ja ne volim testove jer su mi prouzrocili previse stresa. ja sam dakle 11dnt3d zapiskila onaj first response ili tako nekako (rozasta kutija). kontrolna crta se pojavila odmah, roza i debela a ova testna za 3 min i to uopce nije bilo vidljivo ako ne bi gledali pod odredjenim kutom.
ne moram vam reci da sam pala u depru, zavukla se u krevet i pokrila po glavi dok je moj muz stajao uz prozor i pokusavao vidjeti crticu i govorio mi da se ipak nesto vidi kad malo mices test. na sto sam ja tulila oda je sigurno opet biokemijska jer da je beta veca od 25 crtica bi se lijepo trebala vidjeti. sad mi je zao sto smo test bacili u smece.
nakon toga sam se digla iz kreveta nabila slusalice i presetala jedno 10ak kilometara i tako odtugovala nas 6. pokusaj. otisla kod ginica po uputnicu za sutra vaditi betu ali skroz bezvoljna i jadna. i samo zasto sto je moj mpo doktor rekao da mu javim betu. sutra beta 574. e pa sad, kako je to moguce?
dakle barbi26 cestitam!!! mislim da se booster izluci za 5 dana, tako mi je barem ostalo u sjecanju sa VVa kod lucia.
svim cekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
i budite strpljive