Stranica 7 od 155 PrviPrvi ... 567891757107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod mene je "odvikavanje" išlo na način:
    sa 6 komada smo prešli 2 dana na 5 komada (ukinula jedan večernji), pa 2 dana na 4 komada (ukinula jedan popodnevni), pa 2 dana 3 komada (ukinula jedan jutarnji), pa onda 2 dana 2 komada (ukinula večernji), 2 dana 1 komad (ukinula popodnevni), pa onda ukinula sve.
    A jesam pojasnila

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam cure!! Ma znate što, da se ja ne mislim, do sljed.pregleda nastavljam 3x2 i amen Bože. Od viška glava neće boliti. A moj gin ako slučajno mi ne bude htio dat, kupit ću ih.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam utriće stavljala 3x2 do 13+3 tj i taj dan išla na uzv i dr rekao nema više svrhe da ih stavljam i na njegovu preporuku prestala bez ikakvog smanjivanja, ali naravno svatko je individualan, blizanci hematomi, ja sam imala hematom ali je dosta brzo nestao i nisam krvarila

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

samo cu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vama trudnicama T ostane uredna i mirna do kraja...
    curama u postupcima da bude sto uspjesnije ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja u cetvrtak idem na hsg, pa valjda bude ok, jos nemam nikakve emocije ali budu vjerojatno taj dan ujutro..
    pozz svima i puse

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

vatra sretno na hsg-u~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i svima za sve što im treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vatra sretno!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vatra86 sretno

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vatra ti si heroj i ti to mozes za uspjesan hsg

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Vatra,sretno!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra sretno!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

i stavljam link na temu za našu Tikicu78 i njene zvjezdice

http://forum.roda.hr/threads/78233-R...37#post2318337

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ja do 20 tt na utrićima, rekla ti je Mury: blzanci, hematomi, spontani, jesmo sad pojasnili?
    I ja sam imala ab 2007 i prijeteci ab.u 7tt pa sam pila do 14tt, jer tad vise nema potrebe. Mislim meni je svejedno hoce neko piti do 10, 14 ili 40tt ja sam samo iznjela svoj slucaj i misljenje. Dobro mi je poznat taj strah skidanja s duphica, i osluskivanje svakog znakica jel sve ok. Hvala Bogu sad kad sam zabrinuta malo podragam trbuh i beba skoci i ritne pa sam u oblacima.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ima li koga za kavicu ?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mami, uvijek, jutro svima!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro svima, hvala na kavi Mami; stvarno je potrebna!

I cure moje, jeste li spremne na novu rundu snježnih radosti?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jutrašce....Hvala na kavici...BB ja nebi novu rundu snijega...sutra trebam za Zg da bi u petak otišla na uzv....kod mene ga ima kao u Zg samo kaj mi još uvijek imamo kamo s njim..

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jutro! Hvala ja sam popila nes sa mijekom, nudimo dalje kavu, čaj , nescafe, kapučino pa se poslužite i ugodan dan sa što manje stresnih situacija i zločestih ljudi!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    ugodan dan sa što manje stresnih situacija i zločestih ljudi!
    Zar si već imala danas bliske susrete s TOM vrstom?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam imala ab 2007 i prijeteci ab.u 7tt pa sam pila do 14tt, jer tad vise nema potrebe. Mislim meni je svejedno hoce neko piti do 10, 14 ili 40tt ja sam samo iznjela svoj slucaj i misljenje. Dobro mi je poznat taj strah skidanja s duphica, i osluskivanje svakog znakica jel sve ok.
    Podsjećam tebe i druge, po stoti put, imamo svoje doktore koji nam određuju terapije, i slušamo ih, a ovdje pišemo svoja iskustva u vezi toga, bez komentara da li neko razumije moju terapiju ili ne, u spontanim začećima su doktori ipak opušteniji što se tiče progesterona, ili je to samo moj pogrešan dojam, ne znam jer nisam doktor, al ne komentiram do kad kome treba terapija i da li ja to razumijem ili ne i da li smatram da je potrebno ili ne

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sto se tice utrica svi kazu koristi se do 12tj,dalje nepotrebno ....
    a mnogi u ivf trudnocama -rizicnim trudnocama , koriste i dulje, ovisi o svemu,
    sve kako dr. kaze, ja sam koristila do 21tj,
    nece skodit , ipak je to cuvar trudnoce zar ne ?
    i skida se postepeno , barem su meni tako govorili, ne naglo....

mury sretno !!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam cure na savjetima. Ja evo pokušavam dobiti dr. Alebića da čujem i njegovo mišljenej, jer dr. na SD koja me vodial ovih dana ne mogu dobiti. A moj gin. iskreno je malo zbunjen sav, pa nisam sigurna u ono što on kaže.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mury, sretno!
    Da se ove beštije od escherichije čim prije riješiš i da nam se pridružiš na Blizacima ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Progesteron u trudnoći smanjuje kontrakcije, pa se zato ponekad i daje puno dulje od 12./13. tt. Svi smo mi individue i zato postoji liječnička procjena pri propisivanju terapije; Mury, ja bi ih poslušala. Što se tiče postepenog "skidanja" s terapije, ja sam prvo bila na Crinone gelu 2x dnevno, pa na utrogestanima 3x2 do kombiniranog. Istodobno su mi došli nalazi krvi iz kojih se vidjelo da su mi jetreni enzimi otišli nebu pod oblake, pa sam bez ikakvih posljedica skinuta s terapije doslovno preko noći.

Mary 123 - ti si krenula, to je sutra folikulometrija? Držim :fige: (i za proboj do Zagreba, ako bude vrijeme po prognozi)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

doslo je toga da nam ni BB vise ne zna gdje je tko s postupkom pa lijepim svjezu listu.
    anny5 cestitam na trudnoci! molim sve curke koje su zapisane u sijecnju da krecu u postupak da jave ako su krenule, pokusavam prekopati, ali nejde.
    svim betocekalicama, pogotovo ceskim slajem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~

PROSINAC 2012. (8)
    anabanana, VV, IVF
    Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
    deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
    kismet, PFC Prag, IVF
    nana 72, PFC Prag, IVF
    anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
    valiana (PFC Prag) 28.01.
    luc, (PFC Prag) 1. AID
    hannah8 (PFC Prag) 29.01.

Čekalice transfera~~~~~~~~~~

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, 1. IVF

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)

ON-GO
    1/2013 ~~~~~~~~~~

Anemona (VV)
    bmaric, PFC Prag, 1. AID
    Črkica, Petrova, IVF
    DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
    grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
    Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
    hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
    ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
    Lotta81, Vg, 1. IVF
    ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
    mima32, SD, 1. IVF
    piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    tina_julija, VV, 1. IVF
    xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
    zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);

02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
    03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće);
    04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, kruca, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Podsjećam tebe i druge, po stoti put, imamo svoje doktore koji nam određuju terapije, i slušamo ih, a ovdje pišemo svoja iskustva u vezi toga, bez komentara da li neko razumije moju terapiju ili ne, u spontanim začećima su doktori ipak opušteniji što se tiče progesterona, ili je to samo moj pogrešan dojam, ne znam jer nisam doktor, al ne komentiram do kad kome treba terapija i da li ja to razumijem ili ne i da li smatram da je potrebno ili ne
    A kaj mislis zast joj polako skida dozu? Jer ju skida s progesterona. Ne znam odkad ja to ne smijem napisat da ne razumijem zakaj se daje iznad 14tt? Ima to kakvo pravilo kaj nesmijem napisat? I da malo vise surfate i engl stranice vidjele bi da nije toliko bezopasan kasnije.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Beilana, draga, cemu takva agresiva!?
    Svi smo mi jedinke za sebe, razlikuju nam se trudnoce, razliciti lijecnici nas vode, a i oni imaju razlicita misljenja i iskustva...
    Sto se tice eng/hrv stranica, ukoliko ne govorimo o relevantnim istrazivanjima, to je sve rekla-kazala, na sto Mare41 upravo i upozorava.
    A relevantna istrazivanja nisu jednoznacna, otuda i razlike u preporukama lijecnika i praksi!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

izvinjavam se mare41 i maco ako ste se našle uvrijeđene

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

amo pozdrav! hvala na ohrbrenju... mogu ja to i sve ce biti super sutra...
    samo vi lipo raspravljajte da nesto naucimo...

(isti taj post sam stavila na temu di cestitamo tikici78... super sam... )

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    doslo je toga da nam ni BB vise ne zna gdje je tko s postupkom pa lijepim svjezu listu.
    Trudnička amnezija bit će

Curkama u svim fazama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sad znam tko je gdje

Našim ßčekalicama da dočekaju plusiće i velike bete, a da nam čehinje ispune trudničku listu

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Mury, sretno!
    Da se ove beštije od escherichije čim prije riješiš i da nam se pridružiš na Blizacima ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Progesteron u trudnoći smanjuje kontrakcije, pa se zato ponekad i daje puno dulje od 12./13. tt. Svi smo mi individue i zato postoji liječnička procjena pri propisivanju terapije; Mury, ja bi ih poslušala. Što se tiče postepenog "skidanja" s terapije, ja sam prvo bila na Crinone gelu 2x dnevno, pa na utrogestanima 3x2 do kombiniranog. Istodobno su mi došli nalazi krvi iz kojih se vidjelo da su mi jetreni enzimi otišli nebu pod oblake, pa sam bez ikakvih posljedica skinuta s terapije doslovno preko noći.

Mary 123 - ti si krenula, to je sutra folikulometrija? Držim (i za proboj do Zagreba, ako bude vrijeme po prognozi)
    U petak je folikometrija....jajnike već danas osjetim....
    Koliko primjećujem nema me na listi ovaj put...hehehe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mary, kako ne, pod pikalicama si

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

BB,hvala na zeljama za rjesavanja od e coli.
    Cure,nemojte dizat tenzije oko mojih utrice,zvala sam i dr. Alebica,i on mi je potvrdio da je ok da sad uzimam po 2x1.Tako da mi je sada savjest cista glede utrica.
    Saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bubekice,možeš me maknut s liste pikalica moj postupak je prekinut novi pokušaj u 5 mjesec.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary, kako ne, pod pikalicama si
    Aaaaaaaaaaaaaaaa....sorry...vidjeh sada...sorry....

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    bubekice,možeš me maknut s liste pikalica moj postupak je prekinut novi pokušaj u 5 mjesec.
    Kaj se dogodilo željkice?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bubi bravo za listu. Stvarno si temeljita.
    Svima saljem ~~~~~~~~~~~~ pa se posluzite kome treba.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sta bi zeljkice, nadam se da ti nece racunati kao potroseni 1 postupak

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pa nisam ništa reagirala pa je odlučila da prekinemo,jajnici zakazali možda je doza bila mala jer sam u prvom postupku dobila 12 js neznam ni sama razočarana sam!Pitala sam dr šta će pisat rekla je da će napisat kao blago stimulirano (pa sad šta to značilo).
    Ti crvenkapice kako si?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

željkica-baš mi je žao što je tako ispalo,drugi put će biti bolje,sigurno,samo hrabro dalje! ,

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

tina29 hvala ti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    željkica-baš mi je žao što je tako ispalo,drugi put će biti bolje,sigurno,samo hrabro dalje! ,
    Ti si sutra na fm,jel tako?želim ti puuuuuuuuuuno sreće držim

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nisam,u petak,ali svejedno,hvalaaaaa!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

željkica zao mi je ako je blago stimulirani, to znaci da ti se taj postupak racunao kao stimulirani, a ne kao prirodnjak, a to nije dobro, jer prek hzzo imas pravo na samo 4 stimulirana, a ispucati 1 od ta 4 na nesto ovakvo je suludo... imaju li doktori plan za dalje?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam,u petak,ali svejedno,hvalaaaaa!
    to sam i mislila u petak sory malo sam smušena!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

željkica zao mi je ako je blago stimulirani, to znaci da ti se taj postupak racunao kao stimulirani, a ne kao prirodnjak, a to nije dobro, jer prek hzzo imas pravo na samo 4 stimulirana, a ispucati 1 od ta 4 na nesto ovakvo je suludo... imaju li doktori plan za dalje?
    Pa probat ću s dr da nešto učini da napiše prirodnjak valjda će izać ususret! u 5 mj idemo ponovo sa jačom dozom,pitala sam oću radit kakve dodatne pretrage kaže da ne treba.
    a 5 mj je tako dalekoooooooooooooooooooooooooooo!
    Posljednje uređivanje od željkica : 16.01.2013. at 21:36

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

željkica i meni je bas zao sta nisi reagirala... mora bit bolje u 5 mj. saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti vrijeme sto prije prodje...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zeljkica,jako mi je zao. Ovo je stvarno bezveze,nadam se da ce te vratiti na uspjesan protokol

Inace, jel za amh bitno u kojem se dijelu ciklusa vadi?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zeljkica,zao mi je

Vrci,nije bitan dc..

Svim parovima u postupku,cekalicama kojecega saljem hrpu pizitivnih vibri~~~~~~~~~~~~
    Sretno!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro svima uz kavu! ne zavidim onima koji idu radit po ovom vremenu

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

dodajem i kroasane uz kavu koju mare nudi. dobro jutro svima...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jutro, fala na kavici

željkice, baš mi je žao
    al nemoj joj to pustiti samo tako, pa brojat će ti to u ona 4 stimulirana

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Željkice, Grlim...

Cure hvala na kavi, a s ovom ponudom kroasana ste mi potaknule da odem do pekarne po jedan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •