Mary123žao mi je...
Mary jako mi je zaoslijedeci ce bit dobitni samo hrabro
evo svima ~~~~~~~~~~~~ cekalicama bete da nam javite za koji dan ogrombe bete i svima ostalima za sto god treba
Grlim sve tuznice
I vibram za sve ostale
hope zeno, jesi bila kod kakvog specijaliste da ti malo poslusa pluca?
to NE smije tako dugo trajati
tvoja dr je stvarno koma ak to tak olako shvaca
Jesam draga,sinoc bila na hitnoj oko 1 i kao sto sam i mislila poslali me kuci,kazu sta da oni rade samo sirupa i caja puno.ja im kazem da sam sve zivo vec isprobala i popila al oni opet da se javim svojoj dr...katastrofa muz poludio,tako da cemo veceras otici do druge bolnice jer kod dr opce prakse ocito ne vrijedi.
hope pa jel mozes bar privatno negdje?
znam da to nije ok, kad imamo zdravstveno, al ovo brate mili nije normalno
Lottos?
Mary,jako mi je zao![]()
evo mene malu tu k vama..tek proučavam druge teme....jedva čekam utorak da vidim šta če mi reči na pregledu...kaj se već tad nešto može vidjeti??? nemogu vjerovat da sam na ovoj temi uopće![]()
Kleopatra, koliko će biti trudnoća tjendana u utorak? kad si imala transfer?
hope ne mogu vjerovati da ti to jos traje... pa sta je tim doktorima???
i ja danas naletila na neku koja je, kad je bog dijelio humanost, bila zadnja u redu...
pisala sam na odbrojavanju (prije začeća)... ukratko, 1. fm veliki folikul i da sutra dodjem na inseminaciju.., tako da sam okrenula jedno 10 brojeva od bolnice dok nisam dobila svog dr i rekao je da dodjem sutra pa da cemo vidjeti sta se desava...
Ali sam htjela pitati da li je netko od vas imao tako rano ovulaciju (8DC) a cikluse na 30 dana??? i sta to znaci?? jer nalazi su svi ok... a i osjetim pucanje folikula tek na 13-14 DC, a ova dr danas mi nije nista htjela reci sta god sam je pitala...
kleopatra cestitam!
i ja cekam lottos..
ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta treba... pusa
vatra, moguće je da ti ciklus traje kraće, kao što je naravno i moguće da traje duže. jesi li koristila kakvu stimulaciju? vidjet ćeš sutra što će raći na uzv. svakako puno sreće na postupku!
bmaric nikakva stimulacija, trebala je biti aih u prirodnom ciklusu.. ciklusi su 30 dana, a kao ovulacija bi po toj dr trebala biti sutra.. ????... ma ne vjerujem ja u to, jer osjetim oko 13-14DC bol na tom jajniku koji je ovulirao da me boli znaci da onda folikuk vjerojatno pukne... prosli mjesec mi je na 8DC folikul bio 16 mm.. ne kuzim sta je ova danas izmjerila, sutra cemo biti pametniji..nadam se.. ugl hvala... tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluscinu!!!!
Inesz,transfer sam imala 5.2....10dnt sam vadila betu koja je 183.5..gore mi je dr. rekla da netrebam ponavljati betu već da u utorak oko 9 dođem na pregled...e sad neznam kakav pregled...i još nešto me zanima moj ginekolog mi je rekao da mi je trudnoća 4tj i 4dana(jučer)...e sad ja ne razumijem kak se to računa ... od dana zadnje m...ili od transfera,on je računao od zadnje m ???? ne kužim to?
vatra, vidjet ćeš što će sutra biti na uzv, možda je ova danas nešto pogrešno pročitala.
kleopatra, čestitam!
Bilo bi zgodno ako imaš LH trakice da pratiš i ti doma za svaki slučaj, naročito ako budeš opet u prilici naletiti na tu dr.
Sretno dalje!
Čestitam!
Tjedni i dani trudnoće se računaju od prvog dana zadnje menstruacije, ili u MPO trudnoćama datum punkcije minus 14 dana. To ti je prvi dan trudnoće. Drugim riječima - trudna si i dok nisi bila trudnaEvo ovdje više informacija.
Pregled će ti vjerojatno biti vaginalni UZV, da pogledaju gestacijsku i žumanjčanu vrećicu i da isključe mogućnost vanmaterične trudnoće. Srce se vjerojatno još ne bude čulo.
kleopatra, puno je vazniji podatak pravilno duplanje bete od tako ranog pregleda, al nemoj da te mi sad uzrujamo, na 5 tt ce se vidjet ovo sto je moe napisala
kleopatra, čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši uzv
vatra, nadam se da je sve ok, i da će upravo ova inseminacija biti TA~~~~~~~~~~~~~~~~
lottos???
