da, da, great minds...![]()
ja sam se upisala :tralalalalalala: Vatra ok sam, hvala na pitanju, streca me malo lijevo malo desno i jako zaboli kad kihnem ali sve ok, nemam nikakav osjecaj.. napuhana sam jako, jako i imam businu sto je ful cudno za mene i mojih skoro pedeset kila.. boobies me bole od utrica vec sad tako da spavanje na trbuhu no-no sto znaci otezano spavanje jer ja ne znam zaspat neg na trbuhu...
lbercžao mi je
bubekica, argente
al ja nemam kaj upisati...
ajme, na listi sam
uzv mi je tek slijedeći tjedan, a meni već lagano mukica...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lberc, što reći - žao mi je. Nek jesen bude vaša![]()
lberc... Žao mi jedržim fige da na jesen bude bingo!
Ginger, samo nek je tebi mukica...~~~~~~~~ za uzv slijedeći tjedan
Iberc žao mi je.
Ja sam jučer počela krvariti, a beta je tek u subotu.![]()
Nellie zao mi je
davno me nije bilo ovdje, pa sam odlučila za početak skuhati jednu jutarnju
nakon toga, šaljem miliontužnicama i isto milion
svima kome za što treba.
TD thnx na kavici!
Ugodan dan svima, nadam se lijepim vijestima danas od clematis!
Dobro jutro svima!
Pridružujem se kavici i javljam da smo planirani svibanjski fet premjestili u lipanj tak da se nadam da za 12-ak dana startamo...
Svima šaljem puno sretnih i pozitivnih misli i želja!!!!
Cure kavica u vašem društvu baš je ugodna.Sam meni danas nekak ne paše a inače sam teški kavopija a danas ovu šalicu cijedim od 6 ujutro!I da nisam i neču radit test do ponedeljka
uf još jedan dan s tom odlukom treba preživjet!
a jesi karakter
tetadoktor,hvala na kavici,baš paše
ja sam si produžila bolovanje do sutra,jer mi je m poslje neuspjelog postupka,katastrofa,jučer sam između kljukanja tableta protiv bolova okopala cijeli vrt,zvala sam vv,rekla mi sestra da zovem 1dc,da se dogovorio...jedva čekam jesen
~~~~~~~~~~~~~~da vam danas svima bude dobar dan i puno lijepih vijesti,evo vani sunce,a najavili su kišu
Morgen...fala na coffee
Mi smo pribilježeni u Vg za 10 mj (stimul)...vjerujem da će me staviti na Klomifen+ nešto jer sam u prvom postupku imala od takve stimulacije 4 JS..ali sam skoro bila pred HS jer mi Douglas bio pun tekućibe, jajnici 3x veći....nekako bi voljela da je full stimulacija pa da bude više stanica (nadam se da jel...)...tada sam bila dosta mlađa - sad - ko zna...
Čekalice, posebno Valiana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puuuno strpljenja...
Strpljen spašen!Ma moje živčeke teško da je više za spasit!zelimo_bebu sretno!
ja baš strpljenja nemam....testić je neg, ali to je naravno rano još,zar ne???
Eto vidiš zakaj si ga delala????Da rano je narvno i čekaj betu i ne živciraj se bezveze nego odmaraj i uživaj!
![]()
Orhideja rano je za testic strpi se još malo i odi izvadit betu, znam da nije lako ovo cekanje.
Cure kad vi mislite da mi je najbolje vaditi betu jer testic sam odlucila ne raditi od punkcije je proslo 9 dana a transfer je bija u subotu znaci peti dan od punkcije pa sad nisam pametna kako se to računa za vadjenje bete
tonkice danas ti je tek 3dntja računam test napraviti tamo drugi utorak-znači na 10dnt
a ako bude pozitivan onda ću drugi dan vadit betu
Cure,da vas sve pozdravim i pospem trudnicke prasine***********
Tuznice grlim i vjerujem u uspjeh iduci put
Posluzit cu se kavicom tek sad![]()
Ok Kiki tako sam i ja negdi mislila, sretno
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pikanje
svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu i strpljenje do iste
elen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za fet
puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas
ja nemam što upisati na listu jer smo po novom zakonu tek u 7 mj u postupku
Clematis, drži se, i da sve dobro prođe,,,![]()
Clematis![]()
Mene je 2006. operirao dr.Kašnar na Merkuru. Kod njega sam išla i privatno na preglede nakon operacije (radi u Poliklinici Podgajski), a dr. Podgajski isto radi na Merkuru. Obojica su mi ok. S njima privatno radi i jedna plava sestra, srednjih godina, koja isto radi na Merkuru, ne znam joj ime i isto je ok. Uglavnom, je da je ta 2006. bila sad već davno, ali ja imam ok iskustva sa svima iz tih dana u bolnici (puknuće ciste; lpsc operacija), osobito sa dr. Kašnarom (u bolnici i nakon nje).
Clematis zao mi je, drzi se
clematis zao mi je![]()
clematis žao mi je ...
Posljednje uređivanje od kiki30 : 21.05.2013. at 17:28
Evo da i tu prijavim up-date...
FET 10. mj. umjesto 6. mj. - odgođen zbog alergije
Meni ok. Sad se bacam na planove za more, pripreme za 1. razred OŠ, radove po stanu i dr.
Svima šaljem puno ~~~~~~~
evo da i ja prijavim moj postupak. danas broji 2dnt. ovo je bio fet i vraćene dvije blastice pa bumo vidjeli.
Clematis baš mi je žao![]()
clematis, drži se!
Moja preporuka na Merkuru je dr Zovko - strpljiv, temeljit i ako ti ne smeta što ga baš uvijek ne razumiješ što priča, dobar odabir.
Clematis, baš mi je žao! Drži se!