvala curke na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ko če dočekati taj ponedjeljak. Ništa ne pitam za test. Ne usudim se.![]()
matt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca da bude velika beta!
strašna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za čudo!
muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i tebi za veliku betu!
vatra~~~~~~~~~~~~~~~~~~za fm,sretno!
bernica~~~~~~~~~~~~~~~~~i tebi za lijepu betu!
ajme šta vas ima,više i neznam koliko tako da neču više nabrajat jer ču sigurno nekoga nenamjerno izostaviti nego samo poslati puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puno trudničke prašine pa se slobodno poslužite i neka je svima sa srečom! Puse!!!
ajme zaboravih bubekicu evo bubi još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od viška glava ne boli!!!![]()
Muma kako si? čekamo te da uskočiš u naš vlak!
strašna milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu!!!!!!!!!!!!!!!!!
m@ttza beturinu!!!!!!!!!!!!
ivana čestitam sa zakašnjenjem!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ako sam koga zaboravila nenamjerno!
žužy,barbi kako ste mi vi? ja bi samo spavala!jedva ustanem za posal.
Isto i kod mene, po noci ne mogu spavati, a po danu ne mogu doci k sebi od umora...a moram raditi...
jos uvijek povremeno imam pritisak kao da cu mengu dobiti, tak da cure moje drage simptomi su vam isti kao pms. meni su jedino cice bile bolne sto inace nisu, ali samo par dana...
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!!!
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~
strasna, muma i matt ~~~~~~~~~~za betu!!!
A ja budna od 7 i cijeli dan ko vekerica,zvrndam okolo i umorna ni malo,jedino me danas glava boli.Ali primjetim da zaspim od šuba kaj je inače bio problem..
Dok ležim osjetim to boluckanje,rastezanje,ko pred m..Od danas sam i napuhnuta dosta i počele me sise bolet
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Strašnoj za sutra,neka se beta i više nego podupla!![]()
željkica ne znam kaj da ti kažem, glaaadna sam, malo me zna nešto zgrčiti dolje ali zanemarujem. Uglavnom, nije baš da pucam od "simptoma". Mogla bi možda ponešto nabrojat ali to mi je sve smiješno. Čekam kaj će testić reći.![]()
Šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete, duplanja, srčeka... sve redom!
Muma zanemari simptome ja sam imala sve ko da vještica stiže a imam ih još ,pa vidiš nije došla!i sebi sam non stop govorila sve će bit ok ovaj postupak je dobitan,tako misli pozitivno i opusti se i velika beta će bit!!!!!!!!!!!!!!!
strašna sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 11.04.2013. at 20:22
muma i strašna, držim fige, vibram, sipam trudničku prašinu...sve što treba, želim vam najljepše moguće scenarije![]()
Svim curama puno sreće za što god da treba.
Strašna za sutra ~~~~~~~~~~~
Ja vam se opet u odbrojavanju pridružujem u 9 mj. kada sam opet na redu za postupak.
Ali budem vas čitala i naravno sretno svima.
strasna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule!!!!!!!!!!!!!!
ivana 83 kad ti je uzv, ili ponavljaš betu? ~~~~~~~~~~~ za dalje!!!!!!!
m@tt,barbi26,muma, tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
ma svima brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i pikalicama i čekalicama i trudnicama,tina 29 hvala na trudničkoj prašini!!!![]()
vidjeh par postova iznad
pa bez čitanja postova dalje![]()
hmm... i virtualna piva je bolja nego nikakva
Živjele vi meni, moje hrabre dame!![]()
Ajme od toliko betocekalica vi se i na mene sjetite.. Cure bas sam iznenadjena...
Ja cu samo jako ~~~~~~~~~~~ nasoj Strasnoj za poduplanu betu..i nek nam javi rezultat malo ranije jer smo zadnji put bile sve na iglama...
Svima veeelika pusa!!!
strasna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek s e ovo vise zavrsi ali POZITIVNO !!!![]()
opet se pije?
al ove tetadoktorine nisu od 2dcl
zivile vi meni, sutra je petak i svima saljem
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cim se cuga eto me
da se ne bi ko uvrijedio-drzim fige svima. al posebno navijam za naseg decka m@tta da s ovom betom postane tata!
žužy bas me zanima kolika je to sluznica pa kaze d aje tanka, nije rekao u brojkama ?
bubekica pa do ponedjeljka ce se podebljati dosta , ne brini, pa 7,5mm nije lose toliko ,
zasto dr. forsiraju sto deblji endic, pa kazu sve iznad 8mm je ok ,....ja ne znam koliki je meni bio u sek ivf bez lijekova kad se ne moze uopce zadebljat , mislim na mp , a inace uvijek tanak imam endometrij , i uspjela sam , jako me zanima koliki sam imala tada ali dr. mi nije rekao ...
a estrofem bubekica ? meni je danas 7mm endic a ja garan imam za dva-3 dana transfer pa se ne brinem , doduse pijem estrofem, ali tebi do ponedjeljka bude odlican ( hoce ga uzv gledat tada ? )
Vatra sretno sutra draga moja
Strasna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000 za betu
Curke, svima ~~~~~~~~~~~~~~
Pijem i ja estrofem i pretvaram se u ananasBudem pitala na transferu kakvo je stanje. U proslom fetu se dosta nadebelio od uvodjenja progesterona do transferu, a cak sam i krvaruckala prije transfera, tak da ce valjda ovaj put isto bit dobar. Ne brinem se
Ma tko bi se i brinuo uz vase utjesne rijeci. I ~~~~~~~~~~~ ti za cudo iz neobicnog postupka!
I dodatak ~~~~~~~~~~~ za vatru! Sretno sutra, da ju ulovite ovaj put!!!!
Posljednje uređivanje od bubekica : 11.04.2013. at 23:34
Dobro jutro. Poslužujem vam mirišljavu
i usput šaljem trudničke vibre svim čekalicama i brojalicama koječega!
Za Strašnu posebno držimna rukama i nogama!
bubekica, mislim da će endić biti super, nemoj se brinuti unaprijed!
uspoređujem sa svojim stanjem u zadnjem IVF-u:
8. dan ciklusa: 7.3
9. dan ciklusa: 12.1
aspiracija 12. dan
Dobro jutro komadi, veći i manji, spikani i napuhani, pokočenog tijela i začepljenih crijeva
svima dobro jutro i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Strašninu betu, za M@ttekove žene betu, za bubičin transfer
posebno za sve inkognituše, za one koji znaju i ne znaju gdje su i gdje idu
ps- kao što je osjetno da mi je bolje, idemo u petrovu sada neki dan dogovoriti kako popuniti još ovih 9 mjeseci dok imamo pravo preko HZZOa. A ono gore pokočeno se odnosi na mene al ne i za začep
pusa svima, @TD kada šetam zvjer navratim
Hvala ti Mare baš lijepo....sve bih dao za to, nadam se da če uspijeti sad.
Hvala vam svima koji ste potpora. Puno znači... A nervoza je na vrhuncu, velika igra živaca je sve to skupa i nije lako ni najmanje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ svima za današnje bete.![]()
Samo da svima zavibram~~~~~!
Napeto pratim.
evo malo trudničke prašine ***************** i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice, a posebno za današnje betovadilice