Posljednje uređivanje od Inesz : 15.05.2013. at 06:20
Ginger, čestitam!
magi7~~~~~~~~~~~~~~~~~za trocifranu betu!
Dobro jutrooooo curiceeee! Čestitam Magi, Ginger, Amazonka! Uljepšale ste mi jutro, ajme koje divno proljeće! Čestitam od srca!!!![]()
Ruthy, dobro jutro! Tako rano budna? Ja sinoć opet s večere pa odmah na hrpu dobrih vijesti ujutro!Moram proučit kako se odgovara na pp, jedva uspjela pročitat!
Da, u prirodnom još ovaj put
, iako neznam šta čeka, jer meni da zatrudnim treba...Uh!
Subota prvi pregled!
![]()
Jutro, evo kavice
Konačno jako puno lijepih vijesti. Svim curama Magi, Ginger i Amazonka čestitam i da dalje bude školski. (sorry ako sam nekog zaboravila)
Svim pikalicama, betočekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~ za što god da treba.
Lotta, hvala na kavici!
~~~~~~~ da i danas nastavimo sa lijepim vijestima
čestitke trudnicama i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dosadnu i školsku trudnoću
Joj Frćka i Željkice pa vi mislite na mene, evo šaljem vam velikiTako je Željkice, popodne sam u dr. tako da ću vam večeras javiti šta je bilo!! Frćka vidim da si ti krenula, bravo, samo naprijed i hrabro, SRRETNO draga od
Željkice za uzv![]()
Ostalim curama želim sreću u kojoj god da su fazi, a trudnicama sam čestitala jučer!!!
Evo da javim i ovdje, moja beta danas 14dpt iznosi 449,7. Nadam se da je dobra brojka i da će pravilno rasti![]()
Magi čestitam.beta je super.
sara zasto ides danas kod dr.
curke čestitam, zarazite i nas tim veselim hormonom sreće i ljubavi i nek vam trudnoće budu školske
Magi, beta ti je dobra
~~~~~~~~~~~~~za dalje!
Magiii, bravo za betuuu!!! Sara, a šta nisu mogli odmah, mislim ne kužim se, al ti si dobila stvari već, šta moraš pauzirat jedan ciklus ili?
magi7,beta ti je super...čestitam!!
nadam se da budem i ja drugi tjedan nastavila pozitivan niz,kak je dan bete bliže,tak ja uvijek imam sve manje nade
Nema me jedan dan i vi tu objavite, koliko, 5 - 6 trudnoća... Nisam vas uspjela sve ni pobrojatiStvarno predivne vijesti, samo tako nastavite.
Čestitam svima na lijepim plusićima, velikim betama i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne uzv - ove i hrabra srčeka!
Koliko prekrasnih vijesti! Cestitam cure svima!!!
Koji su sumptomi izvanmaternicne? Ja se sad malo brinem jer imam osjecaj da moja beta nije pala...
Trudnicama još jednom čestitam, a posebno šaljem zagrljaje i puno vibrica betočekalicama, čekalicama postupka i svima koji se još bore za plusić i betu, obasjati će i vas sunce ove godine, ne sumnjam...![]()
vidim puno trudnica, bit ce neki plodan tjedan
Svim curkama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok sa punkcijama, transferima, betama, uz
ja sam danas isla po svoju 4 betu i 910 je. dr je zadovoljan i u uto je ultrazvuk![]()
Čestitke svima na predivnim betama! ~~~~~~~~~~~~~~~ neka dalje sve bude školski i dosadno do samoga kraja
Gingersvaka čast na hrabrosti za još jednu bebu i sretno do kraja
![]()
Puno lijepih vijesti ima ovdje zadnjih dana, čestitam svima!!!!!
Bubekice ja prijavljujem jedan prirodni... U petak prva fm....
Sarice javi se....
ma koje veselje ovdje danima!!! da zauvjek trajeeeeeeee!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11![]()
Wooooooowwww Koliko trudnica!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam svima!!!!!!!
Cure drage zvala lab sve se lijepo razvijaju i u subotu je transfer to je 5 dan nakon punkcije.
Svima cestitam na betama i svim drugim curama zelim puno srece.
Evo i mene, pratim vas
Suncani dani i prekrasne vijesti. Bravo trudnice, cestitke od srca!
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim trudilicama, i ja vam se uskoro pridruzujem.
Moram ja komplicirat... Jeli ijedna od vas nakon punkcije imala kakav trag na papiru nakon pi-pi? Prekjucer je bila punkcija, danas kad se obrisem ima nesto s mini grudvocama, nije rozo al naginje na roskasto-mutno bijelo.. i sad sam u panici![]()
Magi7 čestitke na beti
Ajme ja jedva čekam viditi konačnu listu trudnica za ovaj misec....pa biti če tolikooo velika da neče stati na ovaj forum
Moja beta 16.dpt 2734.0
Corina, divno!
Jejja, ne brini, to su ostatci od punkcije, nema sto drugo biti. Kakva je situacija kad stavljas utrice?
Jooooj, što je ovdje veselo!!!!!
Odčestitam trudnicama, a svima ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~~
Danas sam skupila snage i nazvala doktora koji mi je rekao da u srpnju idem u još jedan prirodni pa eto da znate........
Bubek od sutra krecem s utricima, nisu mi rekli da ih uzimam a sutra idem dole vidjeti hoce li biti transfer.. sta san ih vec trebala stavljati???
jejja,ne brini i meni je sinoć bilo tako
utriće ćeš počet sutra stavljati i ako transfer bude u subotu
sandra,bravo!!!
Uf sta bi ja bez vasznaci odmah ujutro da pocnem kiki? Nakon prosle punkcije mi nije tako bilo pa sam se prepala :sram:
magibravoooo! Predivna beta!
corina predivno duplanje!!!
svima
Ma ne moraš odmah ujutro,poslije razgovora s dr. će ti reći kad ćeš početi,obično ja počnem odmah taj dan,popodne
vidimo se sutra !!![]()
Corina II, Magi7, Ginger i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školske trudnoće do kraja!
Ovo je predivno za vidjeti koliko pozitive na ovom topicu ovaj tjedan... Samo da se tako i nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Sandra super! Drago mi je da dr ipak nije odustao..
Sandra, bravo...i držim fige! Do srpnja odmor i bez stresa...![]()
jejja sry, ocito je drugacija praksa, mi na VV krecemo s progesteronom od punkcije, odmah isti dan.
amazonka, vatra86, kiki30 hvala vam - sreća je ono što mi izgleda najviše treba![]()
Bubek pa ima mi logike u tome.. ne mogu vjerovat da toliko varira od klinike do klinike...
Sandra1971~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni srpanj
Sandra 1971 ajme super baš mi je drago što ideš dalje![]()
Sandra ~~~~~~~~~~~
I ja sam svaki put progesteron uzimala od dana punkcije
Sandra.~~~~~~~~~~~~~ vidiš da uvijek ima nade
Bravo trudnjače....al vas ima.....![]()