Strašna pogubila sam se... ne znam kad opet vadiš betu, a nisam skužila da je u potpisu 612,8![]()
Strašna pogubila sam se... ne znam kad opet vadiš betu, a nisam skužila da je u potpisu 612,8![]()
eh, draga moja Strašna sad sam iščitavala sve postove.... sretno sutra na UZVda se javiš s prekrasnim vijestima i uljepšaš nam dan!!!
M@tt jako mi je žao zbog vašeg neuspjeha
Strašna da nas sutra sve razveseliš!
Strašna~~~~~~~~~~ da makneš taj upitnik koji ti visi nad glavom i pridružiš se na trudničku listu
Tantolina i žužy žao mi je jako....ljubim vas....
Muma beta ti je super.....
M@tt žao mi je....zagrljaj supruzi....
Bubekica bravo za blastocistu i morulu....~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za dva tjedna
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ....![]()
Muma cestitam
Matt, zao mi je
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~ za sto god trebate!
Muma, cestitam!!!!! Bubekica se nije javila? Ili me oci varaju?
tina_julija oci te varajusve ok proslo, 2 komada vracena
paty za koji postupak i gdje?
strašna mislim na tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi, jedan posebantebi
Uh, vidim puno novostiPa ajmo redom...
Muma, čestitam i puno ~~~~~~~~~~~~~ za urednu i školsku trudnoću do kraja!
Bubekica, punoza tvoje malce i neka ostanu kod tebe idućih 9 mjeseci i da nam objaviš veliku i lijepu betu!
Strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
M@tt, jako mi je žao![]()
A moj izvještaj od danas, cista je i dalje tu, narasla je na 8 cm, ali pojavili su se i folikulići i to na oba jajnika. Danas je dr malo optimističniji nego zadnji put. Možda nešto i izvučemo od ovog postupkaU srijedu opet fm pa ćemo vidjeti dalje.
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
dino84 uffff, 8cm??? pa dokle ce ona? nije li to riskantno? (ne razumijem se u to....)
TD
svima ostalima - hvala na lijepim zeljama!
bubekice, ne znam ni ja baš puno. Uglavnom, dr mi stalno naglašava da budem pažljiva i da mirujem. Mislim da će još narasti jer ju hranim stimulacijom. Strah me je da mi ona ne pojede svu stimulaciju pa da folikuli ne narastu više. Kaže dr. da će je punktirati zajedno s folikulima.
mogu oni punktirati sve zajedno tako su i meni puntirali vodu izn jajovoda
dino84 nadam se da ce narasti folikuli... cuvaj se![]()
A joj m@tt, jako,jako mi je žao!!! Neka vam Bog dadne snage, da čim prije prođu ovi tužni dani, i dođu oni lijepi, vedri !!!
Pozdrav svima, nova sam na forumu pa vas ne mogu jos sve pojedinacno povatati, ali svima vam zelim puno srece, novim trudnicama cestitam a trudilicima da sto prije postanu okrugle.
Ja se biljezim za odlazak na prvi ivf u 5 mjesecu, 30.04. idem po ljekove, bila sam dva puta na inseminaciji pa jedno veliko nista i sad smo docekali svoj prvi ivf.
Sretno svima.
Moja beta je pala na 600.Na ultrazvuku više nema ničega,valjda pem sutra domeka..moram još ponoviti betu za tjedan dana.
Da,baš tak..dokle ovako?
i ja prijavljujem negativnu betu....šta dalje, nemam pojma.... curke u postupcima i očekivanjima sretnooooo!!!!!!!!! Sreća je jedino što nam treba![]()
Nije me baš bilo na forumu , pa uletih ovdje da vidim šta rade i kako su moje koke jer nažalost više nisam u toku, i dočekaše me lijepe vijesti , Muma čestitam od srca !
Bubekice za tvoje mrve d a se čvrsto prime ua mamicu i da ih čuvaš 9 mj a onda cijeli život uživaš u njima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Žuži![]()
bubekica ako se ne varam radila si FET pa me interesuje kakav ti je bio endometrijum odnosno njegova debljina,pitam jer i ja treba da radm FET ali mi je endo 13-ti dan ciklusa 4,3 strasno los.
mumaženo čeeeestitam, šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu da i dalje fino raste!
Zao mi je m@tt glavu gore,pa mora jednom vise uspjeti...
Pratim vas vec dugo jedno vrijeme nisam se mogla logirat lozinku zaboravila
Jucer mi je bila punkcija i imamo 8 js.sve me bolilo od punkcije,strah me bilo pomaknut se.danas sam ko nova
Sad cekamo kako ce se sve to oplodit i hocemo li ic na blastice.
Svima cestitam na betama a tuznima zelim da sto prije ostvare velike bete i da im brzo prode vrijeme do sljedecih postupaka.
Ljubim vas od <3 sve
M@tt zao mi je, drzite se ti i tz i ne odustajte, najljepse stvari i najvece zelje najteze dodju...
Grlim sve tuznice, Strasnaza ultrazvuk i puno vibrica da izadjes s velikim osmjehom iz ordinacije..Bubek cuvaj ta dva mala cuda, nek se drze cvrsto cvrsto, sve znas,vjerujem u tebe i uspjeh i molim se za to..
M@tt, žao mi je, ali nemojte odustati...
Strasna i Bubek...![]()
doanna
dino84 ~~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće i kvalitetne js, unatoč cisti!
ANGEL_26 ~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i blastice!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv! Da napokon riješite dileme!
Tonkica samo hrabro i mi smo isto prosli i uspjeli iz prve. Sretno !
Dobro jutro svima. Evo mene natrag s punkcije. Gotovo je nisam ni osjetila. 1JS, sutra zovem dal se oplodila...
Svima saljem puno ~~~~~~~~~za sto vec trebate
Bubekica sretno i da nam javiš veliku betu
Mima32, Dino84, Angel26, Strašna ~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i uzv
Doannadrži se. Doći će i naše vrijeme.
I svim curama za što god da treba ~~~~~~~
nisam ali pijem cikloproginovu(samo bijele tablete) obe vrste tableta sluze za debljanje endomet.
sutra imam ponovo uz pa cemo vidjeti jel se sta popravilo,posto ja imam neredovne cikluse,u martu nisam imala nikako pa sam pila primolut nur da dobijem i sad je ovakvo stanje poslije ciklusa iz 4-og mjeseca.
bubekica
ja sam RI za drugu bebu u prirodnom ciklusu.
smarija nadam se da ce se stanje popraviti do sutra. osobno na endometrij tanji od 7mm na dan uvodjenja progesterona ne bih pristala na FET. sretno!
meni je na dan punkcije endometrij bio 7mm sta da ja onda mislim ?
3 dana poslije transfer , pijem estrofem 3x1 i nadam se da je endic bio barem 9mm na dan transfera i valjd a je to dovoljno ,
pa bilo je takvih trudnoca , kazu ne valja ni kad je predebeo
Hvala Pinar na ohrabrenju, to je super za cuti da je nekome iz prve uspilo, svima zelim da što prije ugledaju veliku betu.
crvenkapica 7 je ok, ja govorim o ispod 7. kad si pocela s estrofemom?
na dan punkcije +utrogestan, na transferu nismo mjerili endometrij ,
evo sta kaze dr. R
i mene to jako tjesi
" debljina endometrija ne mora biti raskošna za uspješnost; sve preko 7-7,5mm je sasvim u redu; gornja granica je 14mm, preko toga opet nije dobro"
a cula sam dosta o tome da je opet bolje 7mm za implantaciju nego 15mm npr .
Evo od 8js 3 se oplodile,mozda ipak budemo na 3dan isli. Bilo je jako malo spermija.strah me ko nikad kako ce se razvijat dalje.
crvenkapica slazem se, apsolutno. al ponavljam - pricam o situaciji ispod 7mm. buduci si dobila estrofem na dan punkcije, ocito ni doktori nisu odusevljeni debljinom tvog endometrija pa su ga odlucili podebljati estrofemom, sto je logican potez. ali smarija vec uzima tablete za debljanje endometrija, a na 13dc je endometrij jako tanak pa govorim blize njenom slucaju.
ANGEL_26 ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dijeljenje!
e tacno tako ja sam treci dan ciklusa pocela piti tablete za endic,bubekice i ja cekam sutrasnji uz da vidim ima li kakvog pomaka ako ne onda odustajem i cekam sledeci ciklus