corina, magi, amazonka lelo77, ginger...ovo je divota, baš ste nas obradovale, čestitke, trudnice naše
frćka, sara, sandra, sretno u novim postupcima, vibramo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
corina, magi, amazonka lelo77, ginger...ovo je divota, baš ste nas obradovale, čestitke, trudnice naše
frćka, sara, sandra, sretno u novim postupcima, vibramo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 15.05.2013. at 19:23
Sandra 1971 super!
Meni je nekak i logično da se utrogestani stavljaju odmah nakon punkcije radi nadomjestka prirodnog progesterona kojeg nam ''izvade'' prilikom punkcije. Uglavnom kak veli Bubekica na VV ga stavljamo odmah, nakon punkcije, a ak se ne varam mislim da je i u Petrovoj tak, ak sam dobro skužila po frendici.
sandraza novi uspješan postupak!!!!!!!!!!
i ja sam odmah nakon punkcije krenula s utrićima.
Mima32 držimda sve bude u redu i da nije vanmaternična. Jesi bila na uzv? Bit će sve ok draga, samo strpljivo!
Clematis super je beta, bravo
Kika222 sretno ti odza ovaj prirodnjak!!! Držim
draga!
Tonkica to su blastice onda kod tebe, super!!
Corina predivna beta (danas te dr. P. spomenia kroz razgovor, ja sam znala da je riječ o tebi)
Sandra za tebe mi je jako drago da ideš opet u srpnju, ima Boga, pratit ću te i od srca ti želim uspjeh!!!
Jejja i Kiki za transfer![]()
Frćka pa ovo je ok skroz da krenem sad u 6. nakon što dobijem menz. Dogovorila sam s dr. da krećem odmah iza menz. ali prije toga će mi napravit biopsiju endometrija nekih sedam dana prije menzesa. Kaže radi boljeg prihvata kako dosad nije uspijevalo 4 puta. Da li je neka imala iskustva sa tim, biopsijom endometrija??? Kaže dr. kratak zakvat, s nečimsamo malo zareže maternicu tj. endometrij!!!
Ja sam sam u Petrovoj isto odma nakon punkcije počela s utrogestanima.
Sandra super vijest baš mi je drago zbog tebe.
Sara izdrzat ces ti to, kad je dr. reka da kratko traje onda ce brzo proci, držim ti fige da ti fet bude dobitan.
Jutroooooooo!!!!! Ovo je predivno čitati!!! Čestitam cure na trudnoćama i želim vam da sve bude onako školski, bez ikakvih problema!!!!!!
Svim betocekalicama puno ~~~~~~~~ da se pridružite ovom popisu trudnica koji naša Bubi tako lijepo vodi...
Sandra, jako mi je drago da si dobila zeleno svijetlo za srpanj!!!! Želim ti puno, puno sreće i da ovo stvarno bude dobitni sa malom srećicom u naručju idućeg proljeća!
A evo, obzirom da još nitko nije, poslužujem danas kavu, kakao, čaj... ma što god si smislite... Naravno, sa keksima
Uživajte, hrabre moje dame... I da nam se sve čim prije prebacite na temu trudnoće!![]()
sandra 1971vidiš da uvjek ima nade! želim ti svu sreću svjeta i da ti ovo bude dobitni postupak!!! frćkabiopsija ti nije ništa strašno, uspavaju te na 10-tak min.sastružu ti ako imaš koje priraslice i to ti je to....... a poslje imaš malo bolove kao kod malo jaćeg menzisa!!!! sretno!
Evo mene.. od 12js 3 nisu bile dobre, 9 ih se oplodilo odustale do danas 3, ostalo ih je 6 razlicite kvalitete jedna 5stanicna,dvije 8stanicne, i tri 7stanicne.. cekamo subotu da vidimo sta ce biti za transfer... Ja se nadam da su preostali borci i da nece odustati...
I ja sam u subotu na transferu,nadam se barem jednoj mrvici!!![]()
Jejja držim fige za borce, ma bit će ih sigurno.
Ajme kolko lijepih vijesti, nek se samo nastavi tako....čestitke cure!!!
Mi čekamo M i krećemo....naravno da sam već sad nervozna i naravno da mi kasni....(u petak sam popila zadnji Duphaston i ništa do danas....???)
evo samo da vam javim da je moja današnja beta na 13 dpt - 515,54![]()
sa 184,31...
uzv za dva tjedna
konačno imam betu kak spada, jeeeeei!!!!
Posljednje uređivanje od Ginger : 16.05.2013. at 15:43
nov@ u krajnjem slučaju, potaknut ćeš ju!6 dana je dosta. Ja sam je dobivala 3. ili 4. dan od prestanka.
Gingerjuhuuuuuu!
I ja sam ovaj put cekala dobrano nakon prestanka uzimanja da dodje.. isla istrazivat i kopat i kazu ako se endometrij nije do tad dovoljno zadebljao moguce je da "kasni" ali se tolerira 7-10 dana nakon zadnjeg duphica da dodje m.
Jejja, kiki30~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za subotu
Ginger super
ohoho, Ginger, lijepa brojka!!!![]()
kiki30,jejja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za subotu,sretno curke!
ginger bravo za betu!
puse!
Ginger,superbeta čestitam!
Kiki30,jejja držim palčeve za subotu.Sretno curke!
Posljednje uređivanje od hrki : 16.05.2013. at 17:17
eto mene k vama. obavila pregled, dobila estrofem 3x1 i iduci uzv 24.5. Ako bude sve ok vratiti ce mi smrzlica 29.05. na cuvanje. malo se bojim odmrzavanja jer je samo jedan...
svima puno ~~~~~~~~~~~~ za sto vam god treba...
cestitke velikim betama![]()
Sandy drzim ti fige za 29.05.nek bude sretan dan![]()
jejja , kikiza subotu!!!!!!!!
Ginger,super beta čestitam!!!!!!!
sutra nas ima na uz malo više pa sretno nam svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
cure,sutra za ultrazvuk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!
Bravo svima, vidim da je i dalje sve veselo što je supeeeeer! Nove trudnice, bete rastu, borci se bore u labu...Sandra, posebno mi je drago za prirodnjak u 7 mjesecu!
Držim figee, bravoooo! Sara, znači ubrzo! Supeeer! Za biopsiju ništa neznam, nadam se da bude kratko i bezbolno!
Ja sam možda prvi put falila s utrićima jer nisam ih uzimala, tek prvi sam dobila na samom transferu?
![]()
dosla samo na brzinu cestitati nasoj Ginger.... odza trudnocu, krasne betice i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori uzv
Ginger, mrak beta!
![]()
Čestitam.
Nek bude školski!
![]()
Koliko lijepih vijesti
Čestitam svima na prekrasnim betama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZ, bete, transfere i ostalo!
ginger čestitam od srca.
cure u postupcima sretno!!!!!!!!!!
Gingerza lijepo duplanje,ovo je zbilja beta kako treba!!
jejja,kikki30,tonkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za sutra!
sandy0606 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za malog eskimića,nek se mrvek lijepo primi!
nov@,testić?
Sandra1971
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ svima koje danas idu na uzv!
Ja hepi,konačno stigla moja vještica,taman ode do četvrtka kad idem svom giniću za briseve i po uputnice,ajme veselja..ko da mi neko dal hrpu bombona![]()
Ginger wooow beta je betastična! I da, potpis na Argente!![]()
![]()