Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure kad bi vi krenule s testićima, s obzirom da su mi vraćene dvije blastice, dakle 5ti dan?
    Danas mi je 7dpt.
    Posljednje uređivanje od Strašna : 26.03.2013. at 21:16

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kad bi vi krenule s testićima, s obzirom da su mi vraćene dvije blastice, dakle 5ti dan?
    Danas mi je 7dpt.
    Ja bi već prekjučer , ali to sam ja i to je velika igra živaca pa ne preporučam.
    Realno, već 12dpo test bi trebao pokazati nešto ako je do trudnoće došlo iako smo sve različite pa kod nekog bude pozitivan već 12dpo, a kod nekog tek par dana kasnije.
    Možda najbolje da probaš 10dpt, to će biti 15dpo

Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas mi je 7dpt.
    Strašna, ja sam 6 dnt dvije blastice pišnula testić i bila je lijepa crtica na njemu.
    8 dnt je beta bila 116.
    Obje su se primile.
    Tako da ako si ok sa živcima i ako ti se igra sa testićima mislim da slobodno možeš sutra pišnut.
    Ali ako misliš da ćete negativan testić zbedirat onda radije pričekaj još 3-4 dana.
    Ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~ posipane trudničkom prašinom da nam prijaviš lijepu crticu.
    Btw, i ja sam ovaj postupak prvi put bila na gonalima, sioforu i heparinu i bio je duplo dobitan, pa to isto želim i tebi.

I naravno svim ostalim suborkama želim puuuunoooo sreće i lijepih velikih beta.

Tina Julija...sretno sutra, sigurna sam da će vas malo srčeko veselo pozdraviti sa ekrana.
    Posljednje uređivanje od Bab : 26.03.2013. at 22:50

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Danas mi je 7dpt.
    Strašna, popiški ti taj plus preksutra!
    (da se ne zamaraš raznim sjenama i debljinama kupi CB digital, nema greške, ili pokaže + ili - i onda izvrti cca tjedne od začeća, evo ja piškila + pa Bluebella i to 9 dnt morula!)

Sretno!

Tina julija vibram za srčeko!
    Posljednje uređivanje od kismet : 26.03.2013. at 23:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •