Stranica 9 od 155 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bubekice, dobro pitanje.

ne znam da li se u našim bolnicama nakon završetka postupka dobiva izlist lijekova i materijala koji su korišteni u postupku i koji će biti poslani na naplatu u HZZO?

jer za postupak se traži uputnica za bolničko liječenje, radi se upis u bolnicu prilikom aspiracije folikula. znači, ako smo upisane za bolničko liječenje, trebamo se i ispisti sa bolničkog liječenja. pri tom ispisu trebale bi dobiti listu sa vrstom i količinom lijekovima kao i korištenim materijalom tijekom bolničkog liječenja.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Novi zakon ne poznaje tzv polustimulirani postupak.
    U svjetlu zakonskih ograničenja broja postupaka, računanjem kao stimuliranog postupka onog u kojem se koristi samo klomifen, nanosi se prilična nepravda za pacijentice i neplodne parove, i na jedan vrlo netransparentan način samnjuje broj pokušaja u stimuliranom postupku
    X

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    u zadnjem postupku s klomifenom na otpusnom pismu mi je pisalo polustimulirani postupak, tko je sad tu lud
    Članak 7.
    (2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.

Usprkos tome što je tako nezgrapno (da ne velim idiotski) sročena, preporuka je da se koriste blage stimulacije. I kad ti na otpusnom napišu polustimulirani, onda ustvari misle na stimulirani s blagom stimulacijom i ostaješ bez prava na 1 postupak s lijekovima na teret HZZO-a. Osobno bi odbila takav protokol; pristala bi jedino pod uvjetom da mi postupak s klomifenom računaju kao prirodnjak. Ionako vidimo u praksi da ga koriste za IUI.

Apropos korištenog materijala i lijekova u postupku, ne znam kako je u bolnicama, ali ja sam u privatnoj praksi poslije transfera dobila otpusno pismo na kojem je pisao protokol, informacija o folikulometrijama (terapija, te broj, veličina i rast folikula), podaci o općoj anesteziji, lijekovima korištenima i upute za daljnju terapiju. Ako se to u bolnicama ne dobiva, nadam se da će ih ili HZZO "stisnuti" ili da će u Registar upisivati i ovi podaci.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo sad citam i vidim da cure pisu da se i postupak s klimifenom ubraja u stimulirani postupak...nisam pametna meni na otpusnom pismu pise da sam bila u prirodnom postupku nigdje se ne slominje klomifen a pila sam ga...a ako se racuna kao stimulirani onda stvarno nema smisla ici s klkmifenom ja sam predzadnji put dobila 3 js a u zadnjem 1 js jer su folikuli popucali

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Na sd je.dr.rekao da se u klomifenskom postupku.u slucaju dobivanja max 3 js pise kao prirodnjak

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam isla u 3.mj jos taman za prethodnog zakona s klomicima koja sam normalno kupila sama nisam na recept, popucali folikuli par minuta prije punkcije al su mi rekli da ce mi ga racunat kao stimulirani zbog folikulometrija i stoperice

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni je zapravo svejednoo kako će mi ga računati kada imam još godinu dana postupaka
    meni je problem što mi nedaju nešto takvo već moram čekati lijjekove, a njih ako ću dobiti za 1 postupak u godini dana
    a po novom sam iskoristila 1 stimulirani

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav svima, nisam do sada bas tipkala na ovom forumu pa evo nesto malo o meni...brojim 7 tjedana trudnoce iz naseg 2. IVF postupka na SD. Postupak je bio prirodni i zivim u nadi da ce sve biti dobro do kraja

nama su na SD u 9 mj rekli da po novom zakonu u prirodnom se ne koristi nista osim stoperice, znaci niti klomifem. posto mi je bilo dugo cekati na lijekove pitala sam za opcije i rekli su mi da mozemo u prirodni postupak ili u stimulirani klomifenom i vise puta su me upozoravali da time koristim pravo na jedan od 4 stimulirana postupka, a ne dobivam najbolje od hzzo-a. rekli su mi kako klomifen moze nepovoljno utjecati na stanice i na endometrij i sl...
    mi smo se ipak odlucili za klomifen i dobili 2 stanice, pretpostavljam losije kvalitete (jedna se oplodila i prestala razvijati), nije bilo transfera. u otpusnom pismu pise stimulirani postupak.
    sada u 12 mj odlucili smo probati u prirodnom ciklusu i uspjelo je, za sada sve ok i molimo se Bogu za dalje.

moj bi savjet bio da prije nego sto se odlucite na klomifenski postupak, pokusate jedan mjesec s njim i folikulometrijama samo da vidite kako reagirate... da sam ja znala svoju reakciju, ne bi isla na IVF s njim, sigurno.

i da, bubekica, bas si krasna sto si me stavila na listu, a napisala sam jedva post ili dva

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lina, pa daj bježi više sa SD...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i mene cudi lina zasto ne promjenis kliniku , barem vi u zg imate izbora mi u dalmaciji nemamo

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad je kasno
    krenuli smo na VV pa nismo imali sreće
    onda smo imali i pokušaj u Pragu
    sada naravno da imamo u planu privatno

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isla u 3.mj jos taman za prethodnog zakona s klomicima koja sam normalno kupila sama nisam na recept, popucali folikuli par minuta prije punkcije al su mi rekli da ce mi ga racunat kao stimulirani zbog folikulometrija i stoperice
    A neš' ti troška to bi isto potrošili i da si išla na ciljane recimo

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro! Šaljem kolektivne snježne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
    Poseban pozdrav curkama koje leže po bolnicama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođu doma!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro! Šaljem kolektivne snježne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
    Poseban pozdrav curkama koje leže po bolnicama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođu doma!
    potisujem....evo ja malo nadošla...a i falite mi....hehehe

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sanda, welcom back

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tetadoktor prvotno napisa Vidi poruku
    sanda, welcom back
    hvala.....ma šokiralo me znate već šta....nisam mogla ksebi doći...kasnije me opalila tahikardija...185 otkucaja u minuti...,ali kad sve dobro promislim gdje god bila ili šta kod čitala....uvijek negdje nešto loše vidiš ili pročitaš...tako da se od toga ne može pobjeći....
    šta Bog da-bit će...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke sutra je ispracaj male laure, u 13 h, ko je u mogucnosti neka upali svijecu za lauricu i njenu seku da im obasja put do neba.…….

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A neš' ti troška to bi isto potrošili i da si išla na ciljane recimo
    u ljekarni na VV se mogu kupiti klomifeni i kasnije se dobi povrat novaca jer klomifen ide na recept primarnog ginekologa, bar je tako bilo u vrijeme kad je beilana isla u postupak.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    u ljekarni na VV se mogu kupiti klomifeni i kasnije se dobi povrat novaca jer klomifen ide na recept primarnog ginekologa, bar je tako bilo u vrijeme kad je beilana isla u postupak.
    citiram samu sebe jer vidim da sam malo krivo shvatila, zanemarite ovaj komentar lista uskoro

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

PROSINAC 2012. (8)
    anabanana, VV, IVF
    Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
    deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
    kismet, PFC Prag, IVF
    nana 72, PFC Prag, IVF
    anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
    valiana (PFC Prag) 28.01.
    luc, (PFC Prag) 1. AID
    hannah8 (PFC Prag) 29.01.
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 04.02.

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, 1. IVF; kleopatra, SD, IVF; inana, SD, IVF

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); bmaric, PFC Prag, 1. AID; hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF); elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)

ON-GO
    1/2013 ~~~~~~~~~~

Anemona (VV)
    Črkica, Petrova, IVF
    DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
    Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
    ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
    Lotta81, Vg, 1. IVF
    ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
    mima32, SD, 1. IVF
    piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    tina_julija, VV, 1. IVF
    xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
    zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);

02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
    03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
    04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni);

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bubekica bravo za listu!!!

Evo nas od dr Kosa! Zdravi smo, odlicno napredujemo, zezali smo doktora, spavali, pa nas je dr budio... I konacno znamo da nam stize princeza!!!! Presretni smo, i odmah smo se ponovili za dva roza odjelca, do sada sve bilo unisex !!!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hej curke da i tu javim kad već vidim listu da smo sada samo s jednom bebicom nažalost dr se prestala razvijat pa sad navijamo da ova bude ok

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

denii žao mi je! Nek ovo drugo srce kuca junački!
    Danas je baš jedan jako tužan dan
    Posljednje uređivanje od Snekica : 21.01.2013. at 14:07

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Curke sutra je ispracaj male laure, u 13 h, ko je u mogucnosti neka upali svijecu za lauricu i njenu seku da im obasja put do neba.…….
    Ispračaj je bio danas u 13:00 (J&D je pisala malo nakon ponoći, ali svijeće ipak neka gore)
    Posljednje uređivanje od Snekica : 21.01.2013. at 14:08

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj deniii prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke da i tu javim kad već vidim listu da smo sada samo s jednom bebicom nažalost dr se prestala razvijat pa sad navijamo da ova bude ok
    deniii, baš mi je žao za malo srčeko, izgleda da je to često scenario kod gemina
    šaljem puno vibri da drugo srčeko radi k´o urica

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Zao mi je deniii neka hrabro kuca drugo...sta je to gemini

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

J&D odlicno! Mala curič dolazi! Ja cekam na pregled,zbog hematoma da vidimo stanje! Nadam se da ce sve biti ok

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sanda gemini su blizanci.
    Deniii jako mi je žao zbog jednog srčeka. Ako je baš tako moralo biti bolje sada nego kasnije... Držim fige za drugo srčeko~~~~. Meni već sada uskoro planiraju porod. Sutra uzv pa ćemo vidjeti.
    J&D bravo za curku!
    Laura

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

strategija koliko si trudna ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebice tvoje punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

denii zao mi je , nek bude sve u redu sa drugom bebom do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

da bas tuzan dan zbog male Laure

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda gemini su blizanci.
    Deniii jako mi je žao zbog jednog srčeka. Ako je baš tako moralo biti bolje sada nego kasnije... Držim fige za drugo srčeko~~~~. Meni već sada uskoro planiraju porod. Sutra uzv pa ćemo vidjeti.
    J&D bravo za curku!
    Laura
    Strategija, da što dulje odgode porod i da se tvoje srećice izbore za svoje mjesto pod suncem, samo hrabro, teško je naći riječi...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Meni već sada uskoro planiraju porod. Sutra uzv pa ćemo vidjeti.
    Želim lijepe vijesti nakon UZV-a, da ima još dovoljno plodne vode, i da bebe ostanu još neko vrijeme u maminoj buši.
    Drž se!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Želim lijepe vijesti nakon UZV-a, da ima još dovoljno plodne vode, i da bebe ostanu još neko vrijeme u maminoj buši.
    Drž se!
    potpisujem ~~~~~~~~~ <3
    ja došla sa UZV-a....hematoma nema više,veliki smo sada 3 cm....na 9+3 po zm....a plod odgovara za 10 tt.....mahao nam je,malo se micao...baš sam sretna.....

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    .....mahao nam je,malo se micao...baš sam sretna.....
    divno, drago mi je da je sve u redu!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    strategija koliko si trudna ? (
    U srijedu je 25tt. U 20tt vodenjak mi je prolabiran. Doktori kažu da sam izdržala izvan svih njihovih očekivanja i da nemamo šta dugo još čekati. Kroz tjedan- dva bi išli na porod kako su danas rekli. Vidjet ćemo šta sutra poslije uzv kažu. Večeras me još čeka i transfuzija krvi...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo da se i ja pohvalim u našem zadnjem IVF-u iznenadio nas je plusić na Staru Godinu i sad smo bili na 1. UZV-u srčeko kuca i mrvica je velika 9 mm, sad smo u 7 tjednu. Malo smo to skrivali zbog velikog straha da se nešto ipak ne izjalovi (ovu trudnoću čekamo već 8 godina pa nadam se da razumijete).
    Pa bubekice mislim da je vrijeme i da mene okačiš na listu za prosinac

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

draga strategija, sa mnom je u bolnici ležala cura s prolabiranim vodenjakom od oko 25 tt. tada je bila otvorena oko 3-4 cm. na kraju je rodila u 37. tt kada su na pregledu vidjeli da je otvorena 9 cm. što se kod tebe dešava? prijeti li infekcija ili su nalazi ok? ako nema naznaka infekcije, valjda će čekati koliko god mogu - nema potrebe siliti porod ako se ništa ne događa... i kako to da dobivaš transfuziju?

milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za vas...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mali Mimi, čestitam , i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršeno urenu trunoću do kraja!!!!
    Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti i tvoje bebe što duže izdržite u komadu!!
    Sanda1977, super da nema više hematoma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dalje bude sve ok bez stresova!!!
    I svima ostalima, posebno onima koji ovih dana kreću u postupke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 21.01.2013. at 18:22

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mali Mimi, ovo mi je najslađa vijest danas bravo i čestitam

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

J&d,bravo za curicu sretno do kraja!!!!!!!!!!

Strategija, da što dulje tvoje bebice ostanu s tobom!!!!!!!!

Sanda1977,da hematom više ne dođe ajme super šta ga nema uživaj u sreći!!!!!!!!

Danas sam se pokušala izborit za neuspjelu stimulaciju ali ne može uveli su me u komp dobila sam svoj br tako da ništa ,neću se više mučit s tim idem dalje po novi uspjeh!Imam jedno pitanje neznam da li bi trebala obavit još kakve dodatne pretrage sad dok sam na čekanju,dr kaže da nema potrebe ,šta vi mislite odnosno šta ste sve radile?želim u 5 mj bit spremna da imam sve za svaki slučaj a ne da me onda šalje!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mala MiMi čestitam od srca!!!!!!!!!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

željkice, ja ti toplo preporučujem da promijeniš kliniku - zbog njihove amaterske greške imaš pravo na još samo 3 stimulacije koje, da sam na tvom mjestu, nikako ne bih tamo potratila. i sigurno bih se dalje žalila zbog računanja tog fijaska kao stimuliranog postupka - pa nisi ni do punkcije došla, a SAMA SI PLATILA NAJVEĆI DIO LIJEKOVA! ja bih s tim na ministarstvo, a u postpak u Zg i CITO.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mali Mimi, stoput hura za tebe i !!!!!!! Sretno do kraja!
    I vidimo se u rađaoni

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ha, ha Argente
    Željkice slažem se s frkom nemoj ti tamo dole trošiti svoje stimulirane nemaš ih baš puno

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mali mimi čestitam!
    Frka ja sam već 5tj skroz otvorena tako da je velika opasnost od infekcije ali nalazi su za sad svi više manje ok. Ni serklažu mi nisu uspjeli napraviti. Donja bebica je već u kanalu i skoro da niti nema plodne vode i mjesta za pravilan razvoj. S gornjom je sve super. Ja svako malo dosta krvarim tako da unatoč Venoferu i tko zna koliko još lijekova željezo samo pada tako da ću dobiti neki koncentrat krvi.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mali Mimi koje iznenađenje, čestitam!!!!
    I sve najbolje želim!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

j&d zao mi je zbog jednog srceka... ~~~~~~~~~~~~~ za drugo da junacki kuca
    strategija ~~~~~~~~~~~~~~~ da sto duze bebice budu s tobom i da prodje sve super
    sanda1977 za hematom i ~~~~~~~~ da ti T prodje bez stresova
    mali mimi cestitam od srca... zelim ti mirnu i skolsku T... kako si mogla toliko sutiti....uh...ja nebi mogla..
    zeljkice zao mi je sto su te tako zeznuli...
    curkama ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da imamo jos uspjesnih postupaka...puse

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mali mimi prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja pohvalim u našem zadnjem ivf-u iznenadio nas je plusić na staru godinu i sad smo bili na 1. Uzv-u srčeko kuca i mrvica je velika 9 mm, sad smo u 7 tjednu. Malo smo to skrivali zbog velikog straha da se nešto ipak ne izjalovi (ovu trudnoću čekamo već 8 godina pa nadam se da razumijete).
    Čestitam, bravo, samo hrabro dalje!
    Posljednje uređivanje od Moe : 21.01.2013. at 19:14

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    j&d zao mi je zbog jednog srceka... ~~~~~~~~~~~~~ za drugo da junacki kuca
    strategija ~~~~~~~~~~~~~~~ da sto duze bebice budu s tobom i da prodje sve super
    sanda1977 za hematom i ~~~~~~~~ da ti T prodje bez stresova
    mali mimi cestitam od srca... zelim ti mirnu i skolsku T...
    zeljkice
    curkama ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da imamo jos uspjesnih postupaka...puse
    u potpunosti potpisujem vatru!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo da se i ja pohvalim u našem zadnjem IVF-u iznenadio nas je plusić na Staru Godinu i sad smo bili na 1. UZV-u srčeko kuca i mrvica je velika 9 mm, sad smo u 7 tjednu. Malo smo to skrivali zbog velikog straha da se nešto ipak ne izjalovi (ovu trudnoću čekamo već 8 godina pa nadam se da razumijete).
    Ajme, kako mi je drago sto ovo citam! Cestitke od srca! Nek' bude mirna i bezbrizna trudnoca

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Strategija, ~~~~~~~za tebe i tvoje mrvice!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mali Mimi ,koje prekrasne vijesti!Odmah dobijem vjetar u leđa kad ovako nešto vidim!
    Želim ti sve mirni i školski do kraja!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •