crvenkapica ne mozes ti nesto pokvariti, budi bez brige...
crvenkapica ne mozes ti nesto pokvariti, budi bez brige...
svim curkama puno ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje sto bolje
Da i ja prijavim, danas na aspiraciji smo od 3 folikula dobili 3 jajne stanice (doktor je faca) i u cet idem po svoje male mrvice![]()
Muma odlično!!!
Clematis bravo za jajčeka! ~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu!
Mumabravooo i jedna
za mrvicu da nam naraste u pravu veliku frajericu/frajera
Strašnai ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
odlično muma!! eto šta naprave te bete.
sad će i strašna sutra dokazati da su bete bezveze~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica ~~~~~~~~ to je sigurno implatacijsko
svima ~~~~~~ za sve
Mumacestitam!
Crvenkapice samo ti i dalje čuvaj mrvu još 8 mj ~~~~~~~~~~~~~~
Strašna ( što reć, kakvu posluku porati) želim ti jedno sretno čudo i dalje sam klasa optimist~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo da vas ispravim, moj UZV je danas....popodne...
Javim svakako...
muma,bravo!!!
strašna za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv!
crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da lakše izdržiš do bete!
clematis bravo,~~~~~~~~~~~~~~~~za dobar tulum u labu!!!
strašna ups,onda za danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,do neba i nazad!
clematis,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za superduper party u labu!nek se dečki & curke zaigraju!
Strašna,sviiiim srcem!!
crvenkapice,bravo za strpljenje,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
Drage trudilice zelim vam da sto prije mazite trbuscice...
Ne pisem ali vas citam i pratim redovno,ali danas sam morala napisat :
Strasna i ja molim i drzim fige za uzv.
Hej tikkijel ti možda razmišljaš o Pragu? Ja sam počela ozbiljnije razmišljati.... Nemoj se ljutiti što te tak pitam, ali imamo puno izgubljenih bitki.... a strah me svega. Pogotovo novog postupka
ja sam danas 5dnt i spavami se,jucer se dogodili ti grcevi i menstrualna bol,danas kao da imam temperaturu i bol u nogama i mišićima onako lagano. Isla sam mjerit temp i imam 37.3. Nadam se samo da se to mrve hvataju![]()
Hvala vam na čestitkama!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad! Nek kuca jedno sramežljivo srčeko!
clematis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najluđi party u labu!
I svima još hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na raspolaganje!
Strašna, ~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti sa uzv!
kao što sam i očekivala beta 0!!!
već sam unaprijed odtugovala onaj prokleti -, idemo dalje..
dogovor je prirodnjak sljedeći mjesec...
tako da borba ne prestaje!!!
muma, strašna, bubekica, angel_26, crvenkapica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
i ostalima naravno malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragi svi ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centru.
Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
Vidimo se!
A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
Muma!!!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo nestrpljivo!!!
Kameleon bas mi je zao... Drzat cemo fige za prirodnjak...
Muma poskocila bi za UZ al mi s moba ne dozvoljava pa cu ti samo reci jupiiiii
Kolektivne ~~~~~~~~~~~~ za sve sta kome treba...
I ja osjecam malo bol u misicima nogu i lagano po isenu temperaturu. Osim toga me cice bas poprilicno bole, al sve pripisujem utricima...
Muma, bravo!
Strasna, nestrpljivo cekamo super vijesti!
Poslalo mi ranije por.jer pisem na mobu...
Posljednje uređivanje od mima32 : 23.04.2013. at 18:19
Muma
Strašna ~~~~~~~~~~~~~ još malo da se nađe, za lijepe vijesti sa uzv-a!
Kameleon žao mi je, ali super što imate već plan za dalje. Držimza prirodnjak!
A ja od danas čuvam mog malog, hrabrog 7 - staničnog borcaBeta 10.05.
Drage moje, evo mene s relativno lošim vjestima. Zapravo- najbolje od nagoreg...
Situacija je takva da je UZV pokazao i dalje gestacijsku od 4 mm, kao i prije tjedan dana. Zakljucili smo da nije dobro, ali doktor je rekao da nebi to na kiretazu, nego da stanem s utricima i da cekam da prokrvarim. rekao je da to moze biti cak i mjesec dana, al da je to manje bolno i stresno nego kiretaza, a i osim toga kiretaza se uvijek stigne napravit. Tako da vjerujem njemu i tako neka bude. Pa cemo vidjet. Za dva dana ponavljem betu, dalje opet UZV itd.
I ono najbitnije...sve vi sto ste za mene navijale, vibrale i slicno..ne budite tuzne, jer nisam ni ja...bar ne jako. Tako je moralo biti. I s tim sam se lagano mirila od pocetka. Bolje sad nego kasnije. Pokusat cu se sad nakon svega opustit...i zivjet punim plucima...okrenut novu stranicu u zivotu...vjerovat u neko bolje sutra...
Hvala vam za sve...Sve vas volim i grlim...
Strasna, grlim...
Posljednje uređivanje od mima32 : 23.04.2013. at 18:35
strašna žao mi je
... uvijek dođe neko bolje sutra...
čuvaj se
Strasna bas mi je zao a nekako sam se nadala da ce bit dobro i jos uvjek se nadam jer sam veliki optimist.ali nemoj bit tuzna![]()
Nije trebao bit smajlic nego onaj sto grli...s moba sam pa sve poremeceno
[QUOTE=dino84;
A ja od danas čuvam mog malog, hrabrog 7 - staničnog borcaBeta 10.05.[/QUOTE]
Puno srece...
strašna grlim jako,jako,jako
sad sam se rastužila jako ali ajde barem ti imaš pozitivan stav i tako treba,svaka čast,drugi puta če biti bolje sigurno jer zaslužila si draga moja!
drži se,puse!
Strasna, pratim te od pocetka i bas sam se ponadala da ce se ipak sve dobro zavrsiti
Jako mi je zao sto sad niste uspjeli, ali ne gubi nadu sutra je novi dan i mora jednom zasjati sunce.
Drzi se![]()
strasna nadala sam se dobrom zavrsetku ali....
drzi se draga , grlim![]()
Danas 15 dpt beta 90,3 imali sanse????? od jucer osjetne mucnine i veca bol u (.)(.). Sta kazete???? Trbuh jos napiren. Meni su vracena 3 embrija 3.dan. Dr je rekao da su izvrsni.
crvekapice evo utorak je gotov jedan dan manje,kako si?jel te boli?
strasna zao mi je draga, ali kad je vec situacija kakva je koliko god bolno bilo bolje da ode samo odmah na pocetku nego da si dalje trgas zivce, sudbina je nemilosrdna ponekad, ostaje nam samo vjerovati da sve ima svoje razloge.. zelim ti da se brzo oporavis, jaka si ti i da krenes dalje s novom nadom![]()
Strašna![]()
Strašna... šta reći nakon sve ove agonije...?!Žao mi je! Grlim te i molim B da sve prođe čim prije! Bravo za stav!
Strašna nemam riječi... Skupi hrabrosti za novi pokušaj koji će vjerujem biti dobitan!!!
Kameleon grlim te...
Muma ~~~~~~~~~~čestitam sad samo hrabro dalje~~~~~~.....
Crvenkapice držim fige za petak~~~~~~
Angel čuvaj tu mrvicu još barem 9mj.... Sretno svima!!!!!
Strašna žao mi je, baš je trajala ta agonija, kvrapcu. Drži stav, odmori i u nove pobjede! Grlim te!
kameleon
ANGEL_26 sretno!
kameleon, strašna, grlim vas jako, žao mi je
muma, bravo![]()