Fala moje drage...
Mima32....držim ti palce da sve prođe ok....
Fala moje drage...
Mima32....držim ti palce da sve prođe ok....
tonkiceza punkciju!
mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok!
želimo_bebu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
clematis~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra sretan ročkas bikice moja i neka ti se ispuni tvoja največa želja! puse! hvala na torti i soku!
Hvala vam na podrsci, divne ste
Jesam. Na UZV nista nema nigdje pa za tjedan dana ponovo beta i UZV
mima, draga moja, koja igra živaca...čuvaj se...
samo da javim da sam se danas čula sa Poljakom...idem u polustimulirani u 7.mjbrzo će to proći...jupiiii
![]()
vatra, sretan ti rođendan i da idući dočekaš s barem jednom ili dvije bebice u naručju
mima, nadam se da će sve biti ok. Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to.
Mi smo jučer obavili konzultacije. Idemo u novi stimulirani u 11. mjesecu. To mi se sada čini svjetlosnim godinama dalekoAli dobili smo hrpu pretraga za napraviti pa ću se imati čime zabavljati.
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
Dino84 koje ste pretrage dobili?
Cure hvala na podršci. Do petka misle da će beta past... Samo da ne bude nikakvih komplikacija.
Svima vama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
Bubekica, dobili smo za napraviti kariogram oba partnera, prošireni koagulogram, genetske čimbenike trombofilije i antifosfolipidna antitijela - aPL i LAC. I ponoviti one standardne pretrage, briseve, markere i hormone.
Ajde super da su se sjetili napraviti kompletnu obradu, nadam se da cete dobiti odgovore na pitanje - zasto nejde i da ce vas to dovesti do uspjeha do kraja 2013!
Nisu se oni sjetili, nego sam ja tražila i još mi govori dr. da ne vjeruje da ćemo naći uzrok neuspjeha u tim pretragama, ali kad već imam vremena da će mi napisati. Još mi je i rekao da ćemo ići sa jačom stimulacijom, ali s obzirom na nove cijene postupaka, nekako ne vjerujem u to. Vidjet ćemo. Još je to daleko.
samo da javim da sam se danas čula sa Poljakom...idem u polustimulirani u 7.mjbrzo će to proći...jupiiii
[/QUOTE]
Mostarka kakvu si stimulaciju sada imala?
jesam li ja nešto pobrkala, ili je danas trebalo biti 7 beta????![]()
vatra napunila si 27, ušla u 28, još malo 29 i ulaziš u 30-ue na takav način je meni jedna teta čestitala 18-ti rođendan, odjednom sam imala 22
draga, nek ti bude najsretniji
tonkice za punkciju!
mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok!
želimo_bebu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, čini se da i mene čeka sličam scenarij
clematis~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara, ovaj put je bila stimulacija, kratki protokol, ispočetka po 4 merionala, kasnije smanjivali terapiju, kako su folikuli rasli. dobila sam 4 cetrotide i na kraju štoperica. prije svega ovoga sam bila na kontracepciji 2 mj.
sada ćemo vjerovatno ići sa femarom, i po koji menopur.
Odlično Mostarka što ćeš usoro u novi postupak, daj Bože da bude zadnji!! Onda bi ja možda mogla odmah sad u 6. mjesec pošto ću na FET, vidjet ću s dr. slijedeći tjedan!!
Mima32 samo neka sve bude dobro i prestane ta igra živaca
Vatra SRETAN TI ROĐENDANnismo te baš obradovale sa betama na tvoj roćkaš kako smo obećale, al ostale su još tri cure!!!
Clematis~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta podupla i bude sve ok!
Želimo bebu, Corina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!
Tonkica za punkciju da dobiješ što više js-ai svima ostalima za što god vam treba!!!
LOTTOS gdje si, jaaaavi seeeee!! Ti si među onih sedam za 10.05.
Maco, kada sam bila kod Poljaka, kaže meni čovjek fino da mi je džaba ići u full stim. postupke, jer ću dobiti jednako malo js, kao i u polustimuliranom, jer sam l.r. Međutim, ova klinika u B.L, mi je dala jaku stimulaciju. U prvom njihovom postupku, dugi protokol, jedva 1 js, koja je bila dosta loša. Drugi njihov postupak je bio bolji, jer sam tražila da mi daju kratki protokol, sa većim br.ampula, i dobili smo 4 js, ali se samo jedna oplodila i podijelila..vodu vari-vodu hladi, dođe Poljakovo na mjesto
i ja se nadam da će biti dobitni, vala mu ej vrijeme![]()
i meni je bilo džabe ici u stimulirane a tek Boze sacuvaj dugi protokol, uvijek 5 folikula, tako da smo u zadnja 2x na polustimul. jer nema smisla dobijem i onak 5 folikula sto me bezveze toliko stimulirat,jajnike patit poljak veli, vjeruj mu mostarka i sretno u 7mj![]()
jedini - je taj sto su male sanse za zaledit koji embrij ali takve smo mi srece mi l.r.
Boze kad se sjetim mog postupka bas sam cudo hehe, toliko lose krenulo i bingo
e to je kapice To, kada se čovjek najmanje nada, tada i uspije...ja sam u pretprošlom, dugom postupku, potrošila 51 injekciju i dobila 1 embrij, kao i postupku sa femarom i 6 injekcija...a zaledit, uf, nemoguća misija, u svakom slučaju i postupku.
želim ti svu sreću, do kraja i što dosadniju trudnoću![]()
A kod mene Crvenkapice skroz obrnuto, od početka sve super krenilo, dobro reagirala, 8 JS, 5 oplođenih, svi kvalitetni i ništa, nema T!!
Mima da sve prodje ok, drži sr draga.
Mostarka i Sara super šta ubrzo već krecete dalje zelim vam puno uspjeh i biti ce
Ja sam spremna za sutra - svježe ošišana hahaha....ne znam kako ću spavati a i svrbe me ona 2 testa još koja čuče na stolu.....
Suborke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Želim bebu držimza sutra (sutra je beta?!) i želim ti što mirniju noć i da nam sutra javiš lijepe vijesti! Sretno draga!!!
Drage moje,dobro vam jutro.zelim bebu zelim srecu danas i svima ostalima vibram za sto god treba.meni danas 10dpt i imam male grcice ponekad ali mi nikako ne pase voznja autom i mislim da mi se i osjetilo mirisa malo izostrilo.tako da nada postoji.s obzirom da je bio 3dnevni jos mi je malo rano za test a beta tek 22 iako mislim da necu toliko izdrzati
Sandra sretno danas, da ti vrate 2 prekrasne mrvice....
Želim bebu stvarno se nadam lijepoj brojčici~~~~
Magi7 samo strpljivo i nadam se da je to to !!!!!!!
Mima ~~~~~~~~~~
Evo da javim i ovdje,nema ET, nisu se oplodile ni jedna!
jutro svima evo i kavica i keksići
a joj sandra baš ti krenula pisat sretno kad ono loše vijesti , strašno mi je žaosvaka riječ je suvišna.
želimo bebu ajde nas ti razveseli ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
magi 7 da nam i ti javiš lijepu vijest uskoro ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
corina ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i beturinu,ja je jedva čekam a mogu mislit kako je tebi!![]()
sandra draga pa k vrapcu,jako mi je žao,nemam riječi![]()
Sandra, žao mi je i shvaćam te, i meni je tako zadnji put bilo.
Drugi put mora da uspije
Magi7 za mene vise nema sljedećeg puta...ovo je bio zadnji!
magi7, to mi miriše na dobro, a da pišneš jedan ujutro, 11 dnt...držim fige, sretno!
corrina, držim ručno-nožne za ponedjeljak, za jednu prekrasnu betu!
želimo bebu i kika, nek vas obraduju testići i/ili veeelike beturine, mislim na vas!
Sandra, baš me rastužila vijest, pa zar nisu radili ICSI u takvom slučaju ili jesu pa su mrve svejedno odustale? Uh, mogu misliti kako se osjećaš, šaljem jedan veliki![]()
Sandra,žao mi je...
A evo kod mene sve nešto ubrzano,prvo se dugi protokol pretvorio u kratki jer je M rano došla,danas 8dc štoperica i znači 10dc punkcija!!po prvi put pitam anasteziju i od toga ništa jer nemam kad nabaviti uputnicu!dobro da je ponedjeljak 13. a ne petak 13.
Evo sve nešto neplanirano,na brzinu da ni sama ne znam šta će od toga na kraju ispasti,baš neznam...
Magi,corina,kika,želimo bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
Kismet ne znam kaj su radili, jer biologice nisam ni vidjela,kao inače. Doktorica mi je rekla da se nije ni jedna oplodila...
Sandra saljem zagrljaj...zao mi je
...moja beta 0...hvala vam sto ste bile podrska ...![]()
Sandra draga bas mi je zao
I mene je to grrrr ljutilo u bolnici, ako se i tko "uprizorio" - nisi dobio nikakav suvisli odgovor
Baš mi je žao, ne znam što bih ti utješno rekla
Želimo bebu, žao mi je...
kiki30- takvi "zbrda-zdola" često "upale", sjeti se naše crvenkape nedavno, držim fige da te ovaj dugo-kratki, bez anestezije razveseli za koja 3 tjedna![]()