a) iskreno zeljkica, bojim se da ti od ovoga postupka ne bude ništa ali inzistiraj da ti taj postupak ne uračunaju u 4 stimulirana postupka na teret HZZO-a
b) i mislim da ti je doktorica upravo zbog štednje i vjerojatno na temelju izgleda tvojih jajnika odredila mnogo manju dozu gonala, iako mi je to suludo da nakon tako dobre reakcije u prethodnom postupku ona ide kemijati po svome..... Iako su meni to na Vuk Vrhovcu svojedobno isto napravili. Nakon sasvim ok reakcije na stimulaciju s 3 gonala i poslije 2 gonala dnevno u mom prvom postupku i dobivenih 11 j.s. (sve privatno), su mi na VV zbog mojih jajnika "policističnog izgleda" išli samovoljno određivati dozu i davali mi 1,5 gonal dnevno i totalni fijasko, 1 j.s. i ostala sam bez transfera.......
Kakav ti je AMH i koji broj antralnih folikula imaš? Jel imaš možda PCOS?
Pripremi se na promašeni postupak, ako do sada folikuli nisu počeli se razvijati nakon 10 dana stimulacije, uistinu sumnjam da budu sada......
Kao što rekoh, traži svoja pravai i inzistiraj na tome da ti ovaj postupak uopće ne računaju!!!!

nema ništa na gonalima sam već 10 dana i nisam ništa reagirala!tako da mi je odlučila pojačat dozu umjesno 1 sad primam po 2 gonala ( mogla je to i prije napravit). Malo mi je to nejasno jer kad sam bila u postupku prvi put dobili samo 12 js (tad sam primala po 3 gonala dnevno), tako da su mi danas sve lađe potonule