Cure jel mi može netko možda reći šta da si popijem za "zatvor"...katasrofa...bed mi je i reć od kad me to mući.... užas !!! pila sam donat-mg... al bez mjehurića jer piše kao da ak si trudnica moraš te mejhuriće prvo pustiti da ishlape...al niš mi to nije pomoglo
((
Za zatvor ili protiv zatvora?
Nemam tih problema, al možeš probati npr. sa suhim šljivama, gustim od marelice (sa šlagom haaha), nekim voćnim jogurtom..?
Neki dan je mene (neplanirano) potjeralo ko mutavo kombinacija tj ovaj redoslijed u nekih sat vremena - 2 naranče, pa turska kava s mlijekom, pa čaša mineralne![]()
Ovo za mjehuriće nisam znala.
A smiješ li običnu mineralnu (ne DonatMG) s mjehurićima?
u dm-u ima sok od sljiva, svojevremeno su ga trudnice hvalile
I ja sam muku mučila sa zatvorom, stavi kuhati uhe šljive u mlijeko , možeš ih nasjeckat, i do mlijeko ne zakuha , ostavi da se prohladi i popij mlijeko bilo bi dobro pojesti i te šljive, odlična stvar i stvarno radi, a možeš si popiti magnezij , on isto utječe na probavu.
Sok od sljiva iz dm-a je mene spasio u trudnoci!!! Najbolji lijek protiv zatvora!
Mineralna voda (vjerovatno i donat) sadrzi puno soli pa se ne preporucuje trudnicama s visokim tlakom, sklonim oticanju i nakupljanju vode u tijelu. Ni ja to nisam znala na vrijeme.
joooj hvala vam cure pićim po sve moguće i nadam se dobrom provodu u wc-u))))...Moe...nemam pojma ja tak pročitala .... neznam za obićnu ,al brijem da vrijedi isto...al nemora biti ..tak je pisalo na netu za donat-mg i ja se tog držala
Imam sreće što mi je tlak nizak (kako prije trudnoće, tako i u trudnoći)
Jer ako sam negdje vani i nema prirodnog cijeđenog soka, često naručim mineralnu s mjehurićima. Dosadi mi doma negazirana voda. I tako cijelu trudnoću dosad.
Mary123
Kleopatra čestitke i od mene.
Lottos sretno sutra i jaaaaaaaaaaaaaavi se!
Navodno da su sjemenke lana (friško samljevene; znači ne kupit već samljevene) u kombinaciji s jogurtom dobre za probavu. Ja ih prije konzumiranja sameljem u el.mlincu za kavu i pomiješam u jogurt, ali obični, ne voćni jer voćni jogurti sadrže previše šećera koji između ostaloga nije dobar za probavu.
Helou curke,
Ma nikak na komp,
Evo ovako, danas sam opet radila test i nista, nisam izgubila vjeru za sutra ali sam spremna na nulu
Ljubim vas sve , hvala sto brinete
I da , radila sam i u petak sto bi bio 5 dana nakon brevactida i nije bilo nista, tako da znate koliko se zadrzava
evo i mene bila opet na hitnoj,poslusala dr pluca kaze ok,a kasalj ne zna uzrok nedino da idem kod dr opce prakse po uputnicu da se testiram na alergije....zali Boze novaca koje uplacujemo za zdravstvo,niko ne ferma 5 posto
Tu su cure pisale i da je test bio - a beta veeelika!!!! Lottos želim ti takav scenarij!!!!
Evo mene 9 DC folikul 20 mm, endometrij 7 mm.sutra inseminacija, kaze MOJ dr.
Hope, nadam se da ces rijesiti to napokon
Lottosza betu
vatra86 sretno sutra i da javis uskoro veliku betu
Lottos~~~~~~~~ za betu
Joj curke moje i ja se nadam sutra velikoj beti
Svima vibram za sve sto vam treba
Pusa
Ajde bitno da je s plućima sve ok pa s te strane možeš biti mirna, nadam se da će to u konačnici ipak sve biti ok jer i moja je kuma tako kašljala i to u sve tri trudnoće i popila litre čaja i sirupa, tablete protiv kašlja a pošto je zdravstveni djelatnik obavila i sve moguće pretrage koje se mogu obaviti i ništa nisu našli nego jednostavno kako je bebica rasla valjda je pritiskla želudac i iritirala ga koji je onda rezultirao suhim kašljem koji nije prestajao pa ja mislim skoro i do poroda. A nakon toga kao da ništa nije bilo.I tako nažalost u sve tri trudnoće. U svakom slučaju svojoj doktorici i inzistiraj nek te pošalje dalje na pretrage jer na to imaš pravo i da se umiriš jer znam da je i to veliki stres za tebe kad ne znaš uzroka. Vidjet ćeš bit će to na kraju sve ok, nadam se da si me uspjela pohvatati malo mi je post zbrda, zdola![]()
LOTTOS ~~~~~~~~~~~~~~~ sutra za betu