drage moje imam jedno pitanje.Od kad sam bila na postupku u Petrovoj sa moji menstrualni su poslali malo cudni. Imam ih i dalje na 28 dana, krvarim i dalje a nego k nego iz mene tece, potrosim između 15-20 nocnih ulozaka od alw.... i traje od 5 dana da li ste imale kakvih slićnih iskustava da li bi to trebalo reci dokroru sljedeci put dok idem u postupak. Prosli put sam bila samo na menopurima i štoperici!
Snupi,neznam kaj da ti rečem pametnoga,spomeni doktoru.
tina_julija,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim srcem da danas čujete malog junaka,nek se ovaj sunčan dan završi lijepo!
Evo ja od danas čuvam dva mrveka,jednog su zamrznuli.
Sretna sam!
Tina_Julija evo još malo za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužyčuvaj, mazi i pazi svoje mrvice i ima da nam za dva tjedna javiš prekrasnu betu
![]()
Tina_Julija ~~~~~~~~~~~ za srčeko
Žužy sad samo polako, ~~~~~~~~~~~~~~~ da se male mrvice uhvate za mamicu!
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno
Bubaba brzo će i peti misec, a onda
Ja brojim 10 dnt i već me lagano frka![]()
Evo i moj je transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci!
žužyza 2 tjedna slavimo!
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno![]()
željkice za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve ostale za što vam treba ~~~~~~~
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.....
Tina_Julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabro
Željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu, i super za savršene blastociste.....
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu
Bubaba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 5 mj.... koji će biti dobitni
Snupi savjetuj se sa doktorom....možda je to i normalno...sretnoooo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ako sam koga zaboravila....
Željkice prava si koka nesilica, 8 blastica.. .-)
Cure šaljem svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Jel mozete vjerovat da sam ja vidjela bebaca a doktorica mi je potvrdila?! Veliki smo izgleda 1mm, a dok je rekla da bi bila danas 7+1,a po vv 7+5... Vratili su mi nadu da je ova bebica pomalo ljencina...![]()
Tina![]()
![]()
Misliš 1 cm?
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 22.03.2013. at 18:34
tina-julija drago mi je sve ok!
Žužy, Željkica,~~Loly ,Bubaba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
U svakom slucaju mrva je mala za 7.tjedan, i pitala sam doktoricu jel ima kakve veze to sto imam produzene cikluse? Veli da ima, takodjer i to sto su blastice isto... Znam i da je sve hvatanje za dlaku ali ne gubim nade!
Posljednje uređivanje od tina_julija : 22.03.2013. at 19:00
tina super bit će to sve dobrO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cure hvala vam na lijepim željama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite!
Tina_julijaza mali lijenu mrvicu ~~~~~~~ za srceko
Zeljkice vi cete napraviti rukometnu momcad.~~~~~~~ za troznamenkastu betu
Zuzy super za transfer ~~~~~~ i tebi za veeliku betu
Loly bit ce draga.. Evo i tebi malo ~~~~~~~~~ za betu
Ostalima jos malo ~~~~~~~~~
Puse
P.s. Bas ste mi uljepsale dan..
Za sve divne vijestiiiii
Svima koojima treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure znam da nije prikladno ovdje ali da li mi netko moze pomoci..da li je necji mm pio piskavicu? koju? koje je ime na latinskom?
Vidim da svi pisu da je jako gorka ali ovo sto su nama prodali u ljekarni ni priblizno... :/ plizzz helppp....oprostite ako nije prikladno!
Tina -julija![]()
tina julijabit će sve tu, samo malo strpljenja!
Željkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu! a bome su se dobro plodile i dijelile!
prošvercat ču se i potpisati mary kad je sve tak lijepo pobrojila!
a moram se pohvaliti sa svojom hopsicom ili hopsačem,rastopila sam se kad sam vidla kolko skače i maše rukicama,zaljubila sam se na prvi pogled,ma nešto predivno,inače sve je u redu i kontrola za 4 tj.opet.
želim vam svima da čim prije osjetite ovo što sam ja danas jer je to stvarno nešto kaj se neda opisati,sreča,sreča,sreča!
ljubim vas sve!
žužy, željkica, Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu!
tina29 lijepo je čuti takve vijesti! Nadam se da si mirnija sad
Ja sam danas počela s pikanjem, fm u ponedjeljak!![]()
muma jesam mirnija sam kad je sve ok!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pon!
javi se za kofi!
18dc je bila punkcija, i dobro sam napisala 1,2mm, jako malo... ima još dobrih 5 dana da ubrza...prvi nam je postupak i super je što je iz prve uspjelo, kako mi je muž rekao samo polako i hrabro moramo ići dan za danom.. Bojim se da mi stvarno previše računaju i zato i očekuju i više od malca... a malac je borac, mora biti...
kako sam samo ponosna na sebe, skuzila ga prije doktorice...
muma sretno s pikanjem...
![]()
Tina29predivnoooo!
I potpis na mary123![]()
Mumatooooo
sretno s pikanjem i držim
da je ovo dobitni ciklus
![]()
žužy, željkica, Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
tina_julija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za
tina29uživaj sad draga!!!!
Svima koje sam preskočila ~~~~~~~~~~~~~~
Tina julija mislim da nest krivo pises. Kad je rijec o mm onda bi pisalo 1, ili 2, vjerujem da se misli na 12mm to odgovara za 7+1 ~~~~~~~~~~~~~~ za srceko
svima puno ~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!
za pikanja, za srčeka,za bete...........
imam problem...moji folikuli ovaj mjesec...zaspali...
jednostavno ne rastu...12 dc 11 12, a inače mi ovulacija bila 15-16dc sa folikulima 24 22...
nema šanse da da za tri dana toliko narastu...
možda puknu ovi mali? ima li netko kakvih iskustava?
inače prošli mj. bila punkcija,a ovaj M došla ranije 5 dana...tješim se da je zbog toga, pa će se ovaj ciklus malo produžiti?!?!?
sekundarni![]()
dobro jutro suborke moje.. evo skuhat cu vam najfiniju kavicu, nes, caj, za one malo zesce moze i neka zesticatreba nazdraviti jucerašnjem danu jer je stvarno bilo lijepih vijesti
jos cu jednom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za loly, željkicu, zuzy da cuvaju svoje mrvice i da slavimo uskoro
tina_julija i tebi cu jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za
mumma draga, sjecam se tvog zadnjeg puta, znam da si imala dosta folikula koji su nazalost bili prazni, a ja se bediram zbog jednog i to u prirodnom ciklusu,mogu si misliti kako je tebi bilo..uglavnom mislim na tebe, sretno s pikanjem i naravno da ti od srca zelim da nam i ti uskoro postanes trbusasta... veeeelikuti saljem
tina29za bembolinca, HB da je sve uredu, uzivaj!
nisam bas pohvatala sve, ima vas puno ovdje ali zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i puseee
kameleon ne znam odgovor jer su moji divovski folikuli, ali moguce da narastu, u medicini je sve moguce. sigurno je netko imao slicno.i ~~~~~~~~~~ da narastu i bude sve ok!
Vatrice fala nai željama!
Cure drage moje strpljenje je pri kraju, ja bi pišnula jedan test (beta tek u utorak). E sad, danas 11 dnt, vraćene 2 mrvice treći dan, zadnji brevacid dobila u ponediljak. Kad bi mogla piškit, a da budem sigurna da je brevacid izašao, možda sutra ili u ponediljak? I koji test da kupim jer inače im baš ne virujem, cure su spominjale CB digital?!
Posljednje uređivanje od Loly : 23.03.2013. at 08:44
jutro vatra86 hvala na kavici fina fina mmmmmm.......
prvo da vam svima zaželim šta uspješnije punkcije,odlične js,velike bete.........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure da vas pitam jel vi utrogestan gurnete samo prstom?jel to dovoljno da stigne na mjesto?ja ostanem ležat 1 sat i uvik mislim da je to malo da će iscurit.
Loly ja navijam da pisnes!! Mozda da pisnes sutra s prvim jutarnjim.. Bas sam uzbudena!!![]()
za +
Zeljkice pa moras ga stavit do grlica maternice, to znaci cijeli prst.a nakon lezanja je normalno da ostatak izadje van..
Bas dijelim savjete kao neka iskusna..![]()
Zeljkice upravo tako kako si i rekla, stigne on tamo di triba, ne brini. Normalno da malo iscuri, alu ipak onaj preostali dio obavi svoj posao![]()