Ok! Sad dosta! Blubela...ajmo sad ovdje stat sa ovim! Vidim da bodeš i dalje! Prvi put sam mogla shvatit, nisam razmišljala da svi vide temu i naivno sam pozvala svih da se pridruže, nisam razmišljala da ću nekoga uvrijedit, iako i sad ne vidim zašto bi se neko tako osjetio! Svako koga ne zanima je pročitao i prešao dalje! Pa to je samo jedna bezazlena rečenica i nisi trebala tako napast, tvoja reakcija je bila preoštra! Ispričala sam se jer kad vidim da sam nekog povrijedila/ uvrijedila, smatram da je to u redu, ali sama si napisala da treba druge poštovat, pa si mogla preć preko poziva kao što je i poziv na kavu i pustit ostale da same odluče žele ili ne žele! Sad ti napadaš kao da nema onih kojima se taj poziv svidio! Ponavljam, nije bio samo za vjernike, ja sam otvorena prema svemu pogotovao kada definitivno vidim da mi svaka pomoć dobro došla! Vidim da si trudna! Čestitam i sve najbolje ti želim od srca! Pogotovo sad mislim da nije u redu bio tvoj napad! A sad pusti nas da i mi ostvarimo svoju sreću na način na koji kome odgovara! Ponavljam, to je bio samo bezazleni poziv, ne tema za raspravu i tome na odbrojavanju nije mjesto!