Joj, to je baš čudno, to kako ti zapravo taj mali podatak može promijeniti život, to je zbilja čudno... ja ne znam što ću od čekanja, zato visim na forumu umjesto da radim...
Mima, bit će sve lijepo i dobro - samo glavu gore!
Joj, to je baš čudno, to kako ti zapravo taj mali podatak može promijeniti život, to je zbilja čudno... ja ne znam što ću od čekanja, zato visim na forumu umjesto da radim...
Mima, bit će sve lijepo i dobro - samo glavu gore!
Mima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku i lijepu betu!
Mima,da je beta narasla i da sve krene dobro nadalje.
mima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000!
Hvala cure! Polako se spremam po rezultate. Malo prerano, al ne mogu više čekat.![]()
Mima, za betuuuu!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~![]()
Mima da bude bar sa 3 znamenke
Posljednje uređivanje od Ruthy : 03.05.2013. at 10:49
svim čekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam od danas pikalicai nadam se da je ovo zadnji postupak!!
kiki30 bravonaravno da nam je zadnji!!!!!! Uskoro ćemo biti trudne
![]()
Cure drage jucer sam si dala prvi gonal f u trbuh pa sad vidim da mi je jos modro, jel to tako treba biti?
Beta 14,67, ocekivano al svejedno razocaravajuceSad bar znam na cemu sam pa mozemo planirat dalje
tonkica ja bih od svakog gonala imala malu modricu, cca pol cm promjera, mislim da je to normalno.
mimaslican scenarij sam imala sa svojom biokemijskom, 6dpt 5dnevnog embrija 6.59, 4 dana kasnije 22.7, 3 dana kasnije beta pala na 5.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnje planove....
Mima
Tonkice, to ti je normalno, jer nekad pogodiš kapilaricu.
Kiki30, ~~~~~~~~~ neka bude sretan i plodan postupak! Gdje ćeš ga odraditi? Opet kbc Rijeka?
Mima draga, nema predaje
mima,stvarno mi je žao..znam kak se osjećaš,ja čak nisam nikad ni biokemijsku imala
mima zao mi je.....ali kazu , biokemijska koliko god te rastuzi - ipak je korak blize trudnoci
ja sam je imala prije prve trudnoce ( nemam je u potpisu bila je oko 7 ,inace uvijek cista 0 )....nazalaost ne bude svakom tako ali nekako ti daje nadu , drz se![]()
Mima32 zao mi je...veliki zagrljaj saljem i dalje u nove pobjede...
Svim ostalim curama sretno....
Cure divne ste! Hvala vam.
Uglavnom docekala ja i dr. Kaze da na osnovu ovoga ne moze nista rec, da smo u siboj zoni i jos se ne zna jel dobro il lose. Betu ponavljam u ponedjeljak...
Mima32 sad ne znam dal da ti kažem žao mi je ako postoji još šansa!!! Koji ti je ono danas dnt i da li nastavljaš sa utrićima??
svaka beta se mora ispratiti u pad, koliko god malena bila. dok beta ne padne, ne moze se sa sigurnoscu reci da je rijec o biokemijskoj. zbog ovakvih situacija klinike i inzistiraju na kasnijem vadjenju prvog nalaza.
za cudno, bilo je slucajeva!
14dnt, pitala samo dal sam dobila mengu, nije spominjala promjenu terapije...
Mima32 iskreno ti držimda sve bude pozitivno na kraju!!! Svašta se dešava i sve je moguće, nemoj onda prekidat sa terapijom kad ti dr. nije ništa rekla!!!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
ivana83, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (4)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI
Vanesa, VV, FET
Čekalice bete~~~~~~~~~~
mima32, SD, 1. IVF 30.04.
matty569 02.05.
Ruthy, SD, 1. IVF 06.05.
Frćka, KBC Ri, 1. IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH) 10.05.
dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET) 10.05.
clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF) 10.05.
mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI) 10.05.
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
sara10, Cito, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET) 10.05.
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF) 10.05.
MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET) 10.05.
zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
leeloo77, PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) 15.05.
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF) 22.05.
kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
lberc, SD, IVF ( nakon 5XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
orhideja., VV, 1.IVF; tonkica, Petrova, 1.IVF; jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
roan, Ri, AIH (nakon 2xAIH); doanna, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH)
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, linalena, ljubi, Loly, Lotta81, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
Mislim da se naša mrvica ipak počela opraštat, taman sam došla doma i ima svježe krvi... Bit će da stiže vještica unatoč utrićima
Mima32 valjda je bilo oću/neću kod tebe, al mrvica odustala...žao mi je iskreno![]()
A prirodna selekcija, očito nam mrvica nije bila suđena ovaj put. Al ako već s njom nešto nije bilo u redu bolje da je odustala prije nego kasnije![]()
Corina ~~~~~~~~~~~ da se dogodi čudo na Gospu Arbanašku!
Pusa!
Nego mozda nekome pomogne, clearblue compact i intimplus su meni bilo pozitivni s betom iznad 10, pa nek imamo i taj podatak (iako mislim da su oni sluzbeno 25, al vecina tih testica je osjetljivije od onog sto pise navodno)
Mima,draga žao mi je jako...
Bubek,fala za listicu..mada mi je malo bed vidjeti svoje ime na dnu svega,a dignut ću se valjda i ja jednom gore!
cure molim vaša iskustva: danas mi je 43 dana od prošle M ( bila mi je biokemijska trudnoća) i od tada nisam dobila M pa me zanima nakon koliko bi vama koje ste to prošle dolazila M, inače su mi ciklusi 28-30 dana???????!!!!!!!!!!
Mima zao mi je.
Žužy sljedeci postupak je tvoj dobitan brzo će doći tvoj dan
E vrime leti ka ludo ja nemogu vjerovati da sam u postupku sve mi je nestvarno ka da je jucer bija 12 mjesec kad sam se upisala
mima, jako mi je žao
Kiki30, draga moja, šaljem ti milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je ovo zadnji postupak, da sljedeći tek bude FET kada ćete ići po bracu ili seku!!!![]()
Jutro cure
mima zao mi je jako ali kako kazes ak nije ok bolje odmah nego kasnije,glavno da se uspije zakacit slj put ostaje do kraja..
mene mozete skinut sa liste,beta 0 m vec prosla , sad cu sredit za 9 mj novi postupak,bacit se u planove za ljetovanje itd brzo ce to
Žao mi je matty!Baš gledam listu čekalica za 4.mjesec, kako ide redom...ako je i kod ruthy konačna beta od danas...sljedeća po redu sam ja, a izvadit ću u ponedjeljak i ne nadam se previše jer ni ne osjećam ništa! Nadam se onda bar da će se negativni trend s liste zaustavit na meni!
Frćka to sam ti ja upravo napisala tamo!! Da ti moraš prekinut ovaj negativan niz i biti slijedeća koja objavljuje +!!
Ma ja sam mislila nakon mene, znam ja već šta će bit, pa znala bi da sam T! Al bar nakon mene da krenu +++++++++++++!![]()
evo ET obavljen, sad čekamo 17.5. i nadamo se najboljem, za sve vas hrpa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što vam treba