Hm Strašna tvoja beta je stvarno čudna, sad se pravilno dupla ali opet me zabrinjava onaj početak, otkud to?
Hm Strašna tvoja beta je stvarno čudna, sad se pravilno dupla ali opet me zabrinjava onaj početak, otkud to?
Joj strašna.... pa meni se ovo čak čini super... možda neka kasna implatacija~~~~~~~~~~~ak ti nije ispunktirala sve one male folikule možda je neki porastao, ovulirao i evo ga! a jeste se zabavljali koji dan od transfera pa do prve bete?
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (4)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
libicaa, Petrova, 1. IVF
ivana83, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
weda, VV, IVF (nakon 3xIVF) 12.04.
BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI)
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 15.04.
Ž od M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 15.04.
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (3xIVF, 3xIVF/ICSI, 1xFET) 17.04.
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.04.
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) 19.04.
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 23.04.
sami_os, VV, 1.IVF 24.04.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
mima32, SD, 1. IVF; dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET); ANGEL_26, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
piki, VV, FET (nakon 3xIVF); vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
ON-GO
4/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sara10, Cito, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); orhideja., VV, 1.IVF; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 1x IVF u prirodnom ciklusu) ; magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF), riba76, VV, FET (nakon 1xIVF)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena, ljubi, Loly, Lotta81, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot, Tasha1981, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
evo listice!
ajmo redom!¨
majalina, hannah8 zao mi je cure moje, iako tu ne pisete....
strašna s gustom cu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za cudo!
žužy cekam te! nadam se da ces nam popuniti ozujak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000000!
drage betocekalice nek vam vrijeme sto brze prodje!
tuznice saljem veliki zagrljaj!
ginger ti si polu-inkognitusa! hvala na detaljicima. grlim.
ja sam obavila pregled danas, spremni smo, transfer je u ponedjeljak.
Srašna nadam se da bude sve ok! Lina žao mi je kaj tak ispalo, mislila sam da napokon bude sve ok, bas me zanima žužyino stanje!
Strašna, šaljem ti trudničke vibre, želim da ovo bude čudo od bete, sa sretnim završetkom!
Svim tužnicama s negativnim betama šaljem zagrljaje, i želim da već sljedeći postupak bude uspješan!
bubekice onda i za tebe i tvoj transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
nismo do prve bete. prvu betu sam radila na svoju ruku 10dnt, ponovila sam ju 13dnt ( a zapravo sam trebala 14dnt pravit). taj 13dnt kad je pala i kad me doktorica skinula s terapije...imali smo odnos. ali da se tad i uhvatilo...beta bi bila onda prevelika....sve je nekak nemoguce.heh
Željkica, Barbi - čestitam od srca!! Da sve bude i dalje ok
Strašna - držimda ipak sve završi dobro!
Svim ostalim curama u išćekivanju bilo čega želim puno sreće
Ja nažalost nisam dočekala betu - vještica stigla 11 dnt
![]()
MM, Inesz hvala vam! moram priznati da nisam bas pozitivna oko ovog FET-a, vidjet cemo kakav ce bit endometrij na dan transfera, danas je kakti 8.5mm, iako sam kasnijela na listi vidjela 7.5mm. stigne se on jos podebljati, al ipak... vjerujem dr. da zna kaj radi, al nisam bas luda od srece.
Strašna ja sam i dalje optimista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Strašna ~~~~~~~~~~ da beta za 2 dana bude ogromna (znam da si sigurno već luda od čekanja nalaza bete)
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam pokažeš još jednom da su čuda moguća!
bubekica sretno u ponedjeljak!
weda![]()
Strasna ja sam i dalje optimist..i mislim kako je na pocetku bilo 2 embrija, ali se poslije samo jedan implantirao... Drzim fige da je tako.. Drzi se..
Bubi ~~~~~~~~~~ za fet... Misli malo i pozitivno..
Zuzy~~~~~~~~~ za betu..
Svima on-go puuuno ~~~~~~~~~~ da popunimo travanj!!
šaljem svima ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ ....
Strašna držim fige....
Evo da I ovdje javim, novi ivf/icsi u 6 mj, po lijekove 29.5. Ja presretna!!!
Evo javljam se i ovdje, drugi AIH, beta 12dpo 30, 15 dpo 120.
Bravo ivana83! Lijepo napreduje!
Hvala svima na podršci i vibricama![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima.....Nema me malo duže pa nemogu sve pohvatati pa eto ~~~~~~~~~~~~~~ za sve.......Držite se curke moje
Dino
Wbm pa di si ti? Ajde nek ti bude dobitan..
Vatra, tu sam al posto su nam makli ono fino druzenje na PZ, tak sam se malo otudjila.
Sad sam opet u akciji pa se vraca Sime![]()
weda![]()
ivana83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica, neka te iznenadi fet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod!!!!
dino, vatra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikule!!
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima!!!!
Suze su mi išle dok sam čitala brojku 1113,7
aaaaaaaaaaaaaaaa
ajmeeeeee, divnoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Žužy, čestitam![]()
Zuzy, aaaaaaaaa, sve sam ti rekla! Cestitam!!!! Cuda su ipak moguca!
žužyha ha, sam ti rekla? čudo jedno
weda grlim draga
bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~ za fet
i naj si zacoprati kak ja!
iš iš lošim mislima
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy kad je uzv? Jooooj, kakva vijest! Jos malo skacem![]()
Čestitke žužy! I svima ostalima, nova sam pa vas još nisam sve polovila. Al sve je lakše uz vas i s vama
Ja sam jučer bila na FM, nakon 4 dana stimulacije s po 3 Menopura folikuli su još mali, sutra idem ponovo...
Žužy, super vijest!!! Još samo da nam i Strašna objavi čudo, jer zbilja se čuda događaju svaki dan, i oko nas i u nama
!!!
Linalena grlim draga
Bubi nek se endic zadeblja
Zeljkice i zuzi predivne bete
Strasna nadajmo se najboljem mogucem scenariju
Ljubim vas sve
ajme žužy,predivno,predivno,meni sad idu suze,bravo draga!!! tak sam sretna!
bubekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za fet i misli pozitivno,još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba i nazad i još toliko!
strašna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje čudo i najbolji moguči ishod!
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~puno i da se konačno ovo prolječe obilježi prekrasnim betama!!!
aaaaaaaaaa žužy znala sam ja da me nećeš razočarat!!!!!!!!!!!!!!jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiičestitam,odličnooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! !