Stranica 5 od 155 PrviPrvi ... 345671555105 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

danas se svercam pa samo potpisujem!!!

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    ~~~~ vibram za tebe, vibram da dođe više red i na tebe pa da svi poskočimo od sreće

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure zanima me a mm još više jel se može imati odnose sad dok primam terapiju?neznam zbog jajnika ...............

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pazite na potreban broj dana apstinencije do punkcije

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

za novu listu i za novu/staru autoricu liste...
    Svim curama puno vibrica za sve šta vam treba....velika pusaaaa i sretnoooo...
    Mare41 već sam zaboravila koliko dana ono mora biti...koda 5???

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    pazite na potreban broj dana apstinencije do punkcije
    neće punkcija još biti u ponedjeljak imam opet uzv.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

željkica mi smo imali zadnji odnos u subotu, punkcija je bila u petak. u pon sam bila kod doktora i rekla da je odnos bio prije 2 dana i do kad mozemo s obzirom na dan punkcije (nisam htjela da bude previse dana, al nikako ne ni premalo jer je nas sgram jako los) i on je rekao - nema vise posljedice na jajnike nisam imala. znaci zadnji odnoas je bio na 6.dc.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja mislim da je nekih 3,4 dana apstinencije najbolje, a obično dr. kažu kad se bliži dan D da se znate pripremiti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    željkica mi smo imali zadnji odnos u subotu, punkcija je bila u petak. u pon sam bila kod doktora i rekla da je odnos bio prije 2 dana i do kad mozemo s obzirom na dan punkcije (nisam htjela da bude previse dana, al nikako ne ni premalo jer je nas sgram jako los) i on je rekao - nema vise posljedice na jajnike nisam imala. znaci zadnji odnoas je bio na 6.dc.
    i mi imamo jako loš sgram.......a neznam mislim da mi punkcija neće bit prije čet-pet

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

željkica kad ides na fm? mislim da do prve fm mozete bez problema, a onda pitaj doktora.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

danas sam bila na prvi uzv (misliš na to ?) i u pon idem opet jer je folikul mali pa mi je produžila terapiju,neznam zašto je nije pojačala primam samo po 1 gonal i 1 cetrotid!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da, da, fm (folikulometrija - uzv). onda prek vikenda uzivajte, a u pon pitaj

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala na informacijama, muža ću još držat u neznanju he he nek se malo vrti oko mene

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ako imate loš spermiogram onda je dosta izgledno da odmah rade ICSI pa i nije tako bitno koliko je dana apstinencije... Mi smo imali 2 i već smo i ranije sa dr razgovarali da ćemo vjerovatno imati IVF ICSI zbog naše dijagnoze.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

123beba i mi smo imali icsi pa su rekli da je idealno 7 dana, naglasavam - u nasem slucaju. nakon 4 dana mm je imao sve nepokretne, a nakon 6/7 dana apstinencije ih je bilo nesto pokretnih, 2 puta prilikom davanja uzorka.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ajde ok, očito je onda od slučaja do slučaja... Kako god, za sve je ionako najbolje pitati dr kada se bude na folikulometriji...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ljubi svaka cast za listu!!!
    Trudnice nase samo lipo mirujte, mazite buse, hematomi nek si idu... znamo di...
    Ostalima koji idu na postupke ovaj mjesec puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bubi za tvoju prvu listu
    i da je napuniš trudnicama, skup sa sobom

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

o, sad vidim da nema kave...pa evo curke, kome kaj paše - poslužite se

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ginger, hvala!!!!
    Svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubekice - ti si stvarno -duša od čovjeka!!!

Hvala ti što si se mene sjetila i stavila me na listu. Baš sam razmišljala ovih dana, da li da se prijavim. Sad još čekam - ali nestrpljiva sam da napokon krenemo!!!!

