mostarka i vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!
mostarka i vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!
dobro jutro
citam vas cesto ali nisam pisala jos, drzim fige za sve nas...
ja sam trenutno 5dnt jedne dvodnevne cetverostanicne mrvice
vidim vi sve ok,ja sam ok samo u krevetu,kad sam na nogama ili sjedim nakon sat,dva mi dojdu jakii mestrualni bolovi da moram leci,,, bit ce ovo jakooo dugi tjedan
Moja beta danas 3559Prije 2 dana 2894
Nadam se da će sutrašnji UZV pokazat na čemu sam...i da ću to konačno što prije riješiti...
Posljednje uređivanje od Strašna : 22.04.2013. at 10:43
mostarka sretno draga moja i šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~ za uspiješan postupak.
strašna baš igra živaca s tom betom. ~~~~~~~~~~ da bude sve ok, da se mala mrvica izbori.
Cure imam jedan offtopic.... Jel mi zna netko reć, kad ide kiretaža, mora li se ić u ZG il to mogu u svom gradu obavit?
Eto, pala i ja u klub analizatorica bete...u petak 1364, danas 3391. I ne znam kaj da mislim. Doktor nije presretan, hoće da ponavljam u srijedu. A ja ću do onda popi.... Popodne zovem socijalku da joj kažem betu. Malo sam down![]()
Strašna draga možeš kod tebe u bolnici ali ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ta info neće trebati.
Muma meni beta izgleda OK tri dana kasnije. Jel dr. misli da je prevelika ili kaj? malo ~~~~~~~~~~~~~ nikad ne škodi.
I ja bih tako mislila da dr tak rekao. Htio je reći "bravo" pa se zaustavio, računao, i rekao nek ponavljam.
iz ovog razloga ja nakon druge bete više ju nisam vadila.. poduplala se i nisam se htjela više nervirati brojkama nego sam čekala uzv iako je beta bila dosta niska.
nemoj biti down, misli pozitivno. ionako ti ne preostaje ništa drugo nego čekati.
ja sam se tješila da je sve ok dok ne krvarim...
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piki nije ništa rekao kaj misli. Ako ćemo prema kalkulatoru, beta se iznad 1200 dupla svakih 72 do 96 sati. Ovo moje duplanje je na 52 sata. Ništ mi nije jasno. Žao mi je kaj vas gnjavim, ali sama sam i nikakva.
Muma, u čemu je dr problem kod raste tvoje bete?
hvala na dobrodoslici
joj cure bas mi je zao i drzim sve fige svita da se nastavi uredno trudnoca bez obzira na betu...
joj napokon docekas pozitivnu betu i sad strah jel dovoljno velika uh uh nikad mira
Matty569 dobro nam dosla i nadam se da ces ugledat veliku betu, sretno.
Muma.... zapravo.. meni isto nije jasno kaj nije u redu s tvojom betom. meni izgleda sasvim ok.
jesi pitala doktora objašnjenje?
strašna i muma ~~~~~~~~~~~~~ da sve bude uredu!
čudne jesu bete, ali ne mora značit da nije uredu. kao što kaže bluebella bolje bi bilo ne vadit ju više. one nisu 100% pokazatelj, najbolji je uzv. mene nakon 1.bete uopće nisu dalje slali vadit. ovo vam samo kida živce.
držite se!![]()
Muma, :hug:
cure su već sve rekle
Na tvom mjestu više ne bi vadila betu, čekaj prvi uzv i to je to
Ovo sve je stvarno samo kidanje živaca....
Hvala vam svima!!! od srca vam zelim isto!
kaj se bete tice ja sam ju isto samo dvaput vadila poduplala se i to je to. Pitao me dr hocu li jos ponoviti ali rekoh nema sanse, radije sam cekala uzv.
muma, strasna - Sretno! Sve ce biti ok!
pa to je dobro zar ne??
Matty dobro dosla i jos brze otisla na trudnicki ~~~~~~~~~~~
Muma i Strasna ja ne znam sta bi vam rekla, jos sam optimista po vasem pitanju mislim da ce to sve biti u redu ~~~~~~~~~~~~~ i hug da mi ne budete tuznice..
Bubekica?? ~~~~~~~~~~~
Ostale betocekalice ~~~~~~~~~~
Nije se doktor izjasnio, samo je rekao da ponovno ponavljam u srijedu.
strašna, muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da sve bude ok!!!!!!!
mostarka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju i tulum u labu!!!
vedre, matty, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!
barbiza srčeko!!!! sretno dalje i uživaj!!!!!!!!!!
svima!!
Muma meni je tvoja beta skroz ok...ma kud si isla opet vadit...
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve uredu...Nemoj puno brinut,bit ce to sve super...znam da je panika na sve ali mislim da to ne pomaže.
Ostale cure evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba..
StrašnaTvoja beta nastavlja dosadašnjim tijekom..
od sveg srca da se sutra razveseliš jedni srculecem (a onda i nas).kiretaža se može obaviti u gradskoj bolnici,nadam se da ti neće trebati ta info
Muma,kaj je tvoj dr pukel,samo te bespotrebno bedira i tjera na dodatno razmišljanje,beta je skroz dobra,nemoj se brinuti...pa znamo već i same da nekog školskog pravila i nema.Sad se već vidi i mrvek(i) u maternici,ne dojdeš u napast ići bacit oko kod svoje gin.
Svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma drage moje, hvala vam na podršci...ali vjerujte...da sad stvarno-kako god da bude, samo da budem na čisto...da znam šta se dogadja... spremna sam na sve...nije lako, ali nedam se. Velika sam ja cura i neće me slomit ništa![]()
netko me trazio?
nema kod mene nista, jutros sam u polusnu gurnula casicu da ulovim urin i onda rekoh - ma necu jos, prpa me skroz
crinone izlazi u svim bojama i oblicima, mozda se i m sprema, trbuh mi je napuhan, drugo nemam za prijaviti.
muma, strasna
matty dobrodosla! zelim ti veliku betu!
Doktor me tražio da vadim danas i javim mu!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga, ne vidim problem s rastom bete - dapače, vidim da po tablicama, što se perioda za porast tiče, sasvim uredno napreduje.
Za usporedbu, moja je 12 dnt 2x3d bila 191,3 pa 14 dnt 574,1, a 16 dnt 1332 i onda je više nisam vadila, kao što vidiš, prvo se utrostručila (vrijednosti ispod 1200), a onda "usporila"...tko zna kakve su dalje bile vrijednosti. Nakon 12 dana prvi uvz na 6+2, EO 5,2 mm i SA+, tako će biti i kod tebe, ne sumnjam. Samo treba izdržati do prvog uvz-a...
Strašna, držim fige da te bebić iznenadi, a ukoliko slučajno nešto nije ok, da sve prodje bez komplikacija...što se kirete tiče, ja sam je obavila u matičnom gradu, ako si iz PŽ mislim da ti je jednostavnije tamo (ali neće ti to trebati)
Puse svima! Mislim na vas!
Bubekica, aj ti ujutro pišni jedan plusić , koji je to dnt?
DRžim fige da se cvijetić (i) primio (li)![]()
kismet danas je 7dpt blastica...
strašna i muma ~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK!
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~ za što god trebate!
tko će dočekat betu![]()
Strašna, ovo je stvarno igra živaca! Držim fige da što prije saznaš na čemu si, vjerujem da ti nije lako ovo isčekivanje...
Muma, i tebi ~~~~~~~~~~~~ do neba da je doc samo krivo izračunao i da je T sasvim u redu. Meni se, ovako laički, čini skroz ok, ali znam da sve što po kalkulatoru ne ispadne školskih 48 h bi i kod mene izazivalo nervozu i nemir. Zato se od srca nadam da će sve biti dobro i da ćete se uskoro pobrojiti![]()
da i ja 2.5. nek nam bude sretan dan
hoces radit test prije??
Strašna i Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
bubekica držim palčeve
Muma da se beta lijepo podupla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma nije stvar u tome da ja mislim da se nece vidjeti, bila je prosli put sjena na 6dpt i betu 6.59, nego sam ovaj put bas trtaros.
hvala svima![]()
Matty jel ti osjecas ista?
Mene jutros uhvatilo dole 2 puta kao grč,stalno idem u wc piskit i osjecam dole kao menstrualnu bol na momente.Nekad po sredini a nekad jajnike i noćas mi je dva puta zakrulilo u trbuhu.
ma ja non stop osjecam grceve tj ak sam iti malo u pokretu zabili me,sjedit ne mogu vise od sata..
mislim da mi je to jos sve od puncije i transfera,jer danas mi je bolje al iskreno nisam jos nis napravila,tvoje su mrvice napredni
je pa te ja pratim...temp mi se povecala i cesce pi pi
Muma, tvoja beta je skroz ok!
Strašna ~~~~~~~~~~
Bubekice, ~~~~~~~~ za testić(baš sam radoznala)
da da hihi
i ja imam jako zive snove
nekidan sam sanjala bika da me ganja,bjezim i sustigne me i nista mi nije htio samo me gledao,nocas da moram u australiju kupila kartu i sve i u zadnji tren skuzim tamo je zima a u kuferu mi samo ljetna roba i odgodila let tjedan dana ha ha
cure jel mora brevactid izaci iz tijela da bi se radila beta, jel smeta on uopce ?
eto cisto me zanima , znam da test bude lazno pozitivan od stoperice a sta je sa betom ?'
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa i test na trudnoću funkcionira na povišenost hormona HCGa u mokraći, a kad vadiš betu-to je ista stvar-samo iz krvi. Pa je i pouzdanije.
Ali naravno da brevactid mora izaci iz tijela kako rezultat bete nebi bio lažno pozitivan.