Stranica 4 od 155 PrviPrvi ... 234561454104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da i mene zanima šta je to s hematomima????????

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ok, tek sad vidim da i tu ima odbrojavanje... zbunjena sam al vidim da i tu svima mogu nabaciti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa eto nisu na odmet :D

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Da i ja od kad čitam primjećujem da skoro svi imaju hematome.

Mene zanima jeste li za vrijeme postupka bili na bolovanju i dali se netko poslije uspješnog postupka vratio na posao?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dosta nas ima sa hematomima...a mozda od punkcije,ma tko ce ga znati. Ja ga imam na desnoj strani,a nisam ga skuzila da li je iznad mrvice ili negdje drugdje...za sada ne krvarim..nadam se da ce otici sam od sebe...i moram mirovati.
    Moze li mi netko objasniti kako se radi kombinirani probir?
    I da li je obavezan,jer pise da ako se odlucim za k.p.da dodjem 6.2. Sa 310 kn

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mami, ja nisam bila na bolovanje na dan punkcije sam ostala kući i kad je bio transfer ostala sam par dana ,a do uspješnog postupka nisam stigla možda sad bude 3 sreća!!!!!!a možda me i zaobiđe

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mami ja Sam odmah otvorila bolovanje,jer imam posao koji je stresan i psihicki i fizicki...a po pozitivnoj beti,odmah na komplikacije

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja isto mislim da su hematomi povezani s punkcijom, transferom ipak su tu pikanja u pitanju, mada i masa žena koje prorodno zanesu imaju hematome, tako da nema pravila.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ja od kad čitam primjećujem da skoro svi imaju hematome.

Mene zanima jeste li za vrijeme postupka bili na bolovanju i dali se netko poslije uspješnog postupka vratio na posao?
    Ja sam tjedan poslije transfera koristila godišnji i nakon toga se vratila na posao, radim cijelo vrijeme, danas smo 16tt i planiram raditi dok god budem mogla. Srećom je sve u redu i ne moram mirovati a radeći se osjećam korisno i ne guglam gluposti cijeli dan LOL

Svima puno sreće za sto god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Da i mene zanima šta je to s hematomima????????
    Hello, cure. Ja sam se pritajila jer me je i samu iscrpio hematom. 6+6 s krvarenjem završila u bolnici, ostala tamo tjedan dana, a do unazad tjedan dana nije bilo čisto, krvaruckanje, iscjedak. Na zadnjem pregledu prije tjedan dana ustanovljeno je da je bebica super, ali hematom ogroman - 5cmx2cm, uz plod, ali srećom nije iznad. Prognoze se nitko ne usudi davati, ali bitno je da je bebica ok i nadam se da će tako ostati. Vjerujem. 17.1. idem na pregled pa ćemo vidjeti kako se stvar razvija. 4 tjedna sam u krevetu...
    Kažu neki dr. da kad se mrva gnijezdi, pucaju žilice u maternici, a zadnja gin. mi je rekla da zbog manjka progesterona (što je uobičajeno kod ivf trudnoća, zato uzimamo utrogestane) dolazi do kontrakcija maternice što opet uzrokuje krvarenja. Ma mislim da nitko ne zna pravi uzrok tome.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sanda ~~~~~~~~~~ da hematom što prije nestane!
    i ja sam ga imala i to točno iznad mrvice,na zadnjem pregledu mi je dr.uočio hematom(a dva tjedna prije ga nije bilo),no ionako je bilo kasno za bilo šta jer više nije bilo otkucaja srca....
    ti samo miruj i biti če sve super!!!
    svima za kaj god vam treba~~~~~~~~~~~!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Runa ~~~~~~~~ da sve bude super!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ovako, kombinirani probir se radi između 11-13 tj . trudnoće.robir sindroma Down u prvom tromjesečju trudnoće
    Vjerojatnost da postoji neka od trisomija proračunava se na temelju podataka o majci, biometrijskih podataka o plodu mjerenih ultrazvukom i biokemijskih podataka dobivenih mjerenjem određenih spojeva u majčinoj krvi, dakle kombiniranim testom.
    U prvom tromjesečju (11tjedana do 13tjedana + 6 dana) je bitno da se pripreme slijedeći podaci:

Dob i težina trudnice
    Broj plodova (jedno dijete ili blizanci)
    Debljina nuhalnog prosvjetljenja - nabora (NT) i udaljenost tjeme-trtica (CRL) – to mjeri liječnik ultrazvukom
    Odsustvo ili prisustvo karakterističnih malformacija – to mjeri liječnik ultrazvukom
    Iz majčine venske krvi izmjerena koncentracija hormona - slobodnog beta-hCG i karakterističnog proteina PAPP-A – to se mjeri u biokemijskom laboratoriju

Svi ti parametri doprinose procjeni vjerojatnosti trisomije. Kod Downovog sindroma koncentracija slobodnog beta-hCG su češće povišene a PAPP-A češće snižene nego kod normalnih trudnoća. Također je bitno znati točnu gestacijsku dob što se određuje ultrazvučnim mjerenjem, dok je debljina nuhalnog prosvjetljenja kod djece sa Downovim sindromom češće povećana. Važno je shvatiti da se ovdje radi o razdiobama vjerojatnosti. U slučaju dvostruke trudnoće rezultat je manje specifičan i manje osjetljiv. Svi ti parametri mogu se obuhvatiti složenim matematičkim postupkom i tako se određuje VJEROJATNOST da dijete ima ili nema neku od trisomija. Poznavajući te podatke trudnica se o daljnjem postupku mora savjetovati sa svojim liječnikom.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kad su u pitanju hematomi, moram se pohvaliti da sam sretnica bez njih. Neka tako i ostane.
    Svim curama želim što mirnije i bezbrižnije trudnoće i zdrave bebe!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Isti dan mora se izvaditi krv i napraviti uzv.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curke koje imate hematome da vam prođu što prije!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hematomi....
    runa ~~~~~~~~~~~~~~
    jejja dobro došla i ovdje!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo Mami ja sam zbog udaljenosti os klinike do transfera koristila godisnji. Kad sam se vratila kuci 3dnt sam posla raditi i od tada kao i Gabi25 radim a danas smo 16+1. I radit cu dokle budem mogla jer nisam tip od izlezavanja. A posao mi je moram priznati stresan ali se ne zivciram odkad sam trudna. Sad smo ja i beba na prvom mjestu a tome se prilagodavaju i sef i kolege.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Runa, za bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~ i da hematom čim prije nestane...

Inače, ja sam planirala poslije punkcije i transfera par dana odmoriti i onda povratak na posao, no morala sam mirovati zbog povećanog jajnika. I tek sada 14+0 sam polako počela nešto malo po stanu raditi... Nisam sigurna da mi je sad više i pametno vraćati se na posao pošto tamo sjedim po 10 sati...

Što se tiče kombiniranog probira, obzirom da taj test pokazuje samo vjeroatnost, ali ne potvrđuje sigurno ikakve deformacije te da sama ne smatoram pobačaj ikakvom opcijom odlučila sam se da ne idem na taj test. Na uzv su nam svi pokazatelji bili ok, da je bilo ikakvih naznaka da nešto nije ok, otišla bih I na kp, ovako sam odlučila da. se ne brinem oko toga kakav je nalaz...

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro curke, kuham pa se poslužite...

Runa ~~~~~~~~~~~ da sve bude u savršenom redu, da se ležanje ne bude preteško.
    Svima ostalima za dobitne postupke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja odoh na komisiju danas, mi smo stvarno luda država po pitanju birokracije i neznanja, ali apropos bolovanja mogu vam reći da su ginekolozi itekako počeli štedjeti na svakom danu

Hvala na lijepim riječima drage moje, s veseljem i nestrpljenjem očekujem bubekinu prvu listu

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro curke... hvala Big Blue na kavici
    Da vas pitam nešto.. Ja sam svoju ginićku pitala kad mogu otvorit bolovanje za postupak pa mi je rekla nakon transfera pa do bete. A šta ću s punkcijom? Da li da na taj dan i dan nakon uzmem GO ili šta da radim?
    Inače ako sve uspije isto planiram raditi, nije mi jako zahtjevan posao, neke stvari neću raditi i to je to.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

libicaa ja sam uzimala kako mi je trebalo pa čak i po jedan dan bolovanje npr. za punkciju uzmi taj dan pa onda opet od transfera nadalje. Nekad sam i za folikulometrije morala na bolovanje jer nisam mogla stići na posao. Ginići tek od 12 mj. otvaraju bolovanje za postupak pa vjerujem da još ne znaju naša prava. Dakle imaš 2 šifre jedna je Z31 to je bolovanje do tjedan dana i druga je N97 tu možeš do 3 tjedna korisiti bolovanje

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala draga.. Ja sma pitala pa su mi rekli tamo da imam pravo 2 tjedna nakon transfera..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

runa~~~~~~~~~~~~~
    (i moj dr je na prvo smeđarenje komentirao manjak progesterona)

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I jasam kraljica hematoma... Samo sam za njega saznala na gori nacin jer se u startu nije vidio

Sto se teci kombiniranog ja sam bila, nije da je pobacaj bio opcija ali sam htjela biti spremna na sve sto me ceka!!
    Draga ako budes isla samo provjeri dali je ginekolog koji ti radi ultrazvuk i mjerenje nuhalnog dobar u tome i dali ima adekvatan ultrazvuk za to!! Posto je kid puno cura bilo zabuna, panike itd.. Bespotrebno jer je npr socijalni ginekolog lupio neku svoju "dijagnozu" ako vec budes radila, moj je savjet napravi kako spada .... Krv mozes svuda vaditi, taj nalaz se i privatno i ovako placa tj. Ne pokriva hzzo!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Za komb.probir cu jos vidjeti. Imam vremena odluciti...samo da doguram do tada...i da bude sve ok....nek bebica raste i srceko kuca...i taj hematomcic nestane...tezak je nas put,uvijek neke brige...pred svaki pregled sam na iglama....
    Zelim svima mirne trudnoce,i da doguraju do kraja.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

libicaa, ja sam na bolovanju bila od dana punkcije jer sam punkciju poprilično loše podnijela, a transfer sam Imala nakon 2 dana i ostala sam do njega na bolovanju.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja se isto razmišljam oko tog bolovanja... imam sad više nisam sigurna 9 ili 11 dana starog godišnjeg i neznam da li mi je bolje uzet go ili bolovanje? koliko imam pravo bo?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Big blue hvala na prekrasnim listama ,uživaj u ostatku trudnoće
    Bubekica sretno u vođenju lista i da ih što prije predaš nekom drugom zbog trbuščića
    Svim trudnicama koje muče hematomi da se što prije povuku
    A svim ostalima puno puno vibrica za sve što vam treba
    Posljednje uređivanje od hrki : 09.01.2013. at 12:37

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sanda sto ti je dr dao za hematome....?? Jel uzimas kakvu terapiju!!
    I jel pijes ili stavljas utrice??

Evo da se pohvalim mi dmo se uspjesno skinuli s utrica
    ...ovo zvuci narkomanski!! Uglavnom obaveza manje, a i nema vise onog curenja!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drage moje suborke i u manjem, ali nikako zanemarivom broju, suborci!
    Pred vama je nova lista, svjeza i prazna, ceka nove trudnice Iskreno se nadam da ce nam vec sjecanj biti lijepo pun i da cemo puno zajedno poskakivati i tresti ovu nasu temu.
    Prihvacam sve kritike, upozorenja, najave i odjave, kako na temu tako i u pp. Nadam se da bar sad na pocetku nema gresaka s obzirom da je BB ostavila vrhunski obavljen posao na primopredaju.

PROSINAC 2012. (7)
    anabanana, VV, IVF
    Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
    deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
    kismet, PFC Prag, IVF
    nana 72, PFC Prag, IVF

SIJEČANJ 2013.

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)

Čekalice transfera~~~~~~~~~~

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); luc, AID

ON-GO
    1/2013 ~~~~~~~~~~

Anemona (VV)
    bmaric, PFC Prag, 1. AID
    Črkica, Petrova, IVF
    DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
    grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
    hannah8 (PFC Prag)
    Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
    hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
    ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
    jejja, Ri, 1. IVF
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
    Lotta81, Vg, 1. IVF
    ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
    Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    mima32, SD, 1. IVF
    piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    sandy0606, VV, 1. IVF
    Strašna , VV, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI)
    suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    tina_julija, VV, 1. IVF
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    valiana (PFC, Prag)
    xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
    zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);

02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
    03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće);
    04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI);
    05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, Maribor, 1XIVF, Petrova)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, corinaII, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, kruca, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena , Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, stena, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda sto ti je dr dao za hematome....?? Jel uzimas kakvu terapiju!!
    I jel pijes ili stavljas utrice??

Evo da se pohvalim mi dmo se uspjesno skinuli s utrica
    ...ovo zvuci narkomanski!! Uglavnom obaveza manje, a i nema vise onog curenja!!!
    jedan je hematom...ništa ni je rekao samo da mirujem. stavljam utrogestane....ne krvarim,pa je rekao da nastavim stavljati....uglavnom se danas još moram javiti svojoj ginekologinji...idem sada za sat vremena
    a drugu terapiju nisam dobila

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bubekica za listu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubek
    primjetih detalje oko moje najave za ožujak,svaka čast
    sanda,javi kak je prešlo kod gin. a za hematom nema neke terapije,utriči i samo mirovanje..nek što prije nestane
    J&D,čestitam na skidanju!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanda ni ja nisam bila na komb.p. nuhalni nabor je vec sa 10+6 bio dobar i gin je rekao da tu nece bit problema i odlucila sam se ne otic. A i pobacaj mi nije bio ni u peti tak da bez obzira kakvi nalazi bi bili znala sam kaj zelim, a to je roditi svoju curicu koja mi je savrsena. Osjecam da je sve ok. Na svakom uzv su mjere tocno u dan, znaci da raste. Nosnu kost isto ima pa i vjerujem da je sve ok. Sama razmisli kolko su ti rezultati bitni i odvagni hoces ili neces ici. Jedino se sad spremam na 4d cisto iz znatizelje.
    Bubekica vidi se da si prava osoba za listu. Bravo!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nice, nova lista

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

što se kombiniranog tiče, u Vinogradskoj više nije potrebno da se uzv i vađenje krvi radi isti dan. ne znam kolika točno smije biti razlika - to provjerite. ako sam dobro shvatila sandu, ona bi ga radila na VV-u - tamo se vjerovatno sve radi u paketu - dr napravi uzv pa šalje na vađenje krvi (ili sam nešto pobrkala? čini mi se da je netko napisao da se od nedavno radi i na VV-u).

ja sam prije cca 2,5 godine išla u Vg - večer prije sam napravila uzv i ujutro došla u Vg s tim nalazom na vađenje krvi. Vg je dugo bila jedina opcija za kombinirani probir, imaju iskustva i navodno su najpouzdaniji tako da bih svakako preporučila da odete tamo ukoliko se odlučite na tu pretragu. i najbitnije je za uzv otići dobrom i pouzdanom ultrasoničaru!
    to naravno jest samo statistička analiza, a ne dijagnostička pretraga, ali je poprilično pouzdana pa je nalaz zapravo indikacija za daljnje pretrage kako bi se isključile neke dijagnoze. na uzv-u se ponekad, nažalost, ne vide neke stvari pa se na temelju kombiniranog probira može zaključiti jesu li potrebne druge pretrage (naravno, ako ih par uopće želi).

BB, bejb, uživaj u horizontali i čuvaj mrve! falit će nam tvoja lista, ali našla si i dostojnu zamjenu

bubekica, ne rade mi smajlići pa opisno eksam jednu ljutu za tvoju prvu listu!

cure i dečki, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

BigBlue,kraljevski oprostaj od liste..svaka cast na savrseno odradenom poslu..sada samo uzivaj

Bubekica,cestitam na prvoh listi!! Snacu ces se ti sigurno..

Cure sa hematomima,samo mirujte i imajte strpljenja proci ce..i sama sam sa borila vise od mjesec daa sa krvarenjima..koma

Ja sam odradila mini anomaly scan i kombinirani i sve je savrseno uredno presretni smo..bebica raste,unatoc svemu,hvala Bogu..

Parovima u postupcima,cekalicama saljem puuno puuno vibrica ~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

to milasice
    ~~~~~ tebi i svim curama~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    bubek
    primjetih detalje oko moje najave za ožujak,svaka čast
    sanda,javi kak je prešlo kod gin. a za hematom nema neke terapije,utriči i samo mirovanje..nek što prije nestane
    J&D,čestitam na skidanju!
    evo došla....kaže da nije opasan,da je negdje na desnoj strani ali iza ploda....ali da mirujem i ako prokrvarim da dođem....ako ne prokrvarim da normalno dođem kako smo se i dogovorili 30.1 na kontrolu....
    i kaže da je uzv izračunao preko 8 tt,a ja sam manje t.....da je sve odlično....zasada a neka tako i ostane....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sanda super,sad laganini naredna 3tj.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti brzo prođu i da nemoraš ići ranije.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bubekica
    svima puno pozitivne vibre šaljem!!!!!!!!!!!!!!!
    Sutra imam prvi uzv,da vidimo šta samo za sada dobili!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

za hematom

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure s hematomima najvažnije vam je mirovanje i da to ozbiljno shvatite. Preko 90% trudnica koje su imale hematom uglavnom su ga se riješile bez ozbiljnih posljedica.
    Ja sam na žalost ušla u onaj manji postotak.
    Dakle samo mirovanje i bude to sve dobro.

što se tiče bolovanja ako želite imate pravo na 21 dan za postupak što vam pokrije i punkciju i vrijeme do bete (ne mogu se sad sjetit šifre, ali pretpostavljam da neka od forumašica zna). Ja sam u postupcima uglavnom koristila samo jedan dan za punkciju i nekih 4-5 dana nakon transfera i onda bih se vraćala radit, tako mi je vrijeme brže prolazilo i nisam imala cijeli dan za izluđivanje same sebe osluškujući simptome.
    komplikacije sam otvorila u 7tt kad sam prokrvarila zbog hematoma i od tada sam stalno na njima.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sifra za bolovanje od 21 dana je N98.. Ja koristila

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

curke hvala
    milasova drago mi je da je sve super, uzivaj i dalje!
    sanda drz se!
    željkica ~~~~~~~~~~~~ za uzv!
    nisam se ovdje pohvalila, zahvaljujuci tome sto sam jos ovaj tjedan na godisnjem pa sam mm pravila drustvo na vv danas i tome sto smo morali sredjivat administraciju za fet jer mi mm uskoro ide na sluzbeni put se cijela prica pomaknula jedan ciklus ranije - s pripremom za fet startam s iducom m, sto je za cca 10 dana

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bubekica~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude dobitni
    sanda sve ce bit super samo miruj,ja sam isto imala hematom i samo je nestao ali bas sam strogo mitovala a nisam prokrvarila i na uzv se tocno vidi gdje je bio
    svim ostalim curama~~~~~~~~~~~ za nove dobitne postupke,trudnicama mirne trudnoce
    amyx bebice su divne,uzivajte u ovim prekrasnim danima koji su pred vama

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

milasova samo neka je sve super,uživaj!
    željkica~~~~~~~ za uzv!
    bubek za listu!
    svima curama ~~~~~~~~ i puse!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja se eto javljam još uvijek u SAD otkuda sutra krećem, taman putujem na moj 41 rođendan. PMS me taman lupa ko blesavu (al uzela ovdje neku finu drogu) pa će mi 3 aviona u društvu mm, svekra i svekrve biti sigurno lijepi. Dobro da je svekrva napol gluha i mirna kada dobije Sudoku (a to zna i na engleskom rješavat)

Svima za razno razne potrebe i poduhvate pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
    a posebno listašicama koje su u zadnje vrijeme dokazale da vođenje liste vodi do +, ja sam tu bila iznimka al one su rijetke

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba.
    Da odu ti hematomi koji su navalili!
    Da što prije vidimo na uzv neka srca koja čekamo!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Tigrice

~~~~ vibram za tebe, vibram da dođe više red i na tebe pa da svi poskočimo od sreće
    Posljednje uređivanje od Inesz : 10.01.2013. at 14:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •