Strašna,
Svim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna,
Svim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se i ja ukljucim na odbrojavanje
Imam menopure od 14.04, u petak pregled pa cemo vidjet kaj cemo dalje.
Samo da prijavim da je folikul 16x18, a u nedjelju je bio 13, cista 22 mm, smanjuje se.. U 22 stoperica..
Svima puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju!
clematis dobrodosla! imat cu te na umu prilikom slaganja iduce liste![]()
Tnx bubi, trebat ce mi da dobijemo j.s. Nekako sam manje uzbudjena nego prosli put..ali ti to kuzis..evo tebi ~~~~~~~~~~ za mrvice
vatra puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
strašna i tebi draga puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!![]()
deal, kako si ti danas?
opet ništa, ja sam odbrojala...
dva testa pokazala niste trudni!!!
počelo i smeđe brljavljenje, vještica stiže..
pozdravi i svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta treba!!!
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikul i js!!!![]()
kameleon ne znam više kaj reći na te tužne vijesti, žao mi je!!! Skupi snage za dalje što prije...
Strašna javi seeee
clemantis, vatra86 sretno
kameleon jesi vadila betu?
Strašna gdje si???
Strašna čekamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kameleon žao mi je
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekice da se mrvice čvrsto uhvate za mamicu!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja imam cjelodnevne mučnine.
Strašna, čekamooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Kameleon, žao mi je draga
Vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Željkice, neka mučnin, meni su one bile koliko teške, toliko smirujuće da bebe rastu, i sve bih dala da ih opet imam![]()
Evoooooo meeeeeeeeee"
Kaže doktor u maternici vidi gestacijski mjehur 4 mm velicine (double ring odjek)-što kaže po beti odgovara.....a to sve skupa ne odgovara transferu....al to je vec neka druga prica....
kaze da po nalazima bete i UZV..ne vidi za sada nista sto nije u redu. Retrouterino nema slobodne tekućine.
Jedino na oba jajnika ciste....vjerovatno zaostale od folikula....ali kaze da nisu opasne za trudnocu...da se cuvam napora itd.
Objašnjenje za moj slučaj nemam...ni nitko nema... 13dnt sam imala odnose. Da li je moguće da se tad nešto primilo od nekog zaostalog folikula? Danas je 28 dnt. Da nije onda beta prevelika...
ništa mi nije jasno...al doktor je rekao da više ne gledamo na transfer jer taj dio jako zbunjuje.... Kontrola za tjedan dana.![]()
Super vijesti Strašna,samo sad nek se sve ljepo![]()
Strašna![]()
Bravo strašna!!!!!!!!!!!!!! Sad samo hrabro dalje!!!
strašna cudo nase forumsko![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i zdravu trudnocu do kraja!
kameleongrlim.
strašna![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zdravu trudnocu do kraja!
strašnanajbolje moguče vijesti!Nek se tak nastavi!
strasna superkako god se zacelo nek se zacelo to je najbitnije
uh mogu misliti kako ti je bilo ovih dana , sad samo cuvaj mrvu![]()
Strašna čestitam, predivno![]()
Strašna, za 15. dpo beta je malo veća, ali nije alarmantno. Kada je sljedeća kontrola?
Nismo se razumjele. Ako si imala odnos 13. dnt, onda ti je danas 15. dan nakon odnosa, odnosno ovulacije ako se dogodila na dan odnosa. Međutim, vidim da si zadnju betu vadila 24. dnt, a to bi bio 11. dpo, tada to fakat je jedna ogromna beta.
Ma da...premala je za transfer...a prevelika za odnos.....
svasta....
Strašna čestitam, stvarno čudo kod tebe
Kameleon baš mi je žao...
strašna, super vijesti!!
hvala cure.. borba se nastavlja..
nisam vadila betu, zvati ću sutra dr-a da pitam mogu li je ranije izvaditi budući da je napisao betu 23..?
svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više travanjskih trudnica!!!!
Ma daaaj kameleon.... Pa ne vjerujem... Ufaaa...
Strasna, tvoja mrvica je stvarno pravo cudo... Nek samo lipo nastavi rasti i nek imas mirnu trudnocu...cestitam!!
Jutro! Moji večerašnji utrići su se jutros iscijedili u smeđem tonu. Vadila sam betu, nalaz oko 10, do tad ležeći položaj i "čupanje kose".
jutro.
muma i meni je slično bilo na dan vađenja bete. otišla poslije vađenja na vc i imala što vidjeti. lađe mi potonule, a ono beta 227 i curka samo što nije došla na svijet. želim ti isti scenarij. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna, super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da za tjedan dana prokuca maleno srce !!!
Muma, ne brini, mislim da ovdje ima vise onih koje su smedjarile u ranoj trudnoci od onih koje nisu....
Muma, brljavljenja su skoro pa normalna na početku trudnoće, zato ne brini! Evo malo ~~~~~~ za današnju betu
Kameleon, ipak izvadi betu.
Strašna, lijepe vijesti, ~~~~~~~ za dalje
~~~~~~~ za lijepe vijesti u ovom prekrasnom proljetnom danu!!!
Muma draga, ja sam na dan vađenja bete ujutro ustala, kad na gaćicama roskasto narandžasti iscjedak, umrla od straha, posebno jer nije bio ni smeđi, nego baš onako svježa krv, odmah napravim test, kad test više nego pozitivan, izvadim betu, beta 4452, i taj dan mi dr. Alebić dao normabele da se malo smirim, i više nije ništa bilo do 7+5 kada mi je puknuo hematom, i poplava bila, ali bebe su to sve izdržale. Samo jadne na kraju nisu izdržale moje trudove i otvaranje.
Zato samo miruj, to smeđe ništa ne znači, meni su dr. rekli sve dok traje implantacija, i dok se posteljica razvija, pucaju sitne kapilarice, i normalno je smeđarenje. Ja sam nakon pucanja hematoma sa 7+5 imala smeđarenje i roskaste iscjetke sve do 15+2 TT. Zato nebrigaj, probaj se opustiti i miruj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam cure, vi ste trenutno moj normabel pošto nemam baš takvih tabletica doma. Jučer navečer sam imala takvo hormonsko cmizdrenje na gluposti - poslije sam se nasmijala jer sam do sad samo slušala o tome, baš mi je dobro došla ta potvrda da se ipak nešto događa. A danas se probudim sa sumnjama. Ah, nadam se da će biti ok. Strah me uopće na wc zavirit dolje. Samo da sve stane i da je beta lijepa i dalje...
Muma cestitam na predivnoj beti!
Za smedarenje su ti cure vec sve rekle, a ja cu ti jos samo reci da ce strahovi i sumnje odsada biti stalni pratioci jer si MAMA!
~~~~~~~~~~ za betu i trudnocu kao iz snova!
Strasna i tebi ~~~~~~~~~~~~ za urednu i ugodnu trudnocu!
Tuznicama veeeliki zagrljaj i puno, puno snage da se dignu i dodu do naaajsladeg cilja!
Matt, kameleon
Muma, Strašnai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~