Moja vražja beta danas 148,5![]()
ma mislim da nikako nije ok....pogledaj potpis....10dnt blastica ß=61,4, 13 dnt ß=33,6, tad sam skinuta s terapije pod pretpostavkom da se radi o biokemijskoj... 16 dntß=34,7, i danas 20 dntß=148,5
sad je nasla rast.....bem mu....
najgore je sto je premala beta da se vidi na UZV i vanmaterična...mogu samo čekat...![]()
Strašna nadam se da je i kod tebe scenarij sličan Inesz, da se zbog nekog hematomčića beta sporije izlučuje... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
strašna ja cu biti dezurni pesmist i zavibrati da beta padne sama i da se stvari ne zakompliciraju... beta bi na danasnji dan trebala bit u tisucama, ipak je to 25dpo.
A k vrapcu i s tim betama,zakaj bi bilo jednostavno...
strašna,jesi zvala VV,kaj sad?Osim čekanja..
Osim čekanja...ništa... Zvala sam, pitala me jel imam kakvih bolova-nema, krvarenja-nema, iscjedaka-nema...
Mala je da bi se ista vidjelo...u srijedu ponavljam i cekam da padne, il naraste pa da se moze vidjet sta je na UZV...
Samo da se sto prije rijesi...
a joj Strašna i ja se nadam da će se što prije riješiti, nažalost
željkice kako ti?
Strašna ja ću potpisati bubekicu, koliko god mi htjele da je uredna trudnoća u pitanju...ovo ne samo da "ne miriši" na dobro, već "smrdi". Žao mi je draga! Nadam se dobrom ishodu![]()
Strašna, drži se! Ovo je užasna igra živcima i držimda se što prije riješi takva neizvjesna situacija... Šaljem veliki hug
![]()
Strasna i ja sam u soku zbog tebe.. Bas mi je zao da se zakompliciralo.. Ja cu povuci kontru Bubii biti optimist..
Kameleon, jeja
Ostalim curama koje vade betu ~~~~~~~~~~~
O pesimisti moji i optimisti..hehe...više se nemogu sekirat...sad samo okrećem na šalu, pa kako bude
Moram zaključit da se makar nešto dogadja... do sad nikad nista... pa me sad strefilo za sve ove postupke u kojima nisam imala puno brige...uvijek je beta bila ful negativna
Posljednje uređivanje od Strašna : 08.04.2013. at 12:54
joj strašna to je ludnica s tom betom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok!
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je dupla!
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice da su se lijepo ugnjezdile!
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Matt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojkicu!
aaa zaboravila sam napisati moja beta je 730!
barbi26 savrseno!
željkice gdje si nam?
vatra ~~~~~~~~~~~~~ za start!
m@tt oce bit kakav testic prije?
ja sam bila jutros na kontroli, u srijedu opet, jos je endometrij pretanak, fet ce vjerojatno biti u ponedjeljak.
barbi,ma krasna beta!!! čstitam!!!
strašna,žao mi je da to prolaziš,drži mi se..
Evo kod mene isto..i dalje čekam M pa ako ne dođe do srijede možda padne i koji testić
svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo popuni lista za travanj!
barbi26 cestitam od srca,sad sve dalje mirno i skolski
strasnadrzi se
svim ostalim cekalicama~~~~~~~~~ za prekrasne brojcice
barbi26 jupiiiii!!!
kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!
vatra86 nek ti je sretan i dobitan postupak!
I svima ~~~~~~~~~~~~~~~ u samoposluzi![]()
Barbiodlična beta!!
željkice,žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiki, m@tt ~~~~~~~~~~~ za plusic
muma ~~~~~~~~ za malce
bubi ~~~~~~~~~~~~ za super uspjesan fet
hope kako si ti?
barbie26 prekrasna beta!!!
Strašnadrži se do srijede
Bubi ananas i cikla, pa nek se zadeblja ako već estrofem nije dovoljno učinkovit![]()
Ma ja ću u optimiste Strašna! Ako zanemarimo sve bete do 16 dnt onda se beta od 16 do 20 dnt lijepo i pravilno poduplala! Zar ne ljudi, jel možemo i tako gledati? Strašna želim ti najbolji mogući ishod i da svi i sve bude ok.
Naravno svima plodonosno i uspješno ovo prolječe, da sve procvijetate!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Barbi čestitam
Kiki za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hope jel to uzrok onaj kasalj? jel jos kasljes? jooj...mukama nikad dosta.. drzi se i da sto duze ostanete 2 in 1 ~~~~~~~~~~~~~~~
A sto je sa zeljkicom, nista se ne javlja...?
a željkica je na čekanju nalaza bome sam se ovaj postupak načekala,promjenit ću ime u čekalica!
barbi čestitam super super![]()
Barbi26 i opet čestitke za betu
željkice,žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
kiki30, m@tt ~~~~~~~~~~~za plusic
muma ~~~~~~~~za 19.4. ili prije jedan debeli +
bubekica ~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
hope31 samo odmaraj !!!!
svima ostalima (koje sam opet preskočila) puno sreće i ~~~~~~~
hehe,ja sam svoju zadnju čekala tri sata!ma bit će,bit evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkice
brzo se javi da čestitamo![]()
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 08.04.2013. at 19:20
željkice ??????? sad već grizemo nokte...
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Željkiceeeee ~~~~~~~~~~~~ čekamo![]()
ma šta da vam kažem očito neću danas saznat betu,neznam oću li vikat ili plakat.
Mislim da je ovo najčekanija beta u zadnje vrijeme
Željkiceeeeeeeee![]()
A joj željkice draga ma zovi ih.
Uf još platiš,pa ti ne javljaju.
Ajme pa cili dan čekaš...
Pa koji im je vrag ahhh .
ma zovem ima sat vremena,baš sam ljuta,sad je gotovo već je 8 sati,ako ja ostanem normalna nakon ovog postupka bit će to uspjeh.