Sretan Uskrs![]()
Sretan Uskrs![]()
Sretan Uskrs svima!
Last edited by hrki; 31.03.2013 at 11:57.
E da sad sam procitala da Žužy i Željkica sutra namjeravaju piskiti pa cu i njima ~~~~~~~~~~~~~
A Strašna bi trebala betu vadit pa i njoj za duplanje ~~~~~~~~~~
Drage moje, hvala vam svima na lijepim željama! Ljubim vas sve.Danas utapam nervozu u čokoladi, nakon dugo vremena
![]()
muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!!!!!!!!!!!
neznem di da pitam pa ću probat tu,pijem bromergon i estrofem jel mogu uz to popit nešto za želudac?
Svima želim blagoslovljen i sretan Uskrs!
Muma, Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
numa i strašna sretno sutra! Željki pojedi nekaj prije estrofema i bromegona jer ti bude zlo ako ih budes pila na prazni želudac i pripremi se na lude promjene raspoloženja bar je tak meni bilo!
željice slazem se sa snupi, nikad tbl piti na prazan želudac osim ako nije izricito dr naglasio, ali mozes uz te tbl popiti nesto za zeludac
Evo meeee! Dobili smo 10 stanica! Presretna sam! Nije bilo prestrašno iako malo bolnije nego zadnji put jer je do nekih folikula bilo teže doći. Sutra zovem lab da čujem vijesti! Hvala vam na vibricama![]()
Wow muma 10, čestitam!! Znači izgleda da je ipak bilo do štoperice...jesu ti svi folikuli bili puni?
Muma![]()
Odgovor je za Argente...valjda me još šibaju lijekovi
Hvala cure!
AAAAAAAAAAAA MUMA!!!!!!![]()
prava si uskrsnja zecica! Bas sam happy zbog tebe! ~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Kad te muci zeludac slobodno si popij to sta imas za njega, bilo nataste ili ne..
Ali muma...bas si mi uljepsala dan!! Uh..
A di nam je strasna?
Zuzy, zeljkice ajde pisnite plusice!
šta misliš da nije rano,možda pošaljem muža da ode kupit.
Last edited by željkica; 01.04.2013 at 13:25.
Mumaaa to stara!!Jako sam sretna zbog tebe!Sad navalite dečki i osvojite mumine stanice!
žužy, željkice ipak čekate betu ili?
Strašna javi nam da je danas troznamenkasta!!!!
Nažalost, moja beta je danas 33,6... ;(
Hvala vam svima na lijepim riječima, vibricama i podršci....
Bilježim još jedan moj neuspjeh....
Muma, neopisivo mi je drago..držim fige za tulum u labu...
muma svima si nam uljepšala dan,! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu!
strašnagrlim jako!![]()
Hvala cure moje!
Strašna šaljem i ovdje hug! Drži se...![]()
Strašna![]()
Muma, Uskršnja zečice naša! Bravo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za party u labu!
Strašna, žao mi je! Sudeći po tvom potpisu i nizu neg. beta rekla bih da ovo nije neuspjeh već uspjeh, bez obzira na ishod! Sadse malo isplači, malo odmori, odahni i kreni u novu pobjedu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za skori novi uspjeh! Grliiim!
Evo prijavljujem da sutra idemo po svoja dva zametka. Danas na drugi dan su četverostanični. Dobili smo inače 4 stanice, 3 odlične i jednu lošiju. Dvije se nisu oplodile na kraju.
Sretno svima...
M@tt mislim da je vrijeme za uspjeh... ~~~~~~~~~~~
Strašna, žao mi je... drži se...
Muma, M@tt![]()
m@tt sretno sutra!
ja bila s mužem u skitnju i stojim ispred apoteke al nisam imala hrabrosti uć! ajme kako me cicke bole da dodir i same od sebe za poludit!
Čestitke Muma i Matt! Puno ~~~~~~~~~~ za lijepo dijeljenje muminih puno jajčeka i da oboje prijavite prekrasnu betu za 2 tj!
Strašna, drži se draga, znam kako ti je ali samo hrabro dalje. Ja sam pozitivnu betu (vidi potpis) doživjela kao nekakav pomak prema naprijed. Sljedeći put će biti još bolje!
željkice svaka čast na izdržljivosti!!! ja nebi mogla.. kad bi trebala biti beta?