Stranica 81 od 155 PrviPrvi ... 3171798081828391131 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,001 do 4,050 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam dobila na utrogestanima kad sam bila u stimulaciji, ali za vrijeme FET-a uzimam i estrofem i ne procurim dok ne prestanem sa svim lijekovima.
    ja sam klasa realist

hm...hm..i ja toliko cekanih beta ( cini mi se 8 x) uvijek procurim kroz utrice , uvijek krvava idem po betu :/ ....i kad sam bila trudna isto sam procurila ali su me poz. testici drzali , davali nadu, i unatoc krvarenju moja beta je bila divna brojka 334 na 12dpt

sad opet brljavim, od 7dpt brljavim, malo po malo, pa stane nema cijeli dan , pa krene pa sve tako, grcici od 5dpt
    i jutros pozitivan test na 10dpt ali 5dan je od brevactida hm hm.....grcici jutros opet jaci, smeđe brljavljenje se opet pojavilo, i aj ti budi normalan !!

sto se tice estrofema , hocu napisati da ga ja pijem 3mj, i skratio mi ciklus sa 27 na 24 dc pa nekako ne vjerujem da on ne da da procuris , ali u kombinaciji sa utricima mozda , ne znam....ovdje jednostavno ne mozes biti pametan, svasta se događa i sve je moguce a nama preostaje jedino strpljenje do bete a to je NAJTEZI dio ivf
    a ja sam luda od 5dpt vec

SRETNO

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

crvenkapica jooooj, od bete te odgovorimo i onda ides test raditi.... uffff. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije brevactid!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam bila na transferu prije 5 dana i čekalica sam bete koja bi trebala biti 1.05., al s obzirom da je to praznik radit ću je 30.04. (to će biti 11 dan nakon transfera 3-dnevnog 8-staničnog embrija pa mislim da neće bit prerano da ne čekam 2.05.)...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme crvenkapice, pa tek sad citam. 5. dan nakon uzimanja brevactida, ali koja doza?

ako nije bilo kavice - evo jedne runde uz naravno jednu rundu rakijce
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 24.04.2013. at 12:40

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bok cure

strasna,bubekica,kameleon jako mi je zao cure
    muma jeeee super beta,tko sisa tvog mpo izvukao se on

sarice kako ti mislis na mene hug,jesi ti javili kako je prosao tulum?? drzim fige i dalje
    ja sam ok,oni jaki mestrualni bolovi su nestali ima par dana ostali u blazem obliku,sise bujaju,lagana mukica od ponediljka vjerovatno sve umisljeno... muz mi je jos jaci,neku vecer mi kaze da sam trudna da imam neki sjaj na licu koza i oci da mi sjaje,pukli smo oboje...eto oduzila ja danas tek 7 dan da je docekat bar 10 do testa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

crvenkapice da prestane spotting i da test je pozz od bebica malih u busi
    cure kad se najranije moze radit test ak nije bilo dodadnih bocki nakon punkcije??

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma znam....sve znam...brevactid 1500
    radila bi ja i betu evo istog trena ali nemam gdje

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja mislim da ti je isparila tako mala doza

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da cujete jos jedan crnjak ? prosli neuspjeli ivf u 11mj , 4 i 5 dan poslije brevactida rađeni testovi, dvi crtice a 6 dan jedna tako da.....
    jedino sto nisu bili isti testovi i ova sad je deblja crtica , omg za poludit hahahah ( ovo je od muke smijeh )

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sad lipo odi vadit betu!pa mora bit negdi da se može!
    jer ćeš poludit do sutra a i ja sam sad nestrpljiva!

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si trudnica....
    mima32 ja i ti smo tu negdje ja bi isla betu vadit u ponedjeljak...toliko sam nestrpljiva

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Matty569 transfer mi je sutra, 3. dan!!! Držim da su to sve trudnički simptomi kod tebe, izdrži još malo, nemoj radit testove prije vremena, ionako dr. kažu da prije 12dnt ne treba vadit betu!!!
    Crvenkapice izdrži do petka pa onda napravi betu, znam da je lako reći, al u petak će ti beta pokazat pravo stanje!!! Ovo prije ti je samo igra živaca... Ja u ova tri dosadašnja puta nisam radila niti jednom betu, a zašto, zato što bi dobila m uvijek 12dnt i nije bilo potrebno!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma i ja sam nestrpljiva, al nam preostaje samo čekanje. Ja sam čak počela sanjat o tome. Došla sam vadit betu, puna čekaonica al je praznik pa ne vade. Onda sam tražila otvorenu ljekarnu, al sve su izgledale praznih polica, na kraju nađem jednu koja izgleda kao restoran a unutra dvije osobe jedu (likovi iz serije Ubojstvo s pogledom koju inače ne gledam) i pitam jel imaju testove za trudnoću i izvade iz neke ladice. Tražila sam najosjetljivije. I kupila dva. I dođem doma i ne znam kako se koriste jer izgledaju ko dnevni uložak. Nakon pročitanih uputa uspijem nekako napravit test koji je pokazao betu 32... Eto već me i u snovima proganja, ne mogu mirno ni odspavat...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mima32 gdje si bila u postupku? Sorry ako piše negdje prije, nisma pohvatala!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sv.Duh

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

joj Bubekice, ja ne vjerujem dok ne vidim betu...

Crvenkapice, meni je test 4 dp brev. bio negativan kad nisam bila trudna... valjda je već bio ispario...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubekice, Strašna

Crvenkapice - ti si zbilja nestrpljiva - ~~~~~~~~~~~da je uistinu trudnoća u pitanju!

Sara, Angel - ~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer

Mima~~~~~~~~~~~~~~~~~~ veliku betu!

I za sve druge curke ~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i ja sam nestrpljiva, al nam preostaje samo čekanje. Ja sam čak počela sanjat o tome. Došla sam vadit betu, puna čekaonica al je praznik pa ne vade. Onda sam tražila otvorenu ljekarnu, al sve su izgledale praznih polica, na kraju nađem jednu koja izgleda kao restoran a unutra dvije osobe jedu (likovi iz serije Ubojstvo s pogledom koju inače ne gledam) i pitam jel imaju testove za trudnoću i izvade iz neke ladice. Tražila sam najosjetljivije. I kupila dva. I dođem doma i ne znam kako se koriste jer izgledaju ko dnevni uložak. Nakon pročitanih uputa uspijem nekako napravit test koji je pokazao betu 32... Eto već me i u snovima proganja, ne mogu mirno ni odspavat...
    ja mislim da smo ja i ti trudne jedino ako ta beta ne pokaze suprotno. ja ti non stop sanjam,cim zaspim a to mi se dogadalo i u prosloj trudnoci.sad osjecam pikanje jajnika i vec sam pisala kao temperaturu pa bol misica u nogama.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ANGEL_26 prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da smo ja i ti trudne jedino ako ta beta ne pokaze suprotno. ja ti non stop sanjam,cim zaspim a to mi se dogadalo i u prosloj trudnoci.sad osjecam pikanje jajnika i vec sam pisala kao temperaturu pa bol misica u nogama.

I ja ponekad imam pikanje u jajniku, laganu temperaturu i bol u mišićima nogu i cice me ludilo bole, al ja sam sve pripisala utrićima

da smo trudne

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj ANGEL_26 prvotno napisa Vidi poruku
    onda sam i ja jer imam tako zive snove svaku ama bas svaku vecer kao nikada do sada

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

temp trenutno 37.6 °C

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

da su to simptomi trudnoće i da sljedeci tjedan skakućemo od srece na veeeelikeee bete

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ponekad imam pikanje u jajniku, laganu temperaturu i bol u mišićima nogu i cice me ludilo bole, al ja sam sve pripisala utrićima

da smo trudne
    nisu to utrići ,takve sam ja imala simptome odnosni imam ih još!!!!!!!!tako da

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mima32, crvenkapica,matty569, bubekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivne lijepe bete sara10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve koje nisam spomenula mi 29.04.na pregled i ako je sve o.k. 04.05.imamo transfer v
    Posljednje uređivanje od Kjara : 24.04.2013. at 14:13

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ne zelim se previse nadat ali nekako mi mirise na dobro...mene cice ne bole a nisu ni proslu trudnocu

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

E da i ja svako malo moram piskit

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bilo bi super da smo sve trudne

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I hocemo samo pozitiva...a ako ne bude idemo dalje hrabro

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a zasto mi ovo sve ne pisemo na temi nakon transfera ,ajmoooo tamo

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Crvenkapice, Vedre, Angel26, Mimi32, Matty569, piki, dino84 držim vam svima za velike bete i da ovo bude jedno PLODNO PROLJEĆE (ispričavam se ako sam nekog izostavila), a nakon vaših beta da se pridružimo ja i ostale koje će biti čekalice... Kjara sretno na pregledu, a zatim na FET-u!!! Cure svima šaljem

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nestrpljivoj Crvenkapici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to trudnoća
    Potpuno te kužim u toj tvojoj nestrpljivosti. Tako i ja krenem rano sa testovima i betama, da vidim imam li se čemu nadati.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

I ja se projavljujem na vašu listu beta 26.4

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bubekice grlim jako,jako!

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bubekice, možda još ima nade...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bubekice draga, samo hrabro pa mora i nama jednom svanuti!! ja više neznam da li je sve to stvar sreće ili čega?
    a možda te ipak iznenadi beta u pon

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bubekice, drži mi se mila
    Crvenkapice, ja mislim da si ti nama slatka trudnica, i u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ljubilice jel ti bila fm danas?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

joj cure mene je danas popodne tako jako bolilo, jutros sve ok napokon bila u setnji,skuhala rucak i u 2 kad me pocelo polako sarafit dok na kraju nisam mogla niti rucak pojest do kraja... kao da su mi stvari dosle i ona bol najgora prve 3 ure dok ne krene kako treba...hB nema nista na ulosku jos osim progesterona tragovi...
    jel netko imao takvo iskustvo na 7dnt??

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj matty569 prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure mene je danas popodne tako jako bolilo, jutros sve ok napokon bila u setnji,skuhala rucak i u 2 kad me pocelo polako sarafit dok na kraju nisam mogla niti rucak pojest do kraja... kao da su mi stvari dosle i ona bol najgora prve 3 ure dok ne krene kako treba...hB nema nista na ulosku jos osim progesterona tragovi...
    jel netko imao takvo iskustvo na 7dnt??
    Jesam ja, i vidiš potpis. 6dnt. Užasno...idućih par dana dosta slabija bol - podnošljiva. Sretno!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala vam svima..
    dino ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za borca!!!
    muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv i za betu!!!!!!!
    strašna, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje..
    crvenkapica, angel_26, matty, vedre i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!!
    pozdravi!!!!!!!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

bubekica,žao mi je
    muma, vibram za ponedjeljak i uzv
    Posljednje uređivanje od hrki : 24.04.2013. at 20:34

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam ja, i vidiš potpis. 6dnt. Užasno...idućih par dana dosta slabija bol - podnošljiva. Sretno!
    uh sad mi je drago da me bolilo
    meni je dan kasnije jer je moja dvodnevna mrvica pa kaska jedan dan za tvojom ali nadam se da ce te nastavit pratit u stopu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja došla ispraviti šta sam napisala.baš sam blesava...mislila sam gore sta sam pisala na euthyrox a ne na estrofem.....malo sam pukla zadnjih dana ))

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sad sam tek pročitala... Bubekica iskreno mi je žao
    Muma draga, čestitam ti po stoti put
    svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nisi ti pukla nego si trudna

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

crvenkapica koji je plan? kad je beta da potvrdimo taj plus?
    ANGEL_26, matty569, dino84, piki, vedre, mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za strpljivo čekanje plusića!
    vatra, ljubilica ima novosti?
    bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za preokret u ponedjeljak!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jutros opet dvi crtice i to malkice deblja
    e sutra je beta i dok betu ne vidim ne slavim
    jos uvijek zna biti malkice smeđeg,

ali sta mene najvise brine je zasto boli trbuh, jer i dalje boli, nisu to grcevi i nije strasna bol,
    da nije vm ?? kako tada boli ?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

crvenkapice,ja ti bum poskočila za te dve najslađe crtice!
    Neznam za vm,ali nemoj sad misliti na to..trenutno se fokusiraj na pozitivan test,a mi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepšu betu sutra!Svi ti grčići,"pms" bolovi su dobrodošli,nek si bebo slaže kučicu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubekica,zbilja mi je žao zbog neg. testa...ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak,nikad se nezna.
    mima32,matty569,ANGEL_26,Vanesa,piki,vedre,dino84 za lijepu pozitivnu betu!
    sara10, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za miran transfer!
    kameleon,strašna drage moje,šaljem zagrljaj!
    Muma,ja si bum nekaj spila danas za tvojeg mrveka,nek nam u ponedj. iznenadi doktora s velikim srculencem!
    ANGEL,ti si jučer sanjala moju betu,vadila sam eto svoju zadnju betu u ovom postupku i sretna sam kaj je pala na 32.
    Koje li ironije...uvijek se molim da je velika,da se dupla..sad sam samo molila da je dobro pala.Kaj ti je život.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

joj crvenkapice ti odmah pomisliš na najgore pa mora malo boliti, super za 2 crtice samo ti izvadi betu i uživaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •