Angel26, nek je sritno i veselo do kraja.čestitam![]()
Angel26, nek je sritno i veselo do kraja.čestitam![]()
Muma cestitke na srcekuskolski i dalje
Bubekica
ja i dalje tebe cekam da znas.. Vatra u kojoj si fazi draga??? Moja menga kasni unatoc duphicima... u petak ako ne dodje moram kod dr... valjda ju previse iscekujem pa sam ju odgodila..
Bubekica žao mi je
Angel26 , Crvenkapica77
Kika222 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju punkciju
Mumaza srčeko
mi u subotu na transfer
Hvala Vatra86! Više vjerujem u svih vas, al kad je riječ o meni...Uf! Neznam uopće zašto sam se ufurala bit će, valjda zato jer mi je prvi IVF nakon 4 inseminacije, pa mi se to činilo sigurnije, kao veće su šanse... Inače pokušavamo od 05.12.2009., čim smo se vratili s pira...
A sad vraćen 5-stanični embrij, mali da ne može bit manji, ali sladak ko šećer! Pa sad kako niš više ne osjećam, osim neku nervozu od svega...
Prvi put sam dobila sličicu malu...pa eto tako!
Al dosta, sad ćemo mi rasturit, sve ćemo bit uskoroooooo TRUDNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Za svih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~![]()
Frcka sta to je prirodni ivf?
Jejja to je to, kad treba doci, nikako da dodje a kad ne treba jos dodje i ranije.. Ja ocekujem M tek oko 10.5. Tako da samo cekam..![]()
Da, 1.prirodni ivf, štoperica, punkcija, jedna stanica, 3.dan transfer 5-stanični embrij i od tad utrići 3x2!
I čekanjeeeeeee!!!
Betu nikad nisam dočekala jer bi koristila testić koji prije... I sad ću negdje u petak, subotu!![]()
Vatra sta ne kreces ti s 21dc ovog ciklusa? sam ja pobrkala?
Frcka dobro je dok su ti js nasli. Ja sve vise vjerujem da nesto samnom ne stima kako nije bilo js dva puta za redom.
A i ja nebi izdrzala bez testa do bete tako da ~~~~~~~~~~~ za plus
Ma slijedeceg ciklusa.. Cekam M pa idem na kontrolni uzv 10 dc je li cista otisla ili je jos koja dosla..a onda ako je sve ok idem u dugi protokol 21 dc. Znaci za nekih mjesec dana.. Do onda sam u postupku cekanja.
![]()
![]()
nu, znala sam ja da mi je memorija slabati postupci cekanja su najgori
svakih sat vremena tog cekanja sam na wc-u i provirujem jel ima sta novog...
Evo i mene s moga FET-a, vračene dvije odlične blastice,kaze biolog jedna čak ekspandirana( iako ne znam što znači) i evo po 8- mi put sam čekalica bete....idemo polako iz dana u dan.......
corina prilikom smrzavanja se embriji skupe, a onda im kad ih odmrznu treba neko vrijeme da se rasire. to sto je ekspandirana znaci da izgleda kao da nije nikad bila smrznuta, tj. skupljena.
~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica
jejja, vatra, hrki, muma![]()
muma da i tu poskočim za malo srce
bubekice
meni danas stigao nalaza urina i moram napravit urinokulturu (nikad dosadno) ,moram dat prvu jutarnju mokraću a ja stavljam utriće jel to smeta?zab pitat dr.
bubekica,ideš u kolovozu na pregled? znači neće cijeli mjesec biti na go?
angel, čestitam!!
Vatra 86, istina i mene je to razveselilo jer sam prvi put i saznala dali šta ima u folikulu, ko zna hoće li bit šta sljedeći put! Nadam se da da! I tebi i svima pa da postanu velike ljepe bebice!![]()
tina_julija kaze dok da se vracaju iza 15.8. nesto se pricalo da ove godine nece na kolektivni, al to treba jos istrazit, rano je jos.
svaka informacija zlata vrijedi... zvat ću dr 7 mjesec da bacimo novi dogovor..tko zna možda ćemo se opet druškati...
![]()
Zeljkice piski prije utrica kod kuce u sterilnu posudu koju kupis u apoteci i odnesi im..
Frcka kod tebe slijedeceg puta nece biti jer si vec trudna a kod mene valjda nesto bude pod stimulacijom. Ma ne zamaram se previse jer moram do postupka dobit koju kilu jer me kopka da moja mrsavost ima veliku ulogu u tome.
Corina ~~~~~~~~~~~~~~ da nam ostanes T
Vatra iz tvojih usta...hihi! Ma bojim se da sam oduvjek željela neskormno blizance da ću na kraju dogurat do stimuliranih! Uf!!! Jedino što sam uspjela pijući sve silne vitamine od svojih papir noktiju dobit prave čvrste nokte!!! (Naravno uz smiješni dm proizvod 8x1). Možda bi i to mogla počet bit da se zaljepi i mrvica unutra!Koja glupost od mene!
