Nije, danas je 11dnt, a tak mi je dr. rekao da ponovim u petak pa ću pričekat petak
Nije, danas je 11dnt, a tak mi je dr. rekao da ponovim u petak pa ću pričekat petak
Sretno mima!!!!!!!!!! Da se učetverostruči!!!!!!!!!!!!
Piki i mssnoopy grlim vas!!!!!!
Meni je trbuh bio napuhan u prvoj trudnoći jer je bila stimulacija, a sad nije tako ali je bio FET . E sad moja beta 26. 4 bila je 441 a 29.4 je 2003,7 kako je toliko porasla?
Vanesa možda ih je dvoje!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čestitam u svakom slučaju!!!!!!!!!!!
mostarka draga nisam ja zaboravila na tebe, nema te u Splitu ali vidim da ideš dalje. Beta 10.05 ajde da se dogovorimo pa da slavimo skupa
.I ja bi trebala betu vaditi 10.05
ima da nam budu veeelikee.
Mostarka86 nismo te zaboravile, za nas 5 (Mostarka, Corina, dino84, lottos i ja) da se za deset dana radujemo i skekućemo od sreće![]()
Ma mostarka na nikog mi ne zaboravljamo....nek vam je svima beta veeeeelika....
Vanesa meni se to cini pravilan rast bete i mirise mi na dvoje,ali ne znam koji ti je to dan transfera
samo brzinski hug za tuznice i vibrice za svih kome treba.. moje vjestice ni danas na vidiku.. bas mi je dosta cekanja...
Jejja kad si trebla dobit? A da ti napraviš test![]()
Frćka sorry, mislila sam da je tebi ranije beta, zar ti nije danas 8 dnt?
Sara kod mene se to nikad ne zna no s obzirom na duphaston ocekivala sam ju u srijedu, cetvrtak, ma petak najkasnije no nema je... jucer ujutro radila test, negativan, dosla s posla sjetila se da ga nisam bacila na njemu dve crte, naravno to se ne vazi ali me lijepo nasmijalo,, i sad cekam do petka kad mi je doktor u ambulanti da vidim sta da radimo.. a do tad mozda okinem jos koji test...
Pa je, ali rekao mi je 10.5.? Još su kao u Rijeci skratili pa daju nakon 19 dana od transfera! Nemam pojma... Pa i Dino 84 je imala transfer 1.dan nakon mene i isti datum nam je! Pa kad bi ja mogla kućni test napravit?
Frćka ma ti u pon. možeš definitivno betu vadit, to će ti bit 14 dnt, a neke su radile i ranije 11 dnt !!!! U petak bi mogla kućni test kad ti je 11 dnt!!!
Frćka napravi ti kućni test preko vikenda i kad ti pokaže + ponesi ga na posao u poned., pa ga pokaži onoj šta te je pitala: "šta, opet ništa!"![]()
prva beta 441 je bila 13 dpt
Druga beta 2003,7 je 16 dpt zar se beta nedupla ako je pravilan rast?
meni ti je prva beta na 13 dan bila 329 a na 17 dan 2277.tako da ti je to ok!
![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 30.04.2013. at 20:07
Da, da i ti clmatis!!! Ala šta će to biti kada nas 7 objavimo bete:
Za sedaaaaam ogromnih betica 10.05. i još mnogo drugiiiih svimaaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
Mssnoopy zao mi je, zelim ti svu srecu sljedeci put.
Crvenkapice hvala ti
Ako vas 7 budete imale velike bete, a imat cete jer je 7 savrsen broj!! Ja pijem za nas 8..![]()
hahaha, čuj 7, wooowww, odmah sam raspoložena
corina, promijenila sam malo kliniku, ali ako ne uspije (pošto je ovo na teret fonda) vraćam se ja Poljaku![]()
mostarka nismo te zaboravili sve najbolje za r dan ! mislim da vi tu uskoro imali i blizanačih trudnoča koliko vidim da se bete duplaju nego trouplaju!
Dobro jutro svim čekalicamaaa! Vibriram za još jedan dobar dan!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
drage moje evo pošto mi je danas ročkas i to okrugli častim sve sa jedni mirisnim roštiljem,tortom i ko kaj hoče piti nek si uzme u frižideru je hladno!!!
poslužite se,uzdravlje!![]()
tina29 moras promijeniti nick
sretno, mila! uzivaj!
Tina29 sretan rođendanSigurno ti je ovo jedan od ljepših rođendana, ako ne i najljepši!!!! Uživaj!
Tina 29 sretan rođendan. Svim čekalicama bete 10/5 a i drugima neka budu velike brojčice.
Eto ja prijavljujem da sam konačno došla danas do transfera jedne šesterostanične mrve. beta 22.5 ali bit će prije testić
Tina 30...... Sretan ti okrugli!!!!!!!!!!!!!!
tina29 sretan ti ročkas!!!!
piki ah, opet...šaljem zagrljaje
LOTTOS, mima32za lijepe bete!
Mucica, vucica
jejja daj ponovi test, nema pravilnih lijepih crta koje dođu bez T naknadno...osim evaporacijske, ne...
Svim betočekalicama malo trudničke prašine *************************************
tina29 sretan rođendan!!!!!!! vele da je 7 sretan broj,pa šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ da svakoj od vas budu velike bete!!!
Tina sretan ti najsretniji rockas!!!
Jejja a da ti ipak popiskis jos jedan testic
Magi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure uzivajte danas u ovom prelijepom danu... Puse
curke drage, prvo tina sretan rodjendan od srca, magi nek se mrva drzi sad cvrsto.. ja jutros probala i drugi test,gravignost mini 8ostalo mi u glavi da ga je bubekica hvalila) negativan i hop procurila.. tako da se od danas prijavljujem u pikalicea sto se tice CB , nije bila ona evap. tanka kao olovkom vec bas debela ali svijetla, bit ce da je zaista to najvece smece od testa koje se eto jos jednom dokazalo..evo i slikica da ubuduce mozda nekom posluzi kako cb moze zavarati, jako je svijetla i tesko ju je bilo ulovit foticem ali se uzivo vidjela lijepo klik
Posljednje uređivanje od jejja : 01.05.2013. at 14:51
jejja draga, držim ti palčve na rukama i nogama da ovo pikanje rezultira mrvom ili mrvama na savršenom mjestu u maternici! Sad samo pozitiva!
Fakat, CB je shit.
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje!
muma konacno imas ticker!![]()