Stranica 95 od 155 PrviPrvi ... 45859394959697105145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,701 do 4,750 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sandra 1971 odlično!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sandra ma predivno,vidiš da smo svi bili u pravu
    želim ti svu sreču ovoga svijeta da ovaj puta uspije,ma bude,miriši na dobro!!! puse!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma mislim da imate pravo..kad vec sami nude zasto odbiti da odspavam tih 10-15 minuta.. inace u RI sam mislila da nikad ni ne daju jer za prvu punkciju su mi nudili voltaren inekciju.. ovako cu bit sigurna da cu punkciju izdrzat do kraja..je da me strah narkoze kao mozda ce bit njezniji ako sam budna

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sandra bravo sretno do kraja ,bit će sve školski!!!!!!!!!!!!!
    mostarka
    svim čekalicama puno snage da izdrže i držim za beturine!!!!!!!!!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    da, u citu je bilo bez, u medico-su sa anestezijom...
    Pa kako to??? Ja sam u Cita od početka i sva tri puta sam dobila lokalnu, i nikad nisam čula od neke cure iz Cita da je punkcija bila na živo, ti si prva od koje to čujem

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja sam isto dobila svašta nešto protiv bolova,baš čudno da ti nisi.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma dobila sam i ja svašta nešto za bolove, ali sam u medico-su dobila opštu anesteziju, nisam se dobro izjasnila...pa kada sam se probudila, divota, ništa nisam osjetila, na to sam mislima, ccc

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro,evo nemrem više spavati pa nudim
    sandra,super za stanice,budu to odlične bebice
    svim čekalicama beta puno~~~~~~~~~~~~
    ja ovaj put odlučila skroz pozitivno,nisam dobila blastice ali sam dobila male borce šestostanični i četverostanični,dečko i cura,a kak je mm jučer imal rođendan,veli da mu je to najljepši poklon za rođendan..naša djeca...normalno kak ja obožavam curice,imam već i ime Elena,za dečka nek mm bira...i sad vi recite da nisam ,pa ipak mi je tek prvi dan,bumo vidli kaj bu za par dana

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    jutro,evo nemrem više spavati pa nudim
    sandra,super za stanice,budu to odlične bebice
    svim čekalicama beta puno~~~~~~~~~~~~
    ja ovaj put odlučila skroz pozitivno,nisam dobila blastice ali sam dobila male borce šestostanični i četverostanični,dečko i cura,a kak je mm jučer imal rođendan,veli da mu je to najljepši poklon za rođendan..naša djeca...normalno kak ja obožavam curice,imam već i ime Elena,za dečka nek mm bira...i sad vi recite da nisam ,pa ipak mi je tek prvi dan,bumo vidli kaj bu za par dana

iberc ma nisi luda, ja sam jos prije dvije godine smislila imena i za curu i za decka
    A bit ce sve super i dobit ce te preslatke bebice

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ja sam mogla spavat al moj mm voli jutra provodit sa mnom - budnom
    nego da se i ovdje javim, jucer sam vadila betu bio je 16 dan posli punkcije i ista je iznosila 39.
    U subotu ponovo vadim. Znam da je mala beta, al ja se nekako nadam da ce sve bit ok i da ce se pravilno duplat.
    Naravno po raznim svjetskim forumima sam nasla slucajeve koji su i sa manjom betom dobro zavrsili pa eto nekako imam veliku nadu da ce i kod mene sve bit ok.
    A posto sam ja za sad sluzbeno trudna da vam napisem koje sam simptome imala, mozda vam pomogne dok cekate ta dva tjedna nakon transfera.
    pojacano slinjenje
    mokri snovi - nakon prvog tjedna
    osjetljive i pomalo bolne prepone
    grceve u donjem trbuhu bi pripisala probavi, ali izmedju tih grceva sam znala imati nekakvo bockanje, ma ko sa malom iglicom u predjelu maternice

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutroooooo! Clematis, čestitkeeeee! Za duplanjeeeee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

čestitam trudnice...sad nek beta samo lijepo raste,znaš da je bilo bebica sa malim betama

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

clemetis _ neka se dupla i sretno sutra 39 je bolje od moje nule, daje nadu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Clematis cestitke i drzim fige da se pravilno podupla, ma oce sigurno, sretno

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

clemantis puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj clematis prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam mogla spavat al moj mm voli jutra provodit sa mnom - budnom
    nego da se i ovdje javim, jucer sam vadila betu bio je 16 dan posli punkcije i ista je iznosila 39.
    U subotu ponovo vadim. Znam da je mala beta, al ja se nekako nadam da ce sve bit ok i da ce se pravilno duplat.
    Naravno po raznim svjetskim forumima sam nasla slucajeve koji su i sa manjom betom dobro zavrsili pa eto nekako imam veliku nadu da ce i kod mene sve bit ok.
    Naravno da će bit sve ok i da se duplati....trebaš imat vjere i nade i samo pozitivaaaa
    Posljednje uređivanje od orhideja. : 10.05.2013. at 09:16

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

clematis bit će sve uredu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    iberc nisi luda i ja već imam ime ,a o imenima maštam ima već par godina pa me muž spusti na zemlju sva sreća

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

SIJEČANJ 2013. (6)
    luc, PFC Prag, 1. AID
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
    sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    edina, IVF (nakon 2xAIH)

VELJAČA 2013. (4)
    sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
    Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)

OŽUJAK 2013. (6)
    Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
    Pinar, PFC, 1.IVF gemini
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
    barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
    butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)

TRAVANJ 2013. (6)
    Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
    crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
    ANGEL_26, IVF/ICSI
    Vanesa, VV, FET trigemini
    MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET)
    clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF)

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
    corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF) 10.05.
    zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI) 11.05.
    leeloo77, PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) 15.05.
    zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 15.05.
    Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu) 17.05.
    magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF) 22.05.
    kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    valiana, PFC, FET (nakon 1xIVF)
    lberc, SD, IVF ( nakon 5XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET) 21.05.

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Sandra1971, VV, IVF (nakon 4xIVF); orhideja., VV, 1.IVF; doanna, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    tonkica, Petrova, 1.IVF; jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI); Bea, KBC Osijeka, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~

ON-GO
    5/2013 ~~~~~~~~~~

Amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
    ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
    elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
    lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH)
    mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
    Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
    pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
    sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
    sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
    Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
    suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
    una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)

06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)

07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)

09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, Lotta81, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, Ruthy, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

clematis buduci si sama sebe proglasila trudnicom evo i ja sam te stavila na listu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~

corinaII, zelimo_bebu, leeloo, Kjara, magi7, kika222, valiana, lberc

LOTTOS gdje si? javi se!!!!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    clematis

corinaII, zelimo_bebu, leeloo, Kjara, magi7, kika222, valiana, lberc

LOTTOS gdje si? javi se!!!!
    x na sve ovo

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje suborke i suborci za pocetak cu vas pocastiti fiiinom tortom od jagoda i jednom kratkom, trudnicama sokic..nadam se da ce mi ova 27 godina donijeti ostvarenje moje najvece zelje..
    Svima nama zelim da ostvare sve zelje koje si zazelimo..
    I saljem vam puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
    Zivjeli!!!!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jel to roćkas???? Ako je....sreeetan ti i puno sreće i zdravlja želim......

Ja budala napravila test jutros ...hhhh....naravno negatican s obzirom na 10 dnt ...ali morala sam...i nisam se baš nešto nasekirala, ali....dobila sam vijest da ako ostanem T - ostajem bez posla...tako da sam oduševljena....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bubekice, hvala na listi!

ako se dobro sjećam, danas bi trebalo biti puuunooo beta?! svima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vatra sretaaaaan rodjendan!!!!!!!!!
    zelimo_bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra, testic ignoriram!
    bmaric

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bubekica....grazie na opširnoj listi....
    A test i ja ignore...i sva sam si ponosna, a MM me jadan zove svakih sat vremena da pita - jesam dobro

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vatra draga moja sretan ti rođendan Od srca ti želim da ti se ostvari tvoja najveća želja
    Sandra tek sam sad vidjela lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se obje js lijepo oplode pa da za nekih 9 mj rodiš blizance

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bubekica , nema me na listi
    u prirodnom ciklusu za drugu bebu,u ponedjeljak imam prvu FM

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra86 sretan ti rođendan
    puno ~~~~~~~~~~~ svima!!!!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mucica prvotno napisa Vidi poruku
    Vatra draga moja sretan ti rođendan Od srca ti želim da ti se ostvari tvoja najveća želja
    Sandra tek sam sad vidjela lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se obje js lijepo oplode pa da za nekih 9 mj rodiš blizance
    Potpisujem! Sretnoooo cure!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

paty oprosti, promaklo mi je, bit ce iduci put.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    jel to roćkas???? Ako je....sreeetan ti i puno sreće i zdravlja želim......

Ja budala napravila test jutros ...hhhh....naravno negatican s obzirom na 10 dnt ...ali morala sam...i nisam se baš nešto nasekirala, ali....dobila sam vijest da ako ostanem T - ostajem bez posla...tako da sam oduševljena....
    Možda je glupo za reći, ali ja ti više želim da ostaneš bez posla, nego da se vratiš na njega!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Clematis ~~~~~~~~
    I svim ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 10.5. Zar još nema ni jedne objavljene bete?
    Vatra, sretan ročkas. Uf, kako si mlada, blago ti se!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vatra,sretan rođendan
    Čekalice bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vatra sretan rođendan

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Clematis ~~~~~~~~
    I svim ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 10.5. Zar još nema ni jedne objavljene bete?
    Vatra, sretan ročkas. Uf, kako si mlada, blago ti se!
    Ja mislila vaditi danas ali odustala. Strah me je.... i odlučila se za ponediljak kad je 14dan . Eh ako i onda ne pobignem kad dođem do bolnice

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Clematis, cestitam!

Ja se sad vec pocinjem brinuti. Nakon beta 10, 15 i 20 dr. me skinula s terapije i zbog vjestice. Vjestica tjedan dana brljavi nista posebno. Danas beta 80. Sad cekam ako uspijem ulovit dr. sta ce rec...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra Sretan rodjendan sve naj naj ti zelim.
    Cure drage ja jutros bila na drugoj folikulometriji dr jako zadovoljan sve je super ima ih puno i velike su tako da jošddanas terapija, sutra navecer stoperica i u ponedjeljak punkcija, uf tako sam uzbudjena sve se nekako brzo izdogadjalo, saljem zagrljaj svima.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mima javi sto kaze, ovo je bas jako cudno. cak je i pravilno narasla sad, koliko vidim zadnju si vadila prije 4 dana.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tonkice bravo . Nek ti punkcija prođe što bezbolnije i veeeliki tulum u labu

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Da, sad se pravilno poduplala al je proslo vec 20-ak dana od transfera...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tonkica ~~~~~~~~~~~ za punkciju!
    mima32 znam, znam, ne kazem da je uredna trudnoca. sjetim se i strašne koja se jos uvijek nateze s tim... isto joj je beta bila svakakva.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A di nam je Strašna?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mima a ja ne znam što bi ti rekla na sve ovo? jesi li bila možda na uzv. Znam da je beta mala ali ipak je tu. A krvarenje uff,a sad ma ne želim te plašiti ali to meni ne miriše na dobro.Ne vidim ti u potpisu, disi bila u postupku?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

vatra evo ti i tu happy b-day i da nam brzo budes trbusasta
    tonkice za laganu punkciju, lijepe js i dobar tulum u labu.
    mima uf uf, igra zivaca, nadam se da se nece nista zakomplicirati..
    svima puuuno vibrica za sve ~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam nestrpljiva za sutra i fm da vidim na sta smo dosli i kad ce punkcija.. kojji je ''normalni'' dc za punkciju?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Na SD. Ne mirisi ni meni na dobro. Zato sam i rekla da se vec pocinjem brinuti. A od jucer imam i kao grcice u donjem dijelu trbuha i boli me operirana strana. Vec sam mislila da se endometrioza vraca.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mima si zvala dokora na SD?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cekam jer je na OP

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vatra, za rođendan,i ja ti želim puno sreće u ovoj 27.!
    clematis, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast i pravilno duplanje bete!
    zelimo_bebu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek je bilo prerano za testić, i potpis na s_ivu!
    mima32,držim od sveg srca,možda još nije kasno da sve ispadne dobro!
    Kak je naša Strašna?
    Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za vadilice bete!

Mene kao nešto počele sise boleti,nadam se da se to vještica najavljuje..prošlo je 28 dana od spont.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vatra kaj nisi ti navrsila danas 27??? onda si u 28-oj

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra sretan ročkaš

clematis, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    želimo_bebu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova