crvenkapooooo
bubeksad sam skužila
Da i ja malo poskočimbar virtualno kad više nisam sposobna uživo
Sretno do samog kraja!
Crvenkapice cestitam
crvenkapice čestitam od srca!!!![]()
crvenkapo, čestitam! milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Crvenkapice, draga moja, presretna sam zbog tvoje bete!!! Želim ti ovaj puta savršeno zdravu i dosadnu trudnoću do kraja, koja će rezultirati zdravom i živom bebom/bebama!!!
ANGEL_26, i tebi čestitke na pozitivnom testu, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super betu!!!
Crvenkapicečestitam!
Angel 26 i tebi isto i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Crvenkapice, čestitke i sretno do krajaškolski i dosadno
![]()
Cestitke trudnicama nasim cure sretno dalje
Crvenkapice od sveg srca čestitam!!! Daj Bože svakoj od nas trudilica ovak lijepe bete!!!!!!
Odavno više čestitka ne vidjeh...evo i od mene, čestitam naša draga crvenkapice, da nam bude lijepa i okrugla narednih 8,5 mjeseci![]()
Crvenkapice čestitam! Neka bude školski i dosadno do kraja ~~~~~~~~
Angel ~~~~~~~~~ za betu!
Bubekšto reći... Uh, nije fer... Drži se
crvenkapice želim ti mirnu trudnoću do kraja i da![]()
Crvenkapice, čestitam i sretno za dalje!!!!
ajme, je li mi to Crvenkapica trudna?
sretno draga, sretno.....
Evo ja isla da cu betu izvadit i kazu prije ponedjeljka nalaz da nece bit gotov,ali su zato jutros 2 testa sa 2 crtice....hahaha
Čestitam angel trudna si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da pitam jel neka od vas žena pije ili je pila čaj od marulje i vrkute za vrijeme postupka???? Ja ga pijem dva tjedna i ne znam jel ga smijem piti za vrijeme punkcije,transfera ili čekanja bete??????
Nikakvi čajevi tog tipa se ne smiju piti u toku čitavog postupka![]()
jutro!evo kava čaj,nes
angel26![]()
moram još jednom poskočit za crvenkapicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo pozitive za sve!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muma kako si,imaš li mučnine?
anđelak bravo za crtice i sad na lov za betu!
Ja imam slobodan dan i ne zelim se dignuti iz kreveta... Pa cu si caj popiti kasnije..hvala zeljkice..
Angelcestitam! Nek bude lijepa troznamenkasta brojcica
A trudnice bi nas mogle malo i posipati prasinom kad je ovdje ovako pozitivno krenulo.
Puse svima i ~~~~~~~~~~~~~~~
angel čestitam! to je to! još nek beta bude velika
kika222 ja sam pila vrkutu do postupka, ali onda sam pročitala da nije dobra u trudnoći pa sam prestala
evo prašine nekoliko tona za sve ************************************************** * što prije trudnice bile!
ANGEL_26 čestitam ti od srca!!!
željkica nemam mučnina niti nekih drugim simptoma, samo mi se jutros nešto vrti kad se dignem, fali mi zraka, morala bi izaći malo van. Ti?
vatrice evo za tebe specijalne ***************************************** a nek se i druge posluže!
Crvenkapice, čestitam puno ~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću!
ANGEL_26, čestitam na plusu i držimza veliku i lijepu betu!
Svima ostalima![]()
MalaMa ma gdje si pročitala da vrkuta nije dobra u trudnoći ja svugdje čitala obrnuto da baš pomaže kod raznih problema
Crvenkapice cestitam na prekrasnoj beti i ~~~~~~~~ za mirnu trudnocu i najljepsi susret
Angel26 ~~~~~~~ za jednu prekrasnu betu nakon plusica
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~ za uspjesne postupke,prekrasne bete kuckajuca srca i mirne trudnoce do kraja
evo prašine ************************************************** *************************** pa se poslužite i šta prije je i vi djelile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muma ništa,u početku mi je sve smetalo baš sam imala mučnine,zadnjih deset dana ništa,najedanput stalo.
angel cestitam na + bravo
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pitanje , smije li se u trudnoci uzimati d-manoza ?
Kika222 ja sam pila vrkutu, ali do postupka, i ona je odlična za zadebljanje endometrija (a meni je endometrij stvarno dobar u svakom postupku), nemoj piti kada kreneš u postupak ili si u njemu, sigurnije je tako. Inače vrkuta je jakooooooo dobra za sve "ženske" stvari, tko ima bilo kakve ginekološke probleme, a za endometrij posebno. A Mali Mimi nije dobra u trudnoći i to svugdje piše, ako proguglaš malo o njoj na internetu jer može "očistit" plod, zna se točno koji čajevi se u trudnoći mogu piti (malina, KOPRIVA, rooinbos čaj, kamilica umjereno, možda još neki, ali ti sigurno mogu). A što se KOPRIVE tiče, ona je čak i preporučljiva u trudnći jer pomaže prokrvavljenosti pa tako i maternice i piše da smiruje i masira maternicu. Ja sam čak popila iza punkcije, a prije trransfera 2 dana po čašu koprive upravo da mi malo prije trans. "smiri" maternicu, računam neće ništa biti od 2 šalice...
Angel26 čestitam na plusićima i da u poned bude jedna velikaaaaa beta
Joj kolilo plusića ovdje zadnje vrijeme....da barem i ja to doživim za nekih 10-tak dana![]()
Matty569 kako si mi ti danas, ima li kakvih simptoma??? Evo ti malo zabaveda izdržiš do ponediljka!!!!
http://www.alternativa-za-vas.com/in...article/vrkuta
Evo uguglala sam jednu od mnogih i kao i ranije nailazim samo na to da pomaže i štiti od spontanih pobačaja.
Jedna poznata travarica iz Bosne je mojoj prijateljici preporučila upravo taj čaj kad je počela krvariti u 1. tromj. zbog hematoma i rodila je zdravu bebu iako je imala i puno drugih problema.
Ja sam je pila od samog početka i nikakvih problema nisam imala do sad s trudnoćom pa eto stvarno ne znam
[QUOTE
pitanje , smije li se u trudnoci uzimati d-manoza ?[/QUOTE]
Je li to onaj šećer protiv e.coli? A što piše na kutiji?
da protiv e.coli , nema kutije ova je od kala iz usa dobila
Hvala vam na savjetima, zasad ću onda prestati piti te čajeve, barem do bete... Inače mi je endometrij već 7dc 12mm tak da ne pijem radi tog, već se hvatam za bilo što samo da ostanem trudna!!!!