Stranica 90 od 155 PrviPrvi ... 40808889909192100140 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,451 do 4,500 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

milion ~~~~~~~~~~~~~~~~šaljem mojoj mostarki86 da na našoj zajedničkoj kavici bude trudnica.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jejja sretno draga s pikanjem i neka bude uspjesno

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    jejja ~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje!
    muma konacno imas ticker!
    Tko će drugi ako ne bubekica...sve vidiš Ohrabrila sam se.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jejja nek ti ovo bude zadnje pikanje ~~~~~~~~~~~~~

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    milion ~~~~~~~~~~~~~~~~šaljem mojoj mostarki86 da na našoj zajedničkoj kavici bude trudnica.
    kakva se to kavica planira bez mene??? koke moje drage šaljem vam kolektivne vibre. Ne tipkam puno ali kad god stignem čitam da sam u toku.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

hvala cure na podrsci,da nisam bas ni previse ulagala nade u prvi put,ali oped me razocaralo i rastuzilo to je jace od mene...nema veze brzo krecem ispocetka sutra zovem dr da vidimo kada cemo ponoviti ali sigurno krecemo poslje ljeta u nove pobjede..hvala jos jednom cure divne ste

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    kakva se to kavica planira bez mene??? koke moje drage šaljem vam kolektivne vibre. Ne tipkam puno ali kad god stignem čitam da sam u toku.
    hehe, nadam se draga moja Rozalija, ali mi je pijemo kako god, doduše, bila bi slađa...
    Sonja, ljubice moja draga...taman je dogovorimo kada vi budete u prolazu da je pijemo skupa

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bok ljepotice,
    Kao prvo svima zelim ooooogrooomnee bete, bezbolne punkcije i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~ svima.
    Ovaj ciklus sam bila u prirodnjaku i zavrsio je neslavno. Folikul je stao sa rastom, dosao je do 15.4, jadni estradiol 342.7 (360-2200), endic 6.3
    Dog sam se s dr da cu na fm kod prof. Vrcic jer me on mogao primiti rano zbog mog posla i mogu vam reci da je predivan, njezan i sve najbolje o njemu. Danas mi je rekao tako suosjecajno da bi on prekinuo postupak i da iduci put probamo s blagom stimulacijom. Ovaj postupak mi se nece racunati makar su mi vadili i estradiol.
    U pon idem na novi dogovor sa svojom dr.
    Cula sam razne komentare o petrovoj al eto, do sad sto sam obavljala, imam samo rijeci pohvale (malo sam OT al sam se morala ispuhati)
    Sad odoh u shopping

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobro jutro svima.

Nije me bilo jučer, pa sretan rođendan sa zakašnjenjem.
    Veličanstvenoj sedmorki ~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeelike bete.
    Svima ostalima također šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~

Da vam malo olakšam dušu jer vi to najbolje razumijete.
    Vadila sam u utorak betu i bila je 9,66 (11dnt), al dr. nije ništa otpisao s obzirom na nisku betu nego rekao da je sutra ponavljam pa ako bude 20-30 bit će super. Al treba dočekat sutra. Prije bete sam radila clearblue test te one s interneta koji su osjetljivi na 10 mIU/ml i svi su bili negativni. Mislila sam super, ako će beta rast pokazat će na ovima s interneta i tako ja ko luđak ih radim i stalno negativni. Znam da to nije pametno, al ne mogu si pomoć, neizvjesnost me ubija... I danas dva dana nakon bete napravim opet taj test s prvim jutarnjim i negativan. I kopka me da možda ne valjaju. Kupila sam u ljekarni ClearBlue i IntimPlus, prvi rađen s trećim urinom, a drugi s drugim i oba daju pozitivan rezultat. Doduše druga crta se jedva vidi, izgleda ko sjena, al se vidi, zato sam i radila dva jer nisam vjerovala vlastitim očima. I sad si nešto razmišljam da oni jesu isto turbo osjetljivi al mislim da ne bi detektirali betu od cca 10 ako ona nije narasla. Uglavnom, sutra ću bit pametnija nakon vađenja bete, al morala sam se nekom izjadat tko me razumije i podijelit svoje muke i neizvjesnost...

Sorry na dugačkom postu

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mima draga, razumijem te i stvarno se nadam da će ti beta biti barem oko stotke, da budeš koliko toliko mirna!!!! Ma bit će to super!!!!!
    Ja sutra idem na transfer.... Sretno svim betočekalicama i pikalicama!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mima32 iskreno se nadam da je to kod tebe T. Beta je bila mala, ali ipak nije 0, a zadnja 2 testića su ti pokazala +, možda to kod tebe ide polako, ali sigurno prema naprijed. Držim ti za sutra i od srca ti želim da je to to!!!!!

Kika222 sretno sutra na transferu!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

draga kao prvo sretno sretno s betom sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ali moras znati da poz. test moze pokazat i biokemijsku pogotovo sto imas tako malu betu
    ja ti zelim cudo od srca

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala, cure. Sve znam, al eto ne mogu bez testova, istraživanja interneta i živciranja... Nestrpljivo čekam sutra. Da bar znam na čemu sam, ako je negativno da se više ne nadam, ako je ok da se radujem, al neizvjesnost me ubija...

Kika222 sretno na transferu!!!
    Posljednje uređivanje od mima32 : 02.05.2013. at 11:00

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ljubilice,žao mi je zbog neslavnog ciklusa... i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i makar mala stimulacija podigne i folikule i endič!
    jejja,tonkica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupak,neka bude uspješan!
    mssnoopy1204,piki
    mima32 za sutrašnju betu!Nadam se da je narasla baš kako treba.
    kika22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer,neka prođe mirno a rezultira pozitivnim testičem i lijepom beticom!
    Big kiss svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

mima32draga moja budi spremna na sve , ja sam isto imala biokemijsku a test mi je bio+( a intim plus pokazuje betu veću od25) a tebi želim svu sreću!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala. Ma nekako i mislim da je biokemijska, jer je prva beta bila baš mala. Al nada umire zadnja, a sad samo želim znat na čemu sam jer me neizvjesnost dotuče.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage cure, ja pišem postove ali se ne objavljuju jer sam očito još uvijek nova, pa ne znam što gdje napišem. Čekam betu... i jako sam nervozna ali ni blizu koliko MM. kako se VM nose sa čekanjem bete? Meni je vađenje u ponedjeljak, ali evo ne znam kako i što -- imam sve moguće simptome, koji su identični PMSu i probadanje u jajnicima, čak i neku mučninu u želucu...
    sretno svima, i puno mira želim...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mima ~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi
    Kika sretno!
    Ljubi eto ti ga na...pa sta je to? Bas me ljute ti prirodni postupci.. Mozda i meni nesto ne stima s estrogenom..super je to da ti ga nisu racunali i da ce ta stimulacija ipak biti uspjesnija..saljem ti hug!
    Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta trebatw

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kadauna, (ja sam si natočila mentola da si danas nazdravim,ti biraj kaj ti paše od sve te žeste,maksuzije)

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja ću jednu maksuziju!
    kad već u RL pijem šumeći bućkuriš od kalcija :\

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

[QUOTE=žužy;2403150]Ljubilice,žao mi je zbog neslavnog ciklusa... i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i makar mala stimulacija podigne i folikule i endič!
    jejja,tonkica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupak,neka bude uspješan!
    mssnoopy1204,piki
    mima32 za sutrašnju betu!Nadam se da je narasla baš kako treba.
    kika22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer,neka prođe mirno a rezultira pozitivnim testičem i lijepom beticom!
    X

Svima koje sam preskočila šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja sam od danas pikalica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sandra,to kokaa .Joj želim ti sreću od sveg srca
    Argente, (čitaj-loza) Evo ja upravo eksnula mentola s šogijem,on je na brendiju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sandra1971

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sandra bravo ~~~~~~~~~~~ za puno j.s i još veču betu ~~~~~~~

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

pa tu se pije,pa dajte i meni malo nešto bezalkoholno!

sandra ~~~~~~~~~~~ za puno jajnih stanica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo i za sve ostale i naravno

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Željkice,evo tebi jedan alko-free

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

O cure moje, hvala na dobrim željama, ali bojim se da očekujete previše od mene u ovom zadnjem postupku
    ma što bude - bit će!!! Iznenadio me, jer je rekao da ćemo s klomifenima... kad ono - menopuri

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Drage cure svima šaljem najpozitivbije vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!
    Evo upravo dok čitam vaše postove, na Radio Suncu svira prekrasna pjesma od Olivera "Novi život se rađa", predivna pjesma i dao Bog da sve mi to doživimo koje još nismo

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sandra pa to je super,držim fige da ovaj zadnji bude uspješan!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    žužy živjeli sto godina!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima pa se poslužite drage moje!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, ja pišem postove ali se ne objavljuju jer sam očito još uvijek nova, pa ne znam što gdje napišem. Čekam betu... i jako sam nervozna ali ni blizu koliko MM. kako se VM nose sa čekanjem bete? Meni je vađenje u ponedjeljak, ali evo ne znam kako i što -- imam sve moguće simptome, koji su identični PMSu i probadanje u jajnicima, čak i neku mučninu u želucu...
    sretno svima, i puno mira želim...
    veliku betu ti želim u ponedjeljak!!!Moj M je presretan od kad sam na forumu jer ne davim njega, čak se tučemo oko laptopa, pa sad pišem dok nije došao!
    Prvih par postova ti se objavljuju s vremenom, a onda budu odmah čim napišeš, tako je bilo meni prvi dan!
    Za betuuuuu ~~~~~~~~~~~~~~~~~

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ruthy za veliku betu u ponedjeljak

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Ma nekako i mislim da je biokemijska, jer je prva beta bila baš mala. Al nada umire zadnja, a sad samo želim znat na čemu sam jer me neizvjesnost dotuče.
    Veliku betu ti želim od srca! Bit će dobro, sigurno! Za betuuuu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sandra1971 najveće fige od mene!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Frćka hvala ti
    Ruthy za betu!!!
    tina29/30 tebi i bebaću šaljem
    žužy za srijedu da dogovorite sve pa da kreneš Muminim i Tininim stopama
    Muma trudnice ~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sandra ~~~~~~~~~~~~~~
    Ruthy ~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sandra sretno s pikanjem i da bude ovaj put uspjesno.
    Ruthy navijam za veliku betu, sretno

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala cure Frćka, Sara, Tonkica, Vatra, Sandra, ma svima , javim rezultate, i nadam se da će biti veselja iako mi ovaj PMSosjećaj ne da mira... ali ne dam se,

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure Frćka, Sara, Tonkica, Vatra, Sandra, ma svima , javim rezultate, i nadam se da će biti veselja iako mi ovaj PMSosjećaj ne da mira... ali ne dam se,
    Evo hvatam te okolo! PMS osjećaj je dobar, pisale trudnice, da je sve to tako slično, da vibramo za ponedjeljak!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drž se i zabavi se s nečim do bete.!!!

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sandra1971, želim ti puno sreće!
    ostalim curama isto tako puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Haha, ma da - hvatamo se - dobila info da mogu ići i u subotu vadit... pa mislim da i budem, ako ima išta, bar mrvicu - pokazat će

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Moram MM-u dat laptop! Uf! Sad ću ja njemu dat...Slatka noć svimaaa!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

amazonka draga, hvala ti... trebat će mi ovaj puta i više od sreće

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Laku noć dobra vilo

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    bok ljepotice,
    Dog sam se s dr da cu na fm kod prof. Vrcic jer me on mogao primiti rano zbog mog posla i mogu vam reci da je predivan, njezan i sve najbolje o njemu. Danas mi je rekao tako suosjecajno da bi on prekinuo postupak i da iduci put probamo s blagom stimulacijom. Ovaj postupak mi se nece racunati makar su mi vadili i estradiol.
    Pa ništa drugo mu nije ni preostalo nego konstatirati da od postupka ništa jer ti je folikul prestao rasti. To je jedno, a drugo je da ti se to niti ne može računati u prirodni postupak jer nisi došla do punkcije (nisam ni ja to znala pa su me prosvijetlili). Folikulometrije se rade i kod ciljanih odnosa, a kontrola estradiola u prirodnom postupku je po meni nepotrebna.
    Toliko za sada i neka romansa ostane nepomućena.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Konfuzija, nisam ni mislila da je dr otkrio toplu vodu rekavsi mi da ce se postupak prekinuti zbog prestanka rasta folikula nego njegov pristup pacijentu koji mnogim lijecnicima nedostaje.
    Meni je to bitno. Radi toga sam to naglasila. Osjecam se glupo kad opcenito bilo koji lijecnik mrmlja sebi u bradu. Ja zelim da mi se objasni zasto se nesto dogadja (naravno ako je to moguce).
    Sad da li je potrebna kontrola estradiola ili ne, ja se u to ne mjesam jer nisam lijecnik, nemam pojma
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma ja sam citala da estradiol utjece na sazrijevanje j.s. I ako ga je premalo znaci da ce ciklus biti vjerojatni anovulatoran, zato ja mislim da je taj estradiol kod mene nizak u vrijeme O i da zato 2x nije bilo j.s. Ali to je moja pretpostavka. Nazalost ne vade u svim klinikama. Ali na dr.BUBI ce me sigurno ispraviti ako grijesim. Bubi??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nisam sigurna oko kauzaliteta estradiol-oocita... ja bih prije rekla da je nizak estradiol posljedica anovulacije nego uzrok.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo, s wiki...
    In the female, estradiol acts as a growth hormone for tissue of the reproductive organs, supporting the lining of the vagina, the cervical glands, the endometrium, and the lining of the fallopian tubes. It enhances growth of the myometrium. Estradiol appears necessary to maintain oocytes in the ovary. During the menstrual cycle, estradiol produced by the growing follicle triggers, via a positive feedback system, the hypothalamic-pituitary events that lead to the luteinizing hormone surge, inducing ovulation. In the luteal phase, estradiol, in conjunction with progesterone, prepares the endometrium for implantation. During pregnancy, estradiol increases due to placental production. In baboons, blocking of estrogen production leads to pregnancy loss, suggesting estradiol has a role in the maintenance of pregnancy. Research is investigating the role of estrogens in the process of initiation of labor. Actions of estradiol are required before prior exposure of progesterone in the luteal phase.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jutro!
    Poslužujem mirisnu kavicu

Mima, čekamo tvoju betu ~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Javim rezultate. Bit ce popodne... A dotad ne znam kako da ubijem vrijeme

Pravila pisanja postova