hvala drage moje od srca hvala![]()
corina bravo sad dalje skolski! Skicnula i na VV podforum m vidjela da imamo i trojke- vanesa bravo i za tebe i svako dobro do kraja!
corina,vanesa čestitam i sretno do kraja!
Corina prekrasno, cestitam i saljem ~~~~~~~ za prekrasnu skolsku trudnocu!
Vanesini trigemini su obiljezeni na listi!
Jejja super!
CorinaII čestitke i od mene!
Orhideja kad vadiš betu (26.05. je nedjelja)? Ja vadim dan ranije, pa sam zato primjetila.
Čestitkeeeeee!!! Napokon krenulo!!! Koja beturina Corinaaa!Clematis Jupiiii! Kiki, Jejla, dobar tulum je sad u labu!![]()
corina čestitam od srca!
vanesa također čestitke!
jejja ma bravo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
puse!
Corina super beta!
Ostalim cekalicama bete ~~~~~~~~~~
Za tulume u labu ~~~~~~~~~~~
Evo na brzinu samo javljam da ipak idem u kratki protokol u 6 mj.
Pozz svima!
Ajde da nastane sad val pozitivnih vjesti ~~~~~~~~~~
Corina da ti i ovdje čestitam, BRAVO
Clematis odlično je to kod tebe, vjerovala sam u tvoj pozitivan ishod od kad si prvu betu objavila
Kiki30, tonkica i jejja dobile ste odličena broj js-a!!! Držimza odličan tulum u labu, neka se oplode i prilijepe
Ovaj tjedan je baš lijepo započeo!!!
Corina bravooooo, čestitam od srca na prekrasnoj beti
~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću
Pitanje...jel ima netko iskustva s stimulacijom Puregonom? Odg moze i na pp. Hvala!![]()
I mene zanima, ako me slučajno dočeka ta kombinacija u VG u jesen :/ ...
Vatra i želimo bebu ja sam sad u zadnjem stimuliranom imala iskustva sa Puregonom. Uglavnom dobro sam reagirala, dobila 8 JS, 5 odličnih embrija od kojih su tri nažalost otišlaa u ova dva što me čekaju se uzdam svim srcem. Uglavnom ja sam bila zadovoljna da Puregonom. Prije toga u drugom mom stimuliranom postupku sam koristila Menopure+Cetrotide i dobila isto 8 JS, ali su bili dvodnevni, a ovi zadnji trodnevni osmostanični..Možda to nema veze sa stimulacijom, al eto moje iskustvo...
Hvala sara! Nadam se samo da ce mi naci koju js.toga me jedino strah.
Ma hoće Vatra, samo imaj vjere i nade! A kada ti krećeš u postupak?
Corina baš mi je drago zbog vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Sara- cekam slijedecu M, tj. Pocetkom 6 mj.
Curee kuham kavu, caj, nes, tocim kratke, duge.. Dobro jutro!
Evo svima ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepsi pocetak dana.
ja sam u zadnjem postupku koristila puregon i dobili samo 15 folikula od toga 11 js i 8 blastocista,vrlo je jednostavan za davat sam sebi,al kad sam primala gonale dobila sam 10 js tako da to sve ovisi o tvom organizmu ja sam na oboje reagirala super,al eto puregon je bio dobitan!
Koristila 39 Puregona u zadnjem postupku. Dobili šest stanica. četiri se oplodile. Tri se razvile. Postupak je bio dobitan!
Evo zvala lab kaže da se oplodilo 6 da bi trebao transfer biti u subotu ali da zovnem opet sutra u 10 da vidimo, misla sam da ce mi srce iskocit od straha kad sam zvala
Tonkicada tako lijepo i nastavi, hjooj steta sto se u RI ne moze nazvati i dobiti info o stanju, moram cekat cetvrtak da ista saznam.. dobro jutro uz kavu, lezeci stav, od ove punkcije me rastura sve, imam osjecaj da me do zeluca sve boli, sjedenje je mission impossible,nadam se da nece jos dugo potrajati..
jejja cuvaj se, imala si puno folikula. izbjegavaj sjedeci polozaj, prati mokrenje, za svaki slucaj.
tonkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Bubekica hvala na savjetu, za sad mokrim i vise nego inace. Valjda pritisak pa zato, isla sam procitat malo o hiperu pa cisto da znam simptome da ne panicarim unaprijed..
Evo da se pohvalim. Pišnula test i pojavila se druga crtica. Ne mogu vjerovati.
magi7
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
bravo, magi! držim fige...
e sad kad sam se izlajala, neka mi
moja je 492
17 dan 1232
uzv čekam...
Magi bravo za plusić![]()
amazonka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
CorinaII i amazonka cestitam od!!!!!
Hej pa ovo je pravi trudnički forum sam krasne bete nadam se da neču pokvarit 25.5 ovaj lijep niz velikih beta.Cure čestitam!
Zeljkice hvala draga..
Amazonka i tebi hvala na odgovoru i cestitam na T i ~~~~~~~~ za uzv
Magi i ovdje~~~~~~~~ za betu.
Lakse mi je kad vidim da ima uspjeha s tim puregonom, jer vidim da puno vas spiminje gonale.a ni ne znam koja je razlikaimedju tih lijekova.. Hvala cure super ste..
Evo jos malo ~~~~~~~~~~~ da nas krene
vidim veselo ste počele, samo nstavite tako!