mostarka, držim fige!
kiki, sretno, nek 11. put bude posljednji!
sybille, a da pišneš testić? Ako je - na 42. dan, onda giniću na uvz i po kakav Duphaston, kako su te cure i savjetovale! Vibram za testić![]()
mostarka, držim fige!
kiki, sretno, nek 11. put bude posljednji!
sybille, a da pišneš testić? Ako je - na 42. dan, onda giniću na uvz i po kakav Duphaston, kako su te cure i savjetovale! Vibram za testić![]()
Iako sam samu sebe pokušala uvjeriti da se moram prestati nadati spontanoj trudnoći, naravno da sam se ponadala i još u petak napravila test, ali ništa od tog.
Odmah nakon postupka je sve bilo ok, čim sam prestala s utrićima, došla i menstruacija. A doktor je rekao da, ako sam nestrpljiva što jesam, možemo sad probati s polustimuliranim-zato je već tako brzo novi postupak. Na kraju sam zvala svog mpo doktora i rekao je nek odem do svoje doktorice da se ne vozim radi toga u Zg pa ću dobiti neku terapiju...
Imala sam isti problem, nakon klomifenskog postupka mi je jedan mjesec skroz "preskočilo", MPO dr. i moja gin.su rekli da sačekam dr.mjesec i da bi trebala stići normalno,kao da sam imala i tak je bilo (rekoše da se jajnici jednostavno moraju odmoriti-što god im to značilo)![]()
Frćka jako,jako mi je žao
svima šaljemi puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 07.05.2013. at 00:10
sybylle evo i ja sam ti u istoj situaciji! danas mi 48 dana od početka prošle M. jutros bila kod gin.rekla " ma doći će ti, to je samo dva tjedna zakašnjenja!" , ništa mi nije dala samo uzela briseve jer se spremam za fet sa dolaskom sljedeće M, ja sam više luda a ona potpuno smirena!!! u subotu radila test bio negativan i sad neznam dali da opet ponavljam ili ne???
jutro,evo meni se od tri stanice oplodila samo jedna..sretna sam kaj bude transfera ali bi radije da su se bar dvije oplodile..
Evo mene nakon 1 fm 7dc. Endo 4-valda ce se podebljati jos, folikula ima na jednom 4 na drugom puno , mislim vise od 4. Cca su vecina na 10mm valjda je i to ok, preksutra novi pregled... Valjda ce bit nesto od toga...
Cure moje, u četvrtak imam punkciju-ne očekujem bas nista! Mislim da je ovaj zadnji postupak najgori,jer mi je zadnja šansa, a nista neće biti od toga![]()
frčka draga žao mi je što nije uspjelo
lberc nek je jedna pa nek se primi!!!
jejja ~~~~~~~~~~ za puno js!!!
Sandra1971 ako već ne očekuješ ništa nek bude sve!!!
Sandra nemoj tako negativno! Drzim fige da te iznenadi i da sve bude kako treba!!!!!!
sandra![]()
Sandra,kaj to s tebe progovara
Ima da sve bude u najboljem redu a ti da iznenadiš sebe a razveseliš nas s najljepšim mogučim vijestima tam za negdje dva tjedna![]()
Drage moje - hvala vam na pozitivnim mislima, ali danas mi je 8DC, jedan folikul je 23mm, drugi 12mm, treći 9 mm.... štoperica večeras... nekak se bojim da će ovaj prsnuti, kao i prošli put, a ova 2 neće stići narasti.... zato se unaprijed pripremam...
bit će to sve uredu na kraju sa jednom lijepom bebicom. kad se najmanje nadaš,nakraju se ugodno iznenadiš.Sandra 1971 SRETNOOOOOOOO!
Snekica draga, ne znam što da kažem ni što da mislim.... kako god bilo...
sandra opet negativa,ovaj put dobiš za stvarno po guzi
bit će sve ok i ti češ ostati trudna i to je to!!!![]()
tina29/30možda me ipak malo "peru" ovi menopuri, a ni ne kužim
![]()
sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da sve bude ok!!!!!!!
tina29/30 nije loše kao novi nick name
ja sam danas bila kod svoje dr., stimulirani u srpnju.
pitala sam za ovjeravanje papira za postupak kod jb i rekla mi je da nema niš od toga. nit se šta plaća niti ovjerava![]()
e, da... ljubilica me podsjetila - papiri...kak smo mi ovjerili kod JB papire za prošli postupak, a ja nisam ni vidjela punkcije, a kamoli ET- ne moramo ništa opet ovjeravati, vrijedi nam ono staro, jer kad nije došlo do punkcije ni ET, nije postupak obavljen...nešto u tom smislu
ljubilice evo već sad za srpanj ~~~~~~~~~
A ja ču po stoti put postaviti pitanje: koliko Brevactide od 1500 ostaje u krvi.
sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Primila sam brevactide od 1500 u petak a danas mi je 8dan eta- dvije blastice.....znači sutra 9dan eta bi kao več mogla test napraviti.a možda bude i lažno pozitivan ahh
ne znam treba mi
![]()
corinaII da dopunim, mislim na transfer 5-dnevnih. Ali znam da su neke testirale i ranije pa je booster već otišao (one sa, na žalost, snježno bijelim testićima).
Hm, uvijek zaboravim, mi dobivamo booster na punkciji. Znači, 10.dan od punkcije nije ga bilo u krvi. A sad...to je sve igra živaca. Procijeni. I sretno!!!
Muma draga hvala ma znam sve, toliko puta sam več čekala betu i uvik nestpljene pred kraj napraviti ili ne napraviti test. Zadnji put sam radila test točno 5 dan od brevactida i bio je negativan(vračene dvi blastice) a predzadnji put isto peti dan od Brevactida radila test i bila je toliko blaga crtica da se je jedva vidila pa ti budi pametan![]()
Onda čekaj 6. danZnaaam, čekanje - ko smrtna kazna.
Sutra je taj 6 dan zar neako sam ga primila u petak
![]()
corinaII ~~~~~~~~~~~~~~ za +, za betu, za školsku trudnoću![]()
A nisam još nemam test doma, sve se mislim poči do apoteke pa onda opet ne i tako već sat vremena.
Cure, ~~~~~~~~~ za famozni 10.05. i vaše bete
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ milijun vibri za pozitivan test!!!!!!!!!!!!!!!
ako nemožeš više čekat odi kupit test neznam jeli rano za njega ,ja sam bila hrabra pa sam dočekala 12 dan.
Meni je 8dnt i sva se već tresem od nervoze...za test mi je rano,. za betu mi je rano ...aaaaa...za sve mi je rano, a ja luda ko struja...i nemam nikakvih simptoma nečega
Za sve hrabrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Smiri se odmah sad i ne misli na to! Znam lako je reć, al ja sam bila luda ko puška, nervozna...ni ne čudim se da niš nije bilo, i ja bi pobjegla! Zato probaj, jer ništa se neće promjeniti il je il nije, pa ti probaj pomoć da bebi bude lijepo u trbuhu i da ostane! Izludit ćeš se ovako!![]()
Odi kupi dva testa i složi u glavi, danas radim 1, jer vidim da ćeš poludit od razmišljana i reci samoj sebi, sutra radim drugi, tako da šta god danas piše, crta ili ne, sutra je još bolji dan za napravit test! Ako je +, sutra ću opet da potvrdim, a ako je -, sutra ću opet jer je dan više prošao!![]()
Na arbajtu sam , pokušavam ne misliti..i ovdje čitam pa mislim hhhh...danas sam tražila uputnicu za vaditi betu, pa ćemo sve vidjeti u subotu ili nedjelju...testove ne mislim praviti i sekirat se ranije (valjda)...
corinaII eh, onda ni nemoj danas pošto neće biti prvi jutarnji urin, ali odi po testić za sutra!
zelimo_bebučekaš betu ili će biti testić prije?
Eto mi odgovora...sretno s betom...
Posljednje uređivanje od Muma : 08.05.2013. at 09:19
Sandra 1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i ovdje za četvrtak
Jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js
Iberc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu ali vrijednu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas za uspjeh
Eh sriča moja što mi apoteka nije blizu. Čekam sad lipo svoju prijateljicu pa idemo popiti kavu negdi uz more. A ako mi apoteka bude blizu možda i padne koji testič uz kavu umisto croasana![]()
haha
Muma...čekam betu (kao) i zaklela se da ne radim testove (moš mislit)!
Danas definitivno ništa, sutra ću vidjeti kako stojim sa živcima pa možda test....mooožda...![]()
Ah baš sam poludila lagano ali eto makar mi nije dosadno![]()
U svakom slučaju javim vam se ja još kad vidim di me moje lude misli vode![]()
![]()
e ovako bi i ja, tj. ovako ja radim![]()
znaci 5 dan radije ne , 6 dan ako brojis dan inekcije moze bit i ovo i ono, onda ako vec 6 dan radis napravi i 7 i 8 hahahah
da pratis crticu koja se MORA debljat, joj corina drzim fige
i nemoj onaj prima stick kupovat sranje je , uzmi naj jeftini naj pouzdaniji je
sretno !
sve lude ko pegle dok dočekamo betu
mislim da to kužimo samo mi koji smo u tome....
Oooo da......ja zvala svoju bolnicu i kažu može petak ili ponedjeljak beta, jer aparat gase vikendom pa ne može!!!!!
Onda će biti 10dnt pa Bože pomozi...