Svim curama u kojoj god fazi bile!!!!!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

~~~~~~1 za sve sta vam treba.. kad sam bila na narucivanju za fm odmah sam pitala sestru a kako cu ja znat do kad se mi smijemo hopsat a da ne zezenemo pa da apstinencija bude prekratka-preduga... naravno da se smijala i rekla skuzit cete to otprilike kad krenete s fm.. tako da mi i dalje nije jasno i ne znam uopce smijemo li se hopsati dok sam na klomicima i to...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jejja, ma naravno da smijete. Dovoljno ti je i tri dana apstinencije, a to ćeš sigurno znati na zadnjoj folikulometriji.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke, koje ste vec trudne ili rodile, dali je moguce da sada u 16 tjednu osjetim vec bebu, nije to nista jako vise kao neke mjehurice, ili neko meskoljenje? Uvjek je na istom mjestu pa si kontam da nije moguce da je probava.... Pitala bi na nekoj drugoj temi ali nigdje nije ovako aktivno!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

J&D, možda bi ti cure na temi MPO trudnoća nakon svega mogle prije napisati svoja iskustva...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, koje ste vec trudne ili rodile, dali je moguce da sada u 16 tjednu osjetim vec bebu, nije to nista jako vise kao neke mjehurice, ili neko meskoljenje? Uvjek je na istom mjestu pa si kontam da nije moguce da je probava.... Pitala bi na nekoj drugoj temi ali nigdje nije ovako aktivno!!
    Ja sam na 15+4 prvi put osjetila "titranje nekog misica" nisko na desnoj strani i od tada svaki dan osjetim titranje na tom mjestu, barem jednom dnevno. Posteljica mi je sprijeda lijevo. Valjda je moguce

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A moguce je iako doktori se nebi slozili ali sta oni znaju

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na 15+4 prvi put osjetila "titranje nekog misica" nisko na desnoj strani i od tada svaki dan osjetim titranje na tom mjestu, barem jednom dnevno. Posteljica mi je sprijeda lijevo. Valjda je moguce
    Ispravak, na 14+4 je pocelo titranje

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

maco za to titranje na 14+4 nisam sigurna ali sad sa 17+6 mislim da bi to trebalo biti to,ja sam isto nekd oko 15 t osjetila nesta ali se doktor nije slozio s tim po njemu sam tek u 19tt trebala nesta osjetiti s obzirom da mi je prva beba(iako mi bas i nije prva beba jer je prva beba bila s mamom 16tt i nisam je osjecala)

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moj dr je i za ovo u 17 tt rekao da umisljam, ovo u 15 mu nisam niti spomenula
    Ne znam, osjet je isti samo je sada intenzitet nesto jaci, tj. ne moram se skroz umiriti kako bi osjetila.
    Crijeva sigurno nisu, jedino mi mozda titra neki misic sa desne strane, ali vrlo nepravilno i vec mjesec dana

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Davno dobih poziv od bb da vam se ovdje pridruzim pa evo me sad ocajne. Jucer navecer dobila m i danas zovem vv da se najavim za sub al ne rade. Kaze sestra da dodjem u pon. To ce bit 5dc. Znacili to da opet nista od postupka? Ima li koja od vas iskustva s pocetkpm stimulacije 5dc, ako je to uopce moguce?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

uf, sandy... a kako to da ne rade u subotu? kakvu si stimulaciju trebala imati?

cure, uživajte u titranjima i udarcima

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ne znam zasto ne rade. Valjda da mene zivciraju. a ne znam ni kakvu stimulaciju bi dobila jer mi je ovo prvi ivf i nista ne znam. Jadna sam neuka.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znam da je kasno za informaciju ali u ovom slučaju se ide 2 dc i onda dr odredi stimulaciju, bez najave jer ne može se uvijek najavljivati...na tvom mjestu bi ili otišao sutra na vv pa dok me ne prime(mislim da se moraju pojaviti na poslu bez obzira na subotu...tako je bilo prije na vv, ako je sada drukcije nek me isprave) ili preskočiti ovaj ciklus pa na miru u postupak idući mjesec...
    stimulacija od 5 dc je cista lutrija i ja to ne bi...
    Posljednje uređivanje od milivoj73 : 11.01.2013. at 18:30

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sve ja to znam milivoje. Al tko bi si mislio da nece radit u sub. Dobih jucer navecer i zvah u uredovno vrijeme od 13 do 14h i dobih info da ne rade u sub i da dodjem u pon. Sad mi nista drugo ne preostaje nek cekat pon pa vidjet sto ce rec.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma mislila,ali na tim temama id bozica nema nista... A reko i ovdje bude cura koje su prosle ili jesu t.
    Pa reko sigurno cu prije saznati

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

sandy, ne znam hoće li tebi prije postupka prepisati jedan mjesec kontracepcije pa ako je tako, nije kasno 5. dan. No, ne razumijem zašto ne rade subotu, inače na vv rade stalno svaku subotu... uglavnom, sretno u pon!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znam da ovdje nije mjesto za ovo pitanje i molim ako tko zna gdje je neka se me preusmjeri, uglavnom , zanima me da li može kao posljedica stimulacije biti ljuštenje kože na prstima ruku i nogu????

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    može itekako...ja sam svoju osjetila....kao neko škakljanje....mjehuriće....to se točno sječam da sam bila 16 tt prije 12 god....jer je osječaj fantastičan....mislim da tada žena bude tek svjesna da je trudna....uživaj

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

123beba ovo je vec 2put da sam na kontracepciji. 1x sam bila u 10.mj al sam imala cistu na jajniku tak da nista. Kako mi je zlo od tableta i zbog godisnjeg pauzirala sam 11.mj. 2x je sad ovaj. Vidjet cu sta ce rec u pon. Jos uvijek se nadamo. Tko zna cemu. Javim sto je bilo da znamo svi za u buduce.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav cure, koristim priliku dok švrljam po forumu da svratim do vas i čestitam od srca novopečenim mamama i onima koje će to uskoro postati, trudnicama zaželim što mirnije i opuštenije trudnoće, da ~~~~~~~~~~~ curama u postupcima za bezbolne punkcije i brdo blastica i naravno svima zajedno (uključujući čekalice) da čim prije dobijemo priliku uživati u čarima trudnoće.
    I usput, nadam se da ću vam se pridružiti ovdje u 5.mj.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Od srijede Sam porcelain sa inekcijama. imam pravi termin za ultazvuk u ponedeljak.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sandy možda ipak ne bude kasno za stimulaciju, ako si bila prethodno na kontracepciji onda nije toliko bitno ako počneš i 5 d.c. jer ti je ionako umjetni ciklus, tako se znalo dešavati u Mariboru...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure, stiže kava, kakao, bijela kava, čaj... Pa slobodno se poslužite u ovo hladno jutro! Živjele...

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jutro i ja bi jedan caj bas mi je hladno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

~~~~~~~~ vikend lista ~~~~~~~~~
    ~~~~puno srece iduci tjedan!~~~~

PROSINAC 2012. (7)
    anabanana, VV, IVF
    Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
    deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
    kismet, PFC Prag, IVF
    nana 72, PFC Prag, IVF

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)

Čekalice transfera~~~~~~~~~~

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); luc, PFC, 1. AID; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH)

ON-GO
    1/2013 ~~~~~~~~~~

Anemona (VV)
    bmaric, PFC Prag, 1. AID
    Črkica, Petrova, IVF
    DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
    grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
    hannah8 (PFC Prag)
    Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
    hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
    ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
    jejja, Ri, 1. IVF
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
    Lotta81, Vg, 1. IVF
    ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
    Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    mima32, SD, 1. IVF
    piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    sandy0606, VV, 1. IVF
    Strašna , VV, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI)
    suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    tina_julija, VV, 1. IVF
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    valiana (PFC, Prag)
    xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
    zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);

02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
    03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće);
    04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, corinaII, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, kruca, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bravo na listi bubek! Tako mi je drago da si ti preuzela! (imala sam i dobru njušku, bilo je u zadnji moment, u horizontali sam i sjedenje mi zabranili)

Ja bi dupli espresso, hvala 123beba na današnjoj ponudi.

Sandy - jesi li koga dobila na VV? Jesi li na dugom protokolu? Ako si pod supresijom (decapetyl, suprefact), možda se i prošvercas do ponedjeljka, ali ja bi na tvom mjestu danas svejedno otišla gore. Držim

Čekalicama, pikalicama, šmrkalicama i svima koji se tek spremaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitne!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Od sutra sam pikalica.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mary ~~~~~~~~~~~~~~~~ za super-stimulaciju!
    bb

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bubekica hvala i tebi za listu....sada baš gledam davanje inekcija na youtube i svugdje je davanje pod stupnjem od 90 pa sam sva zbunjena...dal pod 90 il 45?

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i mene na

već sam jednu smazala uz kesten pire sa frendicom u raaaaaano jutro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •