bubekica zar ne dobijas brevactid 5dpt ?
bubi ne sviraj! Biti će sve to za 5! I da... implatacijsko je!
Imamo i jednu trudnicu da malo popunimo neznam da li ožujak ili travanj jer je sad u 7tt. Našu riječku Rodicu Butterfly101 je iznenadila spontana trudnoća!![]()
crvenkapica ne, ne primam boostere, nije praksa na VV, osim brevactida na dan punkcije u stimuliranom ciklusu.
svim mojim navijacima saljem
smirila sam se, opet sam zen i cekam. na ulosku je cisto, ni kod brisanja nema niceg.
Bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro. Vidis da je prosao vec taj iscjedak. Samo coool![]()
aaaaa ima lijepih vijesti!!!!!!!!!muma, beta je zakon!!!!
željkica čestitam nai malo ~~~~~~~~~~~~~~~do kraja trudnoće!!!!!!!!!
bubekicada je implatacijsko!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ili plusić!!!
svima!!!!!!!!!
Bubekice prijavljujem se sutra za početak pikanja ... Ne brini, to je implantacijsko...Svima puno sreće želim!!!! Muma bravo za betu!!!!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogrmnu betu ijunačko...
bubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + i beturinu
muma, to je ta betačestitam...
vatra86, žao mi je zbog folikulića, ali vibram za nove pobjede ~~~~~~~~~~~
željkice, tina29 za uzv~~~~~~~~~~~~
ostalima, koje sam preskočila, vibram iz sveg srca, šta god da je u pitanju i u kojoj god fazi da su![]()
muma, prekrasna beta! ~~~~~~~~~~ za uzv u ponedjeljak! Tako sam sretna zbog tebe!
vatra8, nadam se da će idući postupak biti bingo!
bubi za uzv~~~~~~~~~~~~ da je ovo roskasto bila implantacija! Držim fige za betu! (Odnosno testić)
Jutro!
Evo one koja ne spava
bubekica nek tak ostane i dalje!!!
tikkiu ponedjeljak samo javljam betu, ne znam kad će uzv, nadam se da će me moja gin pogledati prije dr.A (za 2 tjedna) čisto da utvrdimo da li je sve na svom mjestu, a i brojčano stanje
Joj tako ste sve drage da mi je već neugodnjakHvala vam kaj se radujete sa mnom!
Želim svima lijep vikend i šaljem ~~~~~~~~~~~~~ svima, naročito betočekalicama!
A sad kavica, čaj, kakao....![]()
Muma čestitam na beti i da sve bude i dalje ok ~~~~
bubekica budi i dalje zen i šaljem+ ~~~~ za lijepu betu
ostalim također šaljem malo ~~~~~
e da pridružujem se Muminoj kavi, čajem .....
Posljednje uređivanje od mg1975 : 20.04.2013. at 07:43
Strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
Željkice,za srculence!
Tina,
Bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve u redu.I gel zna imati za nuspojavu kojekve obojane iscjetke.Al više mi se sviđa ovo za kaj sve cure navijaju,da se malac gnijezdi
Čestitam Butterfly na trudnoči!
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim pikalicama i onima koje tek kreču u postupke!A betočekalicama želim prave bete od početka!
jutro evo i mene na kavici odnosno ja ću nes jer mi je od svega muka,kažem ja jučer dr da imam cjelodnevnu muku a on meni ko te šljivi to si htjela!
žužy kako si ti?
bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!!!!!!!!!!!!!!
Muma čestitam na beti i da sve bude i dalje ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkice super za srčeko
Muma čestitam
i našoj novoj trudnici Butterfly iskrene čestitke
Bubekica i meni se čini da će to prije biti implantacijsko malo je prerano za m
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 20.04.2013. at 09:05
Željkice,a si me nasmijala,dobar ti je doktorA čuj,ima čovjek prav,tak si htela,sad nek ti bu,hahaha!
A kak sam..neznam,nisam baš naj.Kad bi bar ovaj fizički dio prestal,da dođem na staro kolko tolko..s ovim drugim jednostavno moraš živjeti.8.5. imam kontrolu u Petrovoj pa se tome veselim.
Željkice,bravo za malo hrabro srčeko!!!
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude lijepa brojčica
butterfly,čestitam i tu na trudnoći !!!![]()
žužy šaljem ti vibre na kvadrat da se što prije vratiš u normalu i zaskočiš mužića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
butterfly čestitam od srca!!!
Moja beta danas 2894....prije dva dana 2090....
Uzv tek u utorak....
Strašna ne bi htjela dizati paniku ali ovo ne izgleda dobro, nemoj čekati utorak, javi se u bolnicu na hitnu makar da isključe vanmatericnu. S tim se nije za igrati, mene u ovakvoj situaciji nisu pustili ni doma po stvari nego me odmah strpali u bolnicu.
Pa gestacijska vrecica se vidjela u maternici...tad je doktor iskljucio vanmateričnu...možda nije trebao...više ne znam ni sama....
Strasna zelim ti od sveg srca da sve prode uredu...da te utjesim znam cure koje je tako beta zezala,bile su jedno vrijeme hospitalizirane i na kraju je sve proslo uredu. Nadajmo se cvrsto da ce i tebi tako bit.
Strašna,možda je tvoja beta jednostavno jedna od onih koje se ne duplaju uobičajeno.Jer nakon svega u početku..vidjela si mrveka u maternici.Nemoj biti tužna,znam da ti nije lako draga,i da je to prokleto čekanje najgore od svega.Al dok nema krvarenja,nema bolova,ne preostaje ti drugo nego čekati utorak.Sve je moguče,grlim!
Crvenkapice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve u redu!
Strasna hug
Ali pitanje..zar se beta ne dupla sporije kad je visoka?
Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~
bubekica,crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude super!puse!
željkicebravo za srčeko!
muma,žužy
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~i uživajte u vikendu!![]()
Evo mislim da je vrijeme da se i ja prijavim. Ovo je moj drugi pokušaj iz prvog imam curicu od 5 godina. To je bio IVF na VV i uspjelo je od prve i tad su nam ostali smrznuti embriji po koje smo sad išli, betu trebam vadit 26.4.
E sad kad sam prvi put bila trudna simptomi su bili kao PMS ali to sam osjećala kroz cijeli postupaki na kraju ipak trudna.
A sada do juče sam bila sigurna da od trudnoće ništa i tad počinje neka slabost, izražen osjećaj za miris, konstantna glad i onako u ustima osjećaj kao kad se spremate zagrist limun. E sad molim iskustva dali je prerano da se tako osjećam ili je sve ovo posljedica terapije.
Strašna tko zna možda i ovo bude jedna od onih čudno duplirajućih trudnoća iako ne želim davati lažnu nadu, drži se
evo i mene sa novostima
jucer sam isla na pregled kod dr i kaze bolje je nego sto je ocekivao, al nazalost bio je u jako velikoj guzvi i nije stigo mi nista vise reci osim da nastavljam do danas sa menopurom 4x + cetrotid 1x.
Ponovo sam vadila progesteron i estradiol ali nisam vidjela nalaze, danas je kontrola.
Danas mi dr kaze da imam 1 vodeci folikul 16 mm + 2 neka manja 14 mm, danas i sutra jos menopur i cetrotide i sutra navecer stoperica, punkcija u uto.
E da, danas sam uspjela vidjeti nalaze i malo su me zacudili, naime
2 dc estradiol mi je bio 73 a progesteron 1,3
jucer tj 8 dc mi je stradiol bio 2299 a progesteron 1
dok su danasnji nalazi estradiol 3059 i progesteron 2,7 ( cini mi se)
jel neka od vas zna kaj je to sa tim mojim nalazima, jel to ok?
ja sam naravno na net naslu da sam u predmenopauzi ( a tek mi je 32 god)
e da malo sam razocarana sa reakcijom na ovu stimulaciju, pa na klomifenima sam imala 3 odlicna ravnomjerno razvijena folikula, a u ovom imam opet 3 i to nejednaka![]()
Strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak i da na kraju bude sve u redu! Ovo je stvarno igra živaca, drži se, draga.
bubekica, crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne testiće i velike bete!
željkica, čestitam na hrabrom srčeku! Neka i dalje sve bude u najboljem redu.
I svima koje sam zaboravila malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo danas bili na punkciji, unatoč onoj cisti, dobili smo 3 stanice. Nije sjajno, ali je puno više nego što sam očekivala. Sad čekam utorak da vidim da li će i kada biti transfer.
ne znam clematis zasto si nasla na netu da si u predmenopauzu, po kojim si to gledala kriterijima, koje nalaze imas, kakav ti je FSH, AMH, LH, estradiol!? sta ti je rekao MPO strucnjak, da li ti je govorio ranije o tome?
Tvoja reakcija na stimulaciju jeste losija iako si isla s dosta velikom dozom, a vjerujem da ti je doktor dao vecu dozu jer ocekuje slabiju reakciju pa da dobije moguci maksimum....... s ovakvim estradiolom vjerujem da mozes racunati s 4-5 dobra folikula (sto ne znaci da ce biti i toliko jajnih stanica ali moze)................. drzim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strasna, sve znas, svjesna si svega....... meni ovo i dalje uopce ne izgleda dobro unatoc tome sto je iskljucena vanmaternicna, zao mi je sto to moram ovako napisati. Drzi se i nadam se da ce ti sljedeci pregled dati odgovore na tvoja pitanja!
svim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnicama pozdrav
a ja cu pocastiti rudnom kavei rakijce
![]()
Danas mi je 2dnt 3 dnevnih embrija. Ja se od trenutka kad je bio transfer ne osjecam svoja,samo mi se spava kao da sam popila 10 normabela. Jel se i vama tako puno spava...
Trebamo pjevat ko belan sto je tako lijepi suncan dan i ne zanemarivat se sa simptomima. Ja se nakon transfera osjecam kao da sam pijana hahahaha....evo izasla sam malo po centru gledat robicu ljetnu za malog jer je sve preratao samo da ne mislim na nista a ko pijana![]()
angel to je vjerojatno posljedica utrogestana, jos jace uspavljuju ako se piju, malo manje ako se koriste vaginalno.
kadauna biljezim se za jednu kratku!
dino super! ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Bubekica pijem 3*1 i ujutro jedan normabel i navecer tako sam i kad sam s malim ostala trudna. Ne mogu vjerovat da tako jako djeluje...
samo 3x1 oralno? obicno je 3x2, vaginalno, manje je nuspojava...zasto 2 normabela dnevno? pa nije ni cudo da ti ko pijana...
sry, nisam ulovila, u kojoj si klinici?
Ja sam rekla da sam trudna dok beta suprotno ne pokaze i bok :p
U ivf poliklinici. Pise prema potrebi normice pa ko ih sisa.a kad sam ostala trudna s malim isto sam tako i navecer crinone gel. Onda sam smanjila na jedan normabel. To je kao za opustanje misica vrata maternice.pa racunam nece skodit.bit cu sto opustenija![]()
![]()
![]()
cekaj - daj mi reci dozu progesterona - 3x1 utrogestani oralno + 1x1 crinone vaginalno?
mislim da ti toliko normabela ne treba, al ne bum se petljala![]()
Sad idem sopingirat pa se kasnije tipkam. Pa cu veceras napisat koje sam simptome imala kad sam trudna ostala mozda curama pomogne.samo sto je prosli put vraceno 2blastice