Stranica 85 od 155 PrviPrvi ... 3575838485868795135 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozdrav curke, citam vas i ne mogu vjerovati koliko plusića..... predivno
    nego imam jedno pitanjce, jel neka od vas ima/la poslije transfera ( dan-dva) neke bolove u maternici.
    Mislim, ne bole me jajnici nego bas maternica, kao da se grci, steze. I zna mi biti ako malo duze hodam ( cca 30 min) da je bas osjetim.
    Jel to normalno?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kika222 ja ti preporučajem da si i sama uguglaš o vrkuti i pročitaš, ja stvarno ne bih ulazila u to otkud ovim dvjema forumašicama to da je vrkuta štetna u trudnoći kad ja svugdje čitala kako je baš dobra, možda su razne mješavine trava s vrkutom štetne ali sama vrkuta ne!Ja sam je pila od transfera i ostala trudna nakon 14 IVF-ova, tako da stvarno ne mogu reći da mi je naškodila, dapače možda je baš pomogla.
    Sad vidim da si napisala da piješ sa maruljom istina marulja se ne preporuča ali ako nabaviš samo vrkutu to možeš!
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 27.04.2013. at 12:56

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam cure puno na podrsci i na vibricama pa eto ako sam trudnica saljem vam trudnicke prasine ************************************************** ******

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

http://trudnicebebe.blogspot.com/p/c...-trudnice.html i http://www.alternativa-za-vas.com/in...ovi-u-trudnoci Mala Mimi evo dva članka s interneta gdje piše koji čajevi se smiju piti u trudnoći, nigdje se ne spominje vrkuta, a negdje sam pročitala da se može samo 3 tjedna prije poroda i nakon poroda, a nikako u prvom tromjesečju. Ona je više za neplodnost i nakon poroda. . Jako mi je drago da ti je uspjelo iz 14-tog puta, a žao što si toliko puta morala prolaziti sve ovo...super ako je tebi pomogla, ja osobno ne bih riskirala. Ja evo 2 dnt i bojim se i kamilicu popit...
    Al u postupcima cure svakako nemojte piti ništa...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj clematis prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav curke, citam vas i ne mogu vjerovati koliko plusića..... predivno
    nego imam jedno pitanjce, jel neka od vas ima/la poslije transfera ( dan-dva) neke bolove u maternici.
    Mislim, ne bole me jajnici nego bas maternica, kao da se grci, steze. I zna mi biti ako malo duze hodam ( cca 30 min) da je bas osjetim.
    Jel to normalno?
    Clematis meni je danas 2 dnt i ja imam nešto slično kao i ti, al meni je više u donjem dijelu stomaka, skroz nisko (mislim više jajnici) neka neugoda (ne non-stop) i napuhana sam, a imala sam i zatvor pa je to možda i od toga. A ja ti od transfera nisam izašla iz kuće, ne mrdam...Mislim da se ja i ti pratimo, ja sam imala transfer u četvrtak 25.04., jel i ti?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara,clematis,normalno je da vas zaboli ipak je bila punkcija i jajnici su izmrcvareni,lipo se čuvajte i sebe i mrve i javite nam beturine za 10-tak dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sara nemoraš strogo mirovat bitna je i cirkulacija slobodno prošetaj al ništa teško dizat i fizički teško radit!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja idem danas kupit test pa kud puklo da puklo..

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ja sam juče pisala ali bit će da nisam poslala poruku bila sam zbunjena. Moja beta je juče bila 430 bila sam na VV i u postupku FET su mi vraćene 2 morule nisu bila blastice. E sad u ponedeljak ponavljam betu pa me zanima dali bi moja beta odgovarala jednoplodnoj ili višeplodnoj trudnoći. Znači embriji su bili smrznuti 4.dan a transfer 13.4 beta vađena 26.4.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vanesa nek se samo beta lijepo dupla, mogu a i ne moraju biti da su se oba primila. Bilo je duplica i sa manjim betama ali i puno vecim, nista ti to ne znaci...
    I cestitam

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Željkice, ja ću od poned. šetat pomalo, rekla sam sebi 3 dana ću doma mirovat (nije da samo ležim), a onda lagane šetnjice, ionako ću cijeli idući tjedan biti na bolovanju..i opustiti se. Zadnja dva puta sam išla nakon 4,5 dana od trans, a uredski mi je posao i sjedim 8h u uredu pa se samo "skvrčim" i dobijem grčeve u stomaku od pustog sjedenja pogotovo kad sam napeta, a ovako ću bit opuštena i posvećena sebi, računam posa neće propast par dana, a meni je ovo ipak bitno...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Vanesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam juče pisala ali bit će da nisam poslala poruku bila sam zbunjena. Moja beta je juče bila 430 bila sam na VV i u postupku FET su mi vraćene 2 morule nisu bila blastice. E sad u ponedeljak ponavljam betu pa me zanima dali bi moja beta odgovarala jednoplodnoj ili višeplodnoj trudnoći. Znači embriji su bili smrznuti 4.dan a transfer 13.4 beta vađena 26.4.
    Venesa čestitam ti Jesu li blizanci ćeš ionako saznat na prvom uzv, a mislim da je najbitnije da si trudna, a hoće li biti dvojčeki ili ne je sasvim svejedno, jel tako pogotovo nakon ove naše borbe za bebe. Koji ti je ovo bio put da si bila u postupku?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Vanesa prvotno napisa Vidi poruku
    I gdje si bila u postupku???

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vanesa lijepo! Čestitam!!!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    MalaMa ma gdje si pročitala da vrkuta nije dobra u trudnoći ja svugdje čitala obrnuto da baš pomaže kod raznih problema
    O više ti ne znam gdje. Isto tako sam pročitala i da sam plod brusnice zakiseljava mokraću pa nije dobar za riješit se npr e.coli, već se treba pit čaj od lista brusnice. on je ok. a inače tu brusnicu hvale na sva usta. gle na 100 mjesta 100 različitih informacija, a kad se bojiš pušeš i na hladno. ugl. treba pazit s čajevima u trudnoći.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Clematis meni je danas 2 dnt i ja imam nešto slično kao i ti, al meni je više u donjem dijelu stomaka, skroz nisko (mislim više jajnici) neka neugoda (ne non-stop) i napuhana sam, a imala sam i zatvor pa je to možda i od toga. A ja ti od transfera nisam izašla iz kuće, ne mrdam...Mislim da se ja i ti pratimo, ja sam imala transfer u četvrtak 25.04., jel i ti?
    da i ja sam bila 25 na transferu, a koja si ti?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja sam ti jedan splitski borac, vidiš u mom potpisu sve, a ti

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure moje, hvala vam na trudničkoj prašni, trebat će nam...evo da prijavim svoj ET, koji je bio danas. Ponosno čuvam svoju 8.st mrvicu, vraćenu 3 dan, i ne dam je nikome

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mostarka86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, da nam za dva tjedna objaviš veeeeliku betu!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mostarka86 sretno!!!! Gdje si bila u postupku Banja Luka ili Cito?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mostarka86 sretno i da ugledas veliku betu.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo sad moja priča, ja sam već dugo u vodama potpomognute oplodnje. Kod mene endometrioza nemam jajnik i jedan jajovod, drugi jajnik je isto operiran. Kod muža sve ok. I sad dali je to sreća ili se sve jednostavno poklopilo ali ovo je meni druga trudnoća. Išla sam 2007 IVF na VV punkcija i od 11 jajni stanica dobili smo 9 embrija. U prvom postupku mi vratili 3( neznam kakve kvalitete) ia zamrznuli 6 i ostala sam trudna beta bila 509, i to je curica koja sad će 5 godina. Nakon tog endometrioza se vratila i doktor mi savjetuje trudnoću. I kako imam smzliće išla sam odmah u postupak i doktor je rekao da sam morala na stimulaciju nemoguće od cisti doći do jajnih stanica. Tako da mi je to zadnja prilika uzeti te smrzliće. Nakon odleđavanja preźivjela su samo dva (morule tako mi je rekla). I ta dva su mi vratili i evo trudna sam opet od prve. . A mirovala nisam ništa samo prva dva dana i sve sam radila od dizanja tereta do peglanja, nosila sam curicu od 15 kg.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala vam puno drage moje, trebat će mi vaše vibre Sara, u Banja lUci je bio ovaj postupak...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lipe nase trudnice hvala vam na prasini, itekako ce nam trebati. Saljem vam pusu
    Vanesa za betu ~~~~~~~~~~~~ nek se dupla skolski
    Mostarka ~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica cvrsto ugnjezdi
    Ostalima ~~~~~~~~~~~~ za sve
    Samo bi se nadovezala za te cajeve, ja ih non stop pijem i ne znam sta cu kad i ne budem smjela piti.mozda je i neki caj bio uzrok mojih praznih folikula. Inace pijem zeleni, majcinu dusicu, crveni zdravac, stolisnik, mentu ii jos neke i sve su rinfuzo nista iz vrecica...a morat cu prijeci na vodu..
    Pozz i puse

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ti jedan splitski borac, vidiš u mom potpisu sve, a ti
    Aj pa ti si u citu, a ja sam mislila da si na vv. Anyway, puno srece i nadam se da ces imati jako veliku betu za 10-12 dana

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Clematis i Mostraka86 puno sreće, da se dve radujemo za nekih 10-12 dana!!!!
    Vanesa baš lijepo što ostaješ trudna od prve untaoč tvojim probl. i što će tvoja curica dobiti bracu ili seku, ili dvoje njih. Lijepa beta i nrka se lijepo dupla
    Vatra86 nemoj piti te čajeve kada si u postupku, ni nakon transfera, do postupka možeš! Stolisnik, zeleni čaj, majčina dušica..se definitivno ne smiju piti u trudnoći, a nakon tran. naravno ne možeš odmah znat jesi li trudna

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo da se i ja javim, dana bila punkcija, dobili 1 js. Transfer 1/5 ako sve bude ok.

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Magi7 sretno na transferu....

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure moje kako ste...ja cekam sutra i bas osjecam desni jajnik nekad kako me pika

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Magi7 sretno za transfer!!!
    Angel26 za velikuuuu betuuuu sutra

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj ANGEL_26 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje kako ste...ja cekam sutra i bas osjecam desni jajnik nekad kako me pika
    sretno, jajnik pika ? neka pika bit ce to lijepa beta

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

angel za beturinu!!!!!!!!!!!!!!!
    magi7 sretno na transferu!!!!!!!!!!!!ja i tvoj plavi dečko isti dan rođeni!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo ja dana (9dnt) radila testić i negativan da ne može negativniji Inače me više ni cice ne bole od jučer, nit više imam temperaturu, samo jajnik osjetim...

Vama ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

uf, mima žao mi je

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mima mozda je jos rano, koliko se sjecam, tebi je vracen trodnevni embrij?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Je, trodnevni...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ponovi onda prekosutra. koji test si radila?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Clearblue, onaj najjeftiniji. Preksutra ionako radim betu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~ onda za lijepu betu! ima jos nade

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Al sve manje. Bit ce bolje drugi put

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vanesa, da se beta lijepo dupla~~~~~~~~~~~
    angel, za beturinu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~
    clemantis, da se mi iznenadimo lijepom betom za desetak dana, ~~~~~~~~~~~~~
    mima, sretno, da testić laže, a beta bude trocifrena~~~~~~~~~~~~~~~~
    magi, sretno na transferu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mima32 daj pricekaj betu,nemoj se odmah razocarat. Saljem vibrice da beta bude uspjesna...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala cure. A vidila sam na otpusnom posmu da pise IVF ICSI, a u tom slucaju navodno beta malo sporije raste. Eto trazim ja jos malo nade za sebe

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    x da ne ponavljam

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ču se švercati malo!!! x

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj danas sam malo zabrinuta molim vas za pomoc 9dnt imam smedjakstu krv sa mjesavinom utrica,dali itko ima kakva iskustva i znaci li to da nema nista...usput sutra trebam dobiti vjesticu!!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne bi da te obeshrabrim, ali meni je prošli put to bilo početak menstruacije...vibram iz sveg srca da je kod tebe nešto drugo, npr.kasna implantacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ajoj ma toga se i ja bojim...al bolje da je i to nego da je vanmaternicna...e to bi mi bilo tesko,a sutra cu raditi test pa cemo vidjeti sto ce biti!?!?!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mssnoopy ja ti isto moram reći da je meni takav početak menstruacije...mislim da ćeš sutra znati (kažeš da trebaš dobiti), ako ti ne procuri zapravo onda ima nade...ALI isto tako Crvenkapica je imala par dana to neko smeđe brljavljenje pa je ipak ostala trudna!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

da ne preostaje mi drugo nego cekanje...a cekala sam sve ove dane mogu jos do sutra (

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mssnoopy držim da ipak nije menga, nada umire zadnja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •