Stranica 25 od 155 PrviPrvi ... 1523242526273575125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mary123 žao mi je...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Magy, Mary saljem zagrljaj

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ipak nista danas, u utorak transfer...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mary jako mi je zaoslijedeci ce bit dobitni samo hrabro
    evo svima ~~~~~~~~~~~~ cekalicama bete da nam javite za koji dan ogrombe bete i svima ostalima za sto god treba

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Grlim sve tuznice
    I vibram za sve ostale

hope zeno, jesi bila kod kakvog specijaliste da ti malo poslusa pluca?
    to NE smije tako dugo trajati
    tvoja dr je stvarno koma ak to tak olako shvaca

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Grlim sve tuznice
    I vibram za sve ostale

to NE smije tako dugo trajati
    Jesam draga,sinoc bila na hitnoj oko 1 i kao sto sam i mislila poslali me kuci,kazu sta da oni rade samo sirupa i caja puno.ja im kazem da sam sve zivo vec isprobala i popila al oni opet da se javim svojoj dr...katastrofa muz poludio,tako da cemo veceras otici do druge bolnice jer kod dr opce prakse ocito ne vrijedi.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam draga,sinoc bila na hitnoj oko 1 i kao sto sam i mislila poslali me kuci,kazu sta da oni rade samo sirupa i caja puno.ja im kazem da sam sve zivo vec isprobala i popila al oni opet da se javim svojoj dr...katastrofa muz poludio,tako da cemo veceras otici do druge bolnice jer kod dr opce prakse ocito ne vrijedi.
    a joj baš te drži dugo.....idi za vinkovce.....tamo su dosta normalni....užas

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

LOTTOS javi se?

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ginger prvotno napisa Vidi poruku
    grlim sve tuznice
    i vibram za sve ostale

To ne smije tako dugo trajati
    xxx

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    a joj baš te drži dugo.....idi za
    vinkovce.....tamo su dosta normalni....užas
    da mislili smo za vk otici

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hope pa jel mozes bar privatno negdje?
    znam da to nije ok, kad imamo zdravstveno, al ovo brate mili nije normalno

Lottos?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    hope pa jel mozes bar privatno negdje?
    znam da to nije ok, kad imamo
    zdravstveno, al ovo brate mili nije normalno

Lottos?
    a privatno mogu jedino u Sunce u Os,ovdje bas i nema takvih privatnih klinika

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary,jako mi je zao

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo mene malu tu k vama..tek proučavam druge teme....jedva čekam utorak da vidim šta če mi reči na pregledu...kaj se već tad nešto može vidjeti??? nemogu vjerovat da sam na ovoj temi uopće

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kleopatra, koliko će biti trudnoća tjendana u utorak? kad si imala transfer?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Što je s Lottos?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Lottos???

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hope ne mogu vjerovati da ti to jos traje... pa sta je tim doktorima???
    i ja danas naletila na neku koja je, kad je bog dijelio humanost, bila zadnja u redu...
    pisala sam na odbrojavanju (prije začeća)... ukratko, 1. fm veliki folikul i da sutra dodjem na inseminaciju.. , tako da sam okrenula jedno 10 brojeva od bolnice dok nisam dobila svog dr i rekao je da dodjem sutra pa da cemo vidjeti sta se desava...
    Ali sam htjela pitati da li je netko od vas imao tako rano ovulaciju (8DC) a cikluse na 30 dana??? i sta to znaci?? jer nalazi su svi ok... a i osjetim pucanje folikula tek na 13-14 DC, a ova dr danas mi nije nista htjela reci sta god sam je pitala...
    kleopatra cestitam!
    i ja cekam lottos..
    ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta treba... pusa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

vatra, moguće je da ti ciklus traje kraće, kao što je naravno i moguće da traje duže. jesi li koristila kakvu stimulaciju? vidjet ćeš sutra što će raći na uzv. svakako puno sreće na postupku!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bmaric nikakva stimulacija, trebala je biti aih u prirodnom ciklusu.. ciklusi su 30 dana, a kao ovulacija bi po toj dr trebala biti sutra.. ????... ma ne vjerujem ja u to, jer osjetim oko 13-14DC bol na tom jajniku koji je ovulirao da me boli znaci da onda folikuk vjerojatno pukne... prosli mjesec mi je na 8DC folikul bio 16 mm.. ne kuzim sta je ova danas izmjerila, sutra cemo biti pametniji..nadam se.. ugl hvala... tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluscinu!!!!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Inesz,transfer sam imala 5.2....10dnt sam vadila betu koja je 183.5..gore mi je dr. rekla da netrebam ponavljati betu već da u utorak oko 9 dođem na pregled...e sad neznam kakav pregled ...i još nešto me zanima moj ginekolog mi je rekao da mi je trudnoća 4tj i 4dana(jučer)...e sad ja ne razumijem kak se to računa ... od dana zadnje m...ili od transfera,on je računao od zadnje m ???? ne kužim to?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

vatra, vidjet ćeš što će sutra biti na uzv, možda je ova danas nešto pogrešno pročitala.

kleopatra, čestitam!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    nikakva stimulacija, trebala je biti aih u prirodnom ciklusu.. ciklusi su 30 dana, a kao ovulacija bi po toj dr trebala biti sutra.. ????... ma ne vjerujem ja u to, jer osjetim oko 13-14DC bol na tom jajniku koji je ovulirao da me boli znaci da onda folikuk vjerojatno pukne... prosli mjesec mi je na 8DC folikul bio 16 mm.. ne kuzim sta je ova danas izmjerila, sutra cemo biti pametniji..nadam se.. ugl hvala... tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluscinu!!!!
    Bilo bi zgodno ako imaš LH trakice da pratiš i ti doma za svaki slučaj, naročito ako budeš opet u prilici naletiti na tu dr.
    Sretno dalje!

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz,transfer sam imala 5.2....10dnt sam vadila betu koja je 183.5..gore mi je dr. rekla da netrebam ponavljati betu već da u utorak oko 9 dođem na pregled...e sad neznam kakav pregled ...i još nešto me zanima moj ginekolog mi je rekao da mi je trudnoća 4tj i 4dana(jučer)...e sad ja ne razumijem kak se to računa ... od dana zadnje m...ili od transfera,on je računao od zadnje m ???? ne kužim to?
    Čestitam!
    Tjedni i dani trudnoće se računaju od prvog dana zadnje menstruacije, ili u MPO trudnoćama datum punkcije minus 14 dana. To ti je prvi dan trudnoće. Drugim riječima - trudna si i dok nisi bila trudna Evo ovdje više informacija.
    Pregled će ti vjerojatno biti vaginalni UZV, da pogledaju gestacijsku i žumanjčanu vrećicu i da isključe mogućnost vanmaterične trudnoće. Srce se vjerojatno još ne bude čulo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kleopatra, puno je vazniji podatak pravilno duplanje bete od tako ranog pregleda, al nemoj da te mi sad uzrujamo, na 5 tt ce se vidjet ovo sto je moe napisala

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kleopatra, čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši uzv
    vatra, nadam se da je sve ok, i da će upravo ova inseminacija biti TA~~~~~~~~~~~~~~~~
    lottos???

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi zgodno ako imaš LH trakice da pratiš i ti doma za svaki slučaj, naročito ako budeš opet u prilici naletiti na tu dr.
    Sretno dalje!

Čestitam!
    Tjedni i dani trudnoće se računaju od prvog dana zadnje menstruacije, ili u MPO trudnoćama datum punkcije minus 14 dana. To ti je prvi dan trudnoće. Drugim riječima - trudna si i dok nisi bila trudna Evo ovdje više informacija.
    Pregled će ti vjerojatno biti vaginalni UZV, da pogledaju gestacijsku i žumanjčanu vrećicu i da isključe mogućnost vanmaterične trudnoće. Srce se vjerojatno još ne bude čulo.
    hvala puno Moe...sad mi je jasno...!!!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala puno Moe...sad mi je jasno...!!!!
    Nema na čemu, sretno!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure jel mi može netko možda reći šta da si popijem za "zatvor"...katasrofa...bed mi je i reć od kad me to mući .... užas !!! pila sam donat-mg... al bez mjehurića jer piše kao da ak si trudnica moraš te mejhuriće prvo pustiti da ishlape...al niš mi to nije pomoglo ((

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Za zatvor ili protiv zatvora?
    Nemam tih problema, al možeš probati npr. sa suhim šljivama, gustim od marelice (sa šlagom haaha), nekim voćnim jogurtom..?
    Neki dan je mene (neplanirano) potjeralo ko mutavo kombinacija tj ovaj redoslijed u nekih sat vremena - 2 naranče, pa turska kava s mlijekom, pa čaša mineralne
    Ovo za mjehuriće nisam znala.
    A smiješ li običnu mineralnu (ne DonatMG) s mjehurićima?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

u dm-u ima sok od sljiva, svojevremeno su ga trudnice hvalile

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I ja sam muku mučila sa zatvorom, stavi kuhati uhe šljive u mlijeko , možeš ih nasjeckat, i do mlijeko ne zakuha , ostavi da se prohladi i popij mlijeko bilo bi dobro pojesti i te šljive, odlična stvar i stvarno radi, a možeš si popiti magnezij , on isto utječe na probavu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure jel mi može netko možda reći šta da si popijem za "zatvor"...katasrofa...bed mi je i reć od kad me to mući .... užas !!! pila sam donat-mg... al bez mjehurića jer piše kao da ak si trudnica moraš te mejhuriće prvo pustiti da ishlape...al niš mi to nije pomoglo ((
    sirup od smokve i sljive, proizvodjac herba. provjereno djeluje, a smiju ga trudnice.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sok od sljiva iz dm-a je mene spasio u trudnoci!!! Najbolji lijek protiv zatvora!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Za zatvor ili protiv zatvora?
    Nemam tih problema, al možeš probati npr. sa suhim šljivama, gustim od marelice (sa šlagom haaha), nekim voćnim jogurtom..?
    Neki dan je mene (neplanirano) potjeralo ko mutavo kombinacija tj ovaj redoslijed u nekih sat vremena - 2 naranče, pa turska kava s mlijekom, pa čaša mineralne
    Ovo za mjehuriće nisam znala.
    A smiješ li običnu mineralnu (ne DonatMG) s mjehurićima?
    hahaha..da imaš pravo PROTIV zatvora ))))) hvala !!!

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mineralna voda (vjerovatno i donat) sadrzi puno soli pa se ne preporucuje trudnicama s visokim tlakom, sklonim oticanju i nakupljanju vode u tijelu. Ni ja to nisam znala na vrijeme.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

joooj hvala vam cure pićim po sve moguće i nadam se dobrom provodu u wc-u ))))...Moe...nemam pojma ja tak pročitala .... neznam za obićnu ,al brijem da vrijedi isto...al nemora biti ..tak je pisalo na netu za donat-mg i ja se tog držala

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

lottos?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Imam sreće što mi je tlak nizak (kako prije trudnoće, tako i u trudnoći)
    Jer ako sam negdje vani i nema prirodnog cijeđenog soka, često naručim mineralnu s mjehurićima. Dosadi mi doma negazirana voda. I tako cijelu trudnoću dosad.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mary123
    Kleopatra čestitke i od mene.
    Lottos sretno sutra i jaaaaaaaaaaaaaavi se!

Navodno da su sjemenke lana (friško samljevene; znači ne kupit već samljevene) u kombinaciji s jogurtom dobre za probavu. Ja ih prije konzumiranja sameljem u el.mlincu za kavu i pomiješam u jogurt, ali obični, ne voćni jer voćni jogurti sadrže previše šećera koji između ostaloga nije dobar za probavu.

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Helou curke,
    Ma nikak na komp,
    Evo ovako, danas sam opet radila test i nista, nisam izgubila vjeru za sutra ali sam spremna na nulu

Ljubim vas sve , hvala sto brinete

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I da , radila sam i u petak sto bi bio 5 dana nakon brevactida i nije bilo nista, tako da znate koliko se zadrzava

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo i mene bila opet na hitnoj,poslusala dr pluca kaze ok,a kasalj ne zna uzrok nedino da idem kod dr opce prakse po uputnicu da se testiram na alergije....zali Boze novaca koje uplacujemo za zdravstvo,niko ne ferma 5 posto

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tu su cure pisale i da je test bio - a beta veeelika!!!! Lottos želim ti takav scenarij!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo mene 9 DC folikul 20 mm, endometrij 7 mm.sutra inseminacija, kaze MOJ dr.
    Hope, nadam se da ces rijesiti to napokon
    Lottos za betu

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vatra86 sretno sutra i da javis uskoro veliku betu
    Lottos~~~~~~~~ za betu

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Joj curke moje i ja se nadam sutra velikoj beti
    Svima vibram za sve sto vam treba
    Pusa

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra86 sretno sutra!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene bila opet na hitnoj,poslusala dr pluca kaze ok,a kasalj ne zna uzrok nedino da idem kod dr opce prakse po uputnicu da se testiram na alergije....zali Boze novaca koje uplacujemo za zdravstvo,niko ne ferma 5 posto
    Ajde bitno da je s plućima sve ok pa s te strane možeš biti mirna, nadam se da će to u konačnici ipak sve biti ok jer i moja je kuma tako kašljala i to u sve tri trudnoće i popila litre čaja i sirupa, tablete protiv kašlja a pošto je zdravstveni djelatnik obavila i sve moguće pretrage koje se mogu obaviti i ništa nisu našli nego jednostavno kako je bebica rasla valjda je pritiskla želudac i iritirala ga koji je onda rezultirao suhim kašljem koji nije prestajao pa ja mislim skoro i do poroda. A nakon toga kao da ništa nije bilo.I tako nažalost u sve tri trudnoće. U svakom slučaju svojoj doktorici i inzistiraj nek te pošalje dalje na pretrage jer na to imaš pravo i da se umiriš jer znam da je i to veliki stres za tebe kad ne znaš uzroka. Vidjet ćeš bit će to na kraju sve ok, nadam se da si me uspjela pohvatati malo mi je post zbrda, zdola

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Nellie prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123
    Kleopatra čestitke i od mene.
    Lottos sretno sutra i jaaaaaaaaaaaaaavi se!

Navodno da su sjemenke lana (friško samljevene; znači ne kupit već samljevene) u kombinaciji s jogurtom dobre za probavu. Ja ih prije konzumiranja sameljem u el.mlincu za kavu i pomiješam u jogurt, ali obični, ne voćni jer voćni jogurti sadrže previše šećera koji između ostaloga nije dobar za probavu.
    izbjegavajte lan,jer nije preporucen u trudnoci...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

LOTTOS ~~~~~~~~~~~~~~~ sutra za betu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •