Dobro jutro svima!
Svaki dan mislim na vas da upišem nešto, ali gužva na poslu pa u strci doma i nikako da stignem.
Prvo da čestitam amixy na bebačima..da je zdravlja i sreće!!!
A onda sandi na srčeku!
Curama pikalicama želim puno lijepih js!!!
Čekalicama bete želim bete do neba!!!
A srčeka mala neka snažno kucaju!!!
Strategija ovdje vibram i za tebe i nadam se da će sve biti u redu!!!!
Mi jučer dogovorili prirodnjak u 2 mj. tj. M bi trebala stići 29.1. al to je u biti onda već u 2. mj. a stimulirani krajem 3. mj. Što se tiče posla bila opet na razgovoru kod direktora. Doma sam dobro postavila razgovor u glavi i iznjela mu sve činjenice i na svako njegovo opravdanje ja sam imala odgovor tako da sam ga praktički stjerala u kut. Svaka čast i mojim kolegama koji rade sa mnom i šefu svi su stali na moju stranu što nikako nisam očekivala. Eto nakon svega nije imao drugo nego mi obećati da mogu u postupak i da če mi osigurati zamjenu. Za ovaj prirodnjak im nisam niti rekla,a niti ću samo sam rekla da imam za izvadit neke nalaze još pa će mi trebati dan dva godišnjeg za to. Tako da se mislim odmah nakon punkcije vratiti na posao. Pa kako bude. A za stimulirani ću uzet ostatak godišnjeg pa što mi zafali otvorit bolovanje. A onda kad se vratim iskreno se nadam da će me mjesto čekati,a još više se nadam da se niti neću morati vračati nego da ću doma maziti trbuh
Imam još jedno pitanje ako mi netko može odgovoriti. Počela sam piti DHEA tablete i rečeno mi je da se one prestaju piti kad se kreče u postupak. E sad ako je prirodnjak svejedno ih moram prestati piti ili mogu nastaviti?