Stena sve sam ti već rekla, ali ~~~~~~~~~~~~~~~ da za 12 dana vidiš naljepši mogući broj.
Svim curama za što god da treba šaljem puno ~~~~~~~~~~~~
Ja u utorak 19. 03 idem po svojeg smrzlića (nadam se da će se moj mali eskimić uspješno odmrznuti)
Stena sve sam ti već rekla, ali ~~~~~~~~~~~~~~~ da za 12 dana vidiš naljepši mogući broj.
Svim curama za što god da treba šaljem puno ~~~~~~~~~~~~
Ja u utorak 19. 03 idem po svojeg smrzlića (nadam se da će se moj mali eskimić uspješno odmrznuti)
Stena
Suzy.s.![]()
Posljednje uređivanje od mravak : 13.03.2013. at 17:05
Loota81 moja...ma ne boj se čeka tebe tvoj smrzlić da ti pleše u buši.......
suzi.s uuu al si rano vadila betu,ali je lijepa...sretno za dalje....![]()
joj, i ja sam na prvu skužila da je suzy.s, već vadila betu ...a ono beta 25.3.2013.![]()
stena --- malo si krivo shvatila betu vadim tek 25.03.13 , a danas mi je 4 dnt!!!
Ajoj....baš sam baksuz...ma neka bude ogromna beturinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
lotta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
stena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Cure svima ~~~~~~~~~ krenuli smo s prirodnim pa ce dr.probati "uloviti" JS...pregled opet u ponedjeljak!!!
Sandra1971...sretno...trebati će ti....samo hrabro ..
sretno Sandra![]()
Evo da prijavim, prvi uzv doktor nam je rekao da smo mali mali, palčić mali....sve ok kontrola u srijedu....
Sandra sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina Julija jeste vidjeli srčeko?
Hvala na dobrim željama za uspjeh, iako mislim da je ovo promašen mjesec!!
tina_julija![]()
Sandra1971 molim lijepo, bez pesimizma. samo optimizam![]()
sandra pa mislim stvarno,nema di nisi napisala da je postupak promašen.
stvarno te treba nalupati i to ču napraviti slijedeči put kad dođeš na kavu
ajde malo optimizma i vjere!!!
tina da kucajunačko!!!!!!
sandra budi hrabra....nema promašaja....uvijek kreni s novom nadom...vjeruj!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tina29, žužy, ljubilica, stena...![]()
![]()
oprostite molim, do kraja ožujka sam trudna![]()
![]()
Cureeee ja sam sutra na punkciji![]()
Dobro jutrooooo curke evopa guštajte
Ajmo redom
Suzys, Stena ~~~~~~~~~~~~~~~1 za veeeeliku betu!
Lotta puno sreće s tvojim smrzlićem!
Sandra iš iš negativa, samo pozitiva, sritno!
Tina_julija čestitke za malu mrvicu, ~~~~~~~~~~~ za
Libicaa želim ti što bezbolniju punkciju i lipe js!
Cure meni nekak slabo, jel imao ko takvu nuspojavu od Ovitrelle?
Suborke moje svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imam jedno pitanjce,tko je bio na aih-u koliko je bila pauza od postupka do postupka??![]()
Libicaa ajde ne boj se..možda ti slabo od straha i nervoze,sve je to normalno. Ako si povratila može biti neka nuspojava,ali ovako..ma sve će bit ok,ne boj se,prođe sve..fizička bol se uvijek zaboravi,psihička je malo zaj....i SRETNO na punkciji,i da budu pepane j.s. a poslije "ober" tulum u labiću.....
Draga ne boj se,iz ove kože ne možemo....bit će sve u redu..![]()
Sandra- veljaca je bio propali mjesec, e pa ne moze sad svaki mjesec biti takav.... Ugl.. Mi cemo biti trudne do kraja ozujka, kako si rekla!! I tocka!!
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (5)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
Štrumfet@, VV, IVF 15.03.
*DJ*, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.03.
barkica, Petrova, IVF/ICSI 23.03.
Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF) 25.03.
suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 25.03.
Ftičica, Petrova, 1. AIH
Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI 26.03.
Prozerpina, VV, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF) 27.03.
mg1975, VV, 1.IVF/ICSI 27.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF); Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
libicaa, Petrova, 1. IVF
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI);
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Sandra i Vatra i ja ću s vama, i ja ću biti trudna do kraja ožujka
Bubekica![]()
Loly-Pa sigurno da hocemo!!! Novu 2014 slavimo u rodilistu...
Bubi svaka cast za listu! Nisam te duugo pohvalila..![]()
Moja beta 0,4
Cure zelim vam svima od srca uspjesne postupke i da sto prije docekate velike bete i srceka!
Prijavljujem i ovdje,beta 760.
Onima u iščekivanju puno sreće
Štrumfet@ Čestitam.....
Bubekicaza listu
*DJ* Znam teško je....i baš mi je žao...
Sandra,Vatra,Loly...i ja i ja........bi bila s vama trudna....ajde nek nam se ova želja ostvari...pa već je vrijeme...![]()
Štrumfeta, čestitke, beta ti je štrumfastična, koji je to dnt?
Tužnicama pusa i, a nestrpljvim čekalicama želim da sve budu zimske terminuše...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svimaaaaa...
Bubekici..
evo da se i ovdje javim, jučer sam preuzela svoje menopure, čekam slijedeći tjedan i započinje moja avantura prvog pikanja![]()
DJ,grlim
Štrumfet@,čestitam od srca!
kolko sam sretna zbog jedne,tolko mi je žao zbog druge..
Ja obavila svoju prvu fm,za sad zadovoljna razvojom situacije,u nedjelju ponovo![]()
Dj- hug...drzi se...bit ce!
Strumfeta-cestitam!
Stena- naravno da i ti budes s nama slavila novu u radjaoni!![]()