Ruthy
Datum pristupanja
Apr 2013
Cure bok, ja sam posve nova i jako prestrašena :/ molim pomoć.. 23/4 sam imala transfer jednog emb (1cx u životu) i mirujem iako su mi rekli da ne moram ništa posebno ležati, no jučer sam peglala - nastojala sam da ništa teže od 1 kg ne dižem i nisam
sad sam pročitala ovdje da se ne smije peglati i sad sam sva u komi :/ i rasplakala sam se
nisam valjda nešto strašno napravila
Nisi ruthy, sve se može nakon dan, dva samo lagano, pegla nema 5kg, ne brini !! Sretno i da vidiš lijepu troznamenkastu betu!!!!
Crvenkapice javi nam već jednom tu troznamenkastu betu!!!!!!!!! Sretno svima!!!!
Ruthy nemoj se previše opterećivati teško da možeš nešto učiniti da će poremetiti implantaciju embrija, iako kažu da bi trebalo izbjegavati peglanje i usisavanje jer se kao naprežu ti trbšni mišići ali to ništa nije dokazano koliko ja znam pa se nemoj bedirati uopće oko toga.
Ja sam se prvih nekoliko puta bojala šta će biti ako kihnem itd. a poslije sam sve manje razmišljala o tome što radim, evo sad sam išla raditi dan nakon transfera (a radim prilično naporan posao) a 2 sata poslije transfera sam išla u shoping...i desilo se da sam ostala trudna.
Znači, shopping je taj 'krivac' za tvoju T?! Znala sam!![]()
Ruthy peglanje je riskantna operacija zbog opasnosti od hiperstimulacije jajnika, a rizicka skupina su zene koje su reagirale s velikim brojem folikula u stimulacije.
Crvenkapice, di si više ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angel i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stvarno crvenkapice....di si....sigurno slavi negdje...
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~ čekamo
angel izvadi betu. ja sam jedna od onih što su vadile 7dntnaravno pod rizikom da je moguća i biokemijska (vidiš u potpisu). ali nisam mogla izdržat. ma u tom trenu mi je i biokemijska bila odlična varijanta jer kažu da je to dobar znak. ~~~~~~~~~~~ za betu
samo da potpišem bubekicu - peglanje i usisavanje NIJE opasno u smislu trudnoće i ploda i sigurno neće utjecati na implantaciju. opasno je samo za žene kojima su jajnici zbog stimulacije jako uvećani pa ponavljajuće radnje poput peglanja, plesanja i usisavanja mogu izazvati torziju jajnika. bez brige, cure - neće fizička aktivnost utjecati na embrije. samo je povećan rizik za ženu u nekim situacijama...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angelza crticu!
joj cure sad i meni vrag neda mira i mislim se ici kupiti test a rekla sam bila da cu ja izdrzat do bete..
eh sad je kod mene stanje da bi mi m normalno trebala doc do nedilje a obicno imam spotting 3.4 dana prije,za sada jos nista na ulosku...
kada sam prosli put bila na progesteronu m mi je dosla 12 dana nakon O a spotting poceo vec 8 dan sad sam vec 11 dpo 9 dnt
crvenkapica cestitam i ovdje,jako jako mi je drago da je uspilo i drzim fige da bude sve 5 do kraja![]()
Evo ja moram objaviti svoju betu danas 430.Tek sam se nedavno uključila tu na forum što neznači da nisam dugo u vodama potpomognute oplodnje.
Evo uspjela sam s morulom. A da sam mirovala nisam radila sam sve i nosila i dizala teško takav mi je posao. Danas zovem doktora da vidimo šta dalje.
Matty ukoliko dodjes u napast ~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Matty ako ti je sutra 10 dnt, a prekosutra 11 dnt onda će ti test sigurno pokazati pravo stanje jer 11 dnt nivo HCG-a je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test! Jel u pon ideš vadit betu?
ejj sarice kako mrvice?
ma znam da ce mi pokazat pravo stanje pogotovo jer nakon stoperice nikakve druge bocke nisam imala... joj kako se lipo nadat da san uspila,strah me jako a opet kad vidim ovdje plusice kako padaju dojde mi da ga napravim... ne dala mi je tek 02.05 da vadim neznam zasto tako dugo? mozda jer je dvodnevna mrvica??
Matty draga, nadam se da se razvijaju u meni, tako lipo izgledaju na papiru (papir što mi je dr. dao nakon transfera, bude i njihova slika, ne znam je li kod vas u Milanu tako). Mislim da možeš komotno napravit betu već u pon, to će ti biti 12dnt, tko će čekat četvrtak!! Šaljem ti pozitivne vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za + na testu i veliku betu
!!!!!
Crvenkapice čekamo tebe i tvoju veliku betu
Pise na Splitskoj temi da Crvenkapica ima troznamenkastu betu.
Cestitam
![]()
![]()
ajmo svi poskociti!
za Crvenkapicu!
Draga znam da je strah velik i da samo mame anđela to razumiju ali želim ti mirnu i dosadnu školsku trudnoću,da strah nestane,da uživaš i da u vaš život uđu radost i veselje...od![]()
crvenkapice, cestitam!
dajte, kolika je beta?
Crvenkapo draga di si nam slavljenice, daj reci kolika je beta umirem od znatiželje.
~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoču do kraja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evooo me
12dpt beta 198![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 26.04.2013. at 14:04
Evo me i ovdje virkam zavirujem i cekam našu Crvenkapu
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Crvenkapo moja čestitke, čestitke trudnice naša![]()
![]()
![]()
![]()
Kapiceeeee cestitam..najezila sam se kad sam vidila.beta ti je super,saljem puno vibrica da se dupla i dosadnu skolsku trudnocu
Crvenkapice cestitam opet
Idealno skolski bi ti trebala biti oko 600 15 dpt, ali moze biti i manja i veca od toga... Ma super je, uzivaj, moja je bila tolika 13 dpt...
Crvenkapice, evo i ovdje ću malo poskočit za tebe, bravo i opusti se sada malo i uživaj u ovoj spoznaji
![]()
Ajme predivne vijesti! Kapice moja draga! Od srca čestitam na lijepoj beti! Sad mirno po drugu brojku u ponedjeljak, a zatim i za prvi, ali i svaki slijedeći UZV puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ sv edok ne budete u slatkom zagrljaju skin to skin!![]()
čestitam od srca, za neku usporedbu, moja je beta 12 dnt bila 191 pa 14 dnt 574; ne brini, lijepo će ona porasti ( ne mora se baš "duplati")![]()
Crvenkapiceeeee![]()
![]()
cestitam i od srca ti zelim skolsku T.
Bubekica, nisam imala hiperstim, nakon polustim samo jedan folikul
Kika i Mali Mimi, hvala na ohrabrenju, danas sam bolje, naravno ne dižem ništa teže od 1 kg i sve polako radim...
Nova sam tu, ali čestitam Crvenkapici, i svima ostalima bete s tri znamenke želim... jao evo opet bih![]()