Da i ja sam se iznenadila. Biolog kaze da je to jako dobro. Ali rezultat cemo vidit za dva tjedva. Hvala ti trebat ce mi srece kao i svima....puse za svih
vatra,kak je draga,jel sve prošlo dobro?
ljubilice,za prvu fm!
ANGEL_26,sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek je beta najtaman!
bubek spavalice,evo malo navijačkih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
GINGER
Kjara, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET!
barbi,iš iš prehlada... i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za srčeko!
kameleon, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su testiči lagali i da beta pokaže pozitivnu stranu!
anabela 1, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da je hematom nestao!
Muma draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si dr. A zbilja padne na guzicu dok vidi tvoju beturinu!
Ako sam koga izostavila,šaljem![]()
Strašna,si zvala,pitala doktora u vezi bete?Prošlo je 6 dana od zadnje kolko vidim.
pa jesam...bila kod svog doktora u pz... kaze da nista nije izgubljeno...al ja imam sve manje nade. Kaze da se beta preko 1200 sporije dupla itd... Al mislim da ništa od toga. Samo preeeedugo traje. Za dva dana ponavljam betu.
Strasna da sve prode u redu...nista mi to nije jasno....
Čovječe,pa kad bu prestalo to maltretiranje živaca...
Nemoj gubiti nadu,vidi kaj si sve prošla do sad s tim betama pa si vidla malog mjehurića!Ja ti želim od sveg srca da na sljedečem uzv čujete i glasno srce junaka!
Za početak,za preksutra.Drži se!
Ja sam već lagano luda.... ali šta ču...druge nemam..kako god...samo nek se riješi...
Strašna nisi jedina... ~~~~~~~~~~~ nek se sto prije rijesi
i ja cu danas.... opet folikul prazan..
sta reci..zasto? kako? nemam pojma..nisam imala snage nis pitati, samo sam plakala.. sad sam malo bolje..slijedeci ciklus (ako nestane cista, i ako se ne pojavi jos koja) idemo na dugi stimulirani.. (ne znam koja je razlika izmedju dugog i kratkog) eto toliko od mene
hvala vam na vibrama i ja vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy![]()
vatra86 zao mi je sto prirodnjak nije uspio, ali ja to gledam s vedrije strane - sa stimuliranim imate daleko vece sanse, pogotovo s obzirom na sgram.
dugi stimulirani krece cca 21dc. onog ciklusa koji prethodi ciklusu u kojem ce biti punkcija.
drz se!![]()
hvala bubi....samo se nadam da ne budu prazni i u stimuliranom..sjecam se muminog slucaja.. ma znam kad pocinje dugi, a kad kratki ali koja je razlika poslije.. kaze kameleon da se dobije vise j.s. da li ima jos koji razlog? ma nemam pojma... mozda i bolje da sto manje znam.. samo cu misliti... a treba i dočekati pocetak 6.mj. uh..
a vidis kak je kod mume zavrsilo, pretpostavljam da se neces bunit na takav scenarij?
ne znam za razlike... saljem hug!
Strašna da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra,ma nemoj sad ništa mislituživaj u lijepim danima,brzo će 6 mj. i onda će sve doći na svoje a do tada evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angel,bravo za mrvice,neka se lijepo ugnjezde ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy, argentei hvala!!!!!
vatra, iš ciste i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za stimulirani!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da sve bude ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bubekica, angel_26 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!
i svima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba...
Vatra,žao mi je što nije uspjelo
I slažem se s bubekicom,totalno imate veče šanse u stimuliranom.Dosta više s tim igranjem živaca u prirodnjacima...Samo nek ciste nebude,jel ovu sad doktor ispunktiral?I brzo će proči svibanj,vidjet ćeš,taman napuniš baterije i počinje pik-pik
![]()
A jooooj, još crne kronike...
Strašna više nitko nije pametan, nema se kaj reći osim poslati ti vibre i zagrljaje i nadati se najboljem! Nek malo čudo dokaže tko je glavni, nikakve brojčice.
vatra kak je rekao moj dr - ja sam "posebna tratinčica", ne brini, neće ti se ponoviti moj scenarij 1.ivf-a! Al nek ti se ponovi 2.!!!
By the way, kakve su ovo novosti ispod avatara? Kak bi to trebalo funkcionirati?![]()
Muma,tratinčice naša,evo ja sam ti polajkala posta,nadam se da budeš vidla to iduči tjedan.
Ja i dalje nemam nikakve palčiće da lajkam, ali nećemo zachetavat. Zahvaljujem za tvoj lajkić!
ma cista je bila posljedice prosle punkcije na drugom jajniku, ali se smanjuje..vidjet cemo da li ce jos koja doci na ovom sta je danas punktiran.. imate vi pravo... uzivat cu u ovom suncu i suncati svoje jajnike i maternicu da budu spremni..a nadam se i muminom scenariju sa drugog ivf-a
cure moje ne mogu vas danas pohvatat, saljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veeeeeeliko hvala i veeeeeeeelike puse
Vatra86 jeb. miša,zar opet.šta ti reći isplači pa u nove pobjede
razlika između dugog i kratkog je ta da se počinješ pikati mislim 7 dana prije ciklusa a u kratkom 1 dan ciklusa.
ljubilice, za prvu fm!
ANGEL_26,sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek je beta najtaman!
bubek spavalice,evo malo navijačkih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
GINGER
barbi,iš iš prehlada... i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za srčeko!
kameleon, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su testiči lagali i da beta pokaže pozitivnu stranu!
anabela 1, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da je hematom nestao!
Muma draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si dr. A zbilja padne na guzicu dok vidi tvoju beturinu!
X,i ja se švercam!
sutra idem na prvi uztek je u 6!
Posljednje uređivanje od željkica : 18.04.2013. at 18:57
Nije me bilo neko vrijeme, a ovdje se izdogađala čuda.
Žužy jako mi je žao, nisam mogla vjerovati kada sam čitala. Znam kako to boli, ali znam i da ćeš se oporaviti i uskoro biti predivna trudnica.
Strašna ja sam oduvijek vjerovala u čuda i često se potvrdilo da sam u pravu. Zato vjerujem da će sve biti u redu.
Vatra, valjda ti je suđeno da imaš proljetnu bebu!
Bubi lezi, odmaraj i nemoj misliti na torticu.Zelim ti najveseliji prvomajski roštilj ikad!
I za kraj Muma ne mogu opisati koliko sam bila presretna kada sam pročitala tvoju betu.Čestitam od srca!!! Neka do kraja bude školski.
svima, osobito onima koje sam izostavila!
Strašna, stvarno vjerujem da će sve biti u redu. Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to!
vatra, još jednom
I svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolne punkcije, velike bete i uspješne uzv-e!
Meni je danas štoperica, u subotu punkcija i nadam se najboljem s obzirom na sve.
[QUOTE=željkica;2393422]ljubilice, za prvu fm!
GINGER
X,i ja se švercam!
i još ču nadodati-vatra draga da slijedeči put bude dobitni!
željkice i ja sutra na uzv,nadam se najboljem i jedva čekam da vidim opet kak mi to malo biče hopsa u trbuhu!
i meni je uvijek pred uzv
evo za tvoj prvi uzv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,puno!
svima puse i sorry ako sam koga izostavila nije namjerno.
Nadam se i ja drage moje...skupa s vama...a sad kako bude. I dalje sam spremna na sve![]()
strašna ja se duboko nadam da če stvarno biti sve ok puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tina29, željkica sretno na uzv! Uživajte u pogledu na vaše mrve!!!
Ooooo,pa tu ima lijepih novosti!!! Muma, pa ti si trudna!!!!!!!! Cestitam!
Strasna -saljem puuuno vibrica da sve bude najbolje kako moze![]()
I naravno, svim curama u postupku neka se zavrsi lijepim trudnocama
a hebemu strasna kako mi je zao sto se ovako mucis,
ne znam sta bi rekla vise ali se nadam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ce sve zavrsit dobro
svima koji su u postupku saljem punoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikule, za lijepe js, za kvalitetne embrije , uspjesne transfere
koji cekaju betu pogotovo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da i ja svima pozelim puno srece, s obzirom da sam nova na forumu. nemogu vas jos pojedinacno imenovat ali redovno vas citam i svima skupa zelim puno uspjeha.
Ja jedva cekam da krenem u postupak uf ovo cekanje izludjuje, cure drage super mi je kako ste jedna uz drugu to je bas predivno.
crvenkapice,pa ti si nam čekalica bete,da bude jedna lijepa brojčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se završi sretno...
Jutro!
Ja sam prva pa kuham kavicu za vasa onda jurim vadit betu
U nedostatku vremena šaljem svima kolektivne vibre, isključivo za lijepe vijesti danas! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogomnu beturinu!!!
A ja evo pijem kavu što je Muma poslužila, i trk na posao!!!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 19.04.2013. at 07:11
Hvala svim curama na vibricama za sve pozitivno.
Saljem i ja vama puno vibrica i drzim palceve.
Strasna zelim ti od srca da sve prode u redu.
Da nije ovog foruma ne znam kako bi izdrzale do bete.
Neka nam travanj donese sve najbolje.
Strašna ~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag da sve završi kao savršena školska trudnoća
Vatra a k jarcupa zašto te tako muče ti prazni folikuli
žao mi je draga
ali sljedeći put je sigurno dobitan postupak
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu
Željkica, Tina29 ~~~~~~~~~~~~ za uzv
Bubi evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice
Evo meeeee. Onako školski, 1364.63Sad čekam da doktor izađe iz sale da mu javim vijesti, pa svojoj ginekologici... Uh, baš sam sretna!!!!
Želim vam svima ovakve bete, od srca!
Sretnoooooo! baš si me razveselila...to je genijalno..... Bravo Muma!
:-d :-d :-d
Muma
Bubi jel opet piskis od 6 dc?
Mene drzi jos malo tuga od jucer al ce proci, sva sam nekako zgubljena.
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra nije jos 6dpt, danas sam tek 4dpt, al planiram piskiti tek 10dpt...
Ma salim se bubi..to mi je tako simpaticno bilo kod tebe a i kod mume.. Samo da bude pozitivno..![]()
Muma, ovo se neki duplići smiješe(ako bude koji dečko, imam ja jednu udavaču u pripremi)
Strašna, od srca ti želim da i idući uvz donese slatko iznenađenje i da pobijediš sve brojke
Bubekica, znači cvjetići pupaju već 4-ti dan, još samo 6 dana do pobjedničkog pi-pi testa, ne sumnjam u proljetne pupoljčiće...
Svim čekalicama uvz-a sretno, tina 29, željkica - posebne vibre za vas! ; betočekalice, odmaralice, planiralice...nek vam se ostvari sve što prižuljkujete i da ovu godinu ispratite lijepo trbušaste!