Bit će tebi uskoro, proljećeeeeee je!!!![]()
vatra 86 da stvarno toga se nisam sjetila,ah s menom uvik neke komedije,ali ja po noći idem bar 2 puta na wc,koliko bi trebala trpit između dva mokrenja?ako me razumiš šta oću reć
Posljednje uređivanje od željkica : 29.04.2013. at 19:33
Ma probaj izdrzati barem 2-3 sata..i bitno da se operes prije pustis prvi mlaz u skoljku a drugi u casicu.. Valjda sam ok objasnila
Angel26, Muma bravo! Čestitam!
Bubekice grlim....
Ostalima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~
cure, čestitam!
Strašna, kako si? Vidim da je neobična beta opet porasla u dva dana, što kaže doktor, kako se ti osjećaš?
Baš sam danas vadila betu..i od četvrtka je opet porasla..tako da je sad na 5 tisuća i nešto... Danas sam bila na UZV i dalje samo GV, jednako mala...oko nje se pojavljuju hematomčići, pa se doktor nada da bi uskoro mogla prokrvarit. Nemam nikakvih bolova i dalje. Osim trudničkih simptoma. I to je to..opet cekam UZV za tjedan dana i nadam se da ce krenut krvarenje. Ako ništa završit ću na kiretaži-iako doktor kaže da se ona uvijek može napravit. Pogotovo kad je tako malo (4-5mm).
Strasna, saljem veliki zagrljaj! Kako mi je kolegica danas rekla, bog nam na ledja stavlja onoliko koliko mozemo izdrzati! Mozemo mi sve izdrzat i uspjet cemo u svemu, a pogotovo u najvecem cilju!![]()
Strašna draga
nije me bilo pa nisam u toku, da ne bih nekoga preskočila svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~
Redovito vas pratim i čitam, ali sam se tek nedavno registrirala pa vidim da moram povećati broj postova da bi se oni objavljivali odmah, a ne tek nakon provjere administratora.
Da ne nabrajam poimence, budući da vi mene još ne poznajete, idemo ovako:
- čestitke svima na plusićima, lijepim betama, krasnim js i svemu ostalom što zaslužuje čestitke
- sretno svima u kojoj god fazi bile
- veliki hug svima kojima je potreban
Ja ovih dana čekam m pa u akciju
Naravno, ne administrator, nego moderator.
Anyway, još jednom, svima šaljem puno dobrih vibri
o Boze strasna pa hocel tome vise kraj , mogu misliti kako te je ovo dotuklo![]()
strašna svaka čast na hrabrosti, ja bi na tvom mjestu vec laganini pukla, sorri na izrazu ali ne znam kaj da velim. muma bravo za srceko!
Strašna slažem se s tobom, ono što te ne ubije, ojača te....doći će i tvojih 5 min, kao i od nas ostalih!!!
Joj Strašna koliko ta agonija kod tebe traje, drži se..
Šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine![]()
Strašna -Želim ti da se sve riješi samo od sebe...
Bubek - ~~~~~~~~~~~~~~~~ za rujan!!
Muma, Angel, Crvenkapica - svaka čast!!! Čestitam!!!!!!!!!!!
Pozzz....Et 2 dan 2stanicnog emb., prirodnjak...pa sad cekanje...dosadjujem se u bolnickom krevetu jos pola sata...
Evo me s punkcije, bilo je koma!!! Jajnici su mi jako tvrdi i dr.T veli da su jako loši,ko da sam bila već na 10 punkcija, a ovo mi je tek četvrta...Na lijevom jajniku ništa a desni 3js.... U čet zovem gore... Hvala vam žene za svu ovu trudničku prašinu, stvarno mi treba!!!!!! Sretno svima!!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
ivana83, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (4)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
Vanesa, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
piki, VV, FET (nakon 3xIVF) 30.04.
mima32, SD, 1. IVF 30.04.
mssnoopy1204 30.04.
vedre, Cito, IVF (nakon 1xAIH, 6xIVF)
matty569 02.05.
Frćka, KBC Ri, 1. IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH)
dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET) 10.05.
clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF) 10.05.
mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI) 10.05.
sara10, Cito, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
leeloo77, PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET)
MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET) 10.05.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF); kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); lberc, SD, IVF ( nakon 5XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); orhideja., VV, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI); roan, Ri, AIH (nakon 2xAIH); doanna, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH)
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
tonkica, Petrova, 1.IVF; una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, linalena, ljubi, Loly, Lotta81